Genre: Mystery / Horror
Japan / Verenigde Staten / Duitsland
Geregisseerd door: Eric Valette
Met onder meer: Edward Burns, Shannyn Sossamon en Azura Skye
Plot One Missed Call
"What will it sound like when you die?"
Een groep mensen ontvangt mysterieuze telefoontjes. Ze horen de angstige laatste momenten van hun eigen leven. Beth Raymond beleeft een schokkende periode wanneer ze twee goede vrienden ziet sterven. Bovendien weet ze dat zij allebei een dergelijk telefoontje hebben ontvangen. En zij sterven vervolgens precies zoals de telefoontjes hadden voorspeld. De politie verklaart Beth voor gek maar Detective Jack Andrews besluit haar te helpen omdat zijn eigen zus een dergelijk lot heeft ondergaan.
Beth Raymond
Mickey Lee
Shelley Baum
Marie Layton
kiriyama
Weer een aziatische horrorfilm remake, hier wordt ik dus niet vrolijk van. Burns is ook niet echt mijn acteur. Jammer dat ze in hollywood geen inspiratie meer lijken te hebben, verder dan remakes en barslechte vervolgen komen ze niet. Ik kijk iniedergeval liever de versie van Miike.
Doom
Onzin. Je kunt nu nog niet zeggen dat je liever de versie van Miike kijkt. Je weet het niet. Misschien maakt Eric Valette er wel iets prachtigs van. Ook al betwijfel ik me dat heel erg. Het blijft wel jammer dat Hollywood remakes blijft maken. En dan meestal ook nog eens erg slechte remakes. Beschamend. Hopelijk doet One Missed Call het beter.
Miike's jokeproject wordt geremaked. Waarschijnlijk kan hij er hard om lachen
Lucretia
Helaas weer een Aziatische topper waar een remake van gemaakt is/wordt. De film van Miike kan niet overtroffen worden.
Chakushin Ari 2 en 3(final) waren goed maar bleven ver achter bij Chakushin Ari 1 van Miike.
sambal
wrm nou weer een remake
ik durf te wedden dat deze in aziatische stijl veel beter is
dan in de amerikaanse versie
Brianna
wrm nou weer een remake
ik durf te wedden dat deze in aziatische stijl veel beter isdan in de amerikaanse versie
Ben het hier ook wel mee eens, als we nou eens kijken naar The Ring, en The Grudge, vind ik de originele aziatische versies hiervan veel beter.
dulcinea
Onlangs het origineel gezien en die vond ik wel sterk, of deze even goed zal zijn betwijfel ik maar ik ben sowieso toch benieuwd om te zien wat ze ervan maken.
Goto
Die poster alleen al.
(Moet die nou eng of grappig zijn.)
krc 4ever
ik heb hem zo pas gezien, viel goed mee en veel schrikmomenten, maar allemaal wat vergezocht en volgens mij ik dit verhaal al eens eerder ergens gezien, 4 sterren
mckiller
ZEKER een spannende film!
Gewoon spannend van het begin tot het eind.
ralfsjam
wat een slome film zeg... een film die anno 2008 nog probeert mee te varen op het succes van "the ring". boordevol fouten en missers.
in "Wristcutters: A Love Story" speelde Shannyn Sossamon een rol om op echt verliefd op haar te worden, maar in "Catacombs" was het weer een prul!? acteren kan ze goed, maar rollen uitzoeken is een probleem. kan iemand haar helpen? anders doe ik het hoor...!
one missed call is is weer een re-make van een aziatische hit waar nog meer delen van zijn. niet te hopen dat ze die andere delen ook gaan verkrachten, want dan is het helemaal triest. ik snap best dat de jonge kijkertjes het aardig vinden, want het gaat over mobieltjes!! op een paar mooie shots na (sms-ent handje op spoorbaan) heb ik hem oogrollend afgekeken. Shannyn Sossamon.... kies je rollen met verstand!!!
het beste van deze film is dat hij niet langer dan 5 kwartier is. het is een onsamenhangende film met niet al te sterke personages. een even snel tussendoortje die we volgend jaar (w.s. als eerder) vergeten zijn. ook helpt de poster niet echt met het serieus nemen van de film. wie die verzonnen heeft?
een 2.5 voor Shannyn Sossamon
darkjaap
die film is nog lang niet uit .. hoe kunnen jullie hem al gezien hebbem ??
davincstyle
die film is nog lang niet uit .. hoe kunnen jullie hem al gezien hebbem ??
Downloaden ?
Online bekijken ?
darkjaap
heb hem dan maar is gedownload
deed deels zn japanse broer eer aan
vondhem nog best spannend natuurlijk is het originele beter voorspelbaar ga ik het niet noemen want ik heb natuurlijk de originele al gezien dus weet al wat er gaat gebeuren voor de rest was het een leuk filmpje die wel een kijkje waard is de horrorfans zullen hem zeker vet vinden denk ik ik ben niet zo van de horror acteerprestaties waren eigenlijk best wel matig.. eindconclusie : leuk om een keer te bekijken af en toe best wel creepy vooral als je het origineel nog niet gezien heb is het zowieso wel een kijke waard ik vond het nog wel een geslaagde remake.. 3 *
Goldenskull
Belachelijk dat de Japanse film Chakushin Ari nagemaakt is. Ik ben allerminst een groots fan van Chakushin Ari, maar ik raad iedereen die deze film wil zien aan om de Japanse versie te gaan zien. De horror is iig een stuk beter.
Achter deze versie zit totaal geen denkwerk, gewoon wat ruimtes uit Chakushin Ari nabouwen, een paar flutacteurs inhuren een stuk of drie belabberde 'schrik' momenten inplakken en klaar.
Hopelijk gaan ze Chakushin Ari 2 en 3 niet namaken, dan zou ik ze in ieder geval niet gaan zien. 1.0*
ninoboy1
Ik vind deze film niets waard.
Het verhaal viel grotendeels nog redelijk goed mee, maar de special effecten vond ik maar niets.
IK weet niet hoe de japanese versie is, maar ik hoop voor de japanners toch iets beter als deze versie.
aerts007
Remake die van mij niet had gemoeten!
naast The Ring en The Grudge is deze film bagger 1ste klas.
delisomeister
ik heb de film gezien en hij was onderhoudend
geen horror maar meer thriller vond ik.
ik heb hem een 3.5 gegeven
scorpie-oentje
Goeie film van begin tot het einde, inderdaad geen horror maar zeer zekers een goeie thriller!!
crimson
als je zondagmiddag niets te doen hebt.....
maar dan ook echt niets...
Na The Ring, The Grudge, The Return en The Messengers heb ik 't helemaal gehad met films waarin de geest van een verveel na 't overlijden door blijft zieken. Ik heb deze film zonder enige voorkennis gekeken en het kwam voor mij dan ook rauw op m'n dak dat dit wederom zo'n film is. Mocht je dergelijke films fantastisch vinden ben je hier waarschijnlijk erg blij mee maar persoonlijk krijg ik er 'n punthoofd van.
jorkie
niks aan? ik vond dit een goede film! heb de originele ook niet gezien maar daar vind ik zelf nooit wat aan, kan die chinezen nooit uit elkaar houden, lijken alemaal op elkaar!
deze vond ik toch wel de moeite waard om te zien!
jacobine_rodijk
kan die chinezen nooit uit elkaar houden, lijken alemaal op elkaar!

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

La Mort de Louis XIV