Genre: Actie / Komedie
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Brett Ratner
Met onder meer: Chris Tucker, Jackie Chan en Max von Sydow
Gesproken taal: Latijn, Engels, Frans, Japans en Mandarijn
Releasedatum: 4 oktober 2007
Plot Rush Hour 3
"The Rush Is On!"
Terwijl inspecteur Lee (Jackie Chan) en detective James Carter (Chris Tucker) in Parijs verblijven, blijkt er een Chinese triade in de stad aanwezig. Lee en Carter raken onvrijwillig betrokken bij de zoektocht naar deze criminelen.
Yan Naing Lee
Capt. William Diel
Genevieve
Dragon Lady
s d r
Seg Dion wa zijde gij er voor ene. zo'n super goede actie komedie als deze afkeuren en vergelijken met een jaren 80 film is wel heel erg laag.
Maja waarschijnlijk ben jij gewoon een laag persoon met slechte smaak. Geef ook is ne keer wat argumenten trouwens vind je de acteurs slecht dan of wat vind je slecht?
Hij geeft toch netjes aan wat hij niet goed aan de film vond? Wees niet zo snel op je teentjes getrapt zeg.
martinovitch
mijn excuses voor die reactie maar ik laat altijd mijn wachtwoord onthouden en blijkbaar heeft ne moat van mij dit gedaan dus ^^.
kzie het net dus heb ik bericht verwijderd.
desteven007
Eerste 45 minuten grappig met Chris Tucker
. Jackie Chan vindt ik een beetje uitgekeken, in shangai knights doet hij het beter, ook op het laatste met dat gevecht op de eifeltoren duurde een beetje te lang naar mijn zin.
2,5 *
Sorrypander
De tweede was minder dan de eerste. Deze is dan alweer minder dan de tweede. Stoorde me aan een zeer geforceerd grappig willen zijnde Tucker. Het verhaal was dan wel weer redelijk origineel, al is de uitvoering daarvan dan weer clichematig. Daar staat dan weer tegenover, dat er genoeg aktie inzit om je toch bij de les te houden.
3.0 sterren
theone1984
Vond het weeral eens een geweldige film.
De stunts waren iets minder dan in rush hour 1 en 2(maar nog altijd heel mooi), maar er zat wel voor mij dan meer humor in dan bij 1 en 2, ik heb me echt ziek gelachen. Voor mijn part komt er nog een 4de, 5de en nog veel meer, als ge ziet dat ze toch na 3 films nog altijd even spectaculair goed zijn.
martinovitch
Vond het weeral eens een geweldige film.
Helemaal mee eens
filmgeak!
Ik heb rush hour 1&2 niet gezien maar 3 vond ik al geweldigxD dus..die andere wil ik ook nog een keertje zien...:D

IcU
Aardige film. Ongeveer het zelfde niveau als 1 en 2, alleen was hier de actie iets spectaculairder, met als hoorgtepunt het gevecht op de eifeltoren. Ik heb me wel vermaakt.
Ruben1994
Leuk dat alle bekende plekken uit parijs terug komen in de film!
Erg leuke film
macrobody
Zoals we gewend zijn van Jackie veel actie en orginele gevechtssituaties. Maar natuurlijk ook nu weer zal hij niemand opzettelijk doodschieten en dat is aan de ene kant nobel maar aan de andere kant maakt het alles veel ongeloofwaardiger en het stoort mij. Veel stunts en sommige hilarische scenes maken het weer goed dus toch ruim voldoende voor deze film.
film88888
Leuk vervolg, maar nu mag Ratner stoppen vind ik voor dat er nog een vervolg komt dat op niks gaat trekken, want deze was echt best goed, maar de sfeer, en ja alles is beetje weg zoals de vorige. De Lach scene's waren ook iets of wat anders, en de actie was natuurlijk goed, maar op een zeker vlak anders, maar daarom waren de grappen, en de vechtscene's niet slecht.
Chris Tucker, Jackie Chan is echt een leuk duo, en maken samen weer een super avontuur, en de één weet het beter aéls de ander dat is altijd leuk hier aan. Ook leuk dat Max von Sydow een rolletje in de film heeft.
Een 3,5 sterren. Nog wel goed filmpje.
Friday the 13 th
- 2023 stemmen
bwa prima vermaak hé, alhoewel ik deze formule wel stillaan beu wordt, maar toch goed kunnen afkijken
de grappen wisselen elkaar af van flauw tot echt lachen
jackie chan speelde weer erg stroef en niet overtuigend, maar zijn kunsten maakten het wel goed, gelukkig zorgde Chris Tucker weer voor de vrolijke noot. Ook de beelden in Parijs zijn mooi ingeblikt.
3,5
DragQueen
Prima film, met over the top actiescenes zoals we die van chan gewend zijn. tucker is ook weer van de partij, en zorgt voor de humor. leuk om te zien dat de chemie er nog steeds is tussen beiden. verder wel de minste van de drie, maar wel entertainend. 3,5 sterren.
JTV-kijker
- 2017 stemmen
de heerlijke Chan-Tucker combinatie maakt deze film echt heerlijk.
Hoewel Jackie Chan wat minder was in deze film deed hij nog altijd zijn speciale stunts die niemand hem zouden nadoen.
Ik was wel heel verrast in de bioscoop aangezien ik nog niet eens wist dat er al een deel 2 was.
Ik had wel daarvoor al Rush Hour gezien en die was ook geweldig, nu moet ik alleen nog eens deel 2 zien
Formulewerkje, dat weliswaar voorspelbaar is, maar vol leuke actie en humor zit, waardoor alles toch nog behoorlijk vermakelijk is om naar te kijken. Chan wordt echter wel wat ouder en ook Tucker lijkt wat dikker geworden. Ik hoop dat ze het bij 3 delen houden, anders wordt alles echt uitgemolken lijkt me.
dinal12000
Sluit ik me volledig bij aan.
Barcel
Die Chris Tucker is erg grappig in de film.
GertB
Hahah, net zoals andere 2 vond ik deze weer een zalige film!
Uitgemolken of niet, heb me goed geamuseerd bij deze film
Sommige grappen waren beter als andere maarja
De 'U' & Me' was zoo goed!
EINDELIJK gezien!
Wat een goeie film, ik heb me kapot gelachen.
Lad
Deze film is gewoon DE komedie voor mij van de laatste tijd, blijft gewoon lachen!
Echt een goede film!
moviefanatic
Ik vond deze minder goed dan de vorige 2 films, maar zeker wel grappig. Vooral dat stukje in de dojo was hilarisch (met die reusachtige Chinees en die oude man)
Marintje
Goede film, slecht verhaal. Door de humor krijgt het nog een 3. Het mooiste was toen hij begon te zingen: Everybody is Kung-Fu fighting
!
JohnWilliams
!En toen vergat hij dat er nog iemand op het randje van de eifeltoren stond...
Techro
Deel 1 goed
Deel 2 Minder goed
Deel 3 bagger!!!
JohnWilliams
En waar baseer jij dat op? Ik kan ook zeggen dat het bagger is, maar geef dan tenminste je redenen...

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Nederlandse komedieserie 'Moedermaffia' scoort op Videoland

Chi Bi Part II: Jue Zhan Tian Xia