Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via CANAL+
Vanaf zondag 22 februari in 2 bioscopen
Plot What Happens in Vegas
"Get Lucky"
Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.
Joy McNally
Chong
Richard Banger
Dave the Bear
Leland Palmer
Mmm, dit kan ''lachen geblazen'' worden! Kutcher zijn gevoel voor humor is sowieso wel goed en Diaz is een lust voor het oog, ben benieuwd!
streeter
Deze film heeft een paar dagen gefilmd in het kantoorgebouw waar ik werk, 1 verdieping onder mij... dus, verwacht een kantoorscene met een raamuitzicht op het vrijheidsbeeld.
Alsnog, ik heb geen enkele interesse om deze film te zien.
Leland Palmer
Alsnog, ik heb geen enkele interesse om deze film te zien.
Dat is geinig! Heb je Diaz of Kutcher ook gezien?
streeter
nee, maar een medewerker stond met Diaz in de lift.
Er worden regelmatig films en televisie programma's opgenomen in dit gebouw, zoals Law & Order. Vorige week zag ik Brooke Shields, die in een nieuwe serie speelt.
Esteban
Ashton Kutcher duikt vaak in minder geslaagde films op, maar heeft wél al bewezen te weten wat komische timing is. En ook Cameron Diaz heeft het in zich. Toch kan ik me niet van de indruk ontdoen dat de combinatie niet erg spontaan lijkt en de grappen in de trailer wel heel belegen aavoelen.
Angrod_Pallanén
Lijkt me echt zo'n "Just Married" humorfilm, geweldig dus.
Baksteen
Is dit zo'n "verzin de andere helft van de titel zelf maar" film?
Inland Rabbit
word een beetje flauw lijkt me. Al zijn beide acteurs toch wel ok. We zullen zien.
Jolienepien
Alweer een Vegas-film in 2008. '21' komt ook uit dit jaar en gaat ook over Las Vegas.
maxB
ik was afgelopen week in londen, kwamen we nog langs deze premiere. jammer dat diaz er niet was, Kutcher wel gezien
IcU
Leuk dat je daar bij was. Mij lijkt deze film zeker wel grappig. Kutcher vind ik zoiezo wel een grappige kerel.
Tun-89
Kijk er naar uit, ik zag het voorstukje in de bioscoop, ik moest toen al lachen.
otherfool
Afgrijselijke trailer voor deze Just Married 2. Die van Made of Honor is in vergelijking een waar meesterwerk. Verwachtingen 0,0 dus het kan alleen maar meevallen zullen we maar zeggen...
soom
Afgrijselijke trailer voor deze Just Married 2.
kanjertje
Gaat vandaag in premiere in de bioscoop in België.
Denk dat ik volgende week eens ga kijken.
Gioia221
Ik vond hem egt geweldig. Hij leek me egt prut omdat het idd "weer" zo'n amerikaanse voorspelbare film is en het is ook een voorspelbare film. Je weet het begin en het einde al..
MAAR Hij was Hilarisch, focking goed geacteerd en het einde was Briljant.
Ook al issie voorspelbaar hij was egt zoow grappig, heb me kapot gelachen.
K ga hem zeker nog een keer zien en daarna nog een keer en dan issie niet meer grappig... BEHALVE HET EINDE!!!!!!!!!!
beekie
Nou, ik heb me dus helemaal NIET kapot gelachen!! Kon niet wachten tot ie afgelopen was. 2 sterren dus voor deze troep
KW2
MAAR Hij was Hilarisch, focking goed geacteerd en het einde was Briljant.
Ook al issie voorspelbaar hij was egt zoow grappig, heb me kapot gelachen.
Zet jij je capslock eerst maar eens uit.
timburton
Kutcher is gewoon enorm grappig! Maar ik heb de film niet gezien. Zal wel weer heel vermakeijke, en verkeerd zijn. Diaz is nou een wat minder actrice naar mijn mening.
timburton
Niet gay bedoelt, maar ik heb er veel meer geld voor over om Kutcher te zien.
Leland Palmer
Dat gemiddelde vliegt nog wel omhoog waarschijnlijk. Het zijn nog maar erg weinig stemmen tot nu toe...
Gioia221
Zet jij je capslock eerst maar eens uit.
Ik deed express hoofdletter :S
DUH
brabusRUS
De rating van imdb is een beetje raar. 40% heeft 1 gestempt en 40 % op 10 gestempt.
tommykonijn
Lijkt me eigenlijk niet heel veel aan en als ik kijk bij IMDB ... maar Goed wie weet ...

Romantische komedie 'What Happens in Vegas' vanavond te zien op tv

Milk
Drama / Biografie, 2008

The Secret Life of Bees
Drama, 2008
casinohotelkamergenootfictitious marriagefeestjeromantische komedierivaliteitbruiloftlas vegasdrinkenopposites attractpost-credits scenemarriage counsellingaccidental marriagevegas weddingcredits stingercredits cookie