Genre: Horror / Komedie
Met onder meer: Robert Englund, Jenna Jameson en Roxy Saint
Gesproken taal: Engels en Pools
Plot Zombie Strippers!
"Live Dead Nudes"
Als een geheim experiment van de overheid per ongeluk uit de hand loopt, wordt een dodelijk virus losgelaten en komt terecht in een stripclub in Sartre, Nebraska. Het virus zorgt ervoor dat een aantal sexy strippers in de stripclub in levende doden veranderen. De bezoekers die de stripclub vervolgens bezoeken en oog in oog komen te staan met deze zombie strippers, krijgen een behoorlijk wilde nacht te verduren.
Ian
Davis
Chushfeld
Boeikens
Gorig.
Deze film keek ik voor de gore en die was er zeker voldoende, alleen waren de special effects minder goed uitgewerkt.
Het verhaal zelf was pulp (als te verwachten) en over het geacteer zwijgen we best helemaal!
Robert Englund deed wel lachen en de leuke meiden waren goed meegenomen maar een tweede keer kijk ik deze toch niet.
MFEO
Het aanzien niet waard! Dit is geen B-film maar een C-film.
Max en Joep
ik vond die jaloerse MILF-stripper met dat donkere haar het lekkerst
jpbols
Natuurlijk is dit geen topper maar wel vermakelijk, zo absurd dat het wel grappig is je moet wel een redelijk zieke geest hebben om dit te verzinnen
otherfool
Grote teleurstelling. Titel, plot en Englund zouden garant moeten staan voor een cultklassiekertje maar de film is langdradig en vooral erg onleuk. Feitelijk maar een kwartiertje verhaaluitwerking, en daarna een eindeloze blote borsten parade. En ja, geloof het of niet, ook dat gaat vervelen.
1,5* voor de uitstekende make-up.
Nephilim
WHAHAHAHA Ik heb me rot gelachen! Heerlijke hommage/persiflage op het concept B-film (veel authentieker dan Grindhouse). (Degenen die me voor gek verklaren weten niet wat een B-/So Bad It's Good-film inhoud).
Verschrikkelijk over-the-top humor en alle clichés worden van stal gehaald met expres een low-budget look..
Fijne gore en veel tieten zoals het hoort in films zoals dit.
Englund was verder erg grappig.
Enige minpuntje wat zou ik willen noemen is dat de film zich af en toe iets TE self-aware is. Een klein beetje serieus zijn had de film op het niveau van een Bad Taste of een Braindead gebracht.
Afgezien daarvan is de film meer dan geslaagd in zijn opzet.
3.75* (dus een kleine 4*)
Vascago
Hahahhaha dit was echt een film die zo slecht was dat ie weer super wordt. Had zo van Troma Team kunnen zijn. Geweldig.
Steve-a
En 4,5 voor deze film. Ik heb hier zo van zitten genieten. Ik heb hem zelfs besteld op blu-ray. Een film puur over lekkere vrouwen en bloed. Mijn ding.
film88888
1 woord voor dit: IDIOOT !
Deze flauwekul trekt helemaal op geen fluit, en soms is het zelfs zo kinderachtig, en puber humor, en de film blijft gewoon elke scene erover gaan, en stopt gewoon niet !
Robert Englund is al lange tijd met onozele dingen bezig, maar dit slaat toch wel alles vind ik.
Verder leuk dat we van Jenna Jameson haar lijf kunnen genieten, maar van haar te verwachten dat ze goed zou acteren, dat is dan wel ver gezocht.
De film had ook soms beetje dingen van andere films gestolen.
o.a. Resident Evil 1
En de poster heeft iets weg van Grindhouse.
2,0
FillumGek
Er zijn drie redenen waarom ik deze film ben gaan kijken; zombies, stripsters en Jenna. Gek genoeg is de film me erg mee gevallen.
Voordat ik aan de film begon heb ik natuurlijk al wat reacties gelezen om te kijken wat ik een beetje kon verwachten. Zoals gezegd is het verhaaltje zo dom, dat het wel weer geinig is. Het publiek van een striptent vinden zombiestrippers knapper dan levende strippers, dus wil Englund zijn geld verdienen met zijn zombies, die natuurlijk ontsnappen en chaos creëren. Niet echt origineel, maar wel leuk gebracht. De reacties van het publiek brachten dan ook af en toe een glimlach op m'n smoel.
