Genre: Actie / Drama
Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Donald Gibb en Leah Ayres
Gesproken taal: Engels en Kantonees
Bekijk via Prime Video
Plot Bloodsport
"The true story of an American ninja."
Frank Dux doet mee aan 'kumite', een illegale martial arts-competitie, waar zwaargewonden en doden niet ongewoon zijn. Voor dit toernooi zijn vechters van over de hele wereld uitgenodigd, die allemaal een verschillende stijl hebben van vechten. Chong Li, de meedogenloze gemene vechter is de favoriet voor kumite, maar hij heeft nog nooit tegen Frank Dux gevochten.
Frank Dux
Captain Chen
Victor Lin
Paco
Captain Pervert
Bolo Yeung is nu 67 en heeft sinds 1997 (Tiger Claws II op zijn 59e) geen films meer gedaan
Naomi Watts
Zonde maar 59 lijkt mij een prima leeftijd om te stoppen. Al schat je hem veel jonger natuurlijk
Ramon K
Ik heb ook gekeken en ik mis een bot dat uit een been steekt. Er is dus weer eens in de film geknipt.....
Naomi Watts
Behoorlijk net als in de eerste vechtscene nadat Jackson zegt tegen Dux "that's why they call it bloodsport, kid" zie je ook niet het bloed uit zo'n grijspakkie dragende aziaat zijn mond komen.
Quentin
Ik ga hem toch even verhogen naar 2,5*, de film is eigenlijk vreselijk slecht en slecht geacteerd, maar zit vol met fantastische one-liners en gevechten.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Vroeger helemaal grijs gedraaid die videoband van Bloodsport. Door deze films was ik in die tijd een fan van v. Damme. Als ik hem nu weer zou zien, zal hij zeer tegenvallen, qua acteerprestaties. Daarom ga ik hem ook niet meer kijken..... Misschien dat ik het ooit nog een keer durf...
Wat waren die vechtscenes fantastisch zeg. Honderden malen bekeken.
Als ik als een jongen van 10 zou stemmen, gaf ik hem 5 sterren..
grat
wat was dit een goede film en de gevechten waaren gewoon perfect bolo yeung speelt ook prima
****
Pieter Montana
wat was dit een goede film en gevechten waaren gewoon perfect bolo yeung speelt ook prima
4,5
?????
Justice4All
Samen met Kickboxer de beste films van Jean-Claude Van Damme.
ewalk
Vooral die kerel met die baard is irritant en helemaal niet grappig. Domme film. Dom geacteerd en slechte vechtscenes.
Bolo had het liever bij Enter the Dragon kunnen laten, daar ging hij tenminste eervol ten onder. Het lijkt me ook meer een eer om door Bruce Lee te worden verslagen dan door een of ander mannetje uit Belgie met een behoorlijke stressbult op zijn voorhoofd die voor een goed ogende hoge trap 20 herhalingen nodig heeft voordat hij eindelijk aankomt.
Mavrick
goed film die lekker de wraak gevoelens in je los maakt!! als klein jochie wel 100 keer gezien!! 3 sterren
koreaan
Vroeger heb ik deze ook vaak gezien vond em toen geweldig dus geef ik deze film 3,5*
Sphodros
Ik vind dit de beste van damme film.
Kijk zeker uit naar het vervolg 'kumite' Deze film krijgt van mij alle sterren.
Naomi Watts
Verklaar me voor gek maar dit werkje heeft geen hoog niveau maar blijft van mijn jeugdsentiment films toch nog een hoge entertainment waarde te hebben. Geweldige performance van Yeung. Halfje verhoogt naar 4*. Wat wel het maximaal haalbare.
Modar
Tja geld voor mij het zelfde als hierboven jeugdsentiment, toen vaak gezien want van damme was toen ieders held zal ik maar zeggen, ik geef deze film 3 sterren ..
degek007
goeie film erg mooi gemaakt maar als je hem
te vaak kijkt wordt hij wat minder vandaar
dat ik hem 3 sterren geef
ikvoereendjes
Ik moet ook toegeven dat ik deze film minstens 8 keer heb gezien in de afgelopen 4 jaar, als hij komt en ik zie die belaberde pief-paf-poef voorstukje word ik toch weer overtuigd om hem nog een keer te kijken.
Lekker dom entertainment wat niet gaat vervelen.
"you broke my record...now I break you, like I broke your friend"
P.G.
Als je 1 film van Van Damme hebt gezien heb je ze allemaal gezien
SuperSideSwipe
Een van zijn eerste maar ook zijn beste film.
In deze periode zijn ook de uitstekende Bloodsport, en Wrong Bet uitgekomen.
Daarna is het allemaal wat minder met Van Damme geworden,
Deze film is een echte topper!
5,0
Nicolage Rico
- 20220 berichten
In deze periode zijn ook de uitstekende Bloodsport, en Wrong Bet uitgekomen.
Ik denk dat je "Kickboxer" en "Wrong Bet" bedoelt...
Nomak
Goede film waar ik vroeger veel naar keek. Niet zo goed als Kickboxer, Cyborg en Wrong Bet (mijn favoriete Van Damme films) maar deze Bloodsport wil ik toch nog eens herbekijken.
3 Sterren
100%VANDAMME
1 van mijn favorite films, echt geweldig gewoon, Van damme kan echt goed acteren en goed vechten, 5*
patrick17
Ik vind deze film de beste die Jean Claude van Damme heeft gemaakt,vooral dat van Damme de belofte aan Ray Jackson maakte om Chong Li te pakken de finale wedstrijd was heel mooi vooral toen hij dat soort ''Poeder'' in zijn gezicht kreeg!!!
5 *****
grat
ben het met 100% van damme eens van damme laat weer zien dat hij wel zeeker kan acteren en vechten topper !! 5
Dylan Blanker
De eerste echte topfilm van Van Damme, met heerlijke spanning en veel vermaak qua vechtscenes (goede vechtscenes). Bovendien heeft de film een lekkere jaren 80 sfeer. Alleen het acteerwerk van Van Damme is iets minder, maar de vechtscenes en de achtergrondmuziek maken gelukkig veel goed. Vindt de film nog steeds goed! **** (4 sterren).
Echt de moeite waard!
Dylan.
Ravenstein
Eén van de eerste van Van Damme en inderdaad, nog steeds één van z'n beste. Het latere Kickboxer, waarmee The Muscles from Brussels z'n ultieme doorbraak zou maken, deed me meer dan eens denken aan deze film.
Als tiener moet ik deze zeker tientallen keren gezien hebben.
YuLaw16
Ik heb veel films gezien, maar geen film heeft mij zoveel geraakt als Bloodsport. jeugd sentiment overtreft alles hier. Een plek op nummer 1. Deze film wordt later een klassieker.

Bloodsport 4: The Dark Kumite
1999

Bloodsport III
1997

Bloodsport 2
1996

'Bloodsport' stapt uit de ring van Prime Video: 'Weer zo'n tijdloze 80's classic'

Bound by Honor

Jing Wu Men
Actie / Misdaad, 1972

Source Code
Sciencefiction / Actie, 2011
vechtsportenbiografievuistgevechtsportsensei gemengde vechtsportenhong kongtournamentunderground fightingwalled citykowloon action hero