• 9.377.395 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

avatar van HorrorFilms4Life

HorrorFilms4Life

Ontzettend droge film, hoewel het natuurlijk geen meesterwerk is is het wel om je kapot te lachen. Leuke parodie stukjes op een aantal bekende films die je er echt heel duidelijk uit kan halen en erg grappig zijn gebracht. Het einde met Borat vind ik persoonlijk het grappigste stukje uit de film! Omdat het niet meer is dan een paar geslaagde grappen slechts 2,5 sterren, maar als je ervan houdt dan is het zeker een leuke film om naar te kijken.

avatar van loreen

loreen

stome en leuke film

avatar van Pkunk

Pkunk

avatar van XTREEM|RAGE

XTREEM|RAGE

Nou niet echt mijn film! Ik vond Kal Penn en degene die Jack Swallows speelt nog ok......Maar heel grappen waren zo voorspelbaar. Misschien had ik er niet zoveel ervan moeten verwachten. 0.5*

avatar van brakkie

brakkie

Erg flauw, de scary movie reeks is stukken leuker

avatar van rrrihannna

rrrihannna

ben na de bios naa dees film geweest vond hem wel flauw maar op zich wel leuk een 2,5 want ik vond die jack sparow wel leuk de rest flauw

avatar van timburton

timburton

Pkunk schreef:

erg flauw, maar als je je daar op instelt is het nog enigzins te doen. 2, 5 *

Helemaal mee eens. Epic Movie is een erg flauwe film. Maar ach, ik heb ergere comedies gezien. (Little Man, Date Movie) Jack Swallows is wel heel goed nagedaan van Jack Sparrow. Petje af. Maar verder? Ach, ik hoorde dat het maar 2 van de 5 Scary Movie regisseurs waren. Dan zat degene met de beste humor er niet bij. Want die échte Scary Movie humor... Die miste ik wel een beetje...

*2,5 , neem deze film vooral niet serieus.

avatar van Daaan

Daaan

Droog hoor,, Sommige grappen zyn wel leuk maar verder is die heel flauw 2,5

Robert-Jan

Triest

vooral weer zon walgelijke kots scene, in elke film te triest

avatar van julii_x

julii_x

ik vond het nog een leuke film

ik geef hem een *3*

alleen spijtig dat het in de bioscoopzaal popcorn-oorlog was

avatar van catdog

catdog

• 2026 stemmen

Een maand geleden met wat vrienden in de bios gezien.

Niet echt wat van bijgebleven toen.

Vandaag herzien en bij de 2e kijkbeurt sprak hij me toch een heel stuk meer aan.

Deze film zit toch vol met leuke stukjes.

Het Beep-gedeelte, het Fergalicious stuk en natuurlijk de stukjes met Carmen Electra waren een genot.

avatar van Wassup !

Wassup !

Deze film blijft maar zakken. Nu is de film al op nr. 71!

avatar van veron35

veron35

Wassup ! schreef:

Deze film blijft maar zakken. Nu is de film al op nr. 71!

Het gaat in een keer zo snel omdat de films nu 150 stemmen moeten hebben voor ze erin komen.

avatar van Fctwente-mat

Fctwente-mat

haha is wel lachen gewoon een *****

avatar van Rudy1989

Rudy1989

"van de makers van scary movie"

nou dat beloofd wat dacht ik, ik vind scary movie altijd zo lachwekkend! eerst was er date movie, die was nog wel leuk maar haalde niet het niveau van scary movie, en nu is het epic movie.

Wat een stomme film zeg, heb geen moment gelachen, allemaal net tè! met dat pissen is die sudoku nog grappig maar nicole ritchie erachteraan maakt het weer te dom en onzinnig.

Ze hadden beter bezig kunnen gaan met een scary movie 5 want minder dan dit kan bijna niet!

avatar van tukkerstein

tukkerstein

HorrorFilms4Life schreef:

Ontzettend droge film*

Ah ga weg man, stomme seks- pis- en poepgrappen zijn niet droog, het is een beetje in de mode om alle humor droog te noemen.

avatar van Willy Wartaal

Willy Wartaal

Fctwente-mat schreef:

haha is wel lachen gewoon een *****

Moeten we dit nou serieus nemen, kom op man. Zo'n film is onmogelijk een 5 waard, hoeveel je ook hebt gelachen.

avatar van Jessu123

Jessu123

ik moest er wel om lachen. jammer dat ie in de flop 100 staat. maarja mijn mening dat het gewoon leuk is. en die grapjes kunnen wel erg vervelend zijn maar ja deze film heeft wel 20 miljoen dollar opgeleverd.

5,0

avatar van Metalfist

Metalfist

Wel dat waren 90 min van men leven goed gespendeerd, NOT!
Ze hadden beter Anna Faris de rol van Lucy laten spelen, dat had misschien de film nog wat gered maar waarom wordt aslo (ofzoiets) ineens een chinees als ie met die pater vecht? en als het gevecht eventjes stopt dan is ie trug gewoon

avatar van Flipman

Flipman

Metalfist schreef:
Wel dat waren 90 min van men leven goed gespendeerd, NOT!

Nou, in vechtfilms gebruiken ze vaak stunt en- bodydoubles voor de acteurs. De acteurs zelf zijn niet bekwaam genoeg om hun eigen vechtscènes of stunts uit te oefenen, dus laten ze dit doen door een professional, die ze het uiterlijk en/of kleding van het personage in kwestie geven. Daar was dat een arodie op, vond ik wel leuk bedacht, eigenlijk !

avatar van Jessu123

Jessu123

Metalfist schreef:
Wel dat waren 90 min van men leven goed gespendeerd, NOT!
stuntman als je je bedenkt. en overgens vindt ik Anna Faris wel een beetje saai voor zon rol. ze is wel knetter maar hoeft niet nog knetter worden

avatar van Metalfist

Metalfist

Ja, maar ik vond dat de rol van Lucy eigenlijk vrij hard trok op manier van doen zoals die van Anna Faris in Scary Movie

avatar van vinhunter

vinhunter

wat een !"#%" verspilling van mijn geld

avatar van Uier

Uier

• 2006 berichten

Het enige pluspunt van dit wanproduct is Carmen Electra en zelfs die is onherkenbaar in beeld gebracht.

avatar van jimbo_koda

jimbo_koda

Ik ga hem nu kijken! VErtel zo wat ik ervan vond!

avatar van jimbo_koda

jimbo_koda

Pkunk schreef:

Inderdaad, goed uitgedrukt!

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Erg leuke film, met goede humor. Alleen jammer dat het andere films worden afgezeken. Zoals Captain Jack Sparrow naar Captain Jack Swallows en Harry Potter als een oude zak.

Okay ik hou er niet zo van dat mijn favo films worden afgezeken, maar omdat de humor toch nog leuk naar voren wordt gebracht was hij naar mijn smaak best wel te pruimen.

3,5

avatar van soom

soom

Filmfreaker schreef:

Vraagje: Waarom ga je naar Epic Movie toe, als je, ga ik vanuit, van te voren weet dat je favoriete films hierin worden afgezeken...?

avatar van erkin17

erkin17

os deze ecgt zo slecht ik dacht dat hij nog redelijk goed was

vreemd hier zìt een luchtje aan