• 9.375.867 stemmen

Met onder meer: Robert Englund, Jenna Jameson en Roxy Saint

Gesproken taal: Engels en Pools

Plot Zombie Strippers!

"Live Dead Nudes"

Als een geheim experiment van de overheid per ongeluk uit de hand loopt, wordt een dodelijk virus losgelaten en komt terecht in een stripclub in Sartre, Nebraska. Het virus zorgt ervoor dat een aantal sexy strippers in de stripclub in levende doden veranderen. De bezoekers die de stripclub vervolgens bezoeken en oog in oog komen te staan met deze zombie strippers, krijgen een behoorlijk wilde nacht te verduren.

avatar van Yvo1983

Yvo1983

• 1917 stemmen

Een Lekkere PORNO-ster en The One And Only Freddy Krueger in 1 film. Dit kan niet anders dan een toppertje worden!!

avatar van Martijnnn

Martijnnn

From Dusk til Dawn met zombies ipv vampieren?

avatar van Ruiter13

Ruiter13

Dit moet haast de beste film worden die ik ooit heb gezien. In ieder geval zal die een hoop oscars in de wacht gaan slepen!!

avatar van Max en Joep

Max en Joep

de poster is gelukkig helemaal nie tvan Planet Terror gejat ofzo.

avatar van moviemike

moviemike

"They're zombie's"

"No, they're strippers"

"They"re zombie-strippers!"

avatar van nightbreed

nightbreed

Wat doet Jenna Jameson nou?

Ik vrees dat de meeste mannen haar toch liever zien batsen dan acteren, maar ik geef haar voorlopig het voordeel van de twijfel

avatar van fritsy

fritsy

Andere films van haar waren niks.

avatar van nightbreed

nightbreed

Dit is haar eerste normale film. Welke films heb je het over?

avatar van Breyton

Breyton

Die met meer diepgang

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Hahaha... "Die met meer diepgang". Goed gevonden.

Jenna Jameson is niet meteen mijn favoriete porno-actrice. Ik heb het meer voor Veronica Hart, Asia Carrera, Seka, Julie Ashton, Stephanie Swift, Jewel De'Nyle... Goh en zo kan ik nog wel even verder gaan, maar met Jenna Jameson heb ik het iets minder. Als ik dan toch voor een Jenna moet gaan, geef me dan maar Jenna Haze Maar dat wil niet zeggen dat ik mevr. Jameson niet aan het werk wil zien in een "normale" film, als je zoiets kan zeggen van een film met een titel als deze...

avatar van Wouter

Max en Joep schreef:

de poster is gelukkig helemaal nie tvan Planet Terror gejat ofzo.

Alsof dat het toppunt van originaliteit was...

avatar van xNorbxCorex

xNorbxCorex

Jezus wat slecht.

Die kon ik echt niet uitkijken.

1 ster voor de tieten.

5. te voorspelbaar

6. Poster het mooiste

avatar van Max en Joep

Max en Joep

hier verwacht ik veel van:

-een degelijk verhaal

-zeer goed acteerwerk

-meerdere lagen en een hele duidelijek onderliggende boodschap

-een parel op esthetisch niveau

-briljant camerawerk

En tieten!

avatar van Thanoz

Thanoz

Is Robert Englund nog wat waard in deze film?

avatar van Halcyon

Halcyon

Synopsis en poster lijken geript van Planet Terror. De score belooft ook al niet veel goeds...

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Ik vind de synopsis meer wat hebben van from dusk til dawn.

avatar van Halcyon

Halcyon

Mja, beide inderdaad. Met dat virus enzo... eerder Planet Terror, maar die strippersclub doet inderdaad sterk aan From Dusk Till Dawn denken.

avatar van visvogel

visvogel

Max en Joep schreef:

hier verwacht ik veel van: (...)

ja, dit zit er echt allemaal in!!!!

je vergeet de machtige special effects nog!

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Wanvertoning.

Beetje een slap verhaal verzinnen om het daarnaast vol te proppen met veel skin. Dat gaat er bij mij niet in, zelfs niet als porn fanatic. Als Jenna dan zo graag in echte films wilt gaan spelen zou ze eens andere rollen moeten kiezen. Ze loopt al jaren te zwammen dat ze normale filmrolletjes wilt gaan spelen, kiest ze zo'n rol. Englund is ook helemaal de weg kwijt.

