• 9.375.326 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

avatar van FrisoBoei

FrisoBoei

Ik vind zelfs een 0,5 nog te hoog voor deze kutfilm. Blij dat ik hem heb gedownload en er geen geld aan heb verspild. Heb hem overigens niet helemaal afgekeken omdat ik hem zat was.

Het is een ongelijfelijke kutfilm die probeert scary movie na te maken. Er zitten bijna geen echte grappen in en de stukken zijn bijna letterlijke kopieen van andere films.

Echt volgens mij heb ik misschien één keer gelachen tijdens deze hele trieste 1,5 uur in mijn leven. Één van de kutste films die ik ooit heb gezien.

Jammer want ik vind die dude in Harold & Kumar wel lachen maarja.

avatar van Gabe Walker

Gabe Walker

Naja verschillende soorten humor denk ik dan maar..... de een lacht om woordgrapjes, de ander om iemand die valt... de films waar ik om kan lachen (leslie nielsen-achtige droge humor films) scoren niet al te hoog hier maar bevallen mij meestal wel. Als deze zo is kan hij me misschien wel bevallen, ondanks lage score.

Dilemma: Scary movie reeks heb ik me echt kapot om gelachen, Date movie vond ik echter bar slecht.... zou ik gaan of niet?

avatar van metaledje

metaledje

Captain Jack Swallows

avatar van wwelover

wwelover

tukkerstein schreef:

Is dat in de mode, alles droog vinden? Elkaar in de ballen trappen (dat is een samenvatting van deze film) is in ieder geval niet droog.

Waar slaat dat nou weer op?

Heb hem net gezien, en ik vond hem heel leuk.:) Erg grappige stukjes. Zoals met die bever en Nacho libre stukje. OF dat Kall Penn zeg over White Castle, 'I feel like I've been there before'

avatar van king16

king16

• 1904 stemmen

Net zoals bij Scary Movie (waarvan ik 3 persoonlijk de enige echt leuke vond, i.v.m. alle filmverwijzingen) hing deze film over het algemeen tegen de flauwe humor aan (Inderdaad van het type schop-elkaar-in-de-ballen). Er zaten echter ook een paar leuke sketches in (David Carradine die de naam 'Da Vinci' uitbeeld als een cheerleader , Crispin Glover als een creepy Willy Wonka en de goede imitatie van Captain Jack Sparrow (alhoewel die nieuwe naam 'Swallows' weer ontzettend puberaal is... )...

Gewoon hersenloos vermaak, leuk om eens te lenen van iemand, maar geef er a.u.b. geen geld aan uit

Ik heb er overigens een uitgebreider stuk over geschreven op mijn weblog voor de geïnteresseerden onder ons:

avatar van BlueVelvet

BlueVelvet

Kijk maar uit dat je de spoilers van wwelover niet leest, want je moet niet té veel weten

Don_Mat

Ik wil gewoon even kwijt dat ik het gewoon een ronduit schandaal vindt dat ze zo'n budget hebben gekregen voor zo'n ontzettend slechte film. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen rondlopen die dit een goeie film vinden! Anders is het ook prima, maar ik wil echt zeggen dat dit de meest waardeloze komedie is die ik in mijn hele leven gezien heb. Ik heb (en dat lieg ik niet) 1 keer moeten lachen om die naam "jack swallows" maar verder was ie zo slecht dat ik gewoon weiger hem te beoordelen, want een halve ster is gewoon heel veel te veel voor zo'n slechte film. Mensen geef hier alsjeblieft je geld niet aan uit. Ik meen het sirieus.

En de mensen die je op de voorkant ziet hierboven komen de meeste echt 2 a 3 seconde in beeld. Borat heb ik 5 seconde gezien. Die roze vrouw met die zonnebril echt nog geen 3 seconde. En dat meisje vooraan met die rooie trui heb ik helemaal niet gezien.

avatar van starbright boy

Don_Mat schreef:

Dat is niet zo handig, als meer mensen die een film slecht vinden dat doen blijft het gemiddelde te hoog.

avatar van janssen16

janssen16

toen ik de trailer zag lachte ik me kapot en wou ik deze meteen zien.. toen ik eenmaal de film zag vond ik het tegen vallen.. ik heb toch af en toe kunnen lachen.. maar geen spectaculaire film of zo

je moet maar houden van deze soort films.

*3.0

avatar van viewtiful

viewtiful

Fan was ik van Scary Movie 1,2,3.

