• 9.373.864 stemmen

Oorsprong: Japan / Verenigde Staten / Duitsland

Geregisseerd door: Eric Valette

Met onder meer: Edward Burns, Shannyn Sossamon en Azura Skye

Plot One Missed Call

"What will it sound like when you die?"

Een groep mensen ontvangt mysterieuze telefoontjes. Ze horen de angstige laatste momenten van hun eigen leven. Beth Raymond beleeft een schokkende periode wanneer ze twee goede vrienden ziet sterven. Bovendien weet ze dat zij allebei een dergelijk telefoontje hebben ontvangen. En zij sterven vervolgens precies zoals de telefoontjes hadden voorspeld. De politie verklaart Beth voor gek maar Detective Jack Andrews besluit haar te helpen omdat zijn eigen zus een dergelijk lot heeft ondergaan.

Jack Andrews

Shelley Baum

Marie Layton

avatar van red bull

red bull

ik vond dit een hele matige film. er gebeurd vrij weinig en is ook niet echt spannend. ik had er veel meer van verwacht, erg jammer!

avatar van grid8400

grid8400

erg saaie film eigenlijk. 2*

avatar van clubcaramba

clubcaramba

Ik vond m wel leuk!! ik heb slechter gezien. heb m wel in 3 delen moeten kijken maar toch best wel ok!!

avatar van red bull

red bull

er zijn wel slechtere, maar deze is ook niet geweldig hij is vreselijk saai

avatar van Raffael77

Raffael77

Prima film met een rustige opbouw en een leuk eind.

Acteer werk kon iets beter maar toch niet vervelend. 4

avatar van BS

BS

eigenlijk niet eens zo'n slechte film vind ik. Er zitten goede effecten in, het is rederlijk spannend en er wordt aardig in geacteerd.

Best leuk voor om je mee te vermaken.

avatar van sorayaa

sorayaa

ik vindt het een hele goeie film 5.0

avatar van .::Speedy::.

.::Speedy::.

het is en aardig film..

nu ik het trailer enzo heb gezien.. ik ga dalijk de film kijken maar tot nu toe geef ik em en 3.0;)

megaman

Volgens mij is het origineel toch stukken beter.

jorkie schreef:

niks aan? ik vond dit een goede film! heb de originele ook niet gezien maar daar vind ik zelf nooit wat aan, kan die chinezen nooit uit elkaar houden, lijken alemaal op elkaar!

deze vond ik toch wel de moeite waard om te zien!

De originele film met Japanners (chinezen ) is stukken beter dan deze zoveelste mislukte remake. Over de remake van Pulse zal ik maar niet beginnen..

avatar van ultimate_roeltje

ultimate_roeltje

Ik vond er niet zo veel aan. Echt een standaard horror. Kan wel eens leuk zijn op z'n tijd, maar deze was niet eens zo eng.

Het verhaal was heel erg cliche met alleen de telefoon als link, als nieuwe inbreng. Er zijn nu al genoeg films met dit concept (denk final destination)

Bovendien vond ik het acteer werk ook onder de maat. Hoger dan een 1,5 geef ik niet.

ultimate_roeltje schreef:

Misschien vind je het origineel weer wel een stuk beter? Amerikaanse remakes van Aziatische films staan er onderhand wel om bekend dat ze het moeten afleggen tegen het veel betere origineel. The Ring is een uitzondering en deze vond ik dan weer wel spannender dan Ringu. Ik hou m'n hart vast voor de remakes van A Tale of Two Sisters (remake heet The Uninvited..?!) en The Eye. Van een meesterwerk naar een standaard hollywood slasher!

avatar van Jess

Jess

Kan iemand me de clou uitleggen????????

avatar van NightWolf

NightWolf

Bwa bwa. Had er niet veel van verwacht dus kon ie me ook niet erg teleurstellen. Een beetje een mix van Final Destination en The Grudge/The ring-achtige type films. Als je daar van houdt, zal deze je ook wel bekoren. Helaas ben ik niet zo'n fan van die laatste categorie al vond ik hem toch beter als de rest die ik ervan gezien heb.

2.5* haalt ie nog net hier.

avatar van dulcinea

dulcinea

Niet zo spannend of eng als de originele maar toch ook niet slecht te noemen. Komt nogal traag op gang maar naar het einde toe wordt het toch wat spannender, het verhaal blijft (net als in de originele btw) heel vaag maar dat ben ik al gewoon in dit soort horrorfilms.

Toch best onderhoudend, 3*

avatar van el padrino

el padrino

niet echt een horror, meer een goede thriller. 4,0

avatar van *Annee

*Annee

vond 'm een béétje voorspelbaar. als er een telefoon ging, ging er iemand dood. ja na twee keer heb je dat wel in de gaten.

avatar van Jiinke_

Jiinke_

ik vond het een hele enge film!

het is echt geen horror.

Maar thriller

Het heeft wel een raar eind..

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Eerste half uur/drie kwartier zijn vrij redelijk, daarna zakt de film naar een bedenkelijk niveau.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Iemand die mij het einde van de film uit kan/wil leggen? Ik was het de laatste 20 minuten echt helemaal kwijt! Thanx!

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

spannend, deed me denken aan the ring en the grudge, zelfde sfeer.

avatar van kabacova

kabacova

Bij het zien van de cover dacht ik dat het weer zo'n standaard film was, studenten worden door een loslopende psychopaat vermoord.

Maar het viel gelukkig mee. Best een spannende film, apart verhaal.

avatar van sateck

sateck

Super saaie film... allemaal van die toevalligheden op een rij.. En super voorspelbaar allemaal. Grudge is dan toch puur beter.

1.5

avatar van mandyytjuhh

mandyytjuhh

ik ben benieuwd

avatar van RobHurt

RobHurt

Ik vond het een leuke film, inderdaad een beetje in de sfeer van Final Destination en The Ring.

Verder gelukkig weinig van de nietszeggende schrikeffecten waardoor de film in een spannende sfeer blijft.

4,0!

avatar van Sunrise

Sunrise

megaman schreef:

Dat is een kwestie van smaak.Ik vind het vreselijk om films te kijken met japanners en chinezen.Heb niets tegen die mensen maar het is niet mijn wereldje.Zeker niet als ze gaan acteren.Voor mij zijn vaak de jappanse versies net zo slecht als de engels gesproken remake.

Waarschijnlijk is het gewoon moeilijk om een goeie Horror / Thriller

neer te zetten met echte goede acteurs enz.En budget is ook vaak

het probleem.

En als de japanse versie al zo slecht is waarom zou je er dan een remake van maken

avatar van RodneyS

RodneyS

Heel, heeel standaard verhaal. We hebben het allemaal al een keer gezien. (final destination, the ring). Het is echter toch nog wel aardig uitgewerkt en er zitten ook nog een paar goede schikeffecten in. Als ik puur kijk naar de amusementswaarde is het voor mij toch echt nog wel een voldoende.

Vandaar:

avatar van Mutsaers78

Mutsaers78

Redelijke film. Niet slechts, niet goed. Beetje een standaard verhaal a la The Ring (alhoewel die beter was). Weinig echte schrikmomenten en niet bijzonder veel horror. Meer een thriller dan horror. Ondanks dat toch een redelijke film die het uitzitten wel waard is.

avatar van han de barman

han de barman

.::Speedy::. schreef:

het is en aardig film..

Hoe kun je toch een film beoordelen aan enkel de trailer !!!!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Weer een remake van een japanse horror?

Laat ik hem maar niet kijken, heb net Shutter gezien..

Was niet al te best (De remake)

Kijk wel een andere