• 9.374.478 stemmen

Superbad (2007)

Komedie | 113 minuten / 119 minuten (unrated versie)

Genre: Komedie

Speelduur: 113 minuten / 119 minuten (unrated versie)

Geregisseerd door: Greg Mottola

Met onder meer: Jonah Hill, Michael Cera en Christopher Mintz-Plasse

Releasedatum: 8 november 2007

Plot Superbad

"Come and get some!"

Twee beste vrienden die op het punt staan om te slagen van de middelbare school spreken samen af dat voordat ze beiden hun eigen kant op gaan naar andere colleges ze een vriendin aan de haak slaan. Hun plannen gaan echter vreselijk fout na een mislukte avond waar ze alcohol probeerden te kopen voor een schoolfeest en ze zich realiseren dat het behouden van hun vriendschap nog moeilijker kan zijn dan een vriendin proberen te krijgen.

avatar van lordhumangus

lordhumangus

max cady schreef:

klopt helemaal maar had er iets meer van verwacht. Mc lovin en de agenten zijn echt gweldig! Dat wel ...

Helemaal mee eens, wel een beetje aan de lange kant voor een komedie, maar ja het vloog zo voorbij heb me prima vermaakt.

avatar van soete

soete

Dit is zo een film waar je zonder enige verwachting naar moet kijken.

Ik deed dat en lach een aantal keren flink in de deuk. Zitten paar

sterke grappen in. Er zitten ook paar leuke personages in.

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Toch iets teveel van deze film verwacht en daardoor lichtelijk teleurgesteld terug gekomen uit de bios. Maar toch een heerlijke vermakelijke comedy waar je het verstand op nul kan zetten en gewoon kan kijken.

avatar van usr14112

usr14112

In het begin is de film hilarisch. Ik heb me bescheurd. Later komen de agenten er bij en dat vond ik een stuk minder. Niet grappig. Op het eind was het wel weer leuk. Al met al een leuke film met een aantal zeer komische momenten.

avatar van Raffael77

Raffael77

Wat een film dit hehehehehehehe.

Die dikke zeer irritant en die ander veel te goed.

En die agenten. Die met krulletjes is ook de acteur van Knocked Up maar die film is niets aan.

Deze daarin tegen wel en prima vermaakt. Die dikke gek was wel vaak de klos lol. 4,5

avatar van Betamax

Betamax

Ik hou nrmaal helemaal niet van die Highschool films.

Maar dit is een fantastische film

Prima verhaal, veel humor (vooral de agenten) en prima gespeeld.

avatar van vicw

vicw

Wat een geniale film is dit toch. Je moet er wel van houden, ander is er niks aan. Ik zat met mijn klas in de bioscoop en iedereen vond het een verschrikkelijke kutfilm, Op mij na! ik heb echt helemaal dubbel gelegen. misschien iets te hoog, maar toch 5.0

avatar van biebel

biebel

Te gek! Gisteren gezien in Antwerpen.

Ik mis alleen de zin: "McLovin?, that sounds like a sexy hamburger!". Is die eruit geknipt ofzo?

avatar van nickje76

nickje76

pppfff, wat zal ik zeggen... niet echt mijn soort van humor. Een vreselijke film. Geen lachmomenten.

Wel redelijk in geacteerd. Grappige bedacht qua verhaallijn....

avatar van Skeleton

Skeleton

Sommige momenten wel leuke humor. Niet echt een film waarvan je zou zeggen daar ga ik even voor zitten. Maar het is meer zo'n film wat je met een grote groep moet kijken. Gewoon verstand op nul en maar dom mee lachen!

avatar van Mclovin

Mclovin

Super grappige film heb echt gelachen en MCLOVIN is de shit homie hahhhahhah

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Superbad is een toepassende titel voor deze stompzinnige puberfilm. En daarmee zeg ik het goed, want ik ben dus gewoonweg als bijna 40-er de doelgroep niet. Kan er dus ook de lol niet van inzien. 2 *

Al moet ik zeggen dat ik erg vaak naar komedie films kijk, is het alweer tijden geleden dat ik pijn in de buik had van het lachen. Op het eerste gezicht is het toch maar weer een doorsnee komedie, maar de acteurs en de gode one-liners maken deze film toch een stuk beter dan menig andere tiener komedie.

avatar van Makz

Makz

Echt een hele leuke film! Mooi in elkaar gezet en wat is het einde toch lief hè

Ik geef het *4,0

avatar van decsss

decsss

1 ster alleen maar omdat McLovin erbij was anders geen waardering. Wat een slechte films was dit zeg.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Denk American Pie alleen en paar graden erger. Het achterlijke gevloek en de flauwe grapjes zijn waardeloos, maar toch is Superbad goed weg te kijken en ondanks dat sommige wendingen echt saai zijn, heb ik me niet echt verveeld.

