• 9.377.419 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

avatar van gieluzz

gieluzz

Droge film Snap de 1,8 Sterren niet ?

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

en hij blijft stijgen / zakken naar de 0 in de flop 100.

jammer , ik had echt veel beter verwacht van deze film.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11915 berichten

Serieus? Zonder deze film uberhaupt te hebben gezien had ik je al kunnen zeggen dat dit nooit veel soeps had kunnen worden...

avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

Verdomd veel posts voor zo'n slechte film, verdient ie niet hoor.

avatar van Theatertje

Theatertje

Dit is een film die eigenlijk zo verschrikkelijk slecht is, dat je hem haast zou moeten zien om erover mee te kunnen spreken! Ik ben ervan overtuigd dat, hoewel nu een mislukking, EPIC MOVIE later zal uitgroeien tot een cultfilm. En het mag nog zo je geld weggeworpen zijn door ernaar toe te gaan, het is en blijft een ervaring die je nooit meer in je bestaan zult beleven. Maar om toch enkele dingen op te noemen die goed zijn aan de hele film: de acteur die Johnny Depp parodieert in POTC, levert een heel goed werk. Hij en Johnny lijken als twee druppels water op elkaar, zowel qua uiterlijk als qua gedrag: het zijn twee grote apen op een boot (en neen, dat is dus niét te zien in EPIC MOVIE, het is een beeldspraak). Over EPIC MOVIE zelf heb ik namelijk niet veel te zeggen. Oh ja, die bever vond ik grappig.

avatar van Rozepoester

Rozepoester

Wat een klote film!

Té droge humor, echt slaat nergens op.. Was mijn geld niet waard.

avatar van illogical

illogical

Écht de slechtste film die ik ooit heb gezien.

0,5! kan niet meer zeggen

avatar van Jar0

Jar0

DOBBY DIGITAL schreef:

uhm.. mag ik vragen hoe oud je bent?

Wat?!? Dit is echt een geniale film. Deze zeldzame gortdroge humor is meer waar dan een zak met goud. Ik ben wél oud genoeg om hem ontzettend leuk te vinden en dat doe ik dan ook met trots.

Een welverdiende 3.5 ster

avatar van kanjertje

kanjertje

Misschien niet een echt hoogstaande film, maar toch vond ik hem de moeite waard.

Deze prent wist me geregeld te boeien en heb ook geregeld gelachen,ook al was het droge humor.

Maar ik moet toegeven dat, om de film goed te kunnen begrijpen, je eigenlijk al die andere films waarop er hier gepersifleerd werd, ook moest gezien hebben.

2,5

avatar van Woussie

Woussie

De film heeft een paar een glimlach tevoorschijn gehaald maar de humor was echt te flauw...

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Ik dacht eerst, toen ik alle reviews las, dat het wel zou meevallen, geen toppertje maar zeker niet zo slecht als dat men zegt.

Ik heb hem net gezien en hij is echt ontzettend slecht. Afgezaagde humor, parodieën van films die zelf veel grappiger zijn, parodieën door gewoon de grap van de oorspronkelijke film zelf te doen, enkel poep- pis en schijtgrappen (bij Scary movie was dat best leuk omdat er ook nog andere humor is). En niet te vergeten het verschrikkelijke acteerwerk.

Eén van de allerslechtste films ooit gemaakt.

avatar van melunie

melunie

UH.. na 3 (of zijn het er 4 ) Scary movie films, is deze erg overbodig.. wat een flauwe film! Een enkele glimlach kwam wel te voorschijn en ze hebben hun best gedaan met "look-a-likes" maar verder..een 1*

avatar van dje-em

dje-em

de videoclip was leuk verder niet veel soeps zat vooral op te letten op welke films naar verwezen werd

avatar van Theatertje

Theatertje

Ik had voordat ik naar EPIC MOVIE geweest was op imdb gekeken welke films geparodieerd zouden worden. Ik ben naar de videotheek gerend en heb de hele nacht door naar films gekeken die ik moest gezien hebben om de verwijzing te snappen.

