• 9.390.771 stemmen

Pirates of the Caribbean: At World's End (2007)

Fantasy / Avontuur | 169 minuten

Genre: Fantasy / Avontuur

Geregisseerd door: Gore Verbinski

Met onder meer: Johnny Depp, Orlando Bloom en Keira Knightley

Releasedatum: 23