• 9.378.230 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

avatar van Ilikemovies

Ilikemovies

Er komen allemaal fragmenten in van andere films of series.

Bijvoorbeeld : als het geitmens zn huis laat zien is het zo'n fragment bij cribs.

avatar van jordandejong

jordandejong

Dat begrijpen we allemaal wel maar het is gewoon vreselijk uitgewerkt.

avatar van the new guy

the new guy

Nou na Dukes of Hazzard en Scary Movie 4 was dit een verademing. Verreweg de leukste van de Veronica movie avond. Nog steeds niet goed, wel leuk.

avatar van the new guy

the new guy

Ilikemovies schreef:

Oh ja, haha................NOT

avatar van White Trash

White Trash

Eventjes naar gekeken maar het kwam erg amaturistisch over..

avatar van Emielb

Emielb

Geniale film, you've just been punked was ook geweldig

avatar van Justinw

Justinw

Flauw, en nog een flauw,

Het is allemaal gebaseerd op een simpel concept. Zoveel mogelijk films op de hak te nemen in 1 film. Zo komen er wel honderden films langs als Dumb & Dumber, Narnia, Harry Potter, Davinci Code en nog vele anderen.

Sommige grappen zijn nog wel leuk maar 95% zijn gewoon of inkoppertjes of plas en poep grappen.

Weinig bijzonders aan, en kan iedereen missen als kiespijn. Acteerwerk is belabberd ook al nemen ze zichzelf al niet serieus.

avatar van TimZor

TimZor

Het enige wat je nog bezig hield tijdens het kijken was het tellen van hoeveel films en of series je zag die op de hak werden genomen. Maar het is bijna nog nooit zo slecht uitgewerkt als deze film. Het wekte alleen irritaties op bij mij in plaats van een lach. enige wat ik leuk vondt was de White Castle (uit harold and kumar)

avatar van bleiswijkfr

bleiswijkfr

Scary movie humer vind ik nog wel leuk, maar dit slaat echt alles.

Wat een baggerfilm, slechte grappen, slecht acteerwerk, alles aan deze film is kudt! Alleen Stifler's mom is een pluspunt, dus daarom nog een *0,5.

pffff, zo slecht heb ik ze in tijden niet gezien

avatar van m1701

m1701

Vind deze film absoluut niet slecht!

Vind em echt geniaal.

Elke parodie is zo ontzettend mooi neergezet, precies zoals het origineel! Dit is echt heel erg goed gedaan!

De grappen zijn natuurlijk flauw maar ook hilarisch.

heb echt heerlijk genoten en snap niet dat deze film in de Flop 100 staat!!!

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Mijn god, Scary Movie is een classic vergeleken met deze troep. Zeer amateuristisch en gewoon te flauw. Alleen de grap van White Castle vond ik wel amusant. Voor de rest geen drol aan...

avatar van Theunissen

m1701 schreef:

Vind deze film absoluut niet slecht!

Vind em echt geniaal.

De grappen zijn natuurlijk flauw maar ook hilarisch.

heb echt heerlijk genoten en snap niet dat deze film in de Flop 100 staat!!!

avatar van m1701

m1701

Theunissen schreef:

miss. dat ik mijn punt nog verhoog!

avatar van Poppe

Poppe

De film heeft een zeer hoog 'goedkoop scoren' gehalte, en staat wat mij betreft ook terecht in de flop lijst.

avatar van Elineloves

Elineloves

Jeej! Een nieuwe film van Jason Friedberg en Aaron Seltzer, de schrijvers van alle Scary Movie-films!

