Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via CANAL+
Vanaf zondag 22 februari in 2 bioscopen
Plot What Happens in Vegas
"Get Lucky"
Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.
Joy McNally
Chong
Richard Banger
Dave the Bear
Turkeyloverz
De lage scores waren vast afkomstig van mensen die er naar uitkeken en die dus hoge verwachtingen hadden. Dat gebeurt nog wel eens in de beginperiode.
Of de gemiddelde op het begin nou erg laag of erg hoog is, na een tijdje loopt het richting de middenmoot. Dat gebeurt vooral bij films die op het begin met erg hoge scores aankomen.
mieters
Vandaag gezien. Ook ik verwachtte er niet veel van na de trailer gezien te hebben. Desalniettemin heb me kostelijk vermaakt. Ik ben er wel achter dat je niet teveel waarde aan IMDB moet hechten....
Dus gaat het zien en baseer je oordeel niet alleen maar op een IMDB-rating.
wwelover
Vermakelijke film. Geen hoogstaande humor. Kan wel lachen om Ashton en genieten van Cameron. Maar die gozer die de vriend van Kutcher speelde was echt slecht. Vond hem neit grappig.
Wel leuk om Treat Williams in zo'n rol te zien:)
3* voor de film + 0.5* voor Williams
MissyNador
Net de film gezien. Hij is echt grappig. Alles klopte. De humor en het verhaal.
Qttje
Toen we naar buiten liepen zagen we allemaal koppeltjes gearmd weglopen... Het was echt een perfecte film om te zien met je vriend/vriendin. Ik heb erg genoten, leuke simpele film met een grappige twist. Een paar keer hard gelachen en de bijrollen zijn ook erg grappig! Goed voor een leuk avondje ^_^
The Godjoshi
Dit is echt zo een film waarin je al kan invullen wat er gaat gebeuren.......waarvan er al heeel veel zijn gemaakt en waarbij het iedere keer hetzelfde afloopt......alleen moet ik wel zeggen dat de humor van deze film wel erg leuk was en de gebertenissen ook.......en petje af voor kutcher en diaz die er wel iets moois van maken..........een hele vermakelijke feel good movie waarbij je echt met een glimlach uit de zaal vertrekt.....
maxB
De score is erg hard omhoog gekrikt moet ik zeggen en dit gaat waarschijnlijk nog wel even door.
verwacht niet dat het erg hoog wordt want zon topper is het niet, als je kwartjes had kunnen geven had ik hem op 2,75 gezet
Leland Palmer
Ik had het wel over de score op iMDB.
Drezic
Ik had het wel over de score op iMDB.
Het feit dat het cijfer op iMDB stijgt komt doordat een 3 wel errug laag is en je bijna niet lager kunt stemmen.
En natuurlijk moet je er niet teveel waarde aan hechten, maar een romantische komedie onder de 6 kan haast niet heel bijzonder zijn.
DureGast
ondanks dat je het plot alleen al kan raden door de beschrijving te lezen vond ik het een erg vermakelijke film. Je moet een beetje van de humor van Kutcher houden, maar dan is het een zeer geslaagde film.
Jackal1nl
Gisteren zitten kijken en het is gewoon een goede comedy met op zijn tijd echt goede grappen en uiteindelijk ( uiteraard ) een dikke laag american feelgood eroverheen al met al een leuke avond vulling!
Nikkii17
Ik vond het echt een super film, lange tijd geen leuke comedie meer gezien in de bioscoop! 5 sterren van mij!!
dulcinea
Leuke ontspannende komedie met een paar romantische momenten, Ashton en Cameron zijn beide goed op dreef, verhaal is ook best onderhoudend. Toch vond ik deze niet zo sterk dan Just married dus ik blijf bij 3,5*
White Trash
