Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via CANAL+
Vanaf zondag 22 februari in 2 bioscopen
Plot What Happens in Vegas
"Get Lucky"
Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.
Joy McNally
Chong
Richard Banger
Dave the Bear
outofspace
wat een kutfilm was dit zeg! Kutcher is ronduit irritant en jeh Diaz is misschien lekker....maar heeft veel betere films gemaakt. Het verhaal is ronduit slap en niet boeiend! ECHT! In 1 woord verschrikkelijk! Het kijken ook niet waard! Geen enkele minuut heeft me kunnen boeien! Erg jammer!
Gorillaz
Echt een bouquetreeks film. Geen moment verrassend of echt grappig. De grappen waren allemaal ontzettend flauw. Het einde ook echt te voorspelbaar.
Wtfimdoing
Vind Diaz eerlijk gezegt niet echt een goede actrice. In elke film valt het me weer op. Verhaal was ook ronduit saai. Heb wel besloten de film helemaal af te kijken en hij eindigde precies zoals ik voorspelt had.
Kortom: Matige film.
Laurietje
Ik vind Cameron Diaz een gewéldige actrice, maar deze film vond ik nu niet echt fantastisch. De grappen waren soms wel goed maar zeker niet altijd. Bovendien was het einde voorspelbaar.
LinkVink
Oke, ik beken eerlijk, ik ben een fan van de grappen van Ashton, natuurlijk gekeken naar That's 70s show, en van de acteerprestaties van Diaz, natuurlijk in de film In Her Shoes, maar ik vind dit echt een slechte film. Te voorspellend, best slecht geacteerd en natuurlijk zeer snel.
Er zijn wel degelijke aantal pluspunten zoals: VEGAS!! Diaz en Ashton in een film en natuurlijk Treat Williams. Verhaal was erg leuk verzonnen, maar dat maakt de film niet beter op.
Saaimen
Ik vond hem wel aardig, maar de laatste scene is toch wel een scene waar ik echt 10 minuten op de grond heb gelegen van de slappe lach, dat die ex man van Diaz daar de deur opendoet en hem vol in ze noten krijgt, hoe dat op de helft van de film is uitgelegd, heeeeerlijk!! YOU KNOW WHY
aburex
Wat een flauwe zever allemaal. Natuurlijk zijn romantische komedies allemaal voorspelbaar maar dat doet niks af aan de film zelf die goed is gemaakt en de hoofdrolspelers zijn perfect gecast. Ook de bijrollen van de zogenaamde slechte raadgevers vrienden (vriendinnen) zijn goed. Ik vond dit een vermakelijke en leuke komedie alle kritiek ten spijt.
GinolaEHV
Matige romcom.
Dertien-in-een-dozijnfilm, die nergens echt grappig is. Op sommige momenten verscheen er een glimlach op m'n gezicht, maar voor een comedy veel te weinig.
2,5*.
JDSsmetje
Cameron Diaz en Ashton Kutcher in een komedie voor een breed publiek. Humor is veel gebruikt en de film is erg voorspelbaar. Dit is zo'n typisch vrijdagavond vtm filmpje, een film waar veel volk op af komt en met een goed gevoel naar huis komen maar dat soort filmpjes zijn niet echt iets voor mij ...
berrey0907
een beetje voorspelbaar einde en zo het verhaal was wel leuk maar wel zeer voorspelbaar beetje saai dus..
Tigerlily
Bwah. Dat is alles wat ik vind. Het was wel gezellig om met een hele groep vrienden te kijken, en ik heb af en toe best wel gelachen, maar niet een van mijn favoriete komedies. Erg voorspelbaar, maar opzich wel vermakelijk. Ik zou hem nog wel eens kijken, denk ik
3,5 sterren
hpdw
In het begin kwam de film mijn strot uit... en later nog steeds, maar wel iets minder. Het begin van de film is egt om van te kotsen, een soort van tienerfilm waar je de hele tijd stoort aan het ongelofelijk domme en kinderachtige gedrag van die mensen, later in de film wordt het ietsjes beter als ze eenmaal beetje fatsoenlijk tegen elkaar gaan doen, maar nog steeds vrij zwak. toch nog een 2 door de tweede helft v/d film
skysouthpark
goed grappige film. leuk verhaal. goede combinatie van de acteurs, en Ashton Kutcher doet ook niet echt pijn aan de ogen..
