• 9.379.563 stemmen

American Pie Presents: The Naked Mile (2006)

Komedie | 98 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Joe Nussbaum

Met onder meer: Candace Kroslak, Steve Talley en John White

Plot American Pie Presents: The Naked Mile

"The most outrageous slice of pie!"

Wanneer Erik Stifler beseft dat hij het enige lid van de Stifler-familie is dat als maagd van de middelbare school zou kunnen afkomen, wordt het tijd om zijn afkomst eer aan te doen. Na goedbedoeld advies van Jims vader acht Erik de tijd rijp om zijn geluk te beproeven tijdens de beruchte jaarlijkse Naked Mile-race, die door zijn toegewijde vrienden en een paar ongeremde studentes wordt aangegrepen om er een megaspannend weekend van te maken.

avatar van Glenniej93

Glenniej93

Vermakelijke film , Vond de acteurs die erin speelden erg leuk vooral die gekke Stifler maar ben wel mee eens dat

1, 2 en 3 nog het leukst waren

Maar ook in dit deel zaten wel weer hele grappige stukken in,

zoals toen die Erik Stifler uit heb raam ging plassen en nog paar stukken

avatar van lala20

lala20

best een leuke film, maar american pie 1, 2, en 3 blijven de leukste, deel 4 en 5 zijn gewoon minder.

Deel 5 draait gewoon alleen om seks, geen slechte film, maar toch.

avatar van Frisian

Frisian

Ik vond deel 4 juist leuker. In deze film zat teveel flauwe grappen, hoewel sommige zeer vermakelijke waren

avatar van muismat

muismat

Ik vond hem wel lache, natuurlijk wel heel erg voorspelbaar sommige momenten, zoals de openingscene, je voelt hem al aankomen van veraf, 3.5*

avatar van MovieArt

MovieArt

pcvh1978 schreef:

Deze film is niet "american pie" waardig.

Het zou de titel niet eens mogen dragen

Het is een leuke American Highschool film met veel sex grappen. Maar zeker niet te vergelijken met American Pie 1-3. Die waren leuk.

Wel erg ver gezocht: een familie lid van Stifler....

Mocht je een American Pie genre verwachten: Niet Kijken!

mocht je echt niets te doen hebben en flauwe humor willen zien: best aardig.

maar verwacht er niet te veel van.

Ik vond het zonde van mijn tijd. (maar heb ook heus wel even gelachen)

helemaal mee eens!!! wat een slechte film zeg.

avatar van kras van zwienen

kras van zwienen

Heel, heel slecht 0.5*.

avatar van FillumGek

FillumGek

Hij is gewoon weer erg vermakelijk. Ik denk dat het grootste gedeelte de film laag beoordeeld omdat hij teveel in verband wordt gebracht met de eerste drie delen, en daar ook voor onderdoet. Maar als je deze film ziet zonder de woorden 'American Pie' in je hoofd, blijft er gewoon een vermakelijke high school komedie over.

Leuke grappen, personages waren redelijk en veel vrouwelijk schoon. 3.5*

avatar van Roel-

Roel-

• 1978 berichten

Heerlijke onderbroekenhumor die je met een aantal vrienden(innen) moet kijken, uiteraard de nodige drank erbij. Acteerwerk was nog niet eens zo heel slecht en er was genoeg vrouwelijk schoon te zien:D.

avatar van Tars

Tars

Na American Pie 4 is dit wel weer beter, maar de humor hebben we wel gehad in de eerste 2.. Al wat na de 2 komt is niet meer wat het geweest is, en de makers zijn duidelijk hun inspiratie kwijt. Het is afgezaagd, dat is alles wat erover te zeggen valt..

Maar toch krijgt hij nog een 2.5, omdat het weer net iets beter was dan de vorige..

avatar van gn3x

gn3x

Met American Pie 4 hadden ze zowat afgedaan maar dit is weer een stap in de juiste richting. Al vind ik niet dat er in die richting nog moet gegaan worden. Het concept is al een beetje te veel gebruikt...tienercomedie is leuk...maar het begint een beetje te vervelen op den duur.

Leuke twists en zoals altijd lekker veel flauwe humor, deze keer ondersteund door serieus wat bloot.

avatar van JG!

JG!

heey, ik vind american pie 5, echt een schande voor de andere american pie films. Deel 1,2,3 zijn een van de leukste en met de goede oude spelers. Deel 4, vond ik ook goed, leuk broertje van stifler. Precies zoals steve stifler. Maar deel 5 , dat was echt niks. En deel 5 is ook maar in 1 jaar gemaakt!! en de andere delen in 2 jaar!!

kijk maar: deel 1: 1999, deel 2: 2001, deel 3: 2003, deel 4: 2005. maar deel 5: 2006 .

Maarja ik vind dat ze nog een film moeten maken met steve stifler en matt stifler samen in 1 american pie film:Pdat word dan echt de beste:P

avatar van patrick17

patrick17

Zeer vermakelijke American Pie deel.Ik heb zeker genoten van sommige momenten alleen iets meer bloot zit er in deze deel maar daarom ook de titel ''Naked Mile''.Voor de rest een prima vermaakt.

