• 9.378.647 stemmen

Geregisseerd door: Eli Roth

Met onder meer: Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch, Italiaans en Slowaaks

Plot Hostel: Part II

"Each year, over 10,000 people in America are killed with firearms. Approximately 2,000 more are stabbed to death. Americans...they have no imagination."

Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn...

_dangerous_

Deel 1 was tenminste vermakelijk, maar deze film mag gelijk weer de prullenbak in.

Ik ben ook blij dat deze film geflopt is. Wat dachten ze nou? Twee keer een zelfde film maken, maar dan slechter en met lelijke wijven?

Al in het begin werd het al duidelijk dat het nooit meer goed zou komen met deze film.

Dus verwachtte ik minimaal paar harde martelingen, maar zelfs de martelingen waren heel saai.

ps; bedoeld voor mensen die graag besneden willen worden

Max en Joep schreef:

ik vond de baskuip-zeisscene echt SUPER.

ook heel erotisch, zo'n rijpe dominante dame die een jongere slavin voor haar lusten misbruikt

Verkeerde film gekeken zeker. Niet gelijk je eigen verhaal van maken, omdat je graag naar rijpe chicks en jongere sletjes kijkt.

En niet elke scene is ook erotisch bedoeld hoor (niet specifiek deze scene bedoeld, want psychos heb je genoeg).

Dus beetje inhouden he Maxi en Joepie.

avatar van Reinbo

Hoezo, als je de erotische lading/ondertoon van die scene ontgaan is vraag ik me af of je wel gekeken hebt.... (of je er ook zelf opgewonden van raakt is een ander verhaal)\

Verder iets minder van hetzelfde, maar best vermakelijk als je er niets van verwacht.

avatar van Halcyon

Halcyon

Eens met Reinbo: erotiek ten top!

Reinbo schreef:

SOLLY voor het feit dat ik niets erotisch kon ontdekken in die scene.

Hostel 2 heeft niets te bieden, klaar.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Dit valt voor mij ook niet onder de categorie "erotish", maar dat verwachtte ik ook niet bij deze film. Het had alleen allemaal nét wat ranziger gemogen.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

ik lachtte mij meer dood in die film, die laatse scene xD

avatar van Crawler

Crawler

eerst let je op de blote vrouwen, maar als ze begint te snijden.

dan denk je er niet meer aan.

en dan dat einde.. het is jammer.

verder een vermakkelijke deel 2.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Halcyon schreef:

Algemeen beschouwd vind ik de Hostel-franchise de beste sinds de eeuwwisseling. Beter dan Saw, The Hills Have Eyes, Wrong Turn en wat er nog zoal moge uitgebracht zijn.

Ben het compleet met je eens behalve dan dat ik deze nog beter vind dan het al erg vermakelijke eerste deel. Hostel 2 krijgt het voor elkaar diverse zaken erg stijlvol te brengen. Zo hebben we erg aanstekelijke sarcastische humor enerzijds, niet zo erg veel gore maar wel gelijk één van de best gefilmde moordscenes die ik in tijden heb gezien en anderzijds een algeheel stijlvolle cinematografie. Vond de scene dat Beth alleen achterbleef in die spa of de scene dat de twee broers/vrienden? naar hun slachtoffers lopen met een zeer mooie begeleidende track bijzonder mooi in beeld gebracht. Roth heeft zichzelf overtroffen met dit tweede deel en dit is volgens mij ook de enige franchise waar ik op een derde deel hoop.
Roth heeft gevoel voor horror en weet wat de fans willen.
Een verrassende en dik verdiende 4*

avatar van neoryzer

neoryzer

deel 1 suckte, deel 2 vond ik sterk!

de soft sex en horror uit deel 1 maakt plaats voor echt ziekelijke horror!

de scene met die vrouw die er naakt ligt en zichzelf pleziert met wat tools. ZIEKELIJK

ja dit deeltje mag er wel wezen.

avatar van Theunissen

Ik vond het eerste deel goed en dit vind ik een prima vervolg (boeiend en spannden). Deze film sluit naadloos aan op het eerste deel en was zeer aardig gemaakt. Vond het vooral subliem dat ze lieten zien wat er gebeurde met de enige overlevende uit het eerste deel. Dat men dit keer koos voor vrouwelijke hoofdrolspelers dan mannelijke vond ik ook goed gedaan. Het einde van deze film vond ik schitterend gevonden en was zeer grof.

Die geflipte vrouw die zich aan het baden was in bloed van een slachtoffer vond ik zeer mooi en lekker.

avatar van sabsabsab

sabsabsab

neoryzer schreef:

deel 1 suckte, deel 2 vond ik sterk!

de soft sex en horror uit deel 1 maakt plaats voor echt ziekelijke horror!

ja dit deeltje mag er wel wezen.

ik vond die 1e veel erger en serieuzer deze was me een beetje te komedy's ofzo

avatar van maarten_d

maarten_d

Blijft horror maar is toch ziek ...

avatar van XxDangerousxX

XxDangerousxX

Naast deze film lijkt deel 1 wel een 'meesterwerk'.

Gelukkig is deze film geflopt, zodat de makers volgende keer wat meer moeite kunnen doen voor een fatsoenlijk verhaal in plaats van deel 1 weer over te doen, maar dan slechter in het kwadraat.

avatar van Legan

Legan

XxDangerousxX schreef:

Naast deze film lijkt deel 1 wel een 'meesterwerk'.

Voor de één wel en voor de ander niet. In ieder geval niet voor mij, want waar deel 1 bij mij niet verder kwam dan 1,5*, haalt dit deel met gemak 2,5*

avatar van grabberke

grabberke

Vind deel 2 sterker dan deel 1; vooral omdat ook de "klanten" belicht worden. Vermakelijke horror.

avatar van ninoboy1

ninoboy1

Ik vind hem een beetje teveel van het goede..beetje te goor en vettig..Maarja dat kan je verwachten als je Hostel ziet natuurlijk..

avatar van sahgod

sahgod

Fijn he Max en Joep, Reinbo, Halcyon, wyatt earp en meer. Martelporno kijken.. zonder creditcard. Mazzelaars!

Gatver, ga-hat-ver.

avatar van seanpuffy

seanpuffy

veel slechter dan het eerste deel. het had bij het eerste deel moeten blijven.

avatar van Drunkenmonky

Drunkenmonky

Beter als de gemiddelde horror wat tegenwoordig uitkomt. Verschillende sterke acteerprestaties tegen gekomen in zowel hoofd- als bijrollen. Verhaal was wel weer een beetje van het zelfde maar is deze keer wel beter gefilmd. Inhoudelijk stelt het natuurlijk niet zo bijzonder veel voor dus zal nooit ergens in mijn persoonlijk toplijstjes staan.

avatar van zicht

zicht

Allemaal lekker griezelen jongens en meisjes? Met deze zeer matige en voorspelbare slapstick uit de euro tijd van ene meneer Roth of hoe hij dan ook maar heten mag. Ik ben halverwege eens in slaap gevallen geloof ik, bij deze achter elkaar geplakte plaatjes, en snelafspelenendaarom film hetend object, als deze plastick verpakking met dvd schijfje erin ook wel genoemd word, en aangeboden word bij de div ketens die men ook wel winkel schijnt te noemen. Een 1 voor de moeite die de regiseur nam om dit te bedenken, want die moet ook leven en heeft ook aandacht nodig.

avatar van JohnMcLane

JohnMcLane

Wat een bagger!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

JohnMcLane schreef:

Wat een bagger!

Leg dan ook even uit waarom..

Ik zelf vind deel 1 wel wat beter dan deze, er zaten een paar leuke stukjes in maar daar houd het wel mee op.

En beter dan The hills have eyes/wrong turn/saw? Echt niet, verre van!

avatar van JohnMcLane

JohnMcLane

jeroentjuhhhhh schreef:

Leg dan ook even uit waarom.

Eigenlijk wil ik geen woorden vuil maken aan deze film, maar omdat je het zo aardig vraagt maak ik een uitzondering. Jah, je moet er van houden misschien, maar dit is gewoon niks voor mij. Een slecht verhaal, matige acteerprestaties, geforceerde rothumor en ik kan eigenlijk niet tegen bloed. Dan zit je bij dit gedrocht - met vele walgelijke martelingen - sowieso niet goed lijkt me

avatar van Tonypulp

Tonypulp

JohnMcLane schreef:

Haha nee als je niet van wat gorigheid houd moet je het niet kijken

En dan blijft er eigenlijk niks over, alleen erg slechte dingen..daar heb je een punt

avatar van sabsabsab

sabsabsab

wel leuk maar dat sommige personen deze film gelijk vergelijken met horror films zoals nightmare on elm street of hellraiser dat zal deze nooit lukken

avatar van guylopez93

guylopez93

het eerste deel was geweldig en die verdiend ook een goed vervolg en dat kreeg ie ook

het verhaal was misschien wel het zelfde maar het hoofddoel is toch om zoveel mogelijk bloed en gore te vertonen en daar is deze film in geslaagd

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Ja beide Hostels bevatten zeker memorabele scènes, helaas zijn niet alle scènes hoogstaand, zeker niet de laatste scène in deze film. Het zijn zulke dingen die afbreuk doen aan de film, erg jammer.

avatar van yugioh

yugioh

Ik ben eigenlijk van dezelfde mening als bij Hostel 1. Daarom een 3.0

avatar van Zinema

Niet slechter maar ook niet beter dan deel een. Hier is iets meer de invalshoek verlegt naar de daders maar ook dit levert verder niets bijzonders op. Bij vlagen redelijk maar vooral gemiddeld.