• 9.376.398 stemmen

Geregisseerd door: Eli Roth

Met onder meer: Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch, Italiaans en Slowaaks

Plot Hostel: Part II

"Each year, over 10,000 people in America are killed with firearms. Approximately 2,000 more are stabbed to death. Americans...they have no imagination."

Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn...

avatar van donemans

donemans

whahahahahahaha dit is echt om te huilen, hij maakt nog een vervolg op die drama ook!

avatar van 606

psycholamp schreef:

Ja.

ja hij heeft gelijk of....

ik vond het juist erg mooi die andere

avatar van BlueSword

BlueSword

vond de film wel hard! alleen deel 1 was toch beter, meer horror, hier zag het er allemaal beetje komisch uit, totaal niet eng maar zaten wel scenes in die aardig vies waren!

toch had er wel meer in kunnen zitten...

avatar van nacht

nacht

ik heb hem gister weer gekeken, het blijft nog steeds heerlijk vermaak, ik kan hem zo 10 keer kijken. vooral de mooie stukjes

avatar van s0njaa

s0njaa

Ik vind het een beetje jammer.. deel 1 vond ik nog wel goed, maar dit is gewoon zonde..

De ranzigheid heeft niet eens meer een verhaal..

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

En vooral: niet genoeg ranzigheid

avatar van nacht

nacht

inderdaad, ik heb lang op de film gewacht. maar toen hij afgelopen was vond ik het echt jammer dat er zo weinig gebeurde vergeleken met deel 1..

avatar van Lavigne

Lavigne

Trieste film

avatar van Killagame

Killagame

Vond 1 beter maar deze vond ik ook erg spannend ik weet niet waarom er zo laag word gestemt want ik vond de film egt niet zo erg hoor ik heb me vermaakt

4,0

avatar van aerts007

aerts007

Uit hetzelfde vaatje getapt als part 1.Liever geen vervolg meer voor mij!

avatar van monaldo

monaldo

Leuk vermaak maar weinig toevoegends aan deel 1.

avatar van N_SANE

N_SANE

Stukken minder dan het eerste deel en ik heb me toch afgevraagd of dit vervolg wel nodig was.

Toch wel de film door kunnen komen en leuk voor een keertje,

avatar van perfection

perfection

Hele slechte opvolger van hostel deel 1 (alhoewel deel 1 ook niet een supergoede film is).

Gewoon een domme film, meer valt er niet over te zeggen.

avatar van film master

film master

perfection schreef:

Gewoon een domme film, meer valt er niet over te zeggen.

met je avatar weet ik gewoon dat je van films snapt en een goeie smaakt hebt en ik bent het met je eens.

avatar van xxL.aura

xxL.aura

kvond de eerste VEEEL beter maar kvond deze wel droge humor hebben: de stekker van de cirkelzaag, het voetbaleinde etc.
Verder vond ik het bloed/goor-gehalte niet echt hoog. Kvond dat de badscene wel iets erger had gemogen, en de dat het blonde meisje wel op een erg stomme en simpele manier aan haar einde kwam (ik denk nu gewoon in lijnen van de film he!)
Vond het einde toch best verrassend, kdacht dat niemand het zou overleven! Vond de penis-knip scene toch best wel vet! kdenk dat menig jongens het daar niet met me eens is haha!
kgeef het een 2,5

avatar van perfection

perfection

film master schreef:

thank you,

jouw picture is ook wel cool.