Ik vond hem best okee tis wel een film om met je vriendin te gaan kijken vind ik. Verhaal heeeeeeeel erg voorspelbaar..de grappen gaan wel sommige zijn wel oke maar blijven niet echt heel erg hangen..
Karlinos
Misschien is het einde wel voorspelbaar, maar het is echt een hele leuke en grappige film! En daar gaat het om
p_tah
leuke comedy, met toch wel een paar geslaagde grappen... aardig wat chemie tussen de tortelduifjes
hannes64
- 1926 berichten
Leuke komedie met 2 goeie hoofdrollen.
Het verhaal was eindelijk weer even iets anders.
Ja, ik heb me wel vermaakt.
OlafK
Aardige romcom die uiteindelijk nét iets te braaf eindigt. De echte humor begint na 10 minuten en stopt na zo'n 50 a 60 minuten. Aardig geacteerd en leuk dat Queen Latifah ook nog een rolletje kreeg.
Al met al drie sterren waard; een geslaagde film voor een ontspannend avondje!
rupie
leuke film, met herkenbare dingen, vooral leuk om met je vriendin heen te gaan die nog wil trouwen...
chrissie85
Zeer aardige film, niet zo cliché als de meeste films in dit genre. En wat al eerder gezegd is leuk om met je vriendin heen te gaan.
vwtune
tsja... leuk om met je vriendin te kijken.
soms wel gelachen, verder kijkt ie wel lekker weg.
timburton
Zal wel een erg leuke film zijn. Kutcher is mijn favo comedy-amerikaan. Ga hem maybe vrijdag kijken.
LOESxDIJK
Leuke en grappige film! Als je gewoon zin heb in een avondje met vrienden, dan is dit zeker een aanrader!
IcU
Standaard, maar erg leuke komedie. Kutcher en Diaz vind ik 2 erg leuke acteurs. Ik heb zeker genoten.
Ik moet zeggen, heel erg voorspelbaar allemaal maar wel leuk uitgevoerd. Het is sowieso een genot om naar de mooie Cameron Diaz te kijken. Wel vond ik dat ze haar rol lange tijd wat overdreef. Ze kwam als bitch niet erg sterk over. Idem Aston Kutcher die normaal altijd de brave sul speelt. Hij kwam als eikel ook niet erg goed over. Gelukkig werd het snel beter. Ik heb me verder prima vermaakt met deze film. Je weet wel hoe het afloopt maar het was prettig om te zien. De chemie tussen beiden was, zeker wat later in de film, aardig goed en er zaten best een aantal grappige momenten in.
Prima film om eens een keer te kijken. Verwacht geen topper, wel een prima wegkijker.
T.Bos
Eindelijk een comedy met briljante dialogen en goede grappen. Het begrip dissen krijgt een nieuwe dimensie.
lagaiske
Zeer goeie komedie!!!!!
Lang geleden dat ik echt nog eens spontaan hebben moeten lachen.
Na het zien van misbaksels zoals:meet the spartens---superhero movie-----Balls of fury----Blades of glory---Mr. Woodcock.
Eidelijk nog eens een hoogstaande komedie.
Samen met Knock'd up de komedie van het moment.
Standaard rondkom komedie die het moet hebben van de dialogen tussen Kutcher en Diaz.
renekuipers
Ik heb eigenlijk best ontzettend gelachen bij deze film. Een lekkere feel-good movie waarbij de chemie tussen de hoofdrol-spelers in mijn ogen goed werkt. Vooral het stuk waar Jack aan de huwelijks-consultant vertelt dat hij door zijn vrouw "geslagen" word vond ik echt hilarisch. Al bij al gewoon een lekkere komedie om met z'n tweëen op de bank te gaan bekijken. 3,5*

Romantische komedie 'What Happens in Vegas' vanavond te zien op tv

Milk
Drama / Biografie, 2008

The Secret Life of Bees
Drama, 2008
casinohotelkamergenootfictitious marriagefeestjeromantische komedierivaliteitbruiloftlas vegasdrinkenopposites attractpost-credits scenemarriage counsellingaccidental marriagevegas weddingcredits stingercredits cookie