Genre: Familie / Muziek
Geregisseerd door: Kenny Ortega
Met onder meer: Zac Efron, Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale
Plot High School Musical
Wanneer Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) tijdens een karaoke wedstrijd met elkaar zingen ontdekken ze dat ze talent hebben. Maar er worden van allebei hele andere dingen verwacht op hun school. Troy moet het basketbalteam leiden naar de overwinning en Gabriella moet hetzelfde met haar scheikundeclub. Als hun 'groep' erachter komt dat zij auditie hebben gedaan, dwarsbomen zij hun plannen. Tevens zijn de sluwe broer en zus Sharpay (Ashley Tisdale) en Ryan (Lucas Grabeel) ook van plan de hoofdrollen te krijgen en ze zijn tot alles bereid om dat voor elkaar krijgen.
Troy Bolton
Ms. Darbus
Zeke Baylor
Kelsi Nielsen
Mug
Omdat in het tv-overzicht op de jetix site 13.30 uur stond.
Kan de discussie vanaf nu gewoon weer over de film gaan? Alvast bedankt.
mamungroop
Jij hebt trouwens ook je steentje bijgedragen aan de verwarring, Mug.
Maargoed we houden erover op.
Romanny
Behalve dat er boven elk bericht een tijd en datum staat. Zucht...
Ik zei toen dat ik het pas sinds gisteren naar keek dus heb ik de tijd en datum niet gezien
veron35
Wat is er nou zo goed aan deze film. Ik heb hem gezien en ik vond er niks aan. Deze stond destijds trouwens in onze gids als Grease 3 vermeld.
hilarynick
ik heb em gezien en ik vind het een mooi film sommige vinden het flauw maar ik vind het mooi
Sugakiss
Ik vind deze film hartstikke leuk. Niks op aan te merken, erg leuk opvolgertje van Grease.
Ik vind dat "opvolgertje van grease" een beledeging voor de film
jasha
Ik vind dat "opvolgertje van grease" een beledeging voor de film
Helaas is het wel zo; deze films zijn musicals dus krijgen liedjes een belangrijke plaats wat betreft de quotering en daar maakt Grease dan het verschil.
Ashwin1
Ik vind het nergens op slaan. Het is een gewoon op zichzelf staande serie. Owkeej het lijkt wel op Grease. Maar om het dan Grease 3 te noemen...
Dat hebben de makers zelf gedaan. De werktitel was zelfs Grease 3, pas op een later moment is besloten de titel te veranderen.
hoe weetv je dat ???
hoe weetv je dat ???
dat staat op de grootste film site die er bestaat www.imdb.com
mamungroop
je spreekt jezelf een beetje tegen, dat hebben de makers dus NIET gedaan, want ze hebben de titel verandert
Niemand had de film ooit Grease 3 genoemd als dat de werktitel niet was geweest.
nachtvlinder
Erg leuk, maar het mist toch diepgang, veel te zoet, onrealistisch, misschien omdat de film zelf ook een musical is.
mamungroop
dat weet je niet, de meeste mensen noemen de film grease 3 omdat veronica de film zo noemde. misschien zou veronica nog steeds de film grease 3 noemen, ook al was het de werktitel niet
x.x.Matrix.x.x
Ik vind dit de beste film die er tot nu toe is gemaakt er zit basketbal in (waar ik heeeeeeeeel veeel van hou) en goede muziek daarom vind ik deze film het beste!!!!!!!!!!!!
high school musical
veron35
Neeeeeeeeeeeeeeee, op IMDb staat dat er een vervolg komt, High School Musical 2: Sing It All or Nothing!
Turkeyloverz
Er werd zelfs gesproken over een 3e deel, dat wel in de bioscoop zal verschijnen.
Noudje92
Waarschijnlijk komt hij niet in de bioscoop, maar dat ga ik niet uitleggen staat pas 150x in dit topic
Turkeyloverz
Aha, ik had beter moeten weten, ik volg dit topic elk minuut namelijk.
deel 2 komt op tv, deel 3 komt WEL in de bios
daarover heeft disney 2 weken geleden nog een uitgebreide persconferentie over gehouden...
deel 2 komt op tv, deel 3 komt WEL in de bios
sorry ik schaam me echt
mikey
100-en cliches, afschuwelijke liedjes a la backstreet boys en zoetsappige puberromantiek/ethiek. Lelijk gefilmd bovendien. Je kan net zo goed een Olson Twin film huren. 1.5

Sharpay's Fabulous Adventure
2011

High School Musical 3: Senior Year
2008

High School Musical 2
2007

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod