- Home
Met onder meer: Robert Englund, Jenna Jameson en Roxy Saint
Gesproken taal: Engels en Pools
Plot Zombie Strippers!
"Live Dead Nudes"
Als een geheim experiment van de overheid per ongeluk uit de hand loopt, wordt een dodelijk virus losgelaten en komt terecht in een stripclub in Sartre, Nebraska. Het virus zorgt ervoor dat een aantal sexy strippers in de stripclub in levende doden veranderen. De bezoekers die de stripclub vervolgens bezoeken en oog in oog komen te staan met deze zombie strippers, krijgen een behoorlijk wilde nacht te verduren.
Ian
Blavatski
Davis
Chushfeld
Chainsaw
Een film getiteld Zombie Strippers met een plot vol ... strippende zombies. Tja, meer hoef je niet te weten of te verwachten en meer krijg je ook niet van regisseur Jay Lee. Zijn Zombie Strippers neemt zichzelf geen moment serieus en schotelt ons een hoop naakt, idiote personages en dialogen, een flink portie bloed en gore en een grote hoop droge en flauwe humor voor. Toegegeven; je moet er van houden, maar voor de echte fans van heerlijk idiote pulp is dit toch genieten geblazen.
Ik ging de film in eerste instantie puur zien voor Englund, want ja, diehardfan zijn van een specifiek horroracteur brengt nu eenmaal met zich mee dat je je soms door de grootste prul moet worstelen. Gelukkig viel dat bij Zombie Strippers ontzettend mee en bleek deze horrorkomedie een erg geestige achtbaarit. Het gaat hélemaal nergens over, maar wordt ontzettend leuk gebracht en vermaakt als geen ander. Het plot, de personages, de special effects; stuk voor stuk zorgen ze ervoor dat de 90 minuten voorbij vliegen.
Het plot is natuurlijk te stomzinnig voor woorden, maar het werkt uitstekend als kapstok voor een reeks geestige fragmenten. De gevechtsscènes tussen twee vrouwelijke hoofdzombies, de creatieve sterfscènes van bepaalde slachtoffers of de gortdroge discussies van het zooitje ongeregeld dat wil overleven. Vooral Englund is werkelijk hilarisch als de idiote eigenaar van de stripclub. Heerlijk stukje over-achting, deed me wat denken aan zijn rol in La Lengua Asesina (ook al zo'n heerlijk over the top B-filmpje). Hij stal in ieder geval de show met zijn schitterende rol als Ian Essko. Hij is duidelijk helemaal in z'n element, zo zie ik 'm graag.
Wat mij betreft een héle flinke meevaller en tot nu toe één van de meest hilarische B-horrors die ik de afgelopen tijd heb gezien.
3 dikke sterren.
Dit verbond tussen de porno-industrie en een van de vele Hollywood B-filmcrews, doet zich het best omschrijven als amateurtoneel met gore. Englund moet zich schamen. Slecht.
otherfool
Grote teleurstelling. Titel, plot en Englund zouden garant moeten staan voor een cultklassiekertje maar de film is langdradig en vooral erg onleuk. Feitelijk maar een kwartiertje verhaaluitwerking, en daarna een eindeloze blote borsten parade. En ja, geloof het of niet, ook dat gaat vervelen.
1,5* voor de uitstekende make-up.
FillumGek
Er zijn drie redenen waarom ik deze film ben gaan kijken; zombies, stripsters en Jenna. Gek genoeg is de film me erg mee gevallen.
Voordat ik aan de film begon heb ik natuurlijk al wat reacties gelezen om te kijken wat ik een beetje kon verwachten. Zoals gezegd is het verhaaltje zo dom, dat het wel weer geinig is. Het publiek van een striptent vinden zombiestrippers knapper dan levende strippers, dus wil Englund zijn geld verdienen met zijn zombies, die natuurlijk ontsnappen en chaos creëren. Niet echt origineel, maar wel leuk gebracht. De reacties van het publiek brachten dan ook af en toe een glimlach op m'n smoel.
De film bestaat voor ongeveer de helft uit erotische danseressen en de andere helft bestaat uit erotische danseressen en ingewanden. Meer is er eigenlijk niet. Zolang de dames nog levend zijn is het vaak wel leuk om naar te kijken, en zodra de dames zombies worden en op mensenjacht gaan is het nog steeds leuk om te kijken. Grootste reden is omdat de effecten soms matig zijn - zoals het skelet op het einde van Jenna - maar zeer regelmatig toch ook goed tot zeer goed - zoals de ingewanden van diverse mensen of de hersens toen die schedel werd opengereten.
