Genre: Actie / Komedie
Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Brett Ratner
Met onder meer: Chris Tucker, Jackie Chan en Max von Sydow
Gesproken taal: Latijn, Engels, Frans, Japans en Mandarijn
Releasedatum: 4 oktober 2007
Plot Rush Hour 3
"The Rush Is On!"
Terwijl inspecteur Lee (Jackie Chan) en detective James Carter (Chris Tucker) in Parijs verblijven, blijkt er een Chinese triade in de stad aanwezig. Lee en Carter raken onvrijwillig betrokken bij de zoektocht naar deze criminelen.
Yan Naing Lee
Capt. William Diel
Genevieve
Dragon Lady
tn2543
Komt er een vierde Rush hour ?
Er zijn wel speculaties over Rush Hour 4.
Lad
Een deel 4? Laten we het niet hopen zeg!
O jawel, ik hoop van wel.
Een van de beste komedies die ik gezien heb in 2007.
soom
Everybody was kung fu fighting
Sorry seems to be the hardest word..
Tja, ik ben wel een tikkie slecht, geef ik toe. Ik hou niet van downloaden van films, en ik ga liever 8 keer naar de bioscoop voor dezelfde film dan dat ik 1 film thuis brand op een cd'tje en die thuis kijk... En toch, toen m'n broer enthousiast op 2e Kerstdag kwam aanzetten met een paar films was ik de eerste om Rush Hour 3 te willen bekijken. Volgens m'n broer had ik eerst de andere 2 delen moeten bekijken, maar dat terzijde. Ik ben een beetje schijnheilig misschien, maar toch blijf ik het afkeuren dat mensen downloaden..
Natuurlijk
doet Jackie Chan z'n stunts zelf. Er zitten best wel wat mooie stunts in, maar eigenlijk is het in alle Jackie films hetzelfde gedoe. En zo goed vond ik hyperactieve Tucker en Jackie niet eens, ik zie hem toch liever met Owen Wilson. Shanghai Teacher of iets dergelijks, laat maar komen!
2,5*, toch wel een voldoende.
Everybody was kung fu fighting
Sorry seems to be the hardest word..
Natuurlijk
2,5*, toch wel een voldoende.
Tucker is zalig grappig!
john kruger
Lad, komedies als 'blades of glory' of 'wild hogs' (allen vorig jaar uitgekomen) zijn toch een stuk 'vernieuwender' dan deze herhaling van zetten uit deel 1 en 2 (die bovendien betere personages bevatten)??
Doom
Rush Hour 3 gaat eigenlijk op dezelfde tour verder als de voorafgaande delen. Erg? Nee, helemaal niet. Heerlijke humor afgewisseld met hier en daar een paar gave actie scenes. Deze film benadrukt wel weer eens dat Rush Hour helemaal niets kan zijn zonder Chris Tucker. Hij steelt namelijk wel even de show. Prima vermaak.
dulcinea
Deze 3e brengt alles wat de 2 vorige ook brachten: knappe actiescènes en veel humor, en een verhaal dat best onderhoudend is. Is het vernieuwend? Nee maar moet dat dan echt? Voor mij alvast niet, dit is gewoon puur amusement en moet voor mij niet veel onderdoen voor de 2 vorige.
Ricochan38
Leuk als afsluiter van de serie en nu mee stoppen, zelfs jackie chan vind er niks meer aan, dus lekker nog een paar HK films maken en dan gaan regisseren.
Killerbert
vermakelijke film, goede actiescènes en humor.
geweldige film
Lad
Zonder Tucker is RH 3 niet echt iets...
Met hem nu is het gewoon lachen.
Scarecrow
Ik sta toch versteld van de vele (erg) positieve reacties hier. Alhoewel ik me wel vermaakt heb vond ik het zeker een geweldige film. Sterker nog, ik betwijfel of ik het een goede film vond. Eigenlijk niet echt.
Ik vind deel 1 en 2 echt geweldig maar bij deel 3 lijkt de formule niet meer te werken. De humor is slechter en kon me maar op momenten doen glimlachen. Heb ik echt gelachen bij deze film? Ja een keertje... bij het begin van de film waarbij Tucker twee vrouwen mee uit vraagt voor hem en Chan. Dat was ook meteen het hoogtepunt van de film. Vanaf dna gaat de humor bergafwaarts en afgezien vna een flauw glimlachje was het gewoon een slechte komedie.
