• 9.380.134 stemmen

Met onder meer: Jim Carrey, Zooey Deschanel en Bradley Cooper

Gesproken taal: Ests, Engels en Koreaans

Releasedatum: 8 januari 2009

Plot Yes Man

"One Word Can Change Everything."

Als Carl Allen (Jim Carrey) de zoveelste aanvaring met anderen en ook met zichzelf heeft gehad, besluit hij dat het zo niet langer kan. Hij schrijft zich in voor een soort cursus die van een principe uitgaat: zeg overal 'Ja' op. Aanvankelijk bevalt dit Carl goed, maar als het langer gaat duren ziet hij in dat een instemmend antwoord op alle vragen ook minder leuke kanten heeft.

avatar van Scorpio11

Scorpio11

Grappige film.

avatar van Martijnnn

Martijnnn

Een pijnlijk nieuwe poging van Carrey om zijn oude komische niveau te halen levert niet meer dan een sporadische glimlach op.

Zijn oude komische niveau? Dan hadden er wel meer gekke bekken ingezeten. Ik vind zijn humor prima zo.

avatar van AC1

AC1

Inderdaad, Martijnnn, dit was veel beter dan de normale Jim Carrey film. Deze keer was het geen one-man show met oneliners en gekke bekken. Het deed me zelfs denken aan de films van Alexander Payne, maar dan minder subtiel.

avatar van domkey

domkey

Een paar leuke grappen,maar om dit nu een billenkletser te noemen? Niet echt.

avatar van AC1

AC1

Maar wel te subtiel voor sommigen.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

en ik maar denken dat me komiek-idool jim carrey, geen grappige films meer vertoonde.. mensen die tegen me zeggen dat ie slecht is waardoor me verwachtingen nog lager zijn..

maar gelukkig ging het tegen me verwachtingen in en was hij uiterst vermakelijk..

avatar van domkey

domkey

AC1 schreef:

Maar wel te subtiel voor sommigen.

Even opgezocht:

Subtiel

Let op: Spelling van 1858 subtil, Fr., teeder fijn, dun; fig., listig, haarklovend, scherpzinnig, spitsvindig. Subtiliseren, verfijnen, verdunnen; haarkloven, spitsvindig zijn. Subtiliteit, fijnheid, dunheid; scherpzinnigheid, haarkloverij, spitsvindigheid

Laten we hopen dat we het over dezelfde ''Yes Man'' hebben.

avatar van yeyo

yeyo

Komedies met Jim Carrey zijn ook niet meer wat ze geweest zijn. Liar, Liar en Bruce Almighty waren al flauw. Hier en daar met komische momenten, maar tegen het einde gingen ze beide de mist in omwille van infantiele zoetsappigheid. Maar in Yes Man ligt de sentimentele boodschap er helaas nog dikker op. Wat erger ik me dood aan van dit soort flauwe levenslesjes: "je leeft maar één keer", "leer ook eens open te staan voor andere dingen", "wees niet vies van bizarre excentriekelingen, want dit zijn meestal de interessantste mensen die er bestaan".

De humor is veel te braaf en Carrey's gekke bekken zijn lang niet meer zo grappig of origineel als 15 jaar geleden. Dat iemand dit gedrocht met het scherpzinnige werk van Alexander Payne vergelijkt vind ik onbegrijpelijk.

avatar van Zuvaluppa

Zuvaluppa

Leuke film, Jim is wel oud geworden... Lekker voor in de nachtdienst....Niet te ingewikkeld maar wel leuk.

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Dit was een beetje Liar, Liar, alleen in plaats van de waarheid steeds te zeggen zegt hij nu steeds: Yes. Onze Jim heeft in betere films gespeeld dan deze ietwat flauwe komedie. Ze hadden het mijn insziens allemaal veel leuker kunnen maken. Niet de sterkste film van Carrey, maar ook niet de zwakste. 3 *

avatar van KrimpenDrummer

KrimpenDrummer

Vermakelijke film, geen topper. Had meer verwacht van Jim Carrey.

avatar van wimnoot

wimnoot

Van mij mag Carrey ze zo gewoon blijven maken. Je krijgt precies wat je verwacht, een liefdesverhaaltje met een beetje moraal. Een heleboel gekke bekken,en een goed gevoel als hij afgelopen is.Wat een geweldige kop heeft die Terrence Stamp toch!Ik vind eigenlijk dat je hem veel te weinig ziet de laatste tijd.Ook Zooey Dechanel is weer erg schattig. Ze is met dit soort films eigenlijk het best op haar plek, en ze heeft een aardige stem.

Ik heb me bij Yes Man niet verveelt, wat bij dit soort films vaak halverwege wel gebeurt, dus een drie en een half lijkt me op zijn plaats.

avatar van Ralf81

Ralf81

Leuke film met af en toe lekker droge humor, maar had er meer van verwacht.

avatar van Jules15

Jules15

Af en toe grappige film, met een toch iets te hoog jim carrey gehalte (waar ik persoonlijk niet erg van houd). Zooey Dechanel maakte wel wat goed, kwa personage!

avatar van parel123

parel123

Grappig a la "Liar, Liar". Voor als je daarvan houdt..

avatar van MC:T

MC:T

leuke carrey komdie.

Had soms wel een zwaar deja-vu gevoel => liar liar

Ik hou wel van de compleet gestoorde humor zoals al joggend foto's trekken.

Deze film heeft ook een mooie boodschap...

avatar van Mementos75

Mementos75

De film is slechts gebaseerd op het boek. Het is daardoor geen slechte kopie van het orgineel, maar staat op zichzelf. De film valt daardoor ook niet tegen doordat je het boek al gelezen hebt.

avatar van Leursio

Leursio

Goede film. Zeker niet 1 van Carey's beste maar toch erg vermakelijk.

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Is dit een slap aftreksel van liar liar, want dan hoef ik hem al niet eens meer te zien

avatar van 3din

3din

Heb gelachen in deze film, was toch de essentie hiervan?

nu 3 keer gezien en dat is genoeg. vind hem niet zo goed.

avatar van SnakeDoc

SnakeDoc

Vind dit nou niet een hoogstandje van Jim.....

Gewoon een 3tje .....

avatar van decicco

decicco

Erg leuke komedie, met een leuk in elkaar gezet verhaal.

Jim Carey is zoieso een super komiek.

avatar van dinhus

dinhus

Geef mij maar de oudere Carrey films. Dit was wel een grappige film, maar kan niet tippen aan Ace venture en Liar .. Uiteindelijk ook een stuk serieuzer allemaal.

avatar van noknoke

noknoke

Jim Carrey grappig ja, leuke film was wel komisch.

avatar van AjaxRulezzz

AjaxRulezzz

• 2085 berichten

Leuke film, ik kan er wel om lachen.

avatar van Rimko

Rimko

heel erg leuk en supergrappig *4,5

avatar van aburex

aburex

Best grappige film, waarin Jim Carrey niet al te veel over the top acteert. Het me gedurende 100 min. best vermaakt alhoewel Carrey niet mijn favoriete acteur is.

avatar van x-Manon

x-Manon

Kon er wel om lachen sommige momenten dan!

avatar van sweinsteiger

sweinsteiger

leuke film om eens te kijken

ik kon er wel soms om lachen

ik heb wel meestal met de gekke carrey gelachen

de film is opwekkend