De film is in het begin wat serieus maar tegen het einde aan worden de grappen onderhand net zo flauw als de gemiddelde Scary Movie film. Dat is me iets te flauw allemaal, maar in de film zitten toch een paar geinige dingetjes waarom ik heb gelachen. Englund heeft hier ook een aandeel in die een geniepig typetje neerzet met de nog altijd bekende gezichtsuitdrukkingen.
Het is misschien niet allemaal hoogstaand, en zelfs wat goedkoop, maar ik heb me geen minuut verveeld. Dat vind ik het grootste pluspunt en trekt de film dan naar een voldoende toe. Fans van naakte vrouwen, bloed en overdreven grappen hebben hier wel een goeie aan.
hellblazer93
Enorm grappige film doordat het eigenlijk enorm slecht is allemaal. Het acteerwerk was (ook wel expres denk ik) slecht en de effecten waren waardeloos, maar het was allemaal zeer leuk om te zien. De scene dat 2 zombie-strippers een zoort paaldansduel houden is fantastisch, zeker wanneer die stripper balletjes schiet.
Bij herziening verlaagt de score denk ik wel, maar tot die tijd een solide 3.5*
Rianneke_Dan
Wat een slechte film zeg, gaat werkelijk helemaal nergens over. Verhaal, welk verhaal? Acteerwerk was ver beneden niveau, wat natuurlijk te verwachten was met zo'n cast, en de ontzettende flauwe humor kon mij niet aan het lachen maken. Het was gewoon te belachelijk voor woorden. De film moet het hebben van de zogenaamde mooie vrouwen, maar ik heb ze in deze film niet gezien hoor, ik zag alleen een stel verbouwde snolletjes met science fiction-achtige neptieten, misschien leuk voor de mannen maar als vrouw zijnde werd ik daar helemaal niet warm van.
Bagger dus.
dutchtuga
Behoorlijke tegenvaller. Had een hoop lollige onzin verwacht, maar op een paar scènes na ontbreekt dit compleet.
Vooral de casting van de militairen is verschrikkelijk slecht en zijn de digitale effecten op momenten beschamend slecht. Ongelooflijk dat hier gebruik van is gemaakt, want de gore is in een paar scènes echt behoorlijk goed. Een verschrikkelijke dooddoener dus.
Zombie Strippers opent erg lollig met dat intro filmpje. De hele wereld is blijkbaar naar de kloten geholpen door Bush en een zombieplaag is hiervan het gevolg. De introductie van de militairen deed een 0,5* beloven, maar gelukkig schakelt de film dan over naar de striptent, waar de film stijgt in (positieve) crappyness. Die uitsmijter is hilarisch (hoe hij wegkruipt bij benarde situaties...
) en een stel van de dames bijzonder aantrekkelijk te aanschouwen. Ook om de motieven van het katholieke meisje moest ik enorm lachen (Nana) en haar vriendje, als Englund die ook hier weer erg veel lol in zijn rol lijkt te hebben. Het middenstuk van de film duurt echter veel te lang en op een gegeven moment komen de militairen weer in het spel, wat het niveau van de film weer compleet doet inkakken. Jammer.
Resten een paar erg coole strip-acts en puike gore op momenten, wat niet genoeg is om van Zombie Strippers een memorabele horror te maken.
Zombiefilms moeten niet veel vereisten hebben om leuk te zijn. Maar een minimum is wel nodig. Deze is nergens leuk, heeft nergens actie, slechte kwaliteit en zelfs de strippers zien er niet uit. Een te mijden film die enkel voor de liefhebbers is.
HaHaHaHaHa dit was zo slecht dat het gewoon hilarisch was. Het begin (het begin met het Bush filmpje was wel geweldig) met die achterlijke soldaten beloofde niet veel soeps maar zodra de striptent inbeeld kwam was de film best grappig. Strippende zombies die kunnen praten, hoe verzin je het
De muziek tijdens de stripshows vond ik eigenlijk best wel aardig net zoals het publiek.
Ook leuk om mister Freddy Krueger (Robert Englund) weer eens terug te zien. Hij was ook nog grappig met zijn belachelijke stripper bacterie vrees. De rol van Jenna Jameson (ik ken haar eigenlijk alleen maar van natuurfilms
) was ook best grappig (vooral toen ze met de pingpong ballen en biljartballen begon te schieten uit haar vagina) en dat ze uit de kleren ging was natuurlijk ook meegenomen. Net zoals de meeste strippers (heerlijk waren Whitney Anderson en vooral Shamron Moore
) overigens.
