• 9.411.683 stemmen

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Bizar slechte en flauwe film. Heeft wèl een paar geniale momenten (de Snakes on a Plane scène met Samuel L. Jackson en de Punk'd spoof met een geniale nep-Ashton Kutcher, ook Jack Sparrow werd enorm goed nagedaan!!!). Verder echt een onsamenhangende bende met veel irriante personages.

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

minxz schreef:

stop die download maar, want er valt weinig te lachen. En dat is voor een komedie toch wel dodelijk.

vandaag had ik hem binnen maar had hem beter kunnen stoppen ja. geen aanrader

avatar van extremezz

extremezz

scar13 schreef:

Ik Vind het Echt Onzin want dit is echt één van de betere films die ik ooit heb gezien ..

Alles was gewoon supper droog maar toch ook echt grappig!"

Een Dikke 5!

Ik raad deze film echt mensen aan met droge humor anders is ie denk ik niet zo leuk

Als je ziet welke films jij allemaal een 5 geeft kan ik jou wel verstaan

avatar van arkadi

arkadi

extremezz schreef:

Als je ziet welke films jij allemaal een 5 geeft kan ik jou wel verstaan

Dat gezeur over : o jij geeft fijne sterren over die film gezien je recente stemmen.

Zoals jij Irreversible laag geeft en Equilibrium waardeer je hoog.

Waar heb je het dus over. Probeer niet zo pretentieus over te komen want dat heb je met Equilibrium al verpest.

avatar van ferdi007

ferdi007

deze film is de moeite om te kijken niet waard

of je moet heel erg van droge humor houden

avatar van mental_jos

mental_jos

aangezien ik van slechte films kan houden, mits ik met een paar vrienden ben en er veel bier aanwezig is ben ik best benieuwd naar deze film

avatar van MovieBetWeter

MovieBetWeter

Ik heb hier gelezen dat de film erg droog is en....daar hou ik wel van, dus heb em daarom binnengehaald en zet em nu op. Ik verwacht er niet al te veel van maar ik denk wel dat ie vermakelijk is.

Ik update mijn mening straks

avatar van lolsnol

lolsnol

Heel slecht. Komt bij lange na niet bij het niveau van films als scary movie al waren die ook al vrij laag, is hier gewoon echt niets aan. Ik ben fan van droge humor maar dit is gewoon zielig. 1 ster.

avatar van sangha

sangha

ik had deze op zich best wel willen kijken, ik hou namelijk van parodieën en als ik in een melige bui ben lach ik om heel veel, maar als ik de reacties zo lees heb ik er niet zoveel zin meer in

avatar van IcU

IcU

Afschuwelijk. Wat een k*t film. Deze film is humor loos tot het eind. Het enige grappige is de immitatie van Jack Sparrow, die ik redelijk geslaagd vind. Voorderest is het huilen met de pet op. Bah. 1*

avatar van rep_robert

hoe erger jullie(plus recenties) deze film afrkaken, hoe geweldiger hij me lijkt!!

Je moet denk ik extreem flauwe humor hebben(zoals ik dus) om dit soort film goed te vinden!!

Ga van de week naar de bios, paar biertjes erbij en flink lachen!!

avatar van otherfool

otherfool

Bloedeloze spoof zorgde anderhalf voor een doodstille bioscoopzaal, wat een gepruts! Het ziet er allemaal nog wel aardig uit (kostuums, sets) maar de grappen zijn werkelijk om te huilen; te makkelijk, doorzichtig en vaker niet dan wel leuk. Leukste momenten zijn nog als Borat opduikt, maar da's bij minuut 84...

