132.207 gebruikers | 83.232 films | 30.189 regisseurs | 3.421.795 berichten | 4.775.470 stemmen

locatie: Films » Disaster Movie (2008) » Info

Komedie
88 minuten

geregisseerd door Jason Friedberg en Aaron Seltzer
met Carmen Electra, Kim Kardashian en Matt Lanter

De jonge Will krijgt op een nacht een droom over Amy Winehouse, die hem een kristallen schedel laat zien en vertelt over het einde van de wereld. En als tijdens Will's Sweet 16 feestje de aarde inderdaad begint te schudden en er allerlei vreemde dingen gebeuren, moet Will samen met onder andere zijn vriendin, de hoogzwangere Juney en een vrolijke prinses het mysterie oplossen en de wereld redden. Maar op hulp van Iron Man, The Hulk, Batman, Beowulf of Indiana Jones hoeven ze ditmaal niet te rekenen.

Deze film staat op nummer 9 in de flop 100
» volledige flop 100

gebruiker
bericht

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 11 mei 2011, 22:18 uur
Ik verwachtte niet veel van deze film, en hij is zelfs nog slechter dan ik had verwacht.
Eén scène in deze film vond ik leuk, en dan ben ik uitgepraat.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 mei 2011, 20:28 uur
Ik kan veel hebben, maar dit heb ik na een dik half uur afgezet. Een persoonlijk record. Het enige positieve dat ik kan noemen is het correct spellen van de titel.

» Laagste prijs voor deze film op Blu-Ray

Bean, The Ultimate Disaster Movie (€ 14,99)
exclusief € 1,95 verzendkosten

Bean, The Ultimate Disaster Movie (€ 15,49)
exclusief € 0,99 verzendkosten

Bean, The Ultimate Disaster Movie (€ 15,99)
gratis verzending

» alle winkels en formaten voor deze film

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 mei 2011, 23:48 uur
Echt geen enkele keer kunnen lachen met al die ongeïnspireerde pis, poep, blote tetten grappen. Geef mij maar Scary Movie en Not Another teen movie ! Veel betere films in hun genre.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 6 juni 2011, 21:32 uur
dat ze de film proberen te vullen met slechte grappen mag, maar dan moeten er ook echt wel goeikes tussenzitten, en da mis ik hier, nieeens uitgekeke, echt flauw

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 juni 2011, 14:58 uur
Hahaha nou nou. Er wordt wel heel erg slecht naar deze film gekeken. Maar dat begrijp ik ook wel. Toch heb ik hard moeten lachen om deze film, en de pure droogheid is gewoon geniaal. Films als deze moeten er (helaas voor sommigen van jullie) zijn.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 juni 2011, 10:28 uur
Tarkus schreef:
Eén scène in deze film vond ik leuk, en dan ben ik uitgepraat.

Die scène die je goed vond, dat was waarschijnlijk het ogenblik "EINDE" :T
(Zover ben ik zelf niet geraakt)

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 24 juni 2011, 11:15 uur
Murphyus schreef:

Je bedoelt dat de grappen plat, geforceerd en totaal niet grappig zijn. Alsof ik naar een slechte aflevering van de lama's kijk en de inspiratie van de deelnemers ver te zoeken is.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juli 2011, 16:40 uur
Flop top 100!

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 16 juli 2011, 20:50 uur
Niet om aan te zien dit, een 0,5 vind ik eigenlijk nog te hoog.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 juli 2011, 0:29 uur
Leuk dat er zo veel films in terugkomen, maar dat is dan ook het enige pluspunt.
Deze film is eigenlijk gewoon niet om aan te zien en wordt nergens grappig.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 juli 2011, 7:46 uur
Waarom ik bleef kijken, dat is de vraag die mij het meest bezighield nu het kijken van deze film.

nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 juli 2011, 8:00 uur
Disaster Movie

8| zelden zo'n toepaselijke titel gezien

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 18 juli 2011, 19:56 uur
Snap het lage punt niet zo, Ik vond m regelmatig toch erg grappig, zeker juno en ella. En t laat natuurlijk prachtig de bullshit van andere films zien, zeker die van cloverfield..

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 19 juli 2011, 19:51 uur
Ik respecteer een ander zijn mening maar wie deze film een hogere beoordeling geeft dan 1 ster kan ik toch maar heel moeilijk serieus nemen.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 juli 2011, 12:45 uur
Er kon bij mij soms een lachje van af, maar dat was het ook. Verder ging het gewoon totaal nergens over. Een paar film parodiën bij elkaar en we hebben een film.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 21 juli 2011, 17:57 uur
Dit is echt een van grootste k#tfilm die ik ooit gezien had, ik zapte weg na 6 minuten

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 31 juli 2011, 22:18 uur
Na herziening toch half puntje eraf, zaten wel wat leuke grappen in
maar het was allemaal niet zo geweldig.
En 11 minuten aftiteling bij een film van 83 minuten is ook dikke nep.