Op het einde zagen de strippers er overigens wel erg ranzig uit. Er zat best vrij veel goor in deze film waardoor het inderdaad ook een soort horrorfilm was. Ook wel grappig was de rol van de Mexicaan die een soort replica was van Cheech Marin, inclusief belachelijke nep snor en stem.
Natuurlijk maakt deze film de echte Zombiefilms volkomen belachelijk maar ik kon het wel waarderen. Van het verhaal moet je niets verwachten (maar ja wie verwacht wel iets van het verhaal bij deze film), maar als je eens zin hebt om een belachelijk zombiefilm vol met onnozele humor, vol met sletten (veel bloot) en redelijk wat goor dan is deze film zeker het kijken eens waard.
Elineloves
''Okay uber-sluts, we have new meat! ''
Ik snap nooit goed waarom er zo gezeikt wordt op dit soort films. Wat wordt er nou verwacht? Een hoog kwaliteitsniveau met uitstekende dialogen, fantastisch acteerwerk en een verhaallijn waar je stijl van achterover slaat omdat het zo tot in de puntjes perfect is? Het is toch nooit de intentie geweest van de makers om een serieuze film te maken of om een hoogwaardig meesterwerk te creëren waar ze bakken vol geld mee verdienen? Dit is een heerlijke film voor de liefhebbers van echte, goedkope pulptroep. Ik ben daar één van. De zwarte humor weet mij wel te bekoren, en vooral het feit dat de film zichzelf nooit serieus neemt en dat het vaak lijkt alsof je naar een of andere parodie aan het kijken bent. Ook zit er nog een aardig politiek ondertoontje in.
Vanaf de eerste minuut zat ik al met een big smile op mijn gezicht. Waarschijnlijk vooral omdat ik er zo naar uit had gekeken om deze film te zien. Natuurlijk omdat ik hou van mooie, schaars geklede vrouwen, maar ook omdat deze film me echt onzin eerste klas leek. Dat vindt Eline wel leuk!
Ex-pornoster Jenna Jameson is eye-candy. En ze doet het nog eens beter dan ik verwacht had. Je kunt zeggen wat je wil, maar ze staat er toch wel mooi even. Samen met Robert Englund
draagt zij de film. Je moet het maar kunnen, biljartballen met je vagina op je tegenstanders afvuren
Ook heeft elke vrouw er wel eens stiekem aan gedacht hoe het zou zijn om het geslachtsdeel van de man eraf bijten. Of is dat alleen mijn sick mind? Nouja, vast dat laatste.
(Ik kijk teveel van dit soort films denk ik.)
Ik hou van dit soort films. Verstand op 0 (Moet ook wel wanneer je kijkt naar een bebloede stripper met een opengereten nek, die geil langs een paal aan het dartelen is en de mannen hartstikke wild maakt.), en dan krijg je genoeg sexyness, humor, gore en zwoele dansscènes te zien. Het entertainment gehalte van deze film is hoog.
Metalfist
They'll dance for a fee, but devour you for free
Zaterdagavond is meestal de avond waarop ik bij een kameraad thuis een horrorfilm zie. Vaak zijn het films die hij op zijn decoder heeft staan maar geregeld nemen we ook eens iets van de eigen collectie mee en gisteren viel mijn oog op deze Zombie Strippers. Ooit eens gekocht in de 3 voor 25 euro actie in de FRS en toen viel de film eigenlijk erg goed mee. Nu schoot het door mijn hoofd dat dit een perfecte film is voor dit soort avondjes dus verhuisde de film mee. Eenmaal daar aangekomen werd hij meteen opgezet maar ik moet zeggen, in mijn herinnering was het beter.
Het begint nochtans wel allemaal erg leuk. De commentaar naar Bush toe is hilarisch en het special ops team is geweldig om naar te kijken. Zombie Strippers kent ook een erg sterk basisidee en weet dit geruime tijd vast te houden maar op den duur begint het toch allemaal serieus te vervelen. Het is jammer dat het special ops team eigenlijk al zo snel de baan moet ruimen voor de strippers. Ik had daar gerust nog wel wat meer van willen zien doordat dat gewoon een bende hilarische droogkloten waren. Maar gelukkig ging het daarna niet meteen bergaf maar bleef de film zijn beginniveau toch nog een tijd houden. De conversaties tussen de strippers zijn lekker droog en soms zo absurd dat het leuk wordt maar eens heel de groep praktisch is veranderd in zombies, verdwijnt het leuke gedeelte wel. De scènes waarin je gedurende lange tijd naar 'sexy' zombies zit te kijken duurden voor mij veel te lang en is het maar goed dat er af en toe een kleine opflakkering kwam, de scène waar Jameson biljartballen zit af te schieten is geniaal. Jay Lee weet dus een groot aantal vermakelijke scènes op ons af te schieten maar over het algemeen wordt het allemaal op den duur nogal saai gebracht en is de camp er al snel vanaf. De verwijzing naar The Warriors was trouwens fantastisch.
