• 9.369.454 stemmen

G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

Actie / Sciencefiction | 118 minuten

Genre: Actie / Sciencefiction

Oorsprong: Verenigde Staten / Tsjechië

Geregisseerd door: Stephen Sommers

Met onder meer: Channing Tatum, Sienna Miller en Marlon Wayans

Gesproken taal: Engels en Frans

Releasedatum: 13 augustus 2009

Plot G.I. Joe: The Rise of Cobra

"When all else fails, they don't."

Tien jaar in de toekomst moet het elitekorps dat bekend staat als G.I. Joe het opnemen tegen de kwaadaardige organisatie Cobra, onder leiding van de Schotse wapenhandelaar Destro. Het elite G.I. Joe-team gaat met futuristische spionage- en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos...

avatar van maxwevalli

maxwevalli

Ik heb ook een gevoel dat deze film flink gaat flateren.! Al hoewel ik hoop dat het niet zo word.! De 1e trailer die ik een tijd terug kreeg te zien sprak me wel aan nu ik 2 maal de volledige trailer gezien heb in de bios begon ik te twijfelen.

JacoBaco

Ik zag ook de trailer tijdens de voorstelling van Transformers 2 en de trailer werd een soort van uitgelachen.

avatar van MGpower

MGpower

Denk dat deze film een beetje te 'over the top' is... maar toch kijk ik er wel een beetje naar uit. Het heeft wel iets interessants.

avatar van wu-tang

wu-tang

lijkt me echt niks , maar je weet maar nooit !!

avatar van mrkeys

mrkeys

Ach na transformers was het te verwachten dat ook G.I. -Joe aan de beurt kwam. Hollywood pakt mooi 2 doelgroepen; 30-ers die denken jeugdsentiment te kunnen beleven aan dit soort vehikels en jongetjes van 10/11 jaar die geen waarde hechten aan een goed verhaal, maar alleen over the top actie-scénes willen zien.

De trailer belooft niet veel goeds, maar hopelijk worden we positief verrast.....

ik zie hier een stem maar dat kan never nooit dat iemand deze film heeft gezien omdat die nog in genen land uit is.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Er is vast wel iemand hier op de wereld die de film al gezien heeft.

avatar van Turkse gast

Turkse gast

Nou toen ik klein was zag de Topman van Cobra er anders uit hij was onherkenbaar want hij had steeds een blauwe doek over zijn hoofd hangen met een Cobrateken erop. Dus denk niet dat hij zo goed gaat zijn als de tekenfilmversie van vroeger. Dus nog even wachten als het vervolg is er mss zal hij dan wel zo'n masker of zoiets dragen omdat zijn gezicht mss verminkt is zoals in de serie.

Of zouden ze er dat uitlaten die verminking in de films ?

avatar van SilverGun

SilverGun

Op één of andere manier heb ik wel zin in dit filmpje. De promoclips bevatten tof bedachte, goed gechoreografeerde en prima te volgen actie en mooie designs van voertuigen en pakjes. Geen vervelende onderliggende thema's, pogingen tot karakteruitdieping of liefdesperikelen, maar lekkere pretentieloze bullshit. De eerste recensies zijn positief.

er zal vast wel iemand in de wereld deze film hebben gezien maar denk de mensen die nu gestemd hebben niet want waarom laten ze geen recensie achter

avatar van dennisloquet

dennisloquet

entertainende actiefilm, gaat zo snel dat je geen tijd hebt om na te denken over het verhaal, jammer van de hier en daar zeer zwakke special effects

avatar van yeyo

yeyo

JacoBaco schreef:

Transformers zelf dan toch ook mag ik hopen?

avatar van don_corleone

don_corleone

net gezien. Ik vond em redelijk goe. Mooie effects, goeie actiescenes. Minpunt vond ik wel de matige acteerprestaties.

Maar voor zo'n film moet er ook niet veel van verwachten. Ideale popcorn-film op een weekend-avond.

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

En ik dacht dat ze een dieptepunt hadden bereikt met Transformers (en 2), maar bij het zien van deze trailer...

avatar van mavii

mavii

dit lijkt me dus echt een kut film

yeyo schreef:

Transformers zelf dan toch ook mag ik hopen?

Uiteraard.

avatar van eppo349

eppo349

Vandaag met m`n zoon gezien, idd een overdaat aan over the top actie met veel lawaai zonder veel verhaal. Maar goed... m`n zoon (9 jaar) heeft er van genoten en dat is het belangrijkste.

avatar van jiggy

jiggy

zoldar schreef:

het is een film over actie speelgoed mannetjes. daar moet je geen verkenning van existentiële psychologie van verwachten. Dan ben je dommer dan de characters die deze films bevolken.

Je weet dus duidelijk niet waar je het over hebt.

De film is gebasseerd op een tekenfilm.

Die "actie speelgoed mannetjes" waar jij het over hebt zijn daar ook op gebasseerd.

avatar van eppo349

eppo349

Vandaag met m`n zoon gezien, idd een overdaad aan over the top actie met veel lawaai, zonder veel verhaal. Maar goed... m`n zoon (9 jaar) heeft er van genoten en dat is het belangrijkste.

Edit, spelfoutje gecorrigeerd.

avatar van namingway24

namingway24

Net als Transformers gaat het hier om een verfilming van een stuk speelgoed van Hasbro (de originele figuren kwamen al uit in 1964, lang voor de tekenfilms). De film is ook nog eens geregisseerd door iemand die (na Deep Rising: 5*) mijns insziens nog nooit iets echt fatsoenlijks gemaakt heeft.

De trailer doet een typische summer blockbuster film verwachten, iets waar ik normaal gesproken wel voor in ben, maar hier zie ik toch niets in. Misschien dat ik hem over anderhalve maand bekijk als hij bijna uit de bioscoop is.

avatar van Ruff

Ruff

Dit is echt wel een heel slechte film!

Acteerprestaties trekken op niets, de plottwisten zijn te belachelijk voor woorden en sommige special effects konden veel beter.

1,5* voor de soms leuke actiescenes...

avatar van NERD

NERD

Zohee, had er niet veel van verwacht maar het was nog slechter, soms zelfs lachwekkend... heb nog maar 1 ding te zeggen.... ijs zinkt niet!!

1 ster

avatar van SilverGun

SilverGun

Ik las ergens dat in de film wel genoemd wordt dat er stukken metaal in het ijs zitten.

avatar van Djarune

Djarune

Ik vond die laatste Transformers al om te huilen dus ik denk niet dat ik hier aan ga beginnen. Zelfs niet met een onbeperkt bioscooppas.

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Na de inhoudsloze film Transformers; Revenge Of The Fallen en de over-the-top actiefilm Wanted is er dus G.I. Joe. Een combinatie van de 2. Dat is wat ik ervan verwacht.

avatar van Nyazzin

Nyazzin

Verstand op 0 en kijken.

Nyazzin schreef:

Verstand op 0 en kijken.

Verstand niet op 0 en typ is wat over de film ofzo.

Wat is verstand op 0? Een teletubbie of zo?

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Hij bedoeld daarmee dat voordat je de film gaat bekijken, dat je al je verwachtingen even opzij moet leggen. Maar daarnaast zou ik ook een uitleg over de film willen hebben.

JacoBaco

Ja, er zijn nu ineens zoveel mensen die er makkelijk vanaf willen komen met de opmerking verstand op 0 en kijken maar. Pfff! Daar heb ik nou echt geen ene kloot aan.