Uiteindelijk was dat allemaal niet nodig geweest: de verwijzingen zijn zo duidelijk als wat.

avatar van Bartel

Bartel

Ik heb deze film gister avond laat zitten kijken en ik moet zeggen dat ik hem echt heel grappig vond, veel beter dan de laatste Scary Movie,

heb me echt kapot gelachen, vooral de 1e helft van de film was super grappig, de tweede helft wat minder en het einde was gewoon saai.

Moet wel zeggen dat ik hem heb gezien met wat biertjes achter mijn kiezen dus misschien dat ik hem ooit nog eens nuchter ga bekijken.

Voorlopig 3,5*

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Theatertje schreef:

Een grondige voorbereiding is nooit verkeerd , ook niet voor Epic Movie.

avatar van Sasja

Sasja

1 woord slecht

avatar van bartje30

bartje30

Heb er maar één woord voor, WAARDELOOS!!!!!!!!!!!

avatar van Retard-O-Bot

Retard-O-Bot

Mmm viel me tegen.

avatar van patriesje38

patriesje38

mijn kinderen wilden hem zo graag zien,net zo graag als scary movie en dat vond ik al slaapverwekkend,maar oke,gezinsavondje!

Dit was nog erger... ik viel in slaap!!

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

patriesje38 schreef:

Dit was nog erger... ik viel in slaap!!

viel je letterlijk in slaap ?

ik heb hem nog niet gezien ,en naar aanleiding van alle slechte kritiek hierop denk ik dat ik dat zo zal houden.

avatar van Flashbot

Flashbot

Ach leuk joh.. met een paar vrienden je goed vol

zuipen, dan ff deze film pindakazen en dan heb

je echt wel een hele leuke avond hoor.

Het is gewoon geen nuchtere film..

avatar van savi_7

savi_7

wat un drama zeg, vooral niet kijken

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Flashbot schreef:

Ach leuk joh.. met een paar vrienden je goed vol

zuipen, dan ff deze film pindakazen en dan heb

je echt wel een hele leuke avond hoor.

Het is gewoon geen nuchtere film..

Nee he, krijgen we dat weer, "met wat biertjes is ie prima". Zeg gewoon dat je hem leuk vindt.

avatar van Peojuzi

Peojuzi

kon vanacht niet slapen dus heb ik deze film maar aangezet omdat er veel posts zijn waarin staat dat deze film slaapverwekkend zou zijn... dat is voor mij iig niet het geval. heb zelfs soms met een brede grijns me lach binnen moeten houden om niemand in huis wakker te maken

omdat ik toch nog een vermakelijke nacht heb gehad 3,0*

avatar van snoepieykim

snoepieykim

Ik heb hem ook gezien en ik ben het eens met alle kritieken.

Wat een waardeloze film! De 'humor' kan echt niet (als je het humor kan noemen). Het is allemaal heel rommelig in elkaar geflanst.

Ik noem dit gewoon een slechte imitatie van Scary Movie.

Ik hoop dat hier ook geen vervolgen op komen zoals bij Scary Movie, want dat gaat eruit zien..

0,5* (dat is eigenlijk nog te veel....)

avatar van jantjej

jantjej

Wat een waardeloze film!!!

meer kan ik er niet van maken......:0.5

avatar van T.Bos

T.Bos

Onderbroekenlol die alleen leuk is als je zelf je eigen onderbroek over je hoofd trekt. Heeft alles in zich om een leuke parodie te zijn, maar 3/4 van de grappen is zo flauw dat je in slaapt valt. De overige 1/4 is zo ranzig dat je er eerst over moet nadenken of je nou echt om moet lachen. De acteurs praten te veel voor een comedy en ze herhalen zich ook nog. Half sterretje voor verrassend goede decors en aankleding en de verwijzingen, half sterretje voor de moeite omdat ik af en toe even moest glimlachen en uiteindelijk tot het eind bleef kijken (of het nog goed kwam - not).

avatar van Leviathan

Leviathan

1 Ding is wel als ze die Jack sparrow in POTC doen zullen er nog veel mensen zijn die het niet eens opvalt dat het Johnny depp niet is en hij dee m wel mooi na en nog eens extra overdreven:P

avatar van Leviathan

Leviathan

tukkerstein schreef:

De biertjes zelf zijn ook al prima