• 9.381.112 stemmen

American Pie Presents: The Naked Mile (2006)

Komedie | 98 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Joe Nussbaum

Met onder meer: Candace Kroslak, Steve Talley en John White

Plot American Pie Presents: The Naked Mile

"The most outrageous slice of pie!"

Wanneer Erik Stifler beseft dat hij het enige lid van de Stifler-familie is dat als maagd van de middelbare school zou kunnen afkomen, wordt het tijd om zijn afkomst eer aan te doen. Na goedbedoeld advies van Jims vader acht Erik de tijd rijp om zijn geluk te beproeven tijdens de beruchte jaarlijkse Naked Mile-race, die door zijn toegewijde vrienden en een paar ongeremde studentes wordt aangegrepen om er een megaspannend weekend van te maken.

avatar van mckiller

mckiller

Stuk minder leuk als deel 1,2 en 3. Enkele stukjes waren grappig en trouwens hij duurde 95 minuten

avatar van Mezelf

Mezelf

ik vind dit zo fout

EN IK HOUD HIER GEWOON ZOOO VAN HE!

yeees vanavond ff bankhangennn!!

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Mezelf schreef:

ik vind dit zo fout

EN IK HOUD HIER GEWOON ZOOO VAN HE!

yeees vanavond ff bankhangennn!!

En wat zal het je tegenvallen!!! De andere delen (alle 5) zijn leuk, maar dit is gewoon NIKS!

avatar van Thomas83

Thomas83

Net als deel 4 en 6 echt waardeloos. Deel 1 was vrij aardig en 2 en 3 konden er nog wel mee door, maar deze is weer echt te erg. Ik weet amper waar te beginnen.
Het plot is echt een van de slechte ooit. Ik hoop niet dat de scriptschrijvers hier geld voor hebben gekregen.
De acteerprestaties zijn soms wel heel erg slecht, en de voice-acting aan het begin is vreselijk. Zo monotoon. De dialogen zijn ook vaak nogal monotoon. Klinkt alsof een tekst hardop wordt voorgelezen, en niet bepaald met bezieling.
De personages zijn weer vrij irritant met de vaste rollen. De hoofdpersoon is de nerd die ontmaagd wil worden, dan heb je nog de oversekste vriend met de grote bek en eentje die een kinky kant heeft die hij niet kende. Ook een beetje miscasts die rollen.
En wat te denken van de (geforceerd) hippe en vuilbekkende vader of omaatjes die schunnige dingen roepen, hihi.
De grappen zijn weer echt dramatisch, zeer makkelijk scoren met letterlijk poep- en plashumor. Maar er wordt ook gekotst, er worden scheten en boeren gelaten en verwijzingen naar kinky sex, omaatjes en dierenseks uiteraard.
De film komt ook over als overdreven lang gerekt. Ik zie dat hij maar 98 minuten duurt, maar ik dacht echt dat dat wel 120 zou zijn, zeker omdat hij om half negen begon en pas net afgelopen is. Maar dat zal wel komen door de vele reclameblokken.
Het einde van de film is ook een verschrikking en ik hoef het amper tussen spoilertags te zetten eigenlijk. Natuurlijk komt alles goed en is het allemaal heel romantisch met een climax op het einde, letterlijk, inclusief de romantische speech en klappende menigte. Alsjeblieft zeg. Dat ze dat nog in een film durven te stoppen.
Ik had al verwacht dat dit een waardeloze film zou zijn, maar ik wilde toch alle films uit de American Pie-reeks gezien hebben, en er bestaat natuurlijk altijd een kansje dat er eens eentje in de buurt van het niveau van deel 1 of in elk geval 2 en 3 komt. Maar misschien is dat wel heel naïef van me.

avatar van horrorjp

horrorjp

Ik vond hem wel enorm grappig. Om sommige droge dingen lachde ik me krom. Bij die wasmachine bijv. egt mijn humor!

3,5

ane19

leuke en grappige film 5*

avatar van Mezelf

Mezelf

nou sorrie mensen maar hij is mij niet tegen gevallen

ik heb gewoon serieus gelachen om dit

heb ik een slechte smaak? hmm wie zal het zeggen

maar mij viel ie niet tegen

avatar van Malick

Malick

Zijn hier echt mensen voor te porren? Is hier daadwerkelijk een publiek voor? Het mag een grote schande zijn dat het blijft doorgaan. Deel zes moet ook al uit zijn. Het is een kwestie van tijd dat we een dozijn films hebben rondom de perikelen van een Stifeler. Is het geen neef, of achteroom zullen ze wel iets vinden in een overgrootvader. Dit soort films moeten verboden worden puur alleen al om mensen te behoeden voor onnozele fouten die ze helaas al begaan hebben.

avatar van Lorinho

Lorinho

Er zitten veel grappige stukjes bij, maar niet om je deze film goed te blijven herrineren. Ook hoef ik deze film maar 1x te zien, maar toen heb ik me best vermaakt.