1*.

avatar van GrandmasterW

GrandmasterW

Erg flauwe film maar wel leuk. Typische Leslie Nielsen humor alleen wat onsamenhangender. Ik heb er hard om gelachen maar snap dat niet iedereen het leuk vind. 3,5*

avatar van kelvino

kelvino

ik denk dat i welleuk is als je droge humor hebt

soom

Ik wist niet echt wat ik hiervan moest verwachten. Voor de film begon, kreeg ik wel te horen dat de film een aantal epische films op de hak zou nemen, maar eerlijk gezegd verwachtte ik wel, nadat dat gezegd was, een beetje het humor-niveau van Scary Movie, waar ik eigenlijk niet zo van houd. Dat viel me alles mee, de film was zowaar erg leuk, en had een aantal ontzéttend leuke grappen die zelfs ik, de droogkloot van de eeuw, snapte en waar ik dubbel om lag. Ik vond het ook ontzettend leuk dat er een parodie op Jack Sparrow werd gemaakt, ik lag bij die paar scenes echt in een deuk.

avatar van michaelsterk

michaelsterk

echt geinige film]

avatar van j.vervoord

j.vervoord

Hoe oud zijn jullie? de meeste hier kunnen ook niet tegen grappen.

Weet je wat het is je moet de meeste van deze films gezien hebben dan snap je de meeste ook maar om nou te zeggen dat het een slechte film is Het gaat gewoon om de grappen weet je hoe lollig dit is. ik lachte me vandaag kapot in de bios, niet normaal.

dit is echt een super vette film op een schaal van 10 een dikke 10

j.vervoord schreef:

Hoe oud zijn jullie? de meeste hier kunnen ook niet tegen grappen.

Sinds wanneer heeft je leeftijd te maken met of je een grap wel of niet snapt? Beetje rare gedachtegang.

avatar van Flipman

Flipman

Jaaa, OK, er zitten leuke dingen in, maar super is ie niet. Het geheel boeit daarvoor niet genoeg en is niet grappig en origineel genoeg. Toch heb ik me nog redelijk vermaakt. Jammer genoeg heb ik ook niet alle films gezien die hier geparodieerd werden.

Ik vind het altijd jammer met dit soort films; er zitten goeie grappen in, maar ze volgen elkaar niet snel genoeg op! Of ze worden íets te vaak herhaald, wat natuurlijk de bedoeling is, maar voor mij werkt 't niet. Ik geef 'm twee punten.

avatar van j.vervoord

j.vervoord

soom schreef:

De meeste lijken wel boven de 50 kunnen ook steeds minder lachen!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11944 berichten

Wat een onzin!

avatar van BoordAppel

BoordAppel

soom schreef:

Sinds wanneer heeft je leeftijd te maken met of je een grap wel of niet snapt?

Ehm, sinds altijd.

avatar van BoordAppel

BoordAppel

Je opmerking slaat dus alleen op de grappen in deze film? Daar kan ik me dan wel iets bij voorstellen.

soom

Ik heb het bericht weggehaald waar Boordappel op reageerde, weer eens niet zo slim van me , sorry dus.....

avatar van moviefreak1

moviefreak1

Wil je deze film nou ECHT leuk vinden , moet je wel heel erg dronken zijn of WELLICHT gewoon een beetje DOM .

Dan waren de delen van SCARY MOVIE toch wel 3 keer beter .

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11944 berichten

j.vervoord schreef:

De meeste lijken wel boven de 50 kunnen ook steeds minder lachen!

Ik kan heel hard lachen (Next Friday, Grey's Anatomy, Lost in Translation), maar dan moet het wel ECHT leuk zijn. En mensen boven de vijftig kunnen nog heel hard lachen, ik spreek uit ervaring

avatar van Jessu123

Jessu123

mm best grappig. maar wel 1 fout: bij een gevecht kun je dudelijk de stuntman zien van aslo.

3,0

avatar van Kaffeefiltjer

Kaffeefiltjer

Even mijjn ergernis neertypen:

Ik zag deze film nog niet maar weet al zeker:

DIT IS VRIJ ZEKER GEEN DROGE HUMOR.

De term 'droog' wordt maar al te vaak gebruikt, heb ik zo'n gevoel.

Droog, dat is Fawlty Towers, The Office en misschien ook nog Chandler uit Friends.

avatar van Low Budget

Low Budget

Jessu123 schreef:

3,0

Er is inderdaad maar 1 fout... De Film!.

avatar van otherfool

otherfool