De een noemt het uitgemolken, de ander noemt het marketingtrucs en ik noem het een succes! Epic Movie is een heerlijke film als je gewoon een leuke, ontspannen en vooral niet al te serieuze avond wil hebben. Ze weten toch altijd leuke parodieën op de recentere Hollywoodfilms te maken. En nee, ze zijn niet allemaal even grappig.. maar om het nou zó uit te kotsen verdient deze film ook niet. Het enige mindere vond ik dat The Chronicles of Narnia er zo vaak in voor kwam, ik heb een hekel aan die film. Gelukkig maakte Jack Sparrow alles weer goed. Net als de imitaties van Harry Potter, Hermelien en Ron zijn vrij grappig.

Hoewel het voor mij één van de minst leuke parodiefilms is, vind ik het wel nog een 2.5* waard. Al is het maar vanwege het feit dat sommige imitaties erg goede lookalikes zijn.

avatar van elayz

elayz

Leuke film, het is natuurlijk een goedkope film, maar daarom niet slecht.

dat is bij vele een probleem hier, als iets goedkoop is is het een 0.5 sterren film.

ik heb best genoten van deze film, lekkere weg kijk film. en heel mooi verzonnen. en borat aan het einde ook erg leuk.

de film krijg van mij en 3

avatar van Dead01

Dead01

• 1977 stemmen

Gewoon slechte film, na half uur uitgezet, de volgende dag geprobeerd verder te kijken maar te slecht.

0,5 sterren

avatar van jirachi03

jirachi03

We gingen deze film in onze klas kijken , leuk ; hij werd ons zelf aangeraden als een zeer kwalitatieve film met veel diepgang en sterk acteerwerk waarbij je ook nog uren om kan lachen

Maar ik heb niet eens gelachen , sterker nog ik heb me geïrriteerd aan het acteerwerk aan de grappen.

Echt een 0,5 waard.

avatar van chevy93

chevy93

Zeker aangeraden door iemand die het script van Avatar erg orgineel vindt.

avatar van jirachi03

jirachi03

Door iedereen op mijn school eigenlijk .

En ja ze vonden Avatar's verhaal orgineel XD

avatar van PEN15

PEN15

Zo, goeiemorgen zeg. Deze mag van mij wel naar de eerste plaats in de flop toplijst.

avatar van Kersie070

Kersie070

Deze film was zo slecht dat ik niet eens een 0,5 uit kan brengen.

Gadver wat een verschrikkelijke film, dat de makers dan ook nog denken dat het publiek dit leuk zal vinden?!

Bah..

0,0 is deze film waard

avatar van JustMike

JustMike

ik vond het nog best een leuke film alleen pirates of the carribean was niet zo leuk stukje. Ik vind het wel vergelijkbaar bij Disaster Movie, Scary Movie, enz...

avatar van JustMike

JustMike

Ilikemovies schreef:
Er komen allemaal fragmenten in van andere films of series.

Ja, of met Borat of superman/

avatar van TimVelden

TimVelden

Ik vind hem echt geweldig, houdt wel van deze soort humor.

Verder vind ik de geit geweldig met zijn mooie crib.

Als je van Scary Movie houdt vind je deze gegarandeerd leuk.

avatar van scc-j

scc-j

mega verschrikkelijk, niet gelachen 0,5 voor Kal Penn

avatar van JSPR_G

JSPR_G

Vreselijk slechte film. Irritante, dwaze, totaal niet grappige imitaties van goede en minder goede films. Maar 1 echt geslaagde grap en die wordt hier al 2 keer genoemd, dusja, dit zegt veel over de film.

Slecht geacteerd, irritante personages, enz.

Kortom: een redelijk korte film die veel te lang duurde.

Enige goede aan deze film was Kal Penn.

Epic fail

avatar van Nieke

Nieke

Persiflages genoeg, en best te houden bij de eerste scary movie. Toen was het nog leuk... Gebuisd

avatar van sietse538

sietse538

Super film, ik snap niet dat mensen dit een slechte film vinden. Zo is hij juist gemaakt. Je moet van deze soort humor houden en dat doe ik

avatar van moviemafketel

moviemafketel

• 19752 berichten

Het kan ook gewoon TE slecht zijn he?