Blijkbaar raakt de gemiddelde MM-er wel opgewonden van die overschatte softcore (yuk!) porno sletjes, ik prefereer toch wel de echte betere pornstars. 0,5*

avatar van equisist

equisist

beste film van 2008 !!! dikke 5

avatar van fritsy

fritsy

nightbreed schreef:

Dit is haar eerste normale film. Welke films heb je het over?

Evil Breed: The Legend of Samhain (2003)

Dirt Merchant (1999)

avatar van J1981W

J1981W

equisist schreef:

beste film van 2008 !!! dikke 5

Tja, als ik jou score's zo bekijk dan komen er volgens mij nog heel veel andere "beste films van 2008"

avatar van Bozkurt

Bozkurt

Ik vond het echt een B film voor mensen die echt verstand van films hebben raad ik deze film wel af het is meer erotiek dan horror of komedie, slecht acteer werk wel een paar hele goeie special effects maar dat waren ook de enige goeie aan deze film.

avatar van Kali DTS

Kali DTS

1 van de slechtse film die ik ooit heb gezien, het enige wat ik er mooi aan vond waren de vrouwen en er zitten wel redelijke zieke effects in. maar dit past totaal niet in deze film, niks geen spanning niks geen humor.

geen aanrader

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Een film getiteld Zombie Strippers met een plot vol ... strippende zombies. Tja, meer hoef je niet te weten of te verwachten en meer krijg je ook niet van regisseur Jay Lee. Zijn Zombie Strippers neemt zichzelf geen moment serieus en schotelt ons een hoop naakt, idiote personages en dialogen, een flink portie bloed en gore en een grote hoop droge en flauwe humor voor. Toegegeven; je moet er van houden, maar voor de echte fans van heerlijk idiote pulp is dit toch genieten geblazen.

Ik ging de film in eerste instantie puur zien voor Englund, want ja, diehardfan zijn van een specifiek horroracteur brengt nu eenmaal met zich mee dat je je soms door de grootste prul moet worstelen. Gelukkig viel dat bij Zombie Strippers ontzettend mee en bleek deze horrorkomedie een erg geestige achtbaarit. Het gaat hélemaal nergens over, maar wordt ontzettend leuk gebracht en vermaakt als geen ander. Het plot, de personages, de special effects; stuk voor stuk zorgen ze ervoor dat de 90 minuten voorbij vliegen.

Het plot is natuurlijk te stomzinnig voor woorden, maar het werkt uitstekend als kapstok voor een reeks geestige fragmenten. De gevechtsscènes tussen twee vrouwelijke hoofdzombies, de creatieve sterfscènes van bepaalde slachtoffers of de gortdroge discussies van het zooitje ongeregeld dat wil overleven. Vooral Englund is werkelijk hilarisch als de idiote eigenaar van de stripclub. Heerlijk stukje over-achting, deed me wat denken aan zijn rol in La Lengua Asesina (ook al zo'n heerlijk over the top B-filmpje). Hij stal in ieder geval de show met zijn schitterende rol als Ian Essko. Hij is duidelijk helemaal in z'n element, zo zie ik 'm graag.

Wat mij betreft een héle flinke meevaller en tot nu toe één van de meest hilarische B-horrors die ik de afgelopen tijd heb gezien.

3 dikke sterren.

avatar van chilian

chilian

Even een kleine verdediging voor Planet Terror, die poster moest natuurlijk herkenbaar zijn. Het ging Tarantino om het terughalen van een oud genre, met alle elementen van die aard. Dus volgens mij was dat expres.

En o ja, Jenna heeft ook nog in de main-stream film 'Private parts' AKA Howard Stern gespeeld. Al speelde ze daar een erotische masseuse.

avatar van RodneyS

RodneyS

Heel heeeel slecht!

avatar van Danny2379

Danny2379

Wat n trieste film. vond er weinig aan en de gore was mij net iets te overdreven.

avatar van xam

xam

Dit is zo absurd. dit moet ik zien.

Meestal kan ik me best wel storen aan de commentaren op films maar in dit geval kan ik zeggen dat ik krom gelegen heb na het lezen van de reacties.

met name die op de eerste pagina.

Ga zo de film opzetten en zal daarna mijn bevindingen en mijn score toevoegen.

Niets te doen vandaag dus in het ergste geval heb ik een belachelijke film gezien met veel tieten.

zijn ergere dingen in het leven.