• 9.378.047 stemmen

What Happens in Vegas (2008)

Komedie / Romantiek | 99 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Geregisseerd door: Tom Vaughan

Met onder meer: Cameron Diaz, Ashton Kutcher en Queen Latifah

Releasedatum: 8 mei 2008

Plot What Happens in Vegas

"Get Lucky"

Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.

avatar van de_conne

de_conne

Hmm, gisteren gekeken, niet echt een hoogvlieger maar toch vermakelijk. Waarom deze zulke hoge notering (3.41??? ) heeft begrijp ik niet goed. Dan vindt ik "There's something about Mary" toch een stuk leuker, origineler en grappiger dan deze, terwijl "...Mary" slechts een notering van 3.29 heeft ...

Erg grappig is hij ook niet, bepaalde scene's konden weliswaar een grijns op mijn gezicht toveren, maar meer ook niet.

Verder erg voorspelbaar en nergens echt origineel.

Cameron Diaz is uiteraard wel weer leuk om te bekijken.

2.5 sterren van mij.

avatar van schaper

schaper

Lekkere bankhangfilm. en nog gelachen ook! Eigenlijk is ie best wel grappig, hahahaha.

Krijgt van mij 4 sterren!

avatar van The_Phoenix

The_Phoenix

Leuk om gezien te hebben. Kon er wel om lachen, hoe cliche het ook was, maar vond het genoeg grappige stukjes hebben om een 3.5 te geven

avatar van Vinco

Vinco

Vond dit zeker een leuke film, ik kan de humor van Ashton Kutcher altijd wel waarderen!

Ook Cameron is een briljant actrice!

Leuke film, kijkt heerlijk weg en naar mij smaak erg leuke humor!

avatar van Woltertjes

Woltertjes

Zeer geslaagde komedie. Goede grappen die goed worden gebracht door de acteurs. Vond vooral de vriend van Ashton Kuther geweldig en hijzelf ook.

Die vriend speelt ook een grappige rol in Harold & Kumar deel 2.

Heb een paar keer goed kunnen lachen.

avatar van Gollem

Gollem

Zeer vermakelijke romantische komedie met een sprankelende Cameron Diaz. Aanrader!!

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Vond 'm lang niet slecht en Kutcher was eindelijk niet irritant...

avatar van SarahSkandar

SarahSkandar

Zo leuk, 4,5*

avatar van Killagame

Killagame

Erg leuke film, Grappig verhaal goed acteerwerk.

Leuke film als je op zondag niks te doen hebt.

3,5

Ik heb in een deuk gelegen om deze film! Ashton en Cameron zijn een geweldig duo!!!

YOU Know Why!!!

Een leuke komedie!! met Kutcher en Diaz, hoe ze elkaar het leven zuur maken. Het is geen hoogtstandje , maar gewoon een leuke komedie die je lekker met je vriendin samen op de bank kan kijken

krijgt van mij een 3.5*

avatar van Jeauhan

Jeauhan

Komedie die door een paar goede momenten toch het kijken waard is. Mist een beetje originaliteit, weinig verrassend.

avatar van stevo21

stevo21

cliche cliche cliche en daarna nog een opstapeling daarvan met een portie voorspelbaarheid. Waarom zo'n hoog cijfer????? We zijn toch wel betere komedies gewend. Het zelfde bekende verhaaltje hadden we al meegemaakt bij 'the break-up'. Nee geen film voor mij en toch wat onbegrip naar het hoge cijfer.

En Ashton Kutcher blijft een b-acteur.

avatar van coldheaven

coldheaven

UrbanDjampa schreef:

Vond 'm lang niet slecht en Kutcher was eindelijk niet irritant...

Akkoord....maar Cameron Diaz vond ik zo godsgruwelijk iritant dat ik spontaan jeuk kreeg. Het verhaal vond ik 'n dertien-in-een-dozijn in het kwadraat-gevalletje en alles was ó zo voorspelbaar..

avatar van noxious

noxious

ik vond hem, net als de andere mensen waarmee ik deze film zag zeer goed.

Ashton en Cameron waren echt goed naar mijn mening en sommige scènes waren gewoon echt hilarisch!

enige minpunt is de voorspelbaarheid, maar da weet ge al voor ge de film begint te zien.

avatar van Vlinder24

Vlinder24

De opzet van de film is leuk maar ondanks dat er leuke stukjes inzitten vind ik de film wel een beetje langdradig.

Er had van mij wel wat meer afwisseling in mogen zitten of een iets meer verrassende verhaallijn.

Leuke film voor de zondag middag maar ben blij dat ik hem niet in de bioscoop heb gezien.

avatar van Cashmyra

Cashmyra

ik sluit aan bij noxious!

avatar van loreen

loreen

wanner komt de film op dvd

???

avatar van SarahSkandar

SarahSkandar

in November

avatar van ForeverYours

ForeverYours

Het is natuurlijk een voorspelbare film,

maar ondanks dat vond ik het een hele leuke film.

Vond hem eigenlijk totaal niet langdradig,

zoals ik eerst wel had verwacht.

avatar van thaliosss

thaliosss

ik heb hem in de bioscoop gezien en ik vond hem erg vermakelijk heb echt hard gelachen wel heel voorspelbaar natuurlijk maar ondanks dat vond ik hem super

een van de beter komedies samen met forgetting sarah marshall

iemand nog tips voor een leuke komedie?

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Laat eigenlijk als je bedankt dat hij alweer een hele tijd geleden in de bios draaide.

avatar van Westje

Westje

Leuke film, en ook hoewel de film een beetje onrealistisch is zit er wel een leuke verhaallijn in. Ashton Kutcher blijft grappig en Cameron vind ik ook een goede prestatie leveren. Veel leuke grappen in de film en dat is ook wat de film leuk maakt.

avatar van Koendh

Koendh

in het vliegtuig gezien, ik zat te twijfelen slapen of deze film kijken. Heb gekeken en geen spijt van gehad. Zaten genoeg stukken in die lachen waren..

avatar van kvandevr

kvandevr

matige film met zeer zwak optreden van beide hoofdrolspelers

avatar van DragQueen

DragQueen

Vrij aardige komedie, met leuke rollen van kutcher en diaz. de film torent niet bepaald uit in het genre, maar heeft genoeg leuke scenes en grappige situaties om te vermaken. 3 sterren.

avatar van bigbudda

bigbudda

grappige film, alleen het einde is weer typisch americaans, maar voor de rest zit er goede humor in, alleen ik had liever een andere actrice gezien in plaats van cameron, mila kunis bijvoorbeeld

avatar van nachtvlinder

nachtvlinder

erg leuk film al gaat het eind mij wat te snel, als dat wat meer uitgewerkt was had het een nog veel hogere waardering gekregen, want het concept is erg leuk en ook de montage is erg goed.

3,25

avatar van Abelone

Abelone

Lekkere wegkijker...

avatar van Ellis85

Ellis85

vond em ook wel leuk hihi