• 9.373.254 stemmen

Police Academy 2: Their First Assignment (1985)

Komedie | 97 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Police Academy 2: De Beuk Erin

Geregisseerd door: Jerry Paris

Met onder meer: Steve Guttenberg, Bubba Smith en David Graf

Releasedatum: 11 juli 1985

Plot Police Academy 2: Their First Assignment

"To protect, to serve... and make you laugh. America's funniest crimebusters are back!"

De agenten uit Police Academy I hebben hun opleiding afgerond, en kunnen aan hun eerste opdracht beginnen: het optreden tegen een graffiti-verspreidende bende.

Carey Mahoney

Pete Lassard

Commandant Lassard

avatar van narva77

narva77 (crew films)

Is dit die met die bendeleider met die rare stem?

avatar van Tonyvdb

Tonyvdb

ja, Zed heet ie, het enige grappige in alle zes Police Academy-films !!

**' 2,5 op 5 **'

avatar van EmDee

EmDee

Doet hij ook niet de stem van Floppy in Unhappily Ever After?

avatar van NERD

NERD

Ja

avatar van gotti

Deze was nog wel aardig 2,5*

avatar van sn@ke

sn@ke

• 2077 berichten

een gemiddelde van 1.95 Police academy 2 is het erg geestige vervolg op de eerste film. De vrijwel gehele cast ( op Harris na) is weer bijeen en maakt er weer een bont boeltje van. Het verhaal stelt niets voor maar dat hoeft niet. De humor is wederom van een flauw niveau maar zelfs de ergste pessimist zal wel eens moeten glimlachen om de fantastische geluidenimitator , de vrouw met de piepstem , de driftkikker die zijn wapen niet in bedwang kan houden ..... De moppen zijn hier soms beter en geslaagder dan bij deel 1 zodat het vervolg de originele film overtreft .Wederom een luchtig jaren 80- meesterwerkje. 8 /10

avatar van Ralfke

Ralfke

• 2075 stemmen

Zucht ende kreun!

avatar van alexis

alexis

deze had ik dus nog nooit gezien, tot op heden dan. ik vroeg me altijd al af waarom zed en sweetchuck in het derde deel - wat ik al vaker heb gezien - bij de police academy komen.

wel een leuke verhaallijn zeker ook met de kunsthars

***

avatar van djelle

djelle

Beste vervolg op de erg leuke deel 1. Hoedanook een stuk minder. 2,5

avatar van mikoz

mikoz

deze serie blijft toch een van de slechtste ooit ..

echt heel dramatisch

avatar van FisherKing

FisherKing

Na het succes van "Police Academy" kwamen de makers bijeen om de reden daarvan te analyseren. Geen onbezorgde loltrapperij dus in dit tweede deel, maar een zorgvuldige herhaling van deel 1. In alle opzichten, vrouwn en kinderen eerst, in de deze kille opvolger, waarin stuntelende politiekadetten praktijkervaring mogen opdoen. Met angst en beven wachten we het vervolg van hun avonturen

@Jaarboek Film 1986

Het resultaat weten we inmiddels

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Een niet zo'n hele leuke film. Deel 3 is leuk, deel 4 aardig, deel 5 is te verteren en 6 gaat dan ook nog wel, maar dit is gewoon een rommeltje. Kan Bobcat Goldhwait deel 3 en 4 nog wel redden, hier heeft hij gewoon een te klein rolletje. Sorry, 1*

avatar van Dead01

Dead01

• 1976 stemmen

Ben is benieuwd wat de nieuwe zal worden.

Deze is samen met 7 een van de slechte van de reeks.

avatar van otherfool

otherfool

Niet onaardig 2e deel in de serie met als vondst de toevoeging van Goldthwait als Zed, die als agent later terug mocht komen. Leukste scenes zijn in de lampenwinkel en het sushi restaurant.

2,5*.

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

wel leuk om er een keer naar te kijken. 3*

avatar van Kr!kke

Kr!kke

De eerste was beter, het enige +-punt in deze film vond ik de komst van Zed, die is soms(heel soms) wel lachen.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een geslaagd vervolg, maar we weten dat het hierbij niet is gebleven.

De "Police Academy-speelfilms" moeten het vooral hebben van de acteurs/actrices.

Ze hebben allemaal wel zo hun humoristische kanten.

De onhandige Douglas Fackler (Bruce Mahler), de big giant Moses Hightower (Bubba Smith), De geluidseffectenvirtuoos Larvell Jones (Michael Winslow) en de schietgrage Eugene Tackleberry vertolkt door de veel te vroeg overleden acteur David Graf.

Er zijn nog meer personages, maar die haal je er wel tussenuit.

Voor mij blijven ze toch een jeugdsentiment, en heb ik er altijd wel om kunnen lachen.

Echter blijf ik ook kritisch, en kregen we later teveel van hetzelfde waardoor het allemaal te flauw werd.

Gelukkig dat de acteurs/actrices het nog een beetje aantrekkelijk konden maken.

Deze sequel krijgt wat mij betreft: 2,5 *

avatar van Mindreaver

Mindreaver

Deze film is naar mijn mening de op één na beste van de reeks, de eerste blijft toch mijn favoriet.

Deze kreeg van mij een 4

avatar van PeKz

PeKz

Vond m niet zo.

Minimaal,die gast met die rare stem is echt vervelend wat heb ik mij zitten ergeren aan die gast.

Nee vond m niet leuk.

Als ie gast er niet in zat had ik m een 3 gegeven maar die gast is zo irri dat ik m een 1,5 geef meer vind ik m niet waard

avatar van Ploppesteksel

Ploppesteksel

Ach, ik vind Zed net de meest hilarische vent die je kan bedenken

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

nog wel best leuk maar nie echt om vaak te kijken of zo

2.5***

avatar van Materny

Materny

Humor van een zeer miserabel niveau.

Desondanks is het het kijken op z'n minst 1 keer waard.

avatar van DragQueen

DragQueen

Een stuk minder dan de eerste film. maar nog altijd beter dan alle delen die na deel drie komen. de humor is wat voorspelbaarder, maar het blijft bij vlagen lachen geblazen. de cast is ook weer erg leuk. 2,5 sterren.

avatar van brymj

brymj

erg grappige film

vooral die zed is erg leuk

3,5

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Niet zo'n zeer Leuk Deel van de Police Academy serie maar ook zeker geen Flop want er zitten nog steeds érg Leuke scene's in en eigenlijk ook wel genoeg maar zoals ik al zei : Veel minder dan Deel 1.

avatar van GinolaEHV

GinolaEHV

Deel 2 van een te lange reeks. Na dit deel gaat het bergafwaarts.

Zed maakt de film nog best aardig, met z'n geschreeuw.

avatar van The Oceanic Six

Jammer van dit lage cijfer, dit 2e deel vond ik nog best wel oke. Pas later werden de films bagger. Ik vond deze wel veelal hetzelfde als deeltje 1 maar de humor is gewoon grappig hier.

avatar van aburex

aburex

Best wel aardig vervolg op het eerste deel. Enkele leuke grappen maken de film waard om gezien te worden.

avatar van Elineloves

Elineloves

mikoz schreef:

deze serie blijft toch een van de slechtste ooit ..

echt heel dramatisch

Sluit ik me graag bij aan.

avatar van movie fan

movie fan

goed vervolg op het eerste deel , niet zo goed natuurlijk , ma toch wel grappig , heb er wel van genoten .