Al ligt dat niet aan de cast want die is uitstekend. Robert Englund staat bij mij ten boek als het meest legendarische horror-icoon maar voor de rest heb ik er eigenlijk nog niet zo bijzonder veel mee gezien. Oké, hier en daar is een horror film zoals dit maar daar viel hij meestal wel wat tegen. Gelukkig is dat hier niet het geval en is hij hilarisch als baas van de stripclub. Neen, Englund weet een erg vermakelijke rol voor te schotelen en hij blijkt hier echt serieus in zijn element te zitten. Ik heb wel nooit echt veel aan Jenna Jameson gevonden, niet echt mijn type vrouw, maar hier doet ze het niet slecht. Het is alleen jammer dat zij degene is die zo snel in een zombie verandert want vanaf dan is er eigenlijk niet meer veel aan haar personage aan. De film zakte trouwens in het algemeen wel in wanneer er meer en meer zombies kwamen. Roxy Saint is als Lilith vrij vervelend en is de lelijkste stripper die ik ooit heb gezien maar ik heb sowieso al een degout van Gothics dus dat kan daar ook wel mee hebben te maken. De rest van het stripclubje is dan wel weer erg vermakelijk. Ik zei het daarjuist al, jammer dat we niet meer van het special ops team hebben gezien want die waren stukken grappiger dan de meeste bijrollen in de film, met uitzondering van Englund en de stripster die het allemaal voor haar Nana deed. Een aantal geweldige koppen bijeen en wat lekkere tongue-in-cheek humor dat ik altijd wel kan waarderen.
Leuk voor eens gezien te hebben maar ik vond hem de eerste keer precies toch een stuk beter. Ik ben nog aan het twijfelen tussen 2* of 2.5* maar ik zal het maar bij een nipte voldoende houden. Dat ben ik wel verplicht aan Englund, de strippers en de militairen.
jordandejong
Schandalig ondergewaardeerde horror komedie, die wel héél erg aanvoelt als een Troma-werkje. Dat wil zeggen: een waanzinnig verhaal, bizarre humor, overacting en gore...
Zombie Strippers heeft het wat dat betreft allemaal. Een waanzinnig verhaal waarin strippers één voor één veranderen in zombies die hun klanten vermaken (en verslinden), bizarre humor die er voor zorgt dat je de hele film met een glimlach bekijkt (de scene waarin een stripper een andere stripper bekogelt door biljartballen met haar vagina af te schieten is gold), een cast die zich geen seconde serieus neemt (vooral de Mexicaanse congierge was geweldig) en ook behoorlijk wat gore. Die gore wisselt van hilarisch neppe CGI tot best wel aardige praktische effecten.
Zombie Strippers richt zich op publiek dat vermaakt wil worden. Voor een award winning plot, oscar waardige acteerprestaties en subtiliteit kijk je maar een andere film. Voor liefhebbers van de Troma-werkjes bijvoorbeeld zal Zombie Strippers toch weinig fout kunnen doen. Dikke 3,5*
blurp194
Zombies en strippers.
Daar verwacht ik dan een heleboel gore van, en daar stelt de film zeker niet in teleur. Verder eigenlijk ook niet echt, het is een redelijk geslaagde poging om een cultfilmpje af te leveren. Ondanks dat de acteurs en actrices het niet bepaald van (acteer-)talent moeten hebben, dat er kennelijk niet een heel groot budget beschikbaar was. Niet heel hoogdravend misschien, als je alles bij elkaar veegt, maar wel grappig.
lars-pixar
Ah bedankt, ik wilde het onding al halverwege weg te gooien, maar nu ga ik dus toch nog naar het laatste uur kijken
Ik ben benieuwd of jij je er nog mee vermaakt hebt, laat maar weten wat je er van vond!
Shadowed
Dom.