binnenkort the dark night he

avatar van Halcyon

Halcyon

Vandaag herzien na hem een klein jaartje geleden in de bios te hebben aanschouwd.
Ik blijf het een redelijk goed filmpje vinden. Het scenario steekt, vind ik, slimmer in mekaar dan bij Hostel. Meer diepgang in de personages, meer achtergrondinformatie over dat hele systeem, enzovoort. Interessante invalshoek ook om niet alleen de slachtoffers, maar ook de daders van naderbij te bekijken. Maar wat ik hier wat mis is dat vuile, onheilspellende sfeertje. Bij het eerste deel had ik veel meer zo'n gevoel van "shit, het zal je maar overkomen", terwijl ik hier meer aangewezen was op gore dan wel op grimmigheid en spanning. Je weet ook voor een groot deel al wat je te wachten staat, iets wat in Hostel nog niet het geval is. Daar is het nog afwachten wat er gaat gebeuren; hoe zit alles in mekaar en wie is er te vertrouwen? Bovendien vond ik Hostel 2 qua gore toch wel inferieur aan deel 1. Behalve de badkuip-zeisscène, sowieso een van m'n all time favorieten, houdt Roth de boel nog redelijk braaf. Een minpuntje toch.
Algemeen beschouwd vind ik de Hostel-franchise de beste sinds de eeuwwisseling. Beter dan Saw, The Hills Have Eyes, Wrong Turn en wat er nog zoal moge uitgebracht zijn.

avatar van zarranof

zarranof

triestige zaak deze film.

Ik zeggen dat ik hem vol verwachting begon te kijken.

Na bijna 45 minuten was er nog niets gebeurd, wou hem eigenlijk afzetten maarja.

part 1 was de duidelijk de beste van de 2, al geef ik die ook maar een 3

avatar van sabsabsab

sabsabsab

wel cool maar die eerste zag er echter uit en dit was een beetje te nep

avatar van Supervlinder

Supervlinder

wat een ongelovelijke belachelijke imbeciele rotfilm!
ik had deze film aangezet in de veronderstelling een soort SAW te gaan kijken..(deel 1 nog niet gezien en na het zien van deze film hoeft dat ook niet) maar deze film is nog slechter dan deel 2,3 en 4 bij elkaar van saw!!..

er zit zowat GEEN verhaal in, het enige wat je te zien krijgt zijn mensen die gemarteld worden, bloed en ingewanden. nu ben ik niet zo vies van een btje bloed, maar dit sloeg gewoon kant noch wal, films maken geen psychopaten zeggen ze, nou ik denk echt wel dat dit soort film mensen die al een tikkeltje ziek zijn nog zieker kunnen maken!..en dan komt nog het punt wat het helemaal voor mij verpestte namelijk dat er zonder reden(ook al was dat er wel) een kind vermoord word..! dat is toch geen vermaak meer?..ik kan overal tegen maar als ze mensen willen vermaken door middel van het afschieten van een kind dan zijn ze wel heeel diep gezonken..waar is het fatsoen?.ik wilde de film toen al uitzetten, maar omdat er mensen waren die de film wel afwilden zien hebik toch vanachter mn pc even af en toe even meegekeken, maar het werd er niet beter op..

0.5 sterren, omdat het niet minder kan!

avatar van android325

android325

kijk hiernaar pas als je deel 1 heb gezien. ik vond het wel leuk.

er zit tenminste een verhaal in. kan ik van meerdere film niet zeggen.

avatar van jwpriemis

jwpriemis

ik heb hostel 1 nog nooit gezien.

gister heb ik met een paar vrienden de film voor het eerst gezien,

ik moet toegeven dat ik de film niet om het verhaal wou kijken, maar meer omdat ik gehoopt had dat er veel bloederige stukjes in zouden zitten.

dat viel vies tegen.

er waren maar 3 of 4 leuke en goede stukjes in de film maar "that's it"

en net zo als veel mensen 0,5 omdat het niet lager kan.

avatar van Erwinner

Erwinner

Pak dan ook het veel betere deel.

avatar van joelieherp

joelieherp

Ik vind de film meevallen als je de eerste deel hebt gezien. Mensen gaan gelijk zeiken over de verhaallijn omdat het ze niet bevalt en ze hebben dan 9 van de 10 keer deel 1 nog niet gezien. Dat vind ik ook nogal logisch dan, dat het lijkt alsof er geen verhaal in zit. Omdat je voor een verhaal meestal ook het begin moet horen om het helemaal te snappen, je kan moeilijk midden in een verhaal gaan beginnen en dan zeggen dat het verhaal nergens op slaat... mijn mening.

