• 9.379.389 stemmen

Geregisseerd door: Eli Roth

Met onder meer: Lauren German, Roger Bart en Bijou Phillips

Gesproken taal: Engels, Tsjechisch, Italiaans en Slowaaks

Plot Hostel: Part II

"Each year, over 10,000 people in America are killed with firearms. Approximately 2,000 more are stabbed to death. Americans...they have no imagination."

Drie Amerikaanse studentes studeren aan de kunstacademie in Rome. Ze besluiten een weekendreisje te maken en komen onderweg een prachtige dame tegen, die bij hen in de klas model heeft gestaan, en ook een tripje maakt. Ze nodigt de drie uit met haar mee te gaan, maar van een ontspannen reisje blijkt al snel geen sprake meer te zijn...

avatar van Mug

Mug

De film draait in de zalen van onze zuiderburen, vandaar (hoogstwaarschijnlijk).

avatar van dennisloquet

dennisloquet

mooie sequel maar zeker niet goorder dan de vorige en eigenlijk nooit echt spannend omdat je toch al weet wat er gaat gebeuren

avatar van Halcyon

Halcyon

Erg geinige cameo van Deodato trouwens, the Italian Cannibal, hoe toepasselijk .

avatar van DIXI

DIXI

waardeloos van ze dat hij in nederland niet in de bioscopen komt maar direct op dvd uitgebracht word.

Dit omdat ze slechte bezoekerscijfers verwachten??? Bullshit als je het mij vraagt.

avatar van Edie

Edie

Geen leuke film..

Bijna waardeloos, nergens spannend, vrijwel geen goor en het verhaal word ook nergens leuk of een beetje aandachtig. Paar hele slechte scènes.

Na het slechte Hostel 1 een nog matiger vervolg. Ongelooflijk hoe Quentin hier zijn naam aan durft te geven... Nee Roth, talent heb je niet.

avatar van Max en Joep

Max en Joep

het schijnt dat de 'martelmoord' in Pernis van 15 juni jl. is gepleegd omdat de daders Hostel 2 hadden gezien en hen dat ook wel eens tof leek. (zie ook www.nu.nl vandaag over deze zaak)

avatar van Max en Joep

Max en Joep

avatar van duffman

duffman

Max en Joep schreef:

allemaal gepindakaasd?

Is deze niet uit in de bioscoop.

avatar van Halcyon

Halcyon

Max en Joep schreef:

allemaal gepindakaasd?

In België al een tijdje in de bios te bekijken.

avatar van Perozzi

Perozzi

Duidelijk minder als deel 1, ze hadden nooit een tweede deel moeten maken.

De structuur van de film is hetzelfde gebleven, en mensen verwachten er juist meer van maar dat is niet het geval bij deze film als je kijkt naar de brute en gore scene's. zo spectaculair waren ze niet vond IK.

2,5 *

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

in die martelmoord in Pernis hadden ze exact een scene nagespeeld uit hostel 2, welke zou dat zijn geweest denk je?

Ik zou niet teveel waarde aan dat soort berichtjes hechten.

avatar van Kisje

Kisje

Geen slechte film. Sommige delen in de film vond ik wel te overdreven. Het einde was goed gevonden maar voorspelbaar. Vond 1 toch wel een stuk beter...

avatar van adinda

adinda

Wanneer komt deze film in de videotheek?!

avatar van duffman

duffman

adinda schreef:

Wanneer komt deze film in de videotheek?!

Dat zal nog wel even duren hij is nog niet zo lang uit in de bioscoop.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

hij speelt zelfs nog in de bioscoop in belgië

avatar van Exploitation

Exploitation

Behoorlijk ziek vervolg op deel 1, maar vond hem persoonlijk wel beter! De Cirkel-zaag-in-schedel scene was behoorlijk gruwelijk net zoals de eindscene met de "schaar". Maar de topper blijft toch de scenen met de zeis! Een zeer vermakelijke gruwelijke horrorfilm, die absoluut deel 1 overtreft! 3*

avatar van Brianna

Brianna

Beter dan 1, geen superfilm, maar wel leuk om naar te kijken.

avatar van darkjaap

darkjaap

voor de horrorliefhebbers is dit echt een lust voor het oog

avatar van Edie

Edie

darkjaap schreef:

voor de horrorliefhebbers is dit echt een lust voor het oog

Waar zit de horror (of gore...) dan in dit vervolg?