Scary Movie 4 vond ik verschrikkelijk slecht, en dat terwijl ik dacht dat het niet slechter kon, kwam Date movie uit, en die was zo ziekelijk slecht dat die niet eens een 0 verdient, maar daar ergens ver onder.

Epic Movie, de zoveelste film waarvan humor verwacht wordt. De trailer was aardig, maar dan heb je ook wel gelijk de hele film gezien.

Ik geef de film daarom ook maar een 1,0 ster, of zal ik dat de trailer maar geven .

avatar van MDOE

MDOE

blij dat ik hem gedownload had. na 20 min. Weggegooid.

crap film!

starbright boy schreef:

Heb je helemaal gelijk in. Daarom heb ik hem met tegenzin een halve ster gegeven.

avatar van Master369

Master369

Hilarisch gewoon!!!!

avatar van darkgirl16

darkgirl16

deze wil ik ook zien !

darkgirl16 schreef:

deze wil ik ook zien !

Bespaar je de moeite alsjeblieft. Echt waar alles is gewoon te veel voor deze film. Het is gewoon schandalig dat ie nog in de bios gaat komen. Echt vergeleken met deze was Date Movie nog echt een topfilm. Echt beter dat ze het genre veranderen in Drama/Horror. Want wat ik ook zoooo slecht vond en vooral niet grappig is dat ze bij gevechten expres laten zien dat het de stuntman is en dat het poppen zijn. Ja het spijt me hoor, maar ik kan daar echt niet om lachen. En volgens mij doen die populaire acteurs alleen maar mee omdat ze weer extra centjes nodig hebben. Voor hun reputatie zullen ze het niet doen. En die neger dwerg zit er ook weer in, net als in alle flauwe domme films.

avatar van manja

manja

ooooo wat erg, dit is niet voor te lachten. Eerlijk. Een 1, voor de moeite.

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

FrisoBoei schreef:

1. Het is van dezelfde makers als Scary Movie, vandaar dat je grappen en acteurs ziet die bekend voorkomen.

2. De reden dat er veel stukken uit andere films worden gebruikt, is omdat het hier een parodie betreft. Ik sugereer dat je een woordenboek opzoekt en de betekenis even naleest.

Voor de rest kan ik je wel begrijpen, deze humor wordt niet door iedereen begrepen.

avatar van Mc

Mc

• 2092 stemmen

Pilcrepus schreef:

...

avatar van Hilarious

Hilarious

Verschrikkelijke film.

Ik wou deze al niet gaan kijken maar ik heb er toch moeten aan geloven en hij was echt zo slecht. Walgelijke humor, alles was zo on-grappig! Dat mensen met zoiets doms kunnen lachen versta ik echt niet.

Gewoon pure brol van de bovenste plank, pure geldverspilling was het!

0,5* en dat is nog veel te veel.

avatar van johnnie diepte

johnnie diepte

deze film was een beetje een poep scheet plas niveau.

the cracken!! en dan wijzen naar een bilspleet niveau.

De trailer had de zeldzame 'beetje lach momenten' al in pacht.

ik zou het liefst naar de bios willen gaan, en kijken hoe de mensen teleurgesteld de zaal uit lopen.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

ImdB: 2.1/10

avatar van MFEO

MFEO

Dat deze film nog uitgebracht gaat worden in Nederland!

Hij staat op nr 28 in de slechtste films allertijden op IMDB.

avatar van sonyjh

sonyjh

het is ook een vand e slechtse films allertijden... slaat allemaal nergens op

avatar van scar13

scar13

Ik Vind het Echt Onzin want dit is echt één van de betere films die ik ooit heb gezien ..

Alles was gewoon supper droog maar toch ook echt grappig!"

Een Dikke 5!

Ik raad deze film echt mensen aan met droge humor anders is ie denk ik niet zo leuk

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Ik wil deze zien, misschien is hij toch nog wel beter dan Date Movie .

avatar van JM_D

JM_D

heb er een stuk van gezien van de film en had er vlug genoeg van

met andere woorden is even slecht als date movie!

in de vuilmand ermee

avatar van Master369

Master369

erkin17 schreef:

mij lijkt het zeker wel een leueke film

het is een zeer leuke film ook

ik snap niet wat iedereen tegen deze film heeft

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

lijkt me een bagger film, nieuwe scary movie. maar ben hem toch maar aan het downloaden

avatar van minxz

minxz

the-hague-pride schreef:

stop die download maar, want er valt weinig te lachen. En dat is voor een komedie toch wel dodelijk.