• 9.375.307 stemmen

What Happens in Vegas (2008)

Komedie / Romantiek | 99 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Tom Vaughan

Met onder meer: Cameron Diaz, Ashton Kutcher en Queen Latifah

Releasedatum: 8 mei 2008

Plot What Happens in Vegas

"Get Lucky"

Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Zozo hoge scores t.o.v IMDB. Ben benieuwd. Even wachten op een DVD-rip.

Btw zoals vele zeiden. Imdb rating is flink omhoog gegaan. Van 3.6 naar een 5.0, maar alsnog veel verschil met de moviemeter rating 3.60 ster, maar dat komt mede door weinig stemmers.

avatar van Resh

Resh

Mwuah wat een tegenvaller had veel meer van verwacht. Het verhaal is zo voorspelbaar gewoon zo niet leuk meer. Enigste wat het film leuk heeft gemaakt is de ruzies onderling tussendoor

avatar van burner800

burner800

Ik heb deze film gister gezien en vond hem erg geslaagd. de comische aston kutcher en cameron diaz die erg overtuigend haar rol kan laten overkomen.

een aantal dingen waren wel voorspel baar, zeker het eind maar des on danks toch een leuke en geslaagde film:)

avatar van egelhunter

egelhunter

Kom net van de bioscoop. Heb erg gelachen om deze film. Aston Kutcher en Cameron Diaz spelen erg leuk. Alleen het laatste half uur daar zakt de film wat in. 3,5*

avatar van Foal

Foal

Ja zoals de meeste het zeggen, het was wel voorspelbaar.. maar verder vond ik het hele leuke film

de ruzies waren inderdaad grappig!

avatar van grid8400

grid8400

zonde geld. 1,5* gewoon te voorspelbaar en NIET leuk.

avatar van sylvia1

sylvia1

ik vond het een leuke comedie, niet op de manier dat ik er echt om moest lachen maar hij was gewoon vermakelijk

ik geef m een 3,5

avatar van Spetie

Standaard komedie met een zeer voorspelbaar verloop, Kutcher en Diaz zijn aardig, maar verder ook niet echt bijzonder. Vond de bijrol van de advocaat, wiens naam ik niet ken bij vlagen best grappig. Te weinig genietbare momenten echter voor een voldoende.

avatar van CTK

CTK

Gisteren in de cinema gaan zien.

Enorm voorspelbaar, maar dat wist je eigenlijk op voorhand al een beetje.

Op gebied van humor kon het beter, maar geen slechte film.

avatar van De Meester

De Meester

Best leuk, maar enorm voorspelbaar. Een film die lekker wegkijkt, maar nergens echt sterk is.

Een 3,0.

avatar van *Joly*

*Joly*

Zeer grappige leuke film, het einde was natuurlijk wel erg voorspelbaar,

avatar van WB

WB

Was een beetje een soort van overeenkomst tussen Serendipity en Just Married. Alleen leuker dan Just Married en minder leuk dan Serendipity. Daarentegen wel een vermakelijke film. Kutcher en Diaz spelen als vanouds en zijn een leuk duo. Het verhaal is eigenlijk à la Just Married, maar leuker uitgewerkt. Lekker cliché, maar dat kun je verwachten...

avatar van Jeroen87

Jeroen87

What happens in Vegas.....

Van tevoren niet echt super hoge verwachtingen, maar deze film was echt zoooo grappig. Ashton Kutcher en Cameron Diaz zijn echt geweldig in deze Romantische Comedy.....de nadruk ligt de hele film op comedy en dat zal je weten ook. Echt een aanrader. Briljante grappen en dialogen, de hele zaal lag constant dubbel. Voor een film in deze categorie echt SUPER

avatar van Modar

Modar

Wel een leuke film, erg voorspelbaar maar het zijn wel leuke acteurs en dat maakt veel goed in deze film.

3.5 sterretjes

avatar van ken1976

ken1976

Ik ben persoonlijk een fan van Ashton Kutcher op het witte doek en deze film bewees maar weer eens hoe grappig hij kan zijn.

pluspunten:

- het verhaal is lekker simpel en soms voorspelbaar maar meer is er ook niet nodig voor dit genre

- Ashton en Cameron akteren echt super en zijn echt helemaal op elkaar ingespeeld

- echt droge humor , ik heb soms echt dubbel gelegen

- de film wordt niet saai en kijkt heerlijk weg.

4 sterren voor deze leuke komedie , echt een aanrader!!

avatar van gotti

Natuurlijk zo voorspelbaar als de pest, maar vooral het eerste uur werkt toch wel goed. Vooral Kutcher is best sterk als niksige loser; bij Diaz is helaas te zien dat ze eigenlijk net wat te oud aan het worden is om de knappe blonde vrouw te spelen (sorry Cameron). Wat ook opvalt zijn de vele goede bijrollen (vooral de twee 'vrienden' van Kutcher waren zeer komisch).

