Genre: Animatie / Komedie
Geregisseerd door: Rob Letterman en Conrad Vernon
Met onder meer: Seth Rogen, Reese Witherspoon en Paul Rudd
Releasedatum: 1 april 2009
Plot Monsters vs. Aliens
"When aliens attack, monsters fight back."
Wanneer Susan Murphy uit Californië geraakt wordt door een meteoor, groeit ze vijftien meter en wordt ze meteen bestempeld als 'monster', genaamd Ginormica. Het leger neemt haar gevangen in een geheim kamp. Hier blijken door de jaren heen meer monsters vastgehouden te worden. Ginormica maakt kennis met de briljante dokter Cockroach, halfaap-halfvis The Missing Link, de glibberige en onverwoestbare B.O.B., en een gigantische rups die Insectosaurus wordt genoemd. Er komt echter een onverwacht einde aan hun gevangenschap. Want wanneer de aarde wordt aangevallen door buitenaardse robots, is alle hoop van de mensheid gevestigd op de monsters om de wereld te beschermen.
Susan Murphy / Ginormica (stemrol)
B.O.B. (stemrol)
Dr. Cockroach Ph.D. (stemrol)
The Missing Link (stemrol)
General W.R. Monger (stemrol)
Gallaxhar (stemrol)
Derek Dietl (stemrol)
President Hathaway (stemrol)
Wendy Murphy (stemrol)
Carl Murphy (stemrol)
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Wordt vast film van het jaar
Als 'ie maar beter wordt dan Shark Tale.
JohnWilliams
Moet nog kijken of dit wat word. Ik word niet goed van al die ONorginele ideeen. Maar misschien kan dit nog wel wat worden...
aunuscus
lijkt me wel cool. ik vind het een beetje spijtig dat het animatie is.stel je voor dat het een gewone film zou worden dat zou wat zijn!
Leland Palmer
Trailer. Geen goede kwaliteit, want het is een gelekte trailer.
WB
Hier ben ik reuze benieuwd naar. Shrek en Kung Fu Panda waren leuke films. Kijken wat Dreamworks er nu van bakt...
Nomak
Hahaha Die trailer is echt goed.
Ik kan niet wachten om deze te zien.
Tonypulp
Die trailer is erg lachen idd, ik kijk er in ieder geval naar uit
Qwertary
Alles wat ik van de film heb gezien vind ik al geweldig.. hopelijk hebben ze niet al het leuke al laten zien. Deze wil ik ook in 3-D zien daarom. Dat kan zeker alleen maar in IMAX-zalen?
evasilikos
lijkt me zeker een leuke film, kan er nog geen cijfer voor geven..
maar de trailer vind ik al geweldigg
W.M.J.M
Zal wel minder worden dan the Incredibles. Moeten ze elkaar nu altijd na-apen?
moviefan87
Nee, ik geloof dat ze deze film ook in een aantal gewone zalen in 3D laten zien. Het is alleen nog onduidelijk wat Pathe Arena, met de enige Imax zaal in Nederland gaat doen. Het lijkt erop dat zij alleen de Nederlands nagesynchroniseerde versie gaan vertonen in die zaal en dat zou wel jammer zijn.
Sjoerdow
Dit weekend ga ik erheen
Ben reuze benieuwd!
Jammer dat helaas alleen de Nederlandse versie in 3D is......Dan maar naar de OV-versie!
AC/DC
Zit ook nog steeds te wachten op Monsters vs Aliens vs Pirates vs Robots vs Ninjas vs Nazis vs Zombies. Wat een kul dit zeg, zo kun je oneindeloos doorgaan..
titia
In de trailer staat dat hij ook in Real D te zien is. Heeft iemand enig idee wat dat is?
Imax 3D en 3D ken ik wel...is dit nieuw?

Night of the Living Carrots
2011