• 9.412.967 stemmen

Met onder meer: Kal Penn, Adam Campbell en Jayma Mays

Releasedatum: 26 april 2007

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Epic Movie

"We know it's big. We measured."

Lucy, Edward, Peter en Susan zijn vier wezen, die alle vier op een dag een gouden ticket vinden om in de fabriek van Willy Wonka te komen kijken. Hier ontdekken ze een kast, die leidt naar de magische wereld van Gnarnia. In dit land ontmoeten ze de White Bitch, die het land wil overnemen. Het viertal besluit om op zoek te gaan naar een manier om haar te stoppen. Tijdens hun zoektocht krijgen ze hulp van onder andere Harry Potter, de pratende bever Harry Beaver en de gestoorde piraat Captain Jack Swallows.

avatar van otherfool

otherfool

j.vervoord schreef:

weet je wat droog is het brood van een hamburger van de mc donalds!

Dit is idd wel niveautje Epic Movie... Heb je er misschien aan meegeschreven?

Het zal m'n leeftijd idd wel zijn.

avatar van zjandannybob

zjandannybob

gewoon kijken tijdens het zuipen dan is hij altijd wel grappig:D

otherfool schreef:

Dit is idd wel niveautje Epic Movie... Heb je er misschien aan meegeschreven?

Het zal m'n leeftijd idd wel zijn.

ja daar zal het wel aan liggen ja!

j.vervoord

ey mensen ik wil alleen maar zeggen dat je die film niet zo moet becritiseren je moet je verstand gewoon op nul zetten als je die film kijkt meer niet !!!!

avatar van janhero

janhero

Zoals ik zie zet jij je verstand dus wel heel vaak uit. Alles geef jij een 5

avatar van sangha

sangha

j.vervoord schreef:

misschien moet je even bedenken dat niet iedereen dezelfde humor heeft als jij. als jij deze film heel grappig vind, is dat prima, maar je moet ook bedenken dat niet iedereen dezelfde mening heeft .

avatar van ryanmakhanlal

ryanmakhanlal

Epic movie...wat een film zonder enigzins zonder echte humor te gebruiken...standaard grappen...waar je vroeger misschien zo om lachen als je nog jonger was...maar nu...egt een waardeloze film...het moet gewoon een keer stoppen met het na-apen van films...scary movie 1 blijft gewoon de beste..en 2 dan ook

0,5 sterren!

avatar van lowhusky

lowhusky

nr. 30 in de floplijst van IMDB (gem: 2.1)

avatar van Vince-O

Vince-O

De film heeft me niet kunnen amuseren, op een stukje na, dat was dan die scene waar de muziek in voorkwam van: bubba sparx... Dat was wel geinig, maar voor de rest un flop..

avatar van McSmokey

McSmokey

Ik ben na een half uur gestopt met kijken, meer hoef ik niet te zeggen. 1*

janhero schreef:

Zoals ik zie zet jij je verstand dus wel heel vaak uit. Alles geef jij een 5

ik geef alleen maar vijven omdat ik bij een film die ik slecth vind geen reacties geef

avatar van janhero

janhero

j.vervoord schreef:

Ja Dat is ook een manier. Alles of niets voor jou? Staat wel allemaal op 1 dag, sorry 3 dagen Dus....

avatar van FillumGek

FillumGek

Heb hier stukjes op Youtube van gezien en het was echt bar en bar slecht. Deze hoef ik verder dus ook niet te zien.

avatar van johnnie diepte

johnnie diepte

ik had het al een beetje verwacht, toen ik de trailer keek.

En na date movie wist ik al wat voor film het zou worden.

Maar alsnog overschat die epic movie.