De film bestaat voor ongeveer de helft uit erotische danseressen en de andere helft bestaat uit erotische danseressen en ingewanden. Meer is er eigenlijk niet. Zolang de dames nog levend zijn is het vaak wel leuk om naar te kijken, en zodra de dames zombies worden en op mensenjacht gaan is het nog steeds leuk om te kijken. Grootste reden is omdat de effecten soms matig zijn - zoals het skelet op het einde van Jenna - maar zeer regelmatig toch ook goed tot zeer goed - zoals de ingewanden van diverse mensen of de hersens toen die schedel werd opengereten.
De film is in het begin wat serieus maar tegen het einde aan worden de grappen onderhand net zo flauw als de gemiddelde Scary Movie film. Dat is me iets te flauw allemaal, maar in de film zitten toch een paar geinige dingetjes waarom ik heb gelachen. Englund heeft hier ook een aandeel in die een geniepig typetje neerzet met de nog altijd bekende gezichtsuitdrukkingen.
Het is misschien niet allemaal hoogstaand, en zelfs wat goedkoop, maar ik heb me geen minuut verveeld. Dat vind ik het grootste pluspunt en trekt de film dan naar een voldoende toe. Fans van naakte vrouwen, bloed en overdreven grappen hebben hier wel een goeie aan.
pumba
Ech een film die nergens over gaat
Tieten, gore en droge humor hahaha.
Ik verwachte niet veel van de film maar is me toch nog meegevallen.
Zeker leuk om een keer te kijken als je een keer geen zin hebt in een diepgaande film ofzo.
ASman
Inderdaad : een echte moderne Grindhouse-film. Overdreven gore en zo over the top dat het grappig wordt. Een heerlijk nonsense-verhaaltje. Overdreven humor...
Bovendien kan het buigen op Robert Englund (Fantastisch !) en Jenna Jameson ( ook erg leuk ).
En ook ziet de film er erg goed uit!
Verder is het gewoon een erg leuke oefening in het 'zo slecht dat het weer goed wordt'-concept.
Keane1983
De hele film was een grote blote borsten parade. De gore was perfect en de humor was ook leuk. De zombie strippers waren echt fatsig om naar te kijken (best wel cool gedaan). Acteerwerk was zeer matig, maar ik denk dat dit bij de film hoort. Het verhaal is zeer zwak maar werkt wel leuk op je lachspieren.
Er zitten ook een paar knipogen naar dawn of the death...leuk gedaan.
De film is leuk om eens naar te kijken maar daarmee heb je het wel gezegt.
Het zijn mooie meiden die strippen en de muziek is cool (lekkere stevige rockmuziek.
Wel jammer dat Robert Englund zich doet verlagen naar dit soort films...net als 2001 maniacs....valt in de categorie wel grappig, niet eng
Naomi Watts
Ja, voor dit soort nonsens ben ik wel te porren. Beter dan de eerste keer dat ik hem zag toen vond ik er eigenlijk weinig aan.
Film opent echt hilarisch (die waslijst met landennamen waar Bush oorlog voert
). Het plot is eigenlijk al geweldig op zich en als je dan ook nog the Godmother of Porn strikt dan kan er eigenlijk weinig meer mis gaan.
Ook de humor is geweldig en zeer flauw, over the top characters (die kop van die lieutenant
), rondvliegende ledematen en een flinke dosis neptieten. Gooi daar nog horror icoon Englund bij en Jenna "The Masseuse" Jameson (die ook al van waarde was in de Legend of Samhain), dan heb je het volmaakte recept voor een lekkere onzin horror.
hellblazer93
Enorm grappige film doordat het eigenlijk enorm slecht is allemaal. Het acteerwerk was (ook wel expres denk ik) slecht en de effecten waren waardeloos, maar het was allemaal zeer leuk om te zien. De scene dat 2 zombie-strippers een zoort paaldansduel houden is fantastisch, zeker wanneer die stripper balletjes schiet.
Bij herziening verlaagt de score denk ik wel, maar tot die tijd een solide 3.5*
medansavamhel
Waardeloze film. Totaal niet grappig en vol met - al dan niet intentionele - "what the fuck?" momenten die worden veroorzaakt door zeer slechte special effects en een zeer slecht script. Zeer waarschijnlijk intentioneel, maar naar mijn mening totaal niet grappig. De film moet het hebben van de "mooie" vrouwen en de gore, maar dit alles laat mij geheel koud.
Tonypulp
Ik weet het niet, hij was weer lekker fout en goedkoop, slappe humor en liters bloed, maar het voelt gewoon niet goed aan.
Te vaak stukken die te lang duren en waar weinig gebeurd, en wanneer er iets gebeurd is het maar een enkele keer verassend en grappig.
Ik sta altijd wel open voor dit soort films, en vermaak me er prima mee, en ook deze was niet heel vervelend om naar te kijken.
