• 9.378.761 stemmen

Actie / Komedie | 91 minuten

Genre: Actie / Komedie

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Brett Ratner

Met onder meer: Chris Tucker, Jackie Chan en Max von Sydow

Gesproken taal: Latijn, Engels, Frans, Japans en Mandarijn

Releasedatum: 4 oktober 2007

Plot Rush Hour 3

"The Rush Is On!"

Terwijl inspecteur Lee (Jackie Chan) en detective James Carter (Chris Tucker) in Parijs verblijven, blijkt er een Chinese triade in de stad aanwezig. Lee en Carter raken onvrijwillig betrokken bij de zoektocht naar deze criminelen.

avatar van s d r

s d r

martinovitch schreef:

Seg Dion wa zijde gij er voor ene. zo'n super goede actie komedie als deze afkeuren en vergelijken met een jaren 80 film is wel heel erg laag.

Maja waarschijnlijk ben jij gewoon een laag persoon met slechte smaak. Geef ook is ne keer wat argumenten trouwens vind je de acteurs slecht dan of wat vind je slecht?

Hij geeft toch netjes aan wat hij niet goed aan de film vond? Wees niet zo snel op je teentjes getrapt zeg.

avatar van martinovitch

martinovitch

mijn excuses voor die reactie maar ik laat altijd mijn wachtwoord onthouden en blijkbaar heeft ne moat van mij dit gedaan dus ^^.

kzie het net dus heb ik bericht verwijderd.

avatar van dennyboy80

dennyboy80

eerste 3 kwartier echt grappig.

daarna stuk minder!!!!!

avatar van desteven007

desteven007

Eerste 45 minuten grappig met Chris Tucker . Jackie Chan vindt ik een beetje uitgekeken, in shangai knights doet hij het beter, ook op het laatste met dat gevecht op de eifeltoren duurde een beetje te lang naar mijn zin.

2,5 *

avatar van Sorrypander

Sorrypander

De tweede was minder dan de eerste. Deze is dan alweer minder dan de tweede. Stoorde me aan een zeer geforceerd grappig willen zijnde Tucker. Het verhaal was dan wel weer redelijk origineel, al is de uitvoering daarvan dan weer clichematig. Daar staat dan weer tegenover, dat er genoeg aktie inzit om je toch bij de les te houden.

3.0 sterren

avatar van theone1984

theone1984

Vond het weeral eens een geweldige film.

De stunts waren iets minder dan in rush hour 1 en 2(maar nog altijd heel mooi), maar er zat wel voor mij dan meer humor in dan bij 1 en 2, ik heb me echt ziek gelachen. Voor mijn part komt er nog een 4de, 5de en nog veel meer, als ge ziet dat ze toch na 3 films nog altijd even spectaculair goed zijn.

avatar van martinovitch

martinovitch

theone1984 schreef:

Vond het weeral eens een geweldige film.

Helemaal mee eens

avatar van filmgeak!

filmgeak!

Ik heb rush hour 1&2 niet gezien maar 3 vond ik al geweldigxD dus..die andere wil ik ook nog een keertje zien...:D

avatar van IcU

IcU

Aardige film. Ongeveer het zelfde niveau als 1 en 2, alleen was hier de actie iets spectaculairder, met als hoorgtepunt het gevecht op de eifeltoren. Ik heb me wel vermaakt.

avatar van Ruben1994

Ruben1994

Leuk dat alle bekende plekken uit parijs terug komen in de film!

Erg leuke film

avatar van macrobody

macrobody

Zoals we gewend zijn van Jackie veel actie en orginele gevechtssituaties. Maar natuurlijk ook nu weer zal hij niemand opzettelijk doodschieten en dat is aan de ene kant nobel maar aan de andere kant maakt het alles veel ongeloofwaardiger en het stoort mij. Veel stunts en sommige hilarische scenes maken het weer goed dus toch ruim voldoende voor deze film.

avatar van film88888

film88888

Leuk vervolg, maar nu mag Ratner stoppen vind ik voor dat er nog een vervolg komt dat op niks gaat trekken, want deze was echt best goed, maar de sfeer, en ja alles is beetje weg zoals de vorige. De Lach scene's waren ook iets of wat anders, en de actie was natuurlijk goed, maar op een zeker vlak anders, maar daarom waren de grappen, en de vechtscene's niet slecht.