Humor is natuurlijk personelijk, Maar in een film waar iemand 90 minuten zijn pen laat vallen zit volgens mij nog meer humor

avatar van Tinuzzz

Tinuzzz

Ik vond het een vermakelijke film met erg goede persiflages!!

avatar van chupaa

chupaa

Echt een K*T FILM!!

saai geen recensie dom nagemaakt van andere films geen humor

sommige momenten wel gelachen daarom de 2*

avatar van DeCol

DeCol

Gister naar toe geweest. Ik heb een paar keer zacht moeten lachen, 1x ff dubbel gelegen, maar verder echt een superslechte film! Er zat totaal niks in. Andere films slecht gebruikt! Epic movie kan totaal niet tippen aan Scary movie, die de andere films stukken beter gebruikte. Ik vind het jammer, had er iets meer van verwacht. 2 sterren omdat ik soms toch moest lachen, ook al was dat meer om een vriend van mij die grappig lacht

avatar van Dunny

Dunny

leuk voor een keertje te zien, duurt alleen erg kort, 1 uur en 6 minuten. zitten wel wat leuke momenten bij, maar verwacht geen topfilm

avatar van veron35

veron35

Dit lijkt mij echt een geweldige film! Zal wel zo'n film zijn die meteen voor 7,50 te koop is. Dan koop ik hem meteen.

avatar van Glenwing

Glenwing

Slecht. De slechtste film die ik ooit heb gezien. Hij is echt té overdreven en er zit totaal geen verhaal in.

Een 0,5.

avatar van shahad

shahad

ging wel...

avatar van rubenzzz

rubenzzz

Je moet humor hebben en je moet niet te oud zijn. Je moet een aantal tv shows kennen op mtv. Dan is de film Hilarisch. Film kun je het beste kijken als je stoned bent 4*

avatar van _Daan_

_Daan_

Ik wilde de film wel zien blij dat ik deze film via via kon krijgen..

Het is wel leuk gemaakt maar voor een film met een verhaal niet zien Maare ik kon alles niet herkennen wel een paar maar niet alles..

2,0

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Als je van Date Movie hebt genoten moet je deze zeker kijken, tenzij je inmiddels 12 bent geworden want dan kun je deze beter even overslaan.

0,5 * uiteraard.

avatar van fritsy

fritsy

rubenzzz schreef:

Hielp niet echt. 1*

avatar van daviddoelen

daviddoelen

rubenzzz schreef:

Je beweert dus dat mensen die deze film niet leuk vinden geen humor hebben en dat alle jongeren deze film goed zullen vinden?

Nou, ik ben 18 jaren jong, heb naar eigen zeggen humor en toch vind ik deze film abominabel. Geef mij maar komedie's als Groundhog Day, Planes, Trains and Automobiles, Arsenic and Old Lace, The Pink Panther (met Peter Sellers).

avatar van DOBBY DIGITAL

DOBBY DIGITAL

ik heb em net gezien.. ik verwachtte dat het nog wel redelijk m ee viel want er zitten sommige ( zeurderige ) mensen op deze site, maar in dit geval zijn t allemaal prof. cricici, behalve de mensen met 2* of hoger:P

nee bagger idd..

avatar van demelza84

demelza84

zelden zo'n slechte film gezien... dus van mij krijgt ie 1*

totaal niet grappig!

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Jessu123 schreef:

mm best grappig. maar wel 1 fout: bij een gevecht kun je dudelijk de stuntman zien van aslo.

3,0

Dat was nou de enige grap die ik wel leuk vond .

avatar van rep_robert

hahah dat was de humor van die grap inderdaad!

Hij zei ook, ik sla je in elkaar als Jackie Chan, vervolgens zie je zo'n aziatische man met pruikje op, GEWELDIG!!! Hoe erg ze zichzelf NIET serieus nemen!

Zelfde had je in het celletje met Jack Swallows dat ie die gozer oppakt en ermee rondslingert, je ziet overduidelijk dat het een pop is!

Verder vind ik de onzichtbaarheidsmantel en de chocolade riool de beste grappen!

De film zelf vond ik uiteindelijk wel een beetje tegenvallen, ik zat hele tijd een beetje te wachten op de grappen maar ze kwamen niet.

Vaak wel een glimlach, maar helaas was ik nog niet bezopen genoeg!