avatar van Mlis

Mlis

Hahaha toch heb ik bij deze film weer neer gelegen van het lachen kan er niks aan doen. Ok hij is minder dan de anderen maar echt slecht was die niet.

avatar van Marintje

Marintje

Hehe, zo moet een American Pie zijn. Niet zoals de Band Camp dat was niets, dit is voor mij echt een topper. Ik moet de laatste deel alleen nog zien hopen dat dat ook zo'n mooie word !

avatar van SouthParkFan

SouthParkFan

american pie vind ik de grootste onzin die er is. heb een klein stuk gezien van band camping, nou werkelijk: wat een drama. deze gedrochten van films zijn het niet waard om ook maar een stem op uit te brengen. waardeloos.

avatar van Lijkjuh

Lijkjuh

Wel grappig maar het lijkt allemaal op elkaar

avatar van Luijsterburg

Luijsterburg

Slecht slecht slecht,

avatar van Dark Knight

Dark Knight

Afschuwelijk grappig, niet een keer gelachen alweer gewoon bagger. 0,5*********

avatar van guylopez93

guylopez93

deze is gewoon het minste van alle

avatar van Tha Luz

Tha Luz

De op deel 4 na slechste american pie film,vond erik stifler zelf erg ondermaats acteren,verhaal sloeg nergens op en het enige waar ik een beetje om kon lachen was Dwight Stifler.Ik ben het er volledig mee eens met Thomas83 vooral het einde is gewoon om te huilen.

2.0

avatar van Roodkapje

Roodkapje

Pffft, teenfilmpje zoals er twaalf in een dozijn gaan. Saai plot, zwakke acteerprestaties en eigenlijk belachelijke humor. En nu moet ik nog een nieuwe FF-knop voor m'n afstandsbediening gaan zoeken op ebay...

avatar van Westje

Westje

leuke film als je hem niet te serieus beoordeeld, je moet deze film alleen kijken als je behoeft hebt aan humor.

avatar van m1701

m1701

Verschrikkelijk slechte film, slechtste van alle delen

Dit heeft helemaal niets met American Pie te maken.

Ze hadden het beter een andere naam kunnen geven.

Dit was echt diep triest. Ik vind het gemiddelde hier nog hoog!

van mij krijgt de film 1,5*

avatar van DJJOO

DJJOO

De film viel niet tegen, al moet je van dit soort films houden. Het jammere is dat het verhaal vrij voorspelbaar is, waardoor er geen echte verrassingen in de film zitten..

avatar van xNorbxCorex

xNorbxCorex

Mijn sterren gaan louter naar de tieten.

avatar van Leno

Leno

Deel zoveel van American Pie, dat kan bijna niet leuk meer zijn. Het tegendeel is echter waar. De oorspronkelijke acteurs doen (uiteraard) niet meer mee, en die karakters kennen we ook wel zo onderhand.

Het verhaal rondom de Stifler familie is wel leuk verzonnen, en bouwt bovendien naar een climax; de film leidt dus ergens toe (de naked mile) waardoor de film niet gaat vervelen halverwege.

Een goede film is het natuurlijk niet: de acteurs zijn niet best, de grappen zijn enorm platvloers en het verhaal dient uitsluitend als kapstok voor de grappen. Toch boeit dat niet, je moet er voor in de stemming zijn, maar er valt genoeg te lachen. Het niveau is zo laag, maar toch ging ik mee in de film.

avatar van eppai

eppai

naar mijn mening ongeveer net zo goed als Band camp

*3,0

avatar van maxo922

maxo922

hij was wel lache...*3,0

avatar van omnitoaster

omnitoaster

ik ben het helemaal eens met xNorbxCorex, het had letterlijk EN figuurlijk niet veel om het lijf

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

grappig,

avatar van skipy05

skipy05

ik vond hem een stuk minder dan de 4de. verhaal was wel tof en er zaten goede grappige dingen in. Eugene Levy vind ik wel tof dat hij er nog telkens in komt. hij maakt het ook altijd grappig.

avatar van jackie chan

jackie chan

Nou best leuke film eerlijk gezegd:D

Pfoe wat een tieten zeg!!! Die had ik gemist in d3el 4.

De acteerprestaties zijn welliswaar wat slecht. Maar volgens mij waren de helft van de vrouwen egwoon pornoactrices.

Die lillieputters waren ook best geinig:P

Jammer alleen dat behalve mr Levenstein geen mensen meer inzitten van de eerste delen. De echte Stifler van deel 1 tot 3 kan toch best een bijrolletje krijgen?

Óok veel bewondering voor de regiseur. Lijkt me verdomd moeilijk om al die peiemels buiten beeld te houden (dat ik niet erg vind maar gewoon om ze eruit te halen) Zn lilliputter voor een kruis van een man een geweldig idee!

Maar dit was wel het toppunt van "soft". Wat mij betrefd doe deel 7 maar gewoon keiharde pornofilm met kommedie want het is gewoon niet leuk meer dat ze altijd zo weg moeten schuilen met dat beeld.

Ik heb deel 6 ook, morgen maar eens bekijken:P