2.0

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Superbad..... superslecht

2,5 sterren

avatar van stokvis

stokvis

op het begin vond ik het leuk en paar keer flink moeten lachen, maar al vrij snel vanaf het moment dat ze op dranktocht gaan daalt het niveau enorm en dat trekt niet meer bij helaas.

avatar van rvasperen

rvasperen

Ik heb toch wel gelachen hoor, ook al is dit een erg simpele film !

avatar van stefan dias

stefan dias

'toch wel gelachen'

Veel mensen schijnen er zich om te willen/moeten verontschuldigen. Ik ben het to-taal maar dan ook to-taal oneens met mensen die dit allemaal simplistisch vinden. Ik vind het net mooi hoe doodgewone jongens met doodgewoon gedrag reageren op hilarische toestanden. Die toestanden zijn soms wat vergezocht maar hun reacties en gedrag zijn net heel herkenbaar en daarom ook zo verfrissend grappig.

Ik geef één voorbeeldje: als Evan totaal over zijn toeren op het feestje waar ze bier gaan halen plots een bericht krijg op zijn gsm, schrikt hij zich rot met een heel onnozele beenstuip tot gevolg. Niet veel aan, maar IK vind dit geniaal.

Het hele verhaal speelt zich af binnen de clichés van het genre, maar gaat dan toch telkens een nét iets ander kant op. Zo erg simpel is die film toch niet.

avatar van Khd

Khd

Een trieste film. Meer kan ik er niet over zeggen. Lieden die graag van geforceerde grappen houden, zullen vast niet teleurgesteld zijn. Oh ja, ook veel seksuele grappen die compleet de plank mis slaan. 2 sterretje voor één scene en een voor de montage, e.d.

avatar van Ethicus

Ethicus

Ik wil de film niet leuk vinden, maar ik moet bekennen dat ik toch enkele keren moest lachen. Wat een droge grappen. Een echte puber film.

2.5

avatar van PKlijnstra

PKlijnstra

Ethicus schreef:

2.5

Ik ga hierin mee. "Een echte puber film"

avatar van RealLife

RealLife

Beetje flauw om een film te kijken die je totaal niet ligt, om hem vervolgens helemaal af te kraken en iedereen die hem WEL grappig vindt een nerd, puber, of kleuter te noemen.

Dit gezegd zijnde, ik vond het een leuke film. McLovin was natuurlijk geniaal, ook de anderen acteerden goed en de film vloog voorbij. Schrokt me rot toen CD2 begon omdat ik dacht dat ie nog maar een halfuur bezig was .

Ik geef deze 4*

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

geweldige film, heb me echt af en toe rot gelachen (zo van, bijna van de bank af rollen, zo grappig)

McLovin is natuurlijk de MAN! en hij krijgt ook nog het meeste voor elkaar met zijn alter ego...

Geweldig!

avatar van stefan dias

stefan dias

Glad to be a 45 year old puber!

avatar van McLuvin

McLuvin

deze film, is een goede film hoe ze grappig met leuk combineren in deze film is top! het leukste aan deze film vindt ik toch als hij aan het koken is in de film en hij staat bij dat meisje ''vuile manieren'' te bezigen , McLuvin is de leukste personnage in deze film , als ze liefde aan het maken zijn niet normaal

Hij Zit Er In!

Mc Luvin XxXxX

TOPFILM!

echte aanrader meeste sterren!

avatar van veroen

veroen

heeerlijk droge comedy hahahah.

mclovin he is the man!

avatar van Waku

Waku

Wel heel erg puberale komedie.

Uiteindelijk ook de doelgroep waar de producenten op hebben gegokt waarschijnlijk.

12-16 jarige kijkers zullen zeker smullen van deze “Superbad” waarin alles draait om een klopjacht op sterke drank.

Want als een groepje sulletjes drank kunnen regelen denken zij niet meer stuk te kunnen bij de populairste meisjes van school.

Wat er volgt is een aaneenschakeling van oversexte grappen, melige situaties en krijgen we zelfs te maken met labiele politie agenten.

Voor een zoutloze en inhoudloze komedie duurt de film erg lang

1 uur en drie kwartier…een behoorlijke zit.

avatar van Robzillah

Robzillah

AmazingPP schreef:

Als 20-er vondt ik het echt een ruk film.

Deze film verdient geen ster als vote !

De producer ze geluk is , de ernstige goede pr achter de film.

Hij werdt getipt als "beter dan" American Pie , maar Superbad blijft echt heeeeel ver achter American pie!

2 uur zonde van me tijd!