Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via CANAL+
Vanaf zondag 22 februari in 2 bioscopen
Plot What Happens in Vegas
"Get Lucky"
Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.
Joy McNally
Chong
Richard Banger
Dave the Bear
amo43
Het was een leuke film met grappige stukjes. Er zat ook een goed verhaal in. En Ashton Kutcher is samen met Cameron Diaz een goede film combinatie.
JohnWilliams
Het verhaal vond ik juist NIET goed, maar de komedie was wel leuk gebracht.
nielzz1
- 2006 stemmen
Zeer clichematige film die door het samenspel tussen Diaz en Kutcher en enkele komische scenes het aanzien waard is.
Captain Pervert
Veel beter dan ik dacht. Ontstijgt nergens de doorsnee romcom maar het is wel vermakelijk, ook als je geen vrouwpersoon bent. Kutcher en Diaz is een leuke combo.
medansavamhel
Niet geweldig grappig maar desalnietemin een zeer vermakelijke film. Vanuit het romantische aspect uitermate cliché en voorspelbaar natuurlijk, maar ach, zo vind ik het wel fijn.
Keane1983
Een erg leuke film,
Zitten leuke (melige) grappen in. De film doet me een beetje denken aan just married, deze was ook (mijn inziens) erg leuk.
Zeker een film om nog eens een keertje te kijken en wat ook niet verveeld:D
4.0
skipy05
erg leuke film. Zitten hele leuke grappen in. heb af en toe goed moeten lachen. verhaal zit goed in elkaar. één moment dacht ik dat het overdreven ging worden maar dat is toen gelukkig toch veranderd. hij is wel voorspelbaar maar dat stoorde niet. Cameron Diaz en Ashton Kutcher spelen het goed samen. tof om hen samen bezig te zien.
nacbreda076
WAT EEN GILLER! Echt de leukste komedie die in de laatste jaren heb gezien, vooral ook omdat Cameron Diaz er in speeld. Wat is zij bloed mooi zeg! Ze past ook het beste in een komedie als je het mij vraagt want ze heeft ook echt die uitstraling en niet van iemand die serieus moet doen. Heb me echt kapot gelachen bijna heel de film! Leuk verhaal ook en niet echt voorspelbaar, alleen dat ze uiteindelijk bij elkaar blijven dan... Ben ook echt jalloers op Ashton Kutcher! Hij mag haar zoenen, meer zou ik me niet wensen
robinb
redelijke komedie...heb toch een keer of 3 moeten lachen en dat is veel in vergelijking met alle andere troep die ze in hollywood gemaakt hebben.
Cameron ziet er in sommige fragmenten prachtig uit, maar over het algemeen vind ik haar altijd wat te overdreven en irriteer ik me aan haar.
de mannelijke hoofdrolspeler doet het ook maar matig. alles komt nogal gemaakt over en dat vond ik vooral het eerste half uur erg storend.
De laatste 3 kwartier waren dan wel weer leuk om naar te kijken...het verhaal is wel erg ongeloofwaardig en te simpel voor worden, maar op zich is het met momenten toch best leuk...
Ik vond de film wel wat weg hebben van "how to loose a guy in 10 days", alleen was die film stukken leuker dan deze.
Al met al een redelijke film voor op een regenachtige middag of als je gewoonweg ff wat simpels wilt zien...
PiefPafPoef
Erg leuke en grappige film! Ik ben normaal niet zo'n fan van Diaz danwel Kutcher maar ik vind dat ze allebei erg sterk in deze film
Een leuk geheel, goed in elkaar gezet en heel lekker om weg te kijken. Een dikke 4 is hier zeker op zijn plaats
Mark W
Vond beide acteurs niet sterk acteren, meer tegen het overdreven aan. In ieder geval tijdens de 'drukke' scenes. Tijdens de romantische scenes was de chemie beter zichtbaar.
Er zitten goede en grappige scenes tussen, het verhaal was ook goed te pruimen, daarom krijgt de film van mij een voldoende.
guylopez93
vermakelijke film
beter dan ik had verwacht, ik ben normaal gesproken niet zo weg van Cameron en Ashton maar ze waren in deze film wel grappig.
leuke komedie
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
Over de ganse lijn een leuke feelgood movie. Wel valt mee te delen dat het eerste deel leuker is en ook meteen de meeste grappen bevat. Het tweede deel kiest meer voor de sentimentele, al van ouds vertrouwde manier.
Toch geen slechte film dit en sterke vertolkingen. Mooi voorbeeld van het typetje "de Las Vegas Bride".
Chainsaw
Viel me nog erg mee, zeker het eerste uurtje. Eigenlijk interesseerde het hele gedoe rond Kutcher en Diaz me totaal niet, maar de bijpersonages zijn toch erg leuk om te volgen. Rob Corddry en met name heerlijke droogkloot Zach Galifianakis (die vent met die baard) waren bijzonder geestig. Verder is What Happens in Vegas een erg voorspelbare, maar bovenal gewoon vlotte en kleurrijke hap-slik-weg film. Het moralistische cliché geneuzel aan het einde was dan wel onvermijdelijk, maar deed toch erg veel afbreuk aan het geheel.
3 sterren. Voornamelijk voor Dave the Bear.
Fryce
Heb me wel vermaakt bij deze middelmatige film. Ben em alleen morgen alweer vergeten denk ik, maar had eigelijks ook geen andere verwachtingen.....
m1701
Film was leuk
Maar vond wel als je de voorstukjes had gezien, dat je dan de
film eigenlijk al had gezien, dat was een beetje jammer.
Het duo is wel erg grappig in de film. Heb me dus ook goed vermaakt!
naamelijk
Leuke film, maar toch had ik er iets meer van verwacht als ik de voorstukjes, grote namen en al de aandacht die deze film kreeg, zag.
Maar verder wel leuk voor een keertje!
Don Dijk
Nou, hij viel me best mee! Echt zo'n film die je vrouw of vriendin huurt als het haar beurt is om 1tje uit te kiezen. Maar best leuke stukjes zitten erin en Diaz is nooit een straf om naar te kijken.
Captain Pervert
Haha, how true.
Volgende dag meteen keihard terugslaan met Predator of Heat ofzo
Don Dijk
Haha, how true.
Volgende dag meteen keihard terugslaan met Predator of Heat ofzo

