• 9.373.530 stemmen

What Happens in Vegas (2008)

Komedie / Romantiek | 99 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Tom Vaughan

Met onder meer: Cameron Diaz, Ashton Kutcher en Queen Latifah

Releasedatum: 8 mei 2008

Plot What Happens in Vegas

"Get Lucky"

Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.

Leland Palmer

Mmm, dit kan ''lachen geblazen'' worden! Kutcher zijn gevoel voor humor is sowieso wel goed en Diaz is een lust voor het oog, ben benieuwd!

avatar van streeter

streeter

Deze film heeft een paar dagen gefilmd in het kantoorgebouw waar ik werk, 1 verdieping onder mij... dus, verwacht een kantoorscene met een raamuitzicht op het vrijheidsbeeld.

Alsnog, ik heb geen enkele interesse om deze film te zien.

streeter schreef:

Alsnog, ik heb geen enkele interesse om deze film te zien.

Dat is geinig! Heb je Diaz of Kutcher ook gezien?

avatar van streeter

streeter

nee, maar een medewerker stond met Diaz in de lift.

Er worden regelmatig films en televisie programma's opgenomen in dit gebouw, zoals Law & Order. Vorige week zag ik Brooke Shields, die in een nieuwe serie speelt.

avatar van Esteban

Esteban

Ashton Kutcher duikt vaak in minder geslaagde films op, maar heeft wél al bewezen te weten wat komische timing is. En ook Cameron Diaz heeft het in zich. Toch kan ik me niet van de indruk ontdoen dat de combinatie niet erg spontaan lijkt en de grappen in de trailer wel heel belegen aavoelen.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Lijkt me echt zo'n "Just Married" humorfilm, geweldig dus.

avatar van Baksteen

Baksteen

Is dit zo'n "verzin de andere helft van de titel zelf maar" film?

De uitdrukking is oorspronkelijk: '....stays in Vegas'.

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

word een beetje flauw lijkt me. Al zijn beide acteurs toch wel ok. We zullen zien.

avatar van Jolienepien

Jolienepien

Alweer een Vegas-film in 2008. '21' komt ook uit dit jaar en gaat ook over Las Vegas.

avatar van maxB

maxB

ik was afgelopen week in londen, kwamen we nog langs deze premiere. jammer dat diaz er niet was, Kutcher wel gezien

Foto: http://i31.tinypic.com/atklq9.jpg

avatar van IcU

IcU

Leuk dat je daar bij was. Mij lijkt deze film zeker wel grappig. Kutcher vind ik zoiezo wel een grappige kerel.

avatar van Tun-89

Tun-89

Kijk er naar uit, ik zag het voorstukje in de bioscoop, ik moest toen al lachen.

avatar van otherfool

otherfool

Afgrijselijke trailer voor deze Just Married 2. Die van Made of Honor is in vergelijking een waar meesterwerk. Verwachtingen 0,0 dus het kan alleen maar meevallen zullen we maar zeggen...

avatar van Nikkii17

Nikkii17

Dit lijkt mij een erg leuke film met goede acteurs.

avatar van soom

soom

otherfool schreef:

Afgrijselijke trailer voor deze Just Married 2.

Grappig, aan die titel dacht ik ook ineens, na hem al ontelbaar veel keren gezien te hebben. Mij lijkt hij daarentegen erg grappig..

avatar van kanjertje

kanjertje

Gaat vandaag in premiere in de bioscoop in België.

Denk dat ik volgende week eens ga kijken.

avatar van Gioia221

Gioia221

Ik vond hem egt geweldig. Hij leek me egt prut omdat het idd "weer" zo'n amerikaanse voorspelbare film is en het is ook een voorspelbare film. Je weet het begin en het einde al..

MAAR Hij was Hilarisch, focking goed geacteerd en het einde was Briljant.

Ook al issie voorspelbaar hij was egt zoow grappig, heb me kapot gelachen.

K ga hem zeker nog een keer zien en daarna nog een keer en dan issie niet meer grappig... BEHALVE HET EINDE!!!!!!!!!!

avatar van beekie

beekie

Nou, ik heb me dus helemaal NIET kapot gelachen!! Kon niet wachten tot ie afgelopen was. 2 sterren dus voor deze troep

avatar van KW2

KW2

Gioia221 schreef:

MAAR Hij was Hilarisch, focking goed geacteerd en het einde was Briljant.

Ook al issie voorspelbaar hij was egt zoow grappig, heb me kapot gelachen.

Zet jij je capslock eerst maar eens uit.

avatar van timburton

timburton

Kutcher is gewoon enorm grappig! Maar ik heb de film niet gezien. Zal wel weer heel vermakeijke, en verkeerd zijn. Diaz is nou een wat minder actrice naar mijn mening.

avatar van timburton

timburton

maxB schreef:

Foto: http://i31.tinypic.com/atklq9.jpg

Niet gay bedoelt, maar ik heb er veel meer geld voor over om Kutcher te zien.

avatar van Goldenskull

Goldenskull

IMDB rating zegt genoeg voor mij

avatar van Tharoy

Tharoy

Wow, een 3.6?! Dat kan ik me haast niet voorstellen..

Leland Palmer

Dat gemiddelde vliegt nog wel omhoog waarschijnlijk. Het zijn nog maar erg weinig stemmen tot nu toe...

avatar van Marije1984

Marije1984

Hele leuke en grappige film !!!

Aanrader !

avatar van Gioia221

Gioia221

KW2 schreef:

Zet jij je capslock eerst maar eens uit.

Ik deed express hoofdletter :S

DUH

avatar van brabusRUS

brabusRUS

De rating van imdb is een beetje raar. 40% heeft 1 gestempt en 40 % op 10 gestempt.

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Lijkt me eigenlijk niet heel veel aan en als ik kijk bij IMDB ... maar Goed wie weet ...