3.5 *

avatar van Spiny

Spiny

Ik heb de eerste drie gezien, de vierde nog niet. Maar ik vond het goeie film, grappig op veel momenten maar jammer dat de acteurs uit de eerste films niet meer aanwezig zijn. Met de vorige acteurs zou ik het waarschijnlijk nog beter gevonden hebben.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Veel beter dan ik had verwacht

Wat ontbrak bij American Pie Band Camp was de hardheid en de hoeveelheid bloot. Dit deel heeft genoeg bloot en genoeg hardheid.

Het kan natuurlijk niet tippen aan de 3 originele American Pie delen maar 'Naked Mile' is gewoon een leuke vlotte tienercomedy geworden. Af en toe een originele wending voor de rest het oude liedje. Goed? Nee, maar ontzettend vermakelijk.

avatar van Scratt

Scratt

Ondanks vele zeggen dat American Pie platte humor heb ik toch moeten lachen. Zo onozel dat het echt grappig is

Vooral die dwergen waren leuk

avatar van Devilex

Devilex

Ik vond vooral die Stiffler een beetje over the top. De echte Stiffler was brutaal en onbeschoft, maar deze had het niet echt.

Ik vind het jammer dat er geen deel is gemaakt rond de geboorte van Jim's zoon. Een deel 6 waarin alle personages nog eens samenkomen zou tof zijn.

avatar van FillumGek

FillumGek

American Pie: The Reunion

avatar van Strudllkanudll

Strudllkanudll

Deze American Pie is in ieder geval beter dan Band Camp. Die pa blijft geniaal en die dwergen is ook een leuk concept. Ik ben het eens met Devilex, een reunion zou vet zijn.

avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

Films die om highschool draaien doen het hem nog steeds bij mij. De humor is zeker niet origineel, hoe vaak hebben we immers niet gezien hoe iemand zich masturbeerde terwijl zijn ouders binnen kwamen lopen? Toch moet ik er altijd weer om lachen, het zal je maar gebeuren....Ik leefde in zekere zin dus mee met de hoofdrolspelers. Niet doordat het dramatisch goed in elkaar stak maar doordat het allemaal zomaar eventjes luchtig wordt gepresenteerd.

De rol van Levi vond ik in tegenstelling tot in de eerdere American Pie films nu erg irritant, gewoon niet grappig, het zorgde immers alleen voor oponthoud en het verplichte moralistische tintje dat ik toch nooit oppik bij dit soort films. Verder was de footballwedstrijd tegen de dwergen ook iets teveel van het goede.

Verder leuk amusement, met jongeren die niet alledaagse dingen doen. 3*

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Vond het wel een redelijke film hoor, best wel veel moeten lachen om bepalde grappen.. Die ouwe pa is indd gewoon grappig. Deze is gewoon leuk om keer te kijken, wat drank erbij. 3*

avatar van boeser

boeser

vond het een redelijke tot goede film , heb er veel bij moeten lachen 3.5 *

Sommige scene's waren inderdaad vermakelijk en humoristisch.Maar American Pie 1-2-3 waren wel stukken beter.Maar dat mag de pret zeker niet drukken.2,5*

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Devilex schreef:

De zoon van Jim en Michelle is al geboren. Dat vertelde Jim's vader toen hij met Erik Stifler op het bankje zat

avatar van otherfool

otherfool

Zwak deel in de American Pie serie, simpelweg niet grappig. Feitelijk een ongeneerde blote borsten parade, gelardeerd met ranzigheid (honkballen met je penis, werkelijk) en irritant geschreeuw (OMG wat was deze Stifler irritant).

1*.

avatar van corsa_tuner

corsa_tuner

Was wel een leuke film om de avond een beetje om te krijgen, maar om naar huis te schreeuwen --> nee. Van een degelijk verhaal was geen sprake en het vrouwelijk vlees aan het eind, maken de film helaas niet want dan moet je naar een ander genre film kijken

Hierdoor : ***

avatar van pjutter

pjutter

deze film zit van begin tot eind propvol met dezelfde american student cliches als normaal.

erg vermoeiend dat regisseurs nog steeds dezelfde voorgekauwde grappen gebruiken.

echt kansloos!!

en wat was deze stifler DIEPTRIEST als tot god verheven vrouwenversieder???

om de liliputters niet te vergeten

zitten wel wat leuke dingen in om naar te kijken

maar de film is crap 1.5*

avatar van Tunnis

Tunnis

The naked mile vond ik een stuk beter dan deel 4, alleen de laatste 2 delen halen het duidelijk niet bij de "echte" american pie's! leuke film voor een regenachtige dag

avatar van Maartenn

Maartenn

Wat een meevaller was dit zeg! ik kon deze American Pie film per toeval voor een prikkie scoren en ik moet zeggen dat ik er weer lekker van genoten heb. Een goede portie naakt gecombineerd met een leuke portie humor maken deze film tot een zeer amusante film.
het enige grote minpunt is dat die Eric op het einde weer zo ontzéttend de moraalridder moet uithangen. Die onzin daar zakte mijn broek toch wel een beetje van af
Een 3,5* voor een leuke 95 minuten aan vermaakt!

avatar van depp_addiction

depp_addiction

zoals de meeste hier vond ik de eerste drie delen wat beter.

maar ook in deze film heb ik me soms kapot gelachen!

avatar van seanpuffy

seanpuffy

ik vond ook de eerste drie delen beter. hier heb ik bijna niet moeten lachen omdat ik het echt overdreven vond soms

3.5