Het is wel zo dat films als deze het op groot doek altijd beter doen dan thuis, dat wel. Maar ach, soms zijn films als deze ook wel heerlijk om te zien (mede ook doordat ie dus best goedi n elkaar steekt, maar vooral doordat het best matige scenario door de rits aan goede acteurs redelijk wordt goedgemaakt), al is het dan ook vanaf seconde 1 te voorspellen hoe het zal aflopen.

Blijf ook nog even zitten na de aftiteling. Die gast met die baard verdient een film op zich. Erg komisch...

avatar van Raffael77

Raffael77

ken1976 schreef:

pluspunten:

- echt droge humor , ik heb soms echt dubbel gelegen

- de film wordt niet saai en kijkt heerlijk weg.

4 sterren voor deze leuke komedie , echt een aanrader!!

Idd.

avatar van Getting Louder

Getting Louder

Aanrader als je van comedies houdt, erg grappig!

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Leuke film hoor.

Natuurlijk is het allemaal wel wat voorspelbaar maar dat zegt niet dat het een leuke film is. De Cast zit wel snor...ik vond alleen wel dat Diaz niet haar beste rol speelde. In The Holiday was ze beter. Maar ze deed het hier zeker niet slecht. Leuke scene's allemaal, en leuk die vriend van Jack die voor advocaat speelt. Dat vond ik echt grappig.

Tja, het verhaal en uitgangspunt is al sinds Cary Grant en Spencer Tracy komedies gedaan, maar nu in een eigentijds jasje.

Kennelijk staat dat weer gelijk aan heel erg flauw. Ashton Kutcher is echt verbijsterend slecht en het is gewoon jammer mensen als Treat Williams en Dennis Farina zo dom te zien doen.

avatar van Joän

Joän

Heb de film bekeken en er waren wel wat grappige momenten....mede dankzij Ashton Kutcher.

Ashton Kutcher was sterk aanwezig, Diaz vond ik iets minder, maar als stel deden ze het goed.

Als ik de film in 3 stukken moet verdelen, eerste deel was rommelig veel korte scenes op elkaar, tweede deel was beste stuk van de film, derde deel en tevens einde was een beetje zoetsappig.

Toch krijgt deze film 3 * en is best de moeite waard om te bekijken.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Ik vond de gezichtsuitdrukkingen vooral goed van zowel Kutcher als Diaz...daar moest ik om lachen.

avatar van doubleaa070

doubleaa070

Een zeer geslaagde comedy. met vele orginele grappen. en wat zag cameron diaz er weer prachtig uit. de eerste uur was het vooral lachen om de 2. daarna werd het langzamerhand romantischer en kwamen er ook minder grappen maar niet te min een zeer geslaagde komedie

ik geef m 4 sterren

avatar van pietpuk

pietpuk

13 in een dozijn komedie. Niet veel bijzonders.

avatar van missl

missl

deze film heeft me verrast want het leek me helemaal niet zo leuk. ik dacht dat al de grappen al een keer eerder waren gebruikt en het weer de zoveelste chickflick zou zijn.

nou is het wel een chickflick maar wel net iets grappiger dan de meeste die eigenlijk alleen maar leuk zijn om te kijken en verder niets. kutcher speelt echt heel leuk, terwijl ik hem normaal heel irritant vind. diaz is natuurlijk prachtig.

op sommige momenten echt hardop en lang gelachen terwijl er normaal meestal een glimlach op mijn gezicht verschijnt.

avatar van EnforceddangerTV

EnforceddangerTV

Ben wel benieuwd, avondje vrij en wel zin in een makkelijke film.

avatar van coldheaven

coldheaven

Ik begrijp niet dat deze film zo'n hoge score krijgt. Het acteertalent van Kutcher en zijn advocaat is best goed en zíj maken leuke grappen die de film verteerbaar maken maar het acteerwerk van Diaz en haar vriendin was zó tergent slecht. Verder was het verhaal niet origineel.

avatar van kroekie

kroekie

Deze film was echt wel super vet cool !!

Heb hem gezien en is zo lachwekkend je licht de hele tijd in een deuk !! moet je echt heen !!

avatar van dumble

dumble

deze film moet je stoned kijken dan istie wel grappig..

avatar van darkjaap

darkjaap

echt zo'n film waar je met je vriendin naar toe moet gaan

maar toch was het een leuke feel good film niet bijzonder ofso maar wel een een film met soms erg grappige lachstukjes en een cameron diaz die weer in top vorm was