Genre: Thriller / Oorlog
Releasedatum: 22 januari 2009
Bekijk via Netflix
Bekijk via Videoland
Plot Valkyrie
"Many saw evil. They dared to stop it."
Claus von Stauffenberg (Tom Cruise) staat dichtbij Hitler en is een dienaar in diens Derde rijk. Maar Stauffenberg walgt van de misdaden van de nazi-regering. Hoe langer hij de gruwelijke misdaden meemaakt, des te meer hij inziet dat Hitler een enorm gevaar vormt. Hij besluit samen met enkele andere officieren Hitler om te brengen door een aanslag op hem te plegen.
Claus Schenk Graf von Stauffenberg
Field Marshal Wilhelm Keitel
Otto Ernst Remer
Erich Fellgiebel
Carl-Friedrich Goerdeler
Dacht ook Kobus, maar weet ik niet zeker. Anyway, men heeft er nog meer proberen te krijgen, hoorde ik.
raymon
Zowat de hele Zwartboek cast doet mee, Carice, Helina, Kobus en Christian Berkel
Quentin
Las net dat Huub Stapel in de race was voor de rol van Hitler, hij moest het tenslotte toch afleggen tegenover een Brit.
Liselot,,
Eerste setfoto van onze Carice!
Eerste beelden met een flits van Carice;
Twee flitsen zelfs. Apart dat ze niet genoemd wordt. In Amerika hebben ze Zwartboek toch wel gezien?
dennis1979
Ik ben benieuwd hoe deze film gaat vallen bij het grote publiek. Ik ben geen fan van Cruise, maar wel van Carice van Houten. Let op mijn woorden: Deze Nederlandse actrice is de nieuwe Greta Garbo, Marlene Dietrich en Julia Roberts. Deze vrouw gaat zo verschrikkelijk groot worden in Hollywood. Ze is ook al gecast voor Repossession Mambo waar ze naast JUDE LAW en FOREST WHITAKER zal gaan schitteren.
dionj
Ja, dat verwacht ik ook.
nightbreed
Dat zijn niet jou woorden maar de woorden van een talkshowhost want ik heb dat interview ook gezien, volgens mij was dat in 'De Wereld Draait Door'.
Maar toch schattig dat je doet alsof jij haar hebt ontdekt voor ons.
Ik zal ook eens schattig gaan doen.
Let op MIJN woorden: Alonso Alves van Heerenveen gaat een hele grote worden
Barrie vd Laan
Maar toch schattig dat je doet alsof jij haar hebt ontdekt voor ons.
Ik zal ook eens schattig gaan doen.
Let op MIJN woorden: Alonso Alves van Heerenveen gaat een hele grote worden
Euh het is wel Alfonso
nightbreed
Nee het is Afonso, ik had een typfoutje gemaakt, Afonso Alves Martins Junior om maar ff precies te zijn.
Voordat dit weer een off-topic discussie wordt geef ik je het bewijs
Voordat dit weer een off-topic discussie wordt geef ik je het bewijs
Wat heeft voetbal met een film te maken?
Volgens mij helemaal niets!!!
=michael=
Ik begreep de opmerking anders prima....
Ik snap de opmerking ook wel alleen die heeft totaal niks met de film te maken!
=michael=
Hij sloeg op de opmerking van dennis1979.
Ja ik heb dat wel gelezen!
Alleen dat heeft nog steeds niks met de film te maken voetbal en deze film....
Respekked
Tuurlijk wel. Duitse films, oorlog, Duitsland, voetbal, rivaliteit, Nederland, Carice van Houten, Leiderdorp Zuid-Holland, Noord-Holland, AZ Alkmaar, Heerenveen, Alfonso Alves
Max en Joep
en via via komen we dan uiteindelijk uit waar we uit willen komen, namelijk: bij frikandellen met mayonaise!!!!!!!!

WOII-film 'Valkyrie' met Carice van Houten en Tom Cruise komt binnenkort naar Netflix

Oorlogsthriller 'Valkyrie' met Tom Cruise en Carice van Houten donderdagavond 9 mei uitgezonden op televisie

De grootste internationale films met een Nederlandse acteur

Der Untergang

The World's Fastest Indian
Biografie / Roadmovie, 2005

Rush
Biografie / Sport, 2013
berlijn, duitslandzelfmoordbommoordweerstandman vrouw relatietweede wereldoorlognaziplanvriendschapbedrogtreasoncolonelmilitary officerplotgerman officermedal geweldoperation valkyrie