• 9.370.979 stemmen

White Noise 2: The Light (2007)

Horror / Thriller | 99 minuten

Genre: Horror / Thriller

Alternatieve titels: White Noise: The Light / White Noise 2

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Patrick Lussier

Met onder meer: Katee Sackhoff, Nathan Fillion en Teryl Rothery

Releasedatum: 19 juli 2007

Plot White Noise 2: The Light

"Sometimes they don't come back alone."

In dit vervolg, volgen we een man wiens familie is vermoord en die zelf nipt aan de dood is ontsnapt. Vanaf dat moment kan hij aan mensen zien dat ze snel zullen sterven. Als hij ze vervolgens van dit noodlot wil redden, ontdekt hij de hoge prijs die hij moet betalen als je je bemoeit met de natuurlijke gang tussen leven en dood.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Ja, als je het einde er ook eens bij kijkt wordt misschien het verhaal beter (uitleg etc.)

avatar van Timos

Timos

vond de film op geen enkel moment boeien.

Deze film kan totaal niet in de voetsporen treden van zijn voorganger waar de spanning goed werd opgebouwd en het communiceren met de doden leuk was uitgewerkt.

Bij deze film draaide het vooral om een opeenstapeling van schrikmomenten waarbij de spanning totaal niet werd opgebouwd en een aardige verhaallijn die bedroefend slecht is uitgewerkt.

avatar van Sam_Bracke

Sam_Bracke

wat un kut film

avatar van xAmy1

xAmy1

Echt leuke film, veel beter dan de 1e, hier zit een beter verhaal in, en het gaat ook echt ergens over.

Top!

avatar van Orklord

Orklord

Het begin vond ik erg slap, daarna word de film wat beter. Niet heel bijzonder. Ik geef hem 2*

avatar van jowie26

jowie26

ik ben er benieuwd naar ik ga hem vanavond kijken

avatar van andrejes

andrejes

Waardeloze film !!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van ENROC

ENROC

Geen slechte film,maar kan het niet tippen aan het eerste deel (zoals wel vaak).

• 11900 berichten

Na het waardeloze eerste deel was dit nog enigszins een meevaller, maar dan nog is het niet veel soeps. Film begint spannend maar verzandt dan in een hoop gebral met cijfertjes over Lucifer en bijbelse theorieën. En dan dat einde! Kan het sentimenteler??? 2*

avatar van INCTRL

INCTRL

xAmy1 schreef:

Top!

Ohja en deel 1 ging nergens over?? Pff gimme a break!

avatar van thedudesons

thedudesons

deel 1 was super, maar dit deel vond ik verschrikkelijk slecht.....

avatar van T.Bos

T.Bos

Lussier wist er geen einde aan te breien. In het begin was de film veelbelovend maar uiteindelijk ging het als kaarslicht uit. Doet de traditie van slechtere vervolgen eer aan. 2,5*

avatar van Boogie1963

Boogie1963

Vond de film tegenvallen, het verhaal gaat nog wel, de uitwerking was matig. Alhoewel de film tracht je te boeien. lukt dit totaal niet. Jammer White noise 1 vond ik wel goed. 1*

avatar van Smiley

Smiley

Goeie film.

avatar van dvdfreak

dvdfreak

vond het helemaal niks!!

avatar van cafe1900

cafe1900

De meningen verschillen zie ik want ik vond dit beter als deel 1. Zo zie je maar dat iedereen toch 'n andere kijk heeft op 'n bepaalde film. 4 sterren.

avatar van Dion

Dion

Kan iemand mij vertellen waar dit verhaal op sloeg?

Deel 1 was matig maar zat nog enigszins een lijn in, deze

film kon mij echt amper boeien, het gaat van de hak op de tak en

het einde was echt lachwekkend, ik snap het nog steeds niet en eigenlijk wil ik dat ook niet eens.

avatar van -P-

-P-

Ten eesrste is dit absoluut geen vervolg op deel één.

Het springt idd van hak op de tak en het lijkt meer op een lange aflevering van early edition ofzoiets. Nee niet mijn film dit.

avatar van tomthumb

tomthumb

Minder slecht dan deel 1. Nergens wordt het hoogstaand, maar omdat er een aantal goede schrikmomenten in zit toch twee sterren.

avatar van RodneyS

RodneyS

Wel aardige film. Maar ik vond 1 juist beter.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Het begon allemaal leuk, maar langzamerhand wordt het verschrikkelijk grappig. Vooral de laatste 20 minuten van de film wordt het één grote fantasy film.

avatar van The_Game

The_Game

Weinig zeggende film. Ze proberen zoveel mogelijk in deze film te proppen, maar alles wat ze doen komt niet goed over op tv. Daarnaast is en blijft Nathan Fillion ook een waardeloze acteur.

avatar van Git

Git

Ik vond deze beter dan deel 1. Wel aardige film...

avatar van Bloody Mary

Bloody Mary

Ik wou deze gaan kijken in de bioscoop, maar na een week speelde hij al niet meer... :-/

• 11900 berichten

Wees blij. Je hebt jezelf een hoop ellende bespaard.

avatar van gortdroog

gortdroog

vermakelijke film ben het met cafe 1900 eens! Snap eerlijk gezegd de kritiek niet zo op deze film 3.5*

avatar van el padrino

el padrino

de mensen die hier een 0,5 tot 2,0 sterren geven hebben volgens mij de film nog niet eens afgekeken. als je zulke lage cijfers geven, dan moet jullie de volgende x maar de smurfen gaan kijken,

want dan is deze film niet bestemd voor jullie iq. 4.0 sterren

el padrino schreef:

want dan is deze film niet bestemd voor jullie iq. 4.0 sterren

Het was juist OMDAT ik de film heb afgekeken dat mijn score zo laag is. En de smurfen? Die tekenfilms zijn intelligenter dan dit!

avatar van dulcinea

dulcinea

Net als de eerste wordt ook deze film verkloot door het einde dat op niks slaat, voor de rest blijft er dan weinig meer over dan een middelmatige horror/thriller, hier en daar best spannend maar kan toch nooit tippen aan de spanning in de eerste.

Nathan Fillion en Katee Sackhoff kunnen het verhaal niet redden, helaas, 3*

avatar van Lucasje0

Lucasje0

dulcinea schreef:

Net als de eerste wordt ook deze film verkloot door het einde dat op niks slaat

haha, hij kan niet tegen een open einde