Zizzo
leuke film! heb goed gelachen, vlotte film, komt goed op gang. moeite waard eens te kijken.
De laatste minute dubbel gelegen.
"why?? ... You know why!"
Weertenaar
Iets met dertien en een dozijn: 2.00 (1.80)
De titel maakte me nieuwsgierig, maar daar komt in de film zelf maar weinig van terecht. Daarbij had ik sterk het idee het allemaal al eens eerder te hebben gezien. Uitgekauwd, clichematig, voorspelbaar en op veel momenten echt té flauw. Hier en daar heeft de film zijn momenten, maar dat is het dan ook grotendeels. En dan het acteerwerk... Diaz heeft een paar meer dan behoorlijke rollen vertolkt waarvan haar optreden in The Holiday me het meest bijstaat. Maar hier is het niet veel soeps, om over Ashton Kutcher nog maar te zwijgen. Wat hij af en toe aan het doen is slaat werkelijk alles. Een optreden van Andre van Duin is er niets bij... Overacting ten top als je het mij vraagt. De dialogen waren daarnaast ook graatmager en moeten de mislukte bijrollen zogenaamd voor een komische noot zorgen. Ik heb het in elk geval geen moment gezien...
Verhaaltechnisch hoeven we sowieso weinig te verwachten, maar ook filmtechnisch vliegt de prent een aantal maal behoorlijk uit de bocht. Zo zijn er toch al snel twee handen vol met scenes uit te lichten waar een eerstejaars student zich kapot voor zou schamen, maar blijkbaar leidt het plot zelf teveel af om daar op beoordeeld te worden. Het camerawerk stelt daarnaast ook al niet veel voor, evenals de kleurloze regie van Vaughan. De film wordt deels gered door behoorlijke decors, alleraardigste opnamelocaties en een redelijke soundtrack, maar als een film het daar van moet hebben betekend dat doorgaans niet veel goeds. Gelukkig prefereert de prent niet al te serieus te zijn waardoor ik What Happens in Vegas hier en daar nog wat puntjes kan toestoppen, maar als hiermee de trent is gezet voor een reeks nieuwe komedies dan vrees ik het ergste...
Script / Verhaal:................ 1,50
Acteerwerk:....................... 1,50
Regie / Speelduur:...........2,00
Realisme:......................... 2,00
Cinematografie:............... 2,00
Positie: 241/346
What Happens in Vegas staat daarmee voor 'Twister' en achter 'Life'
-Roald-
Vermakelijke film, vooral het 2e deel van de film beviel me uitstekend. De ''Jack-off '' scene, geniaal
GregNeck
Vond het echt een erg leuke film. Hoe clichématig ook, heb vaak gelachen tijdens de film. Iedereen weet het plot van de film al, maar daar moet je maar doorheenprikken in dit geval. Geniet niet vaak van zo'n soort film maar van deze film heb ik gewoon echt genoten. Wat natuurlijk ook komt door de eeuwig stralende Cameron Diaz en door Ashton Kutcher die me altijd wel aan het lachen krijgt.
jipt
typisch vrouwenfilm, erg cliché en voorspelbaar.
zaten wel een paar goeie grappen in zoals het weghalen van de wcbril . maar ook veel flauwe grappen. einde was erg klef
JDSsmetje
Cameron Diaz en Ashton Kutcher zijn volgens het volk de meest hippe mensen .
Borg
Ik vond het best een leuke film, de clichés moet je je in mijn ogen niet te veel van aantrekken.. Ik vond die scene met dat ashton de deur van de wc weg had laten halen toch wel erg grappig... En zo waren er nog wel meer van dat soort lach momenten, ik denk dat je deze film niet echt goed kunt beoordelen op cinematografie en verhaallijn, bij dit soort films draait het daar gewoon niet zo om.
rose
Wat een drama,deze film. De overgang van haat naar liefde vond ik wel erg slap overgebracht. Kijk dan maar how to lose a guy in 10 days...Veel beter!
xIrisss
Ik vind hem grappig! En ik hou ook echt van Cameron Diaz en Ashton Kutcher.
