Hostel: Part II (2007)
Met onder meer: Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips
Gesproken taal: Engels, Tsjechisch, Italiaans en Slowaaks
Bekijk via Videoland
Plot Hostel: Part II
"Each year, over 10,000 people in America are killed with firearms. Approximately 2,000 more are stabbed to death. Americans...they have no imagination."
Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn...
Beth
Todd
Stephanie
Miroslav
theresia
Ik zeg het niet vaak, maar ik vind deze deel veel beter dan deel 1.. komen veel meer ranzige stukjes in voor.. en jah de schaar, idd heel ranzig.. ik vond de eerste moord partij nogal bizar.. zeker omdat het door een vrouw wordt gedaan..
kaztor
Vertel eens?
Nou, de geschiedenis van deze mevrouw:
Wanneer komt deze film in de videotheek?!
Waarschijnlijk niet, gaat rechtstreeks door naar de Prullenbak
niethie
Had na het zien van deel een 2 jaar terug hellemaal geen zin in deze film, maar heb toch doorgezet. En ik moet bekennen dat ik dit wel een leuk filmpje vond, nog steeds slecht in kwaliteit hoor begrijp me niet verkeert, maar een stuk leuker uitgewerkt. Ik denk dat het feit dat er dit keer vrouwen inplaats van mannen zoals in deel een voorkomen hier wel een beetje aan helpt. Ook zaten de moorden in deze film een stuk mooier en stijlvoller in elkaar en was de sfeer in deze film ook wat griezeliger. Kortom iets leuker als deel een maar ik blijf het onevenwichtige filmpjes vinden die hostel's.
2,5 sterren
Ps:trouwens een prachtige moordscene de eerste in de film die vrouw die vastgebonden zit aan het plafond en dan die ene vrouw die eronder gaat liggen en haar met een samourai zwaart helemaal openrijgt vond die scene echt stijlvol in elkaar zitten, erg mooi gedaan/verzonnen.
glibberigevis
nòg effectiever dan de eerste omdat de hoofdpersonages sympathieker zijn
Mescalino
Niethie ik denk dat je de film nog eens moet kijken.
er is een duidelijk verschil tussen een samurai zwaard en een zeis die ze gebruikt
aardig filmpje maar niets indrukwekkend. een paar leuke scenes maar dat is dan ook alles.
3 sterren maar neig naar de 2,5.......
geminy
Deel 1 vond ik oke, deze viel me een beetje tegen.
De scene met het bieden vond ik gaaf. Bizar, het idee alleen al!
De eerste klant die wou baden in bloed van een jonge maagd was ook goed gevonden. Daarna zakte het enorm af, met name het hele gebeuren van klanten die op het laatst niet meer durven vond ik een beetje jammer.
2 sterren.
zozo1000
Deze film heb ik ergens in mei al zitten kijken, het was toen een screener. Ik Heb hem genoteerd, om hem als kwaliteits dvd te bewaren. Ik weet dat het wel even duurde voor er actie kwam.
Deel 1 was beter. Maar vooruit 3 sterretjes
Dit deel was lang niet zo goed als deel 1, wat echt gruwelijk was. Er was nu veel van hetzelfde en het was erg voorspelbaar. Niet spannend ook. Zeker wel jammer want ik had er veel meer van verwacht.
niethie
Niethie ik denk dat je de film nog eens moet kijken.
MASTERS
Aan iedereen die Hostel afzeikt: Krijg ** ****** !! Dit is DE bom, er zijn weinig horrors die als horror bestempeld kuynnen worden én tevens de thriller-suspense in zich hebben. Ik vond deel 1 echt té gek en DUS verwachtte ik n pover vervolg. NO WAY!! Dit is zo gaaf, ow mijn god waren we maar bij Hostel deel 20. . . ik zou ze alle 20 schuimbekkend afkijken! Heerlijk dat Oostblok, past zo perfect in het plaatje. En wat een stoere bitch. . . .Please maak me wakker voor dit soort films! Ovum Novum Euncratus!!! Dikke 5* KIJKEN!
graafjapie
Vergeleken met deel 1 vond ik deze wel een beetje tegenvallen.
Op de eerste moordpartij na krijg je eigenlijk weinig te zien, wat het martelen en moorden betreft dan.
En het eind slaat natuurlijk nergens op...
joeypotter
Ik vond deze niet heel veel beter of slechter dan deel 1 maar ik vond het wel prettig dat ze het deze keer van de andere kant lieten zien. Dat maakte het wel net iets dragelijker, maar tegelijkertijd ook nog wel veel zieker. Want ik geloof er echt in dat er mensen zijn die dit echt doen. Voor veel geld iemand afslachten is mogelijk in deze zieke wereld. En dat maakte deze op een bepaalde manier wel ranziger dan deel 1.