Metalfist
What Happens in Vegas
What Happens in Vegas is een leuke komedie die vooral goed is door zijn acteurs en acrices.
Verhaal is zo voorspelbaar als iets, wat te verwachten is bij dit soort films, maar wordt wel hoog gehouden door de chemie tussen Kutcher en Diaz. Deze zijn bijna perfect op elkaar ingespeeld maar ook de bijrollen waren goed gevuld. Geweldige rol van die advocaat trouwens.
Leuke film voor is een keer te zien maar bij een tweede keer zal hij toch aan kracht inboeten vrees ik...
happyhill
mede naar aanleiding van alle goede berichten deze film uitgekozen voor kerstavond
helaas zijn wij het helemaal niet eens met de meerderheid
deze film en vooral de dialogen is/ zijn veel te voorspelbaar, het spel van Kutcher deed het eerste deel van zijn naam eer aan kortom
zonde van de tijd
vorig jaar hadden we Little Miss Sunshine gekozen, dat was wel
de goede keuze (ook gebaseerd op het oordeel van moviemeter trouwens).
diaan11
Flauwe grappen & zwak acteerwerk
Cameron kan beter, Ashton zit aan de top van zijn kunnen (bagger).
Denveen
Gewoon een hele leuke romantische komedie, niets meer en niets minder.
Je weet wat precies wat je moet verwachten en dat krijg je dan ook. Kutcher en Diaz vormen een goed koppel en de film is bij vlagen (verrassend genoeg) echt heel grappig! Geen hoogstaande cinematografie of visuele effecten, maar de snelheid van het aangename verhaal en de goede casting geven deze film zijn charme. Steekt boven het gemiddelde uit, voor mij 3,5 ster.

Romantische komedie 'What Happens in Vegas' vanavond te zien op tv

Milk
Drama / Biografie, 2008

The Secret Life of Bees
Drama, 2008
casinohotelkamergenootfictitious marriagefeestjeromantische komedierivaliteitbruiloftlas vegasdrinkenopposites attractpost-credits scenemarriage counsellingaccidental marriagevegas weddingcredits stingercredits cookie