De vechtscenes staken ook minder in elkaar, en soms waren de computereffecten ook sterk aanwezig (met name de laatste scene bij de eiffeltoren). Nu is dit neit zo heel erg, maar voor een actiekomedie had er toch echt meer goede actie in gemoeten, zeker als de humor van deel 1 en 2 ook niet gehandhaafd wordt.
Verder wil ik benadrukken dat ik dit soort films niet voor het verhaal kijk (het verhaal van Rush Hour 2 was ook niet veel bijzonders - maar dat was wel een leuke film) maar het gebrek aan verhaal in deze film schokte me wel. Kijk vooral naar de rol van verrader, de baas van Tucker en Chan in deze film, hoe hij in deze film opduikt, het verhaal 'draaiend' houdt en zijn acties - zo'n slechte rol/ acties ziej e toch maar zelden? Let vooral op wanneer ze hem in de hotelkamer ontmaskeren, en wat hij daar komt doen
Nee, de film was veel minder dan ik had verwacht. Het gebrek aan verhaal was jammer en prominent aanwezig, en als dan het niveau van de humor en actie ook zienderogen achteruit gaat is het voor mij snel gedaan. 2*
Lad
Meningen en smaken verschillen, ik vond de humor bij deel 3 juist nog beter.
JTV-kijker
- 2017 stemmen
vond het juist een zeer vermakelijke film, buiten het vreemde verhaal heb ik echt goed gelachen tijdens de film, vooral met Chris Tucker, die kerel is echt geweldig, jammer dat Chan wat minder van zijn vette kunstjes vertoont in deze film
Terry1985
Ik vind de ratings vrij hoog hier, von hem eigenlijk een beetje tegenvallen. Actie was minder, de humor was minder, ik vind het beduidend slechter dan deel 1 of 2
aerts007
Mindere van de drie,voor mijn part de laatste!
Minotaures
Gezellige, komische film. Het is alleen jammer dat ik hier wat lage stemmen zie. Ieder z''n mening, he. Het is, naar mijn mening, het laagste van de 3, maar zo gaat het bij de meeste vervolgen. Nog geen reden om het slecht te noemen. Ik heb er zeker van genoten en zou het nog leuker om een 4e deel te zien verschijnen.
bumfighter87
Super film!
Hele mooie scenes met actie
en heb ook erg veel gelachen!
weatherman56
Kan der niets aan doen, maar ik vond hem goed! Eindelijk weer eens een film waarom je kunt lachen! Wat mijn betreft goed voor een 4de Rush Hour (of andere film waar die twee in zitten).
john constantine
Een geweldig vervolg weer van Rush Hour!! Tucker is weer grappig zoals de 2 vorige meschien nog wel grappiger, en de stunts van Chan zijn erg vermakelijk en zien er spektakulair uit. Leun achterover, ga weer lekker genieten van tucker en chan. Dit vervolg is net zo sterk als z´n 2 voorgangers, nog leuker omdat je plaatsen ziet waar je zelf ook geweest bent (althans ik)!!
Hij krijgt van mij een 5.0 omdat hij weer net zo leuk is als z'n vorige 2!!!!
osman44
De eerste twee delen waren gewoon geweldig.
Hoop dat dit nog beter is
Dion
Wat een slappe film zeg, slap script, slappe humor en wat een slappe jaren 80 achterhaalde sfeer zeg, baggerrr
Rush hour stop ermee!!
Zeer geforceerd vervolg, futloos en vol slappe, voor de hand liggende humor. Het akteerwerk is ook om te huilen; vooral Chan is bar slecht. De film zit technisch redelijk in elkaar maar doet toch reeds gedateerd aan. Het ontbreken van een interessant plot en spannende aktiescenes doen de film ook geen goed. En wat doet in godsnaam regisseur Roman Polanski in dit gedrocht? Zelfs voor regisseur Ratner is dit ver beneden peil.

Chi Bi Part II: Jue Zhan Tian Xia
Actie / Avontuur, 2009