• 9.384.367 stemmen

Met onder meer: Jim Carrey, Zooey Deschanel en Bradley Cooper

Gesproken taal: Ests, Engels en Koreaans

Releasedatum: 8 januari 2009

Plot Yes Man

"One Word Can Change Everything."

Als Carl Allen (Jim Carrey) de zoveelste aanvaring met anderen en ook met zichzelf heeft gehad, besluit hij dat het zo niet langer kan. Hij schrijft zich in voor een soort cursus die van een principe uitgaat: zeg overal 'Ja' op. Aanvankelijk bevalt dit Carl goed, maar als het langer gaat duren ziet hij in dat een instemmend antwoord op alle vragen ook minder leuke kanten heeft.

avatar van canciser

canciser

Leuk tussendoor filmpje, maar vrij eentonig. Jim Carrey zet zijn rol goed neer en de humor was soms ook erg goed! 3*

avatar van Cinemaniak

Cinemaniak

4 sterren! Ben nou eenmaal zeer groot fan van Jim Carrey. Hij heeft nog steeds zijn magie weten te behouden en dat vind ik de grootste winst in deze film.

avatar van Mike_Fcu

Mike_Fcu

Leuke film grappig!

avatar van horrorfreak23

horrorfreak23

Erg amusante film. Kan ook niet anders wanneer Jim Carrey erin meedoet. Heb me soms een breuk gelachen.

Echt een aanrader.

avatar van sander.h

sander.h

Amusant filmpje, met een redelijk ingetogen (ten opzicht van zijn oude werk dan) maar goed spelende Jim Carrey in de rol van Carl.

De rol van Allison is Zooey Deschanel op het lijf geschreven.

En Rhys Darby (die in Flight of the Conchords ook al zo grappig is) verdient een speciale vermelding als Carl's nerdy baas.

De grap-frequentie had iets hoger gemogen, maar de film bevat genoeg lollige momenten om een ruime voldoende te scoren. 3,5*

avatar van Mescaline

Mescaline

Leuke vermakelijke film met een vrij simpel plot maar een leuke uitwerking, maar dit komt ook vooral door Jim Carrey en Zooey Deschanel, alle 2 zijn ze erg goed in dit genre!

avatar van kramersietse

kramersietse

Duh! Jimmy rulez dit genre man!

avatar van Aapje81

Aapje81

Hele prettige film.

Carrey houdt zich hier redelijk rustig en Deschanel is om op te vreten. Verder heeft Terance Stamp nog een leuke bijrol.

De humor was best ok maar de film moet het vooral hebben van de chemie tussen Carrey en Deschanel.

Redelijk

avatar van 606

Heerlijke komedie met uitstekende Jim.

Grappen zijn erg leuk en werken goed op je lachspieren.

Verhaal is prima verzonnen.

avatar van Theunissen

Deze film heb ik vorig jaar in het vliegtuig gezien op de terugweg naar Nederland. De film is best leuk om te zien en er valt ook regelmatig om te lachen. Jim Carrey en Zooey Deschanel doen het goed in deze film, vooral de laatst genoemde die er ook nog eens bloedmooi uitzag.

avatar van Sgerrard_8

Sgerrard_8

Zooey Deschanel, Marry me!

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Typische Carry "feelgood"film, maar net zoals die anderen werkt het op een of andere manier wel. Zitten een paar leuke grappen in (op het randje) en verder blijft het tempo er lekker in.

avatar van VierkanteOogjes

VierkanteOogjes

Aangenaam verrast! Erg fris, grappig en inderdaad "feel-good". Perfect nu de lente begonnen is om te kijken.

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Te weinig Zooey, te veel Jim Carrey . De film doet denken aan Bruce Almighty en dat is geen compliment. Ook hier moet een verveelde veertiger tot inkeer komen (zeg eens ja ipv nee) met talrijke komische momenten. Ik heb geen enkele keer gelachen natuurlijk.

avatar van Minotaures

Minotaures

Zooey Deschanel is inderdaad

Leuk en vermakelijk film. Heb ervan genoten en gelachen.

Er zaten leuke stukjes in waar ik wel een lach van kreeg. Ook typische stukjes met Carrey's sarcastische kop.

Ik vraag me toch af of je van het leven meer plezier en avontuur haalt als je op vele verzoekjes met 'ja' ingaat. Alleen gaat het met zwervers en het weggeven van geld een beetje te ver.

Na het zien van de Ducati race vraag ik me toch twee dingen af: is het echt dat Jim Carrey een motorrijbewijs heeft en zou het beter zijn om de Kawasaki voor een Ducati te ruilen.

avatar van booyo

booyo

Veel te weinig Zooey, en inderdaad teveel Carrey Op af en toe wat grappige momenten een hele flauwe film eigenlijk. het is de zoveelste film met het concept: man heeft problemen, gaat weer goed in het leven, ontmoet een vrouw, zij komt ergens achter en wordt boos, moraal in verhaal, alles weer goed. Begin er nu wel genoeg van te krijgen. Het is prima om een keer gezien te hebben, that's it.