Het eind vond ik wel een beetje jammer. Het geeft in een nogal vreemde boodschap mee. Als je maar genoeg geld hebt...dan is alles mogelijk!!!
Vrij bizar...2.5*
vistala
Zeker een goede film, mensen die het er niet mee eens zijn mogen zichzelf ook geen horrorliefhebber van dit soort noemen. Ga de film dan ook niet afkraken want ik meen dat ze de doelgroep goed bereikt hebben. Ik heb genoten en zat er helemaal in. Anders dan het eerste deel wordt nu ook gekeken naar de kant van degene die moorden.
Heb ze beter gezien maar zeker 4 sterren waard. Beetje genre The Hills Have Eyes. Gewoon ouderwets afslachten. Het ziekste waren nog wel de kinderen die gingen 'voetballen'.
psycholamp
- 1960 berichten
Ik kijk er ook erg naar uit, maar ik wil 'm niet illegaal zien. Is dat al mogelijk in Nederland?
Danny2379
vond deze film best wel tegenvallen eigelijk.
had toch meer gore verwacht.
in deel 1 is veel meer gore.
maar heb me wel vermaakt.
orbit
- 12092 berichten
Ben benieuwd, vond deel 1 te gek eigenlijk!
Leviathan
Wat een slechte film zeg, viel bijna in slaap en dat midden op de dag. Totaal niet spannend, verhaal ook slecht en eind slaat al helemaal nergens op.
niethie
Aan iedereen die Hostel afzeikt: Krijg ** ****** !!
Sinds wanneer mogen mensen geen slechte recencie geven aan een film die ze slecht vonden?, en krijg lekker zelf ** ******
sinterklaas
Aan iedereen die Hostel afzeikt: Krijg ** ****** !! !
Als jij er niet tegen kan dat mensen Hostel slecht vinden wat doe jij hier dan nog? Dit is een site om je eigen mening te geven. Doe effe normaal zeg!!!
zjandannybob
deze is zeker beter dan de eerste, wel weinig horror meer gaat allemaal net iets te ver wardoor et niet realistisch meer is.
maar toch ruige film 3.5
ramon12121
heey mensen ik heb die film net eens even gekeken wel een goeie film veel shock momenten gewoon weer een topfilm krijgt van mij een 4
hitchhiker
Dit is te ver gezocht, matige film, en op sommige plaatsen gewoon ziekelijk. Nee dit is een misser van Eli Roth.
samtari
Deze heeft zo weinig indruk gemaakt dat ik de volgende dag vergeten was welke film ik de avond ervoor gezien had . Als je 1 gezien hebt hoef je deze niet meer te kijken . nix nieuws weinig tot geen spanning alleen maar een hele boel bloed . 2 sterren omdat ik hem af heb gekeken.
Anjin
Goed vervolg..
Dus ga maar nooit vreemd, veronderstel dat je vrouw een schaar
in de handen heeft..
Nou spannend was het wel want je wist niet wat voor een ranzige
actie ging gebeuren..
Doe dus voor mij ook Deel 3 ook maar..
Materny
Een film die zich een onderscheid tegenover andere horrofilms met sequels door niet de zelfde weg te bewandelen als z'n voorganger.
Iets wat je helaas wel terugziet bij wrong turn 2, en the hills have eyes 2 om maar even de meest recenste op te noemen.
Je kunt dan ook spreken van een geslaagd vervolg.
Dat nu in de helft van de film aandacht word besteedt aan het schorem maakt het kijken extra interessant.
Ik ben blij dat Roth die wijsheid bezit, en dat hij de andere kant van het hele gebeuren ook laat zien.
Het geeft namelijk een positieve impuls aan de film, en het wekt daardoor ook meer interesse op.
De scene's in de fabriek zagen er weer lekker ranzig uit. Aan de ene kant is het jammer om te zien hoe zeer horror is geëvolueerd is in de laatste jaren. De nadruk wordt meer gelegd op ranzigheid aangezien de mensen van tegenwoordig maar moeilijk bang te maken zijn.
Dat lijkt tot enkele zeer smerige scene's, om de schaarscene maar als toppunt te nemen. '' nachtmerrie van iedere man ''
Smerigste was toen de hond het worstje mocht opsmikkelen, toen kreeg ik werkelijk een lichte kots neiging.'' iets wat ik nog nooit heb meegemaakt in een film.
Ik ben blij dat de Hostel films voorlopig een succes blijven
Dat is te danken aan Eli Roth, een groot talent waar ik hopelijk nog meer van zal zien.
Regisseurs als hem bieden perspectief voor de toekomst van horror.

Hostel: Part III
2011

Hostel
2005

Netflix gooit ook de geprezen oorlogsfilm 'Platoon' uit het aanbod

Grindhouse

Saw II
Horror, 2005

11:14
Drama / Thriller, 2003
prague, czech republicbratislava, slovakia castratieladies' man leerlingmartelentorture pornemasculation