• 9.370.364 stemmen

Bloodsport 4: The Dark Kumite (1999)

Actie | 100 minuten

Genre: Actie

Geregisseerd door: Elvis Restaino

Met onder meer: Daniel Bernhardt, Ivan Ivanov en Lisa Stothard

Plot Bloodsport 4: The Dark Kumite

"Undercover on death row...the final contest is about to begin."

John Keller heeft eigenlijk gezworen om nooit meer in de ring te treden, maar in een laatste poging om de gokschulden van zijn broer af te kopen, neemt hij deel aan één laatste toernooi: het legendarische Dark Kumite.

avatar van YuLaw16

YuLaw16

Als ik deze film in 1 woord moest beschrijven zou ik zeggen vreemd. Of je dat positief moet opvatten of niet moet je zelf weten. Deze film is vreemd omdat deze film helemaal niet lijkt op zijn vorige delen. De vorige delen waren echt realisitsch en je zag een traditionele japanse kumite. In deze film zie je een middeleeuws achtige vechttoernooi. Alle mensen in die kumite hebben allemaal rare middeleeuwse kleren aan. Je hebt er zelfs narren die daar optreden. Is dat vreemd of niet? Deze film is vreemd omdat de kumite maar twintig minuten duurt terwijl bij die andere films de kumite dik een uur duurde. De hele sfeer in deze film is vreemd. Je weet niet in welke land het afspeelt (waarschijnlijk een oost-europees land). Maar deze film heeft ook zijn goede kanten en dat waren de gevechten. Waar Van Damme gestopt had ging Bernhardt verder. De gevechten waren echt in een soort Van Damme stijl (zijn films uit de jaren tachtig en begin negentig). LET OP je moet de personage John Keller niet verwarren met Alex Cardo uit Bloodsport 2 en 3 (wat ook gespeeld werd door Bernhardt). Je hoeft dus niet Bloodsport 1,2 of 3 gezien te hebben om deze film te snappen. Kortom, ik zou deze film niet kopen, maar gewoon voor een keertje te huren ofzo.

avatar van SSeagal

SSeagal

Dit laatste deel was pure bagger in zijn baggerste vorm. Ten eerste lijkt het wel nagesynchroniseerd, ten tweede speelt Daniel ineens een totaal ander personage wat zeer verwarrend is, ten derde slaat de film gewoon nergens meer op ten opzichte van de andere 3 delen. Omdat ie zo slecht was dat het soms grappig werd toch nog net *

avatar van Sphodros

Sphodros

Deze film vind ik gewoon triest.

Ze hadden geen 4e deel moeten maken.

avatar van moustafa

moustafa

ze hadden na bloodsport 1 van Van damme al sowieso geen nieuwe delen meer hoeven maken,want na deel 2 zag je al dat het een flop was en vooral die daniel bernhardt moet helemaal stoppen met films maken

avatar van elry

elry

ik zag op tv dat van damme weer aan een nieuwe gaat werken.

avatar van RobinF

RobinF

ja die wordt zeker vet, met 2 k-1 vechters erin.

avatar van henkysel

henkysel

wat een super lelijke film zeg , bloodsport 1 vond ik goed ..maar deze film is gewoon een schande. 0,5 ster

avatar van marcel15

marcel15

boring

avatar van Stallion

Stallion

Ik dacht:"dat wordt een leuk avondfilmpje" Maar nee, veel te slecht. het is allemaal gewoon veel te nep en te dom. 1 en een halfe ster

avatar van Horrorizer

Horrorizer

Deel 1 was wel aardig, deel 2 matig maar deel 3 en 4 zijn gewoon ronduit slecht.

avatar van eka81

eka81

tot en met deel 3 was redelijk tot goed, deel 1 helemaal goed...deze was gewoon slecht.

ik verwacht niet veel van het verhaal, alleen de rest was ook slecht in deze film

avatar van Phantasm

Phantasm

Dikke tegenvaller na de vorige delen, de eerste 2 delen waren de beste.

avatar van Supernatural

Supernatural

ik vind dit deel nog wel meevallen.maar het is wel het minste deel van allemaal.