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Zelf heb ik de film net gezien op film 1.2 en moet zeggen. Typisch Carrey humor. Je lacht je echt totaal kapot:D En man die gast kan goed zingen:D Zelfs als dit concept zo vaak is vertoond, elke keer blijft het geweldig:D

avatar van DeCol

DeCol

Hilarisch!

Ik ben niet zo'n Jim Carrey-fan, maar ik heb hier toch dubbel gelegen. Geweldige, komische momenten en een prachtige Zooey Deschanel. Het verhaal is uiteraard totaal niet vernieuwend en de gang van zaken is voorspelbaar, maar het is alweer even geleden dat ik zo gelachen heb bij een film. De click tussen beide hoofdrolspelers was ook best sterk. Over het aantal sterren zat ik wat twijfelen, maar Yes Man krijgt hier het voordeel van de twijfel:

avatar van AddictedToMovies

AddictedToMovies

Doorsnee maar vermakelijk filmpje met weer een leuke rol van Jim Carrey. Nergens bijzonder, maar gewoon onderhoudend en af en toe erg grappig. Muziek was ook best leuk, met veel muziek van Eels, wat een plus is. Gewoon leuk.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Typisch zo´n film van Jim Carrey. Ik herken er zo ´´Liar Liar´´ en ´´Me, Myself and Irene´´ in. Maar er zitten een paar gouden momenten in die deze toch wel weer hilarisch maken.

avatar van Cleanshot

Cleanshot

Ben spontaan soms in lachen uitgebarsten, alleen daarom al de rating.

Is tegenwoordig zeldstaam , films met "echte" humor.

avatar van Donna89

Donna89

Een leuke feel-good als je 't mij vraagt!

Tha-Joker

Leuke en grappige film. Verhaal is leuk, maar natuurlijk best wel voorspelbaar Toch veel gelachen alleen ik denk dat ze leukere momenten hadden kunnen maken met het idee op alles Ja zeggen.

avatar van rvanrooden

rvanrooden

Leuke film. (al vertrouw ik nu natuurlijk nooit meer oude vrouwtjes met een kunstgebit). Jim Carrey speelt zoals ie bijna altijd speelt en meestal staat dat wel garant voor een vermakelijk geheel. Toch heeft ie al in betere films gespeeld en is Yes Man echt niet het beste wat dit genre te bieden heeft. Daarvoor is het allemaal net even te voorspelbaar, flauw en uitgekauwd.

avatar van kMal

kMal

Net ff gekeken. Leuke film, al vindt ik dat de romantiek beter uitgedacht had mogen worden.

Geloof het of niet, ik ga hetzelfde een keer proberen voor een periode van 30 dagen.

Haha je hebt hem zeker op film1 gekeken want daarop is hij net afgelopen

avatar van Q Jones

Q Jones

De film begint leuk maar hoe dichter hij bij het einde komt hoe meer Carrey begint te irriteren, en je vraagt jezelf af of het personage van Carrey nou echt zo dom is of dat het gewoon een echte loser is, maar een komedie zou een komedie niet zijn als het allemaal niet goed zou komen. Ik vind de film goed beginnen en vooral orgineel maar Carrey's succes formule is gewoon uitgewerkt hij kan de film niet redden wel leuk is Deschanel, dus dat is weer een pluspunt maar even in het kort Carrey kan beter gaan rentenieren want al zijn films zijn tegenwoordig maar een beetje van hetzelfde

Tha-Joker

Kan je niet meer dan gelijk geven We komen elkaar wel vaak tegen zo

avatar van Splinter

Splinter

Prima komediefilm. Kijkt gewoon erg lekker weg, hier lijkt deze film ook voor gemaakt. Om het verhaal hoef je het niet te doen, maar het is gewoon allemaal erg grappig. Dit komt vooral dankzij Jim Carrey en de situaties waar hij zich in 'yessed'. Verder ontwikkelt de film zich eigenlijk best voorspelbaar, maar dat maakt mij nooit zo veel uit bij een lachfilm. De rol van Allison wordt goed ingevuld door Zooey Deschanel. Vond de rol van 'that 70s show' acteur Danny Masterson erg marginaal. Hij was niet grappig en voegde niks toe aan deze film. Dit deed echter niks af aan de film.

Samengevat: Vermakelijke komediefilm die lekker wegkijkt. 3,5*

avatar van vantagev82

vantagev82

Prima film, popcorn, drinken erbij en lachen maar!