Zombie Strippers. Het is geen titel waarvan je wonderen hoeft te verwachten. Dat is deze film dan ook niet, maar je had op z'n minst kunnen hopen op een film die inzet op het plezier. Daarvoor lijkt de intentie er wel te zijn, maar het talent niet. Hierdoor is de film vooral een dom, vervelend geheel geworden.
Wat idioot ook van Englund om nog in dit soort films te spelen. Als acteur veel te goed en gewaardeerd om dit soort ondingen nog te doen. Het werd echter na deze film zelfs nog erger. Toch wel jammer dat zo'n icoon zichzelf zo weinig kan benutten. Nu weet ik niet of hij de echt grote rollen aangeboden heeft gekregen, maar ik mag hopen dat er betere opties waren dan deze film.
Wat verder? Een film die wel wat leuke effecten en concepten kan includeren, maar deze nooit naar behoren naar de kijker kan communiceren. De gehele locatie ziet er kaal en levenloos uit, maar ook de horror is niet leuk genoeg om memorabel te blijven. Enkele moorden vond ik nog wel origineel, maar daar blijft het ook bij. Tel daar vervolgens nog luie make-up bij op voor zombies en je hebt een film die niet alleen onplezierig is, maar ook nog eens terughoudend.
Ik kan gewoon niet zo veel met dit soort films. Ergens zit nog wel iets vermakelijks verscholen, maar in deze film komt dat maar weinig naar buiten. Voor een film die een dergelijke titel draagt verwacht je dat ze iets meer inzetten op de presentatie, maar die extra stappen ontbreken zowat op elk vlak binnen deze film. Slecht.
Lovelyboy
Did you see those putas dance...?
Na een extra gameavond nog even een paar films er door jassen met als afsluiter een beetje fout zombie geweld. En ja, met een zombie film kan het dooien of vriezen, het kan regenen of droog blijven, ofwel het kan bes te pruimen zijn of vreselijk slecht. En zombie strippers was niet bepaald goed te noemen.
De intro gericht op Amerika en Bush als president is toch best geestig en met een ontzettend ontzettende dikke laag kritiek en sarcasme omtrent de zoveelste termijn van Bush en op hoeveel plekken men wel niet oorlog aan het voeren is. De vraag is op dat moment hoe serieus of hoe flauw dit gaat worden, toch blijkt het in de momenten erna vooral de slecht kant uit te gaan rond de elite eenheid en even vrees ik toch wel het ergste en of dit wel vol te houden is tot het einde. Maar gelukkig krijgt het geheel een kleine verbetering als het in de stripclub terecht komt.
Dit geheel, met weinig verhaal en veel tieten, hele lelijke tieten trouwens die opgevulde koplampen, blinkt daarna toch vooral uit in ontiegelijk fout zijn vooral naar de herrijzenis van Kat. Pluspunt sowieso de aanwezigheid van Robert Englund die helemaal los kan als schmierende en op geld beluste club eigenaar en iedere scene eigenlijk meteen van meerwaarde is. Dan zijn er best nog wel een paar leuke dames in de vorm van Jennifer Holland en Jeanette Souza en zijn de DJ en de Mexicaanse schoonmaker soms best wel humoristisch. Dan zijn er voor zo'n beperkte film best nog wel aardig special effects zoals het moment waar Lillith iemands hoofd in tweeën trekt en is de metal muziek die gedraaid wordt waarin de zombie strippers en dans doen verfrissend te noemen.
Maar buiten dat allemaal valt deze Zombie Strippers, zoals bijna verwacht kan worden, toch best wel tegen. En zoals ik al vaker zei over zombie films, Zombiefilms are like pizza, even when it's bad it's pretty good, toch kreeg ik deze spreekwoordelijke pizza maar met moeite weg. Misschien met de tijd nog eens proberen.
Q Jones
Ik kan er niks aan doen, maar ik vond dit echt fantastisch. En dan denk ik ook waarom ik ben de tijd al lang voorbij dat ik dit super tof vond. Maar toch zat ik constant met een lach op mijn gezicht. Want wat een domme film is het eigenlijk. Als ik er weer over na denk komt er weer ene grijns op mijn gezicht. Ach ja iedereen heeft wel een film waarvan hij denkt hoe dan. Waarom vind ik dit leuk. Verwacht er niks van en zet je verstand op nul dan heb je een leuke avond.

Concussion

Hobo with a Shotgun
Actie / Komedie, 2011

Land of the Dead
Horror / Thriller, 2005
stripclubstripteasezombielap dance geweldstrip teasehead crushingsmall town girl