Rianneke_Dan
Wat een slechte film zeg, gaat werkelijk helemaal nergens over. Verhaal, welk verhaal? Acteerwerk was ver beneden niveau, wat natuurlijk te verwachten was met zo'n cast, en de ontzettende flauwe humor kon mij niet aan het lachen maken. Het was gewoon te belachelijk voor woorden. De film moet het hebben van de zogenaamde mooie vrouwen, maar ik heb ze in deze film niet gezien hoor, ik zag alleen een stel verbouwde snolletjes met science fiction-achtige neptieten, misschien leuk voor de mannen maar als vrouw zijnde werd ik daar helemaal niet warm van.
Bagger dus.
Ruiter13
Goeie film zeg, maar had na de eerste trailers ook niet anders verwacht! Had alleen wat meer diepgang in de karakters verwacht, en misschien een iets complexer verhaal
Vascago
Lol. Dat meen je toch niet serieus
Ruiter13
Die verwachting had ik niet hoor
Maar vond het wel een leuke film
Dat was het zeker.
Dan moet je Jack Brooks: Monsterslayer ook zekers gaan bekijken. En Dance Of Death (2008). Die zijn nog beter. Of beter: Nog leuker.
Ik hoop dat Terra Patrick in het vervolg zit
Dance of the dead gezien en was erg leuk! Die andere ga ik opzoeken, bedankt voor de tip!!
Die Hard,Willis
Net gekocht, natuurlijk blijven steunen dit soort producties.
ASman

Als Briana Banks dan ook nog even komt kijken voor een rolletje, is het feest !
Scarecrow
Zeer vermakelijke horrorkomedie
Nog een leuke horrorkomedie erbij. Na films als Cabin Fever, 2001 Maniacs en Hatchet is ook dit weer zon vermakelijk, over de top horrorfilmpje geworden met de nodige gore, knappe vrouwen en komische momenten.
Voor het verhaal hoef je de film zeker niet te kijken, maar het beginstukje en achterliggende verklaring voor de zombie's is het wel aardig: Bush is voor de zoveelste maal verkozen, en is zoveel landen binnengevallen dat zn soldaten op zijn. Wat te doen? Ze weer tot leven wekken natuurlijk! En dat gaat fout als het virus vrijkomt, in dit geval bij een stripclub. Vanaf dan is het verhaal ook niet veel meer, na wat exploitatie is het namelijk gewoonweg overleven, a la From Dusk Till Dawn, Feast en andere horror (waarbij de eerste film beter is dan deze, de 2e een stuk slechter).
Het verhaal wordt dus gaandeweg de film een stukje minder, maar daarvoor kijken we dit niet. De gore wordt namelijk een stuk meer en een stuk beter, en op dat punt verastte de film me eerlijk gezegd volledig. Ik had het niet verwacht, maar de film kent hele aardige zombie's en effecten ('I like your tongue') en het zag er allemaal (bij wijze van spreke) om te smullen uit. Erg fijn dus. De acteerprestaties waren dan weer een stuk minder, maar nog wel voldoende - zeker enige relativering van de hoofdpersonen is erg welkom, zoals het over de top acteerwerk van Englund en de Nietzsche-lezende stripster Jameson.
Je krijgt dus in feite wat je verwacht, en bij mij zelfs nog iets meer. Ik vond de IMDB rating namelijk vrij laag, maar de hoes en tagline ("They swallow your soul... Anything else will cost you') haalden me over. Zeer goed bevallen dus. Toch zaten er een aantal mindere zaken in, en vreemd genoeg komen die vnl terug in de trailer? Daarvan werd ik namelijk ook een beetje huiverig ('they are zombies' 'they are strippers' 'they are zombiestrippers'! - verschrikkelijke dialoog, zeg nu zelf - evenals de scenes met de 'soldaten', de huurmachines die de zombies moesten uitschakelen... ze zijn niet alleen met erg weinig, ze zijn ook slecht uitgerust en zien er onprofessioneel uit en konden me niet boeien in de film... dit is een goed punt waaraan je het lowbudget van de film kan zien).
Enige spanningsopbouw en een lekkere soundtrack ontbreekt (grotendeels op zijn minst) ook en wat overblijft zijn de beloftes die de titel doet. Maar omdat de film daar glansrijk in slaagt, een mooie 3* van mij.
Zeer vermakelijke horrorkomedie
Mag ik je dan Jack Brooks: Monsterslayer (ook met Englund) en Dance Of The Dead (2008) aanraden.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Hobo with a Shotgun
Actie / Komedie, 2011

Land of the Dead
Horror / Thriller, 2005
stripclubstripteasezombielap dance geweldstrip teasehead crushingsmall town girl