Yehudit
Zoo leuk. Natuurlijk niet al te goed, maar het is gewoon een LEUKE film. Verstand op nul en lachen.
Awake78
Aardige film, leuk gegeven, maar nét even te matig uitgewerkt. De chemie en het spel van CD en AK is wel in orde. Toch teveel flauwe en vooral niet-leuke scenes, en daar draait een RomCom toch op mijns inziens.
Veel continuïteitsfoutjes....zou dat indiceren dat Cameron en Ashton toch niet zulke goede acteurs zijn als we denken, vanwege het overdoen van veel scenes?
Een matige voldoende.
michael1992
What happens in Vegas, should definitely stay in Vegas.
Want dit gedrocht was zo pijnlijk wannabe-maar-niet-echt grappig.
Heb soms maar gedaan alsof ik moest lachen met zaken die grappig bedoeld waren omdat het anders zo zielig was voor Ashton - slechtste acteur van zijn generatie - Kutcher en Cameron - ik ben niet voor mijn looks maar voor mijn acteertalent gekozen! - Diaz.
Aapje81
Viel me erg mee, hoewel hoogte en dieptepunten hier wel heel dicht bijelkaar zaten kan ik over het geheel zeggen dat ik met veel plezier naar deze film gekeken heb. Kutcher en Diaz vond ik beide de moeite waard.
Horrorfreak12
deze film is zaaaaalig goed :d had er ni zoveel van verwacht maar toch
uitstekende acteer prestaties
deze film is gewoon FUN !!!
met het einde ( stukje tijdens aftiteling) ging ik gewoon kapot en tijdens de film ook GENIAAL
Gisteren voor de tweede keer de film gezien.
WHIV blijft gewoon een zeer vermakelijke film, licht om te kijken en een lekker romantisch einde.
Tuurlijk is het weinig origineel allemaal, maar het gaat erom hoe het is uitgewerkt. Het 1e uur met Diaz en Kutcher is gewoon lachen en gieren geblazen, heerlijk hoe ze elkaar de huid dwars willen zitten. Dit levert gewoon tal van lollige situaties op waarbij zelfs de ergste chagrijn wel zou moeten kunnen lachen denk ik?
Het laatste half uur gaat de film op de gebruikelijke romantische/sentimentele tour, waardoor de film toch een deel van haar glans verliest. Echter blijven er genoeg leuke scenes in zitten, het bedrijfsweekendje is gewoon grappig en die baas is ook zeer funny!
Kutcher en Diaz zijn een leuk stel in deze film, heb eigenlijk vrij weinig aan te merken.
De bijrollen zijn van minder hoog niveau, maar de beste vrienden van het stelletje doen het toch goed.
Kwam er ook achter dat Zack Galifianakis(inmiddels wereldwijd bekend dankzij the Hangover) een kleine rol heeft in de film. Ik begon er wat meer op te letten en ik vind het toch maar weer een geniale rol, al is het een stuk minder opvallend dan in the Hangover.
Lekkere droge opmerkingen en als je de hele aftiteling afwacht kom je hem ook nog een keer tegen.(er staat ook een leuke extra op de dvd waarin Galifianakis de regisseur "interviewt", een aanrader om te kijken).
Al met al is WHIV gewoon een zeer leuke film, waarbij het eerste uur echt grappig en van hoog niveau is. Het laatste deel vd film is ietwat sentimenteel en voorspelbaar, maar desondanks blijft het een leuke en frisse komedie, met charismatische acteurs die allemaal goed hun best doen om deze komedie te laten slagen.
Het is natuurlijk geen klassieker, maar WHIV is zeker leuk genoeg om in je collectie te hebben!

Romantische komedie 'What Happens in Vegas' vanavond te zien op tv

Milk
Drama / Biografie, 2008

The Secret Life of Bees
Drama, 2008
casinohotelkamergenootfictitious marriagefeestjeromantische komedierivaliteitbruiloftlas vegasdrinkenopposites attractpost-credits scenemarriage counsellingaccidental marriagevegas weddingcredits stingercredits cookie