Chris Tucker, Jackie Chan is echt een leuk duo, en maken samen weer een super avontuur, en de één weet het beter aéls de ander dat is altijd leuk hier aan. Ook leuk dat Max von Sydow een rolletje in de film heeft.

Een 3,5 sterren. Nog wel goed filmpje.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

bwa prima vermaak hé, alhoewel ik deze formule wel stillaan beu wordt, maar toch goed kunnen afkijken

de grappen wisselen elkaar af van flauw tot echt lachen

jackie chan speelde weer erg stroef en niet overtuigend, maar zijn kunsten maakten het wel goed, gelukkig zorgde Chris Tucker weer voor de vrolijke noot. Ook de beelden in Parijs zijn mooi ingeblikt.

3,5

avatar van DragQueen

DragQueen

Prima film, met over the top actiescenes zoals we die van chan gewend zijn. tucker is ook weer van de partij, en zorgt voor de humor. leuk om te zien dat de chemie er nog steeds is tussen beiden. verder wel de minste van de drie, maar wel entertainend. 3,5 sterren.

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

de heerlijke Chan-Tucker combinatie maakt deze film echt heerlijk.

Hoewel Jackie Chan wat minder was in deze film deed hij nog altijd zijn speciale stunts die niemand hem zouden nadoen.

Ik was wel heel verrast in de bioscoop aangezien ik nog niet eens wist dat er al een deel 2 was.

Ik had wel daarvoor al Rush Hour gezien en die was ook geweldig, nu moet ik alleen nog eens deel 2 zien

avatar van Spetie

Formulewerkje, dat weliswaar voorspelbaar is, maar vol leuke actie en humor zit, waardoor alles toch nog behoorlijk vermakelijk is om naar te kijken. Chan wordt echter wel wat ouder en ook Tucker lijkt wat dikker geworden. Ik hoop dat ze het bij 3 delen houden, anders wordt alles echt uitgemolken lijkt me.

avatar van dinal12000

dinal12000

Spetie schreef:

Sluit ik me volledig bij aan.

avatar van Barcel

Barcel

Die Chris Tucker is erg grappig in de film.

avatar van GertB

GertB

Hahah, net zoals andere 2 vond ik deze weer een zalige film!

Uitgemolken of niet, heb me goed geamuseerd bij deze film

Sommige grappen waren beter als andere maarja

De 'U' & Me' was zoo goed!

avatar van vwtune

vwtune

Net zoals bijna altijd, is deel 1 gewoon het beste.

avatar van brabusRUS

brabusRUS

Erg grappig. Dat kon je ook wel verwachten van Rush Hour 3.

avatar van Lad

Lad

Heel goede film, heb echt veel gelachen

EINDELIJK gezien!

Wat een goeie film, ik heb me kapot gelachen.

avatar van ninoboy1

ninoboy1

Doodgaan van het lachen!.....

avatar van Lad

Lad

Deze film is gewoon DE komedie voor mij van de laatste tijd, blijft gewoon lachen!

Echt een goede film!

avatar van moviefanatic

moviefanatic

Ik vond deze minder goed dan de vorige 2 films, maar zeker wel grappig. Vooral dat stukje in de dojo was hilarisch (met die reusachtige Chinees en die oude man)

avatar van Marintje

Marintje

Goede film, slecht verhaal. Door de humor krijgt het nog een 3. Het mooiste was toen hij begon te zingen: Everybody is Kung-Fu fighting !

Marintje schreef:

En toen vergat hij dat er nog iemand op het randje van de eifeltoren stond...

avatar van Techro

Techro

Deel 1 goed

Deel 2 Minder goed

Deel 3 bagger!!!

JohnWilliams

En waar baseer jij dat op? Ik kan ook zeggen dat het bagger is, maar geef dan tenminste je redenen...