In deel een stelde het al allemaal weinig voor, in dit vervolg is nauwelijks iets te zien... Vrijwel alles is buitenbeeld geknipt.

avatar van DeCe

DeCe

Deel 1 vond ik zeker wel de moeite waard. Deel 2 is een onwaarschijnlijk slecht vervolg. Waar de eerste “Hostel” zwak begon en gaandeweg sterker werd, is het ditmaal omgekeerd. Iedereen die “Hostel” zag, kent immers dingen die al bekend waren en ook de manier waarop de slachtoffers naar de jeugdherberg worden gelokt is identiek. Voorspelbaar slecht verhaal, weinig spanning, zielig acteerwerk, veel bloed, irritante muziek en een warrig scenarioverloop. Hoe de film eindigt weet ik niet, ik kon het niet meer opbrengen hem uit te kijken. Het is echt een draak van een film, in mijn ogen een grote flop.

avatar van danny61

danny61

Wat ik er van vond ?

Het eerste uur meestal hetzelfde als in Hostel deel 1,naarmate de film vorderde werd hij dan toch iets spannender en werden de bloederige fragmenten ook beter,maar alles bleef toch erg voorspelbaar.

Na de pauze van de film werd het allemaal veel minder,degruwel effecten waren maar dun gezaaid en slecht in beeld gebracht, de spanning viel volledig weg ,het werd eigenlijk een beetje onnozel,laat me dan over de muziek naar zwijgen ik kreeg er hoofdpijn van.

Dus besluit ik had veel verwacht van de Hostel part 2,maar bleef met mijn honger zitten, qua spanning 1/10, kwa bloederige effecten 2/10,kwa muziek -100/10,op het einde had ik barstende hoofdpijn van dat gepiep.Dus hostel 2 kan niet aan hostel 1 ruiken.

Wel mogen ze voor mijn part nog een derde deel inblikken,zal zeker gaan kijken hopende word het dan spannender en bloederiger en dan mogen ze gerust stoppen met de zaak.

De Saw reeksen zijn veel beter dan de Hostel reeksen.

Ik geef toch 3/10,zoals hierboven opgeteld

avatar van JohnStacks

JohnStacks

Ik snap het hele negatieve beeld hier niet van hoor..

Om het eerst te stellen is Hostel al eng als het net begint..

Amerikanen in oostblok landen, dat zegt al genoeg, vooral de scene in de trein vind ik echt gruwlijk gewoon 'Stupid American Cunt!!'

Oosterse mensen vind ik gewoon eng, (ukrainers, russen, )

en dan die verleidelijke maar levensgevaarlijke Vrouw (ben der naam kwijt)

Je bent in de middle of nowhere , en je weet niets !!!

Dat is gewoonweg creepy !! vooral de scene dat de twee amerikaanse mannen onderweg zijn in hun zwarte mercedes naar de martel organisatie is prachtig, de muziek is aangrijpend..

Dit is de Ultieme Horror film

De Hostel delen, ze moeten ook deel 3 maken

JohnStacks schreef:

Oosterse mensen vind ik gewoon eng, (ukrainers, russen, )

Dat is vaak ook het probleem met dit soort films. .

avatar van JohnStacks

JohnStacks

Hoe bedoel je?? dat ze neergezet worden als stereotypes?

avatar van ferdi1984

ferdi1984

Film is slechter dan de 1e... heel erg voorspelbaar

Verder is het begin erg saai maar naarmate de film vordert wordt hij steeds leuker.

En hostel blijft gewoon erg ranzig

avatar van WillemC

WillemC

In één woord: Boring!

Gaaaaaaap, wat een saaie slaapverwekkende film zeg.

0.5

avatar van mikey

mikey

Wat de eerste film dan nog fris en leuk maakte miste deze film. Zoals die leuke plottwist, de trip door europa. Het onbekende enzo. Anyway wel wat humor en flink wat gore. Sommige scenes zijn erg sadistisch, m.n. door de tijd dat werd genomen. 3

avatar van jstinissen

jstinissen

deel 2 is ook de moeite waard vooral die scene met die schaar hehe

avatar van sambal

sambal

het is een beetje meer van hetzelfde als deel 1 niet de moeite waard om hem te kijken

een 1,5