2,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 9 augustus 2011, 21:30 uur
Geen uitstekende film, maar de chipmunk scène mocht er wel zijn!

1,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 augustus 2011, 11:52 uur
Een ipod in plaats van een tripod ! _O^

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 2 november 2011, 14:31 uur
Heb hem eerst gekocht op dvd en daarna maar bekeken grote fout

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 12 november 2011, 19:15 uur
Geschikt voor mensen met een IQ lager dan 50.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 17 november 2011, 12:27 uur
Auw, wat was dit pijnlijk slecht.

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 20 november 2011, 17:44 uur
U bent gewaarschuwd bij het kijken van deze rampen film want ook de grappen komen per seconden in de film en die zijn niet bepaald om te lachen. De film is op elk moment wel saaie en heeft bij bijna elke scene nauwelijks tempo en het lijkt dan wel of het uuren duurt en dat is erg slapend verwerkend.

De acteurs die in hun rol zitten als parodie doen nog eens niet hun best net als het scenario werk van Jason Frieberg en Aaron Seltzer moet je na gaan dat die twee aan het werk mee geholpen hebben van David Zucker (in Scary Movie 3 & 4)

Net als Meet The Spartans is dit een film die om de seconde wordt dood gegooid met slechte beelden en flauwe grappen.

Maar stiekem vinden sommige mensen dit nog wel te pruimen bij mij komt die tijd er snel aan dat ik deze twee regisseurs ga negeren , laten dan hopen dat ze het hier bij houden.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2011, 0:36 uur
Dit is echt een film, die zijn naam eer aan doet: A DISASTER!!!!

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 7 december 2011, 16:59 uur
het word eens tijd voor een kwaliteitsstandaard voor films

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 27 december 2011, 0:19 uur
zo slecht, zou deze niet op nummer 1 moeten staan?

4,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 4 januari 2012, 15:11 uur
Hoe kun je deze nou slecht vinden is toch geweldig grappig :)

2,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 5 januari 2012, 13:47 uur
rickniel schreef:
Hoe kun je deze nou slecht vinden is toch geweldig grappig :)

Niet grappig maar flauw, maar dat is dan ook een mening.

1,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 23 januari 2012, 7:59 uur
Dit is alweer zo'n flopfilm.

Hoe ze dit soort films kunnen maken - en geld mee verdienen - is voor mij nog niet duidelijk. Slappe humor, langdradige scènes, een irritante panda. Deze film heeft het alemaal. Behalve iets wat enigzins leuk is. 1.5*

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 28 januari 2012, 21:35 uur
Wat een saaie film, hij speelt nu op 2be (vlaanderen).
Ik heb hem 40 minuten gezien (volgehouden), maar het is genoeg.
Hij doet inderdaad zijn naam eer aan.

Normaal gezien hou ik wel van parodie's en satirés à la hot shots;airplane, naked gun,...
Maar deze film scoort ondermaats.

0,5nieuw bericht [permalink] geplaatst op 29 januari 2012, 0:21 uur
ik kan geloven dat ze de film zelf niet serieus namen en dat ze het niet erg vinden dat niet de parodiëen perfect zijn, en dat ze meer voor de grappige kant gingen!! Maar zelfs dit konden ze niet op een degelijke manier!!

ik vond er tottaal nikx aan! toch nog 0,5 voor de Juno impressie, alhoewel ik liever minder gaf!!

3,0nieuw bericht [permalink] geplaatst op 30 januari 2012, 21:26 uur
Droge en flauwe film, maar toch bij momenten nog grappig. Precies zoals je kan verwachten.

Er worden zowel parodies gemaakt op films als op bekende celebrities (Jessica Simpson, Justin Timberlake,...).

Erg grappig was het stukje met the chipmunks en deze met the sex and the city girls (die dude leek wel erg veel op Sarah Jessica Parker). Die hele scène met Hanah Montana die constant sterft en levend wordt om maar blijven merchandising te verkopen was ook wel funny.

Helaas ook een heleboel flauwe dingen, maar hier kun je de film onmogelijk voor afrekenen. De scènes met de prinses waren ook wel gieren. Het leukste typetje uit de film.

Let me guess, an evil witch banished you from your fairy tale kingdom.
No, my silly, pasty, quirky teen. Actually, I'm just a demented homeless chick who lives in the sewers.

Komaan lachen jongens, dit is dus wel grappig! Zeker op het einde nog kijken voor de fuck you song!