Back to business:

Deze film vind ik beter dan de eerste deel kwa 'humor'. Waardoor het aspect 'horror' een beetje wegvalt. Een paar schrikmomenten zitten er wel in maar ook weer niet te veel, en ze draaien 'leuke' muziek op de achtergrond bij sommige stukjes. Maar als je naar het 'gore' kijkt is het niet zo spectacular, Je ziet maar soms wat er echt gebeurt.. Hoe er echt gestoken word, Hoe iemand in vlees snijd, enz.

Vergeleken met andere horrorfilms vond ik deze wel raar maar absoluut de moeite waard om te gaan kijken. Ik zou je streng aanraden eerst Hostel 1 te gaan kijken anders snap je enkele fragmenten niet zo goed en herken je bepaalde personages niet. Dat stoort enorm terwijl je aan het kijken bent en je niet weet wie wie is . Daarom dat er heel wat mensen zijn die deze film zo afzeiken.

Ik geef hem een dikke 4.0 omdat het gewoon een hele goede film is vergeleken met andere verhaalloze horrors waar het alleen maar om bloed gaat.

En voor de kids hier:

Dit is géén horror waar je nachtmerries van krijgt, Je ziet soms wat bloed maar het blijft niet echt in je hoofd steken.

avatar van Sjaako

Sjaako

joelieherp schreef:

...het blijft niet echt in je hoofd steken.

...Hilarisch!

Ik ben het in grote lijnen met joelieherp eens, ookal raad ik de film niet aan aan kids ).

De film is lang niet zo slecht als hier over het algemeen genoemd wordt. Vooral de humor redt de film. Ik vond het wel leuk dat deel twee net wat dieper ingaat op de achtergrond, en hoop op een derde deel waarin dit "maffianet" nog meer aandacht krijgt.

avatar van Lui

Lui (crew films)

iemand enig idee of er nog een deel 3 komt? er gingen een tijdje terug wel geruchten

avatar van Sjaako

Sjaako

Lui schreef:

Is niets officieel van. Maar het zal me niet verbazen...

"mama" met de kleine kinderenverder op het oorlogspad ofzo

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Supervlinder schreef:
wat een ongelovelijke belachelijke imbeciele rotfilm!

Vraag me altijd nog af waarom mensen een 2e deel gaan kijken zonder dat ze het 1e deel hebben gezien. Deel 1 was veel beter dan deze, maar wel smeriger, en zo te zien hou jij daar niet zo van.

Dat is nou een horrorfilm, veel bloed en mensen die gemarteld (of iets dergelijks) worden. Als je daar niet van houd moet je dat ook helemaal niet kijken.

Je moet goed in je gedachten houden dat het een film is. En het is horror, daar word iedereen vermoord op de gekste manier, of het nu een kind is of niet. Ik heb me er zelf niet aan gestoord. Het zijn kinderen die iedereen in elkaar slaan die geen dollar geeft, en die dat mogen ze wel van jou. Ik zou bijna zeggen dat het terecht is dat er eentje werd neergeschoten.

Nu mijn mening over de film zelf.
Ik vond het een best goed vervolg op de eerste. Jammer dat er minder martelingen in voor komen, maar het gene wat er in zit, was best wel goed.
Er zat iets minder verhaal in, maar daar stoorde ik me niet aan, dat is meestal zo in zulk soort films. De scene dat ze die pik eraf snee vond ik geweldig. Ik had niet verwacht dat ze het zou doen, maar het was wel leuk dat ze zich zou 'bekeren'.
Best goed vervolg

avatar van Max en Joep

Max en Joep

ik vond de baskuip-zeisscene echt SUPER.

ook heel erotisch, zo'n rijpe dominante dame die een jongere slavin voor haar lusten misbruikt....

ja, dat deed me wel wat.

behoorlijk hitsig (op een zieke manier maar dat geeft niks)

avatar van wyatt earp

wyatt earp

Max en Joep schreef:
ik vond de baskuip-zeisscene echt SUPER.
ja, dat deed me wel wat.
behoorlijk hitsig (op een zieke manier maar dat geeft niks)

Helemaal mee eens, was ik nog vergeten erbij te zetten.
Geweldig hoe zich helemaal insmeerde met bloed, en hoe ze aan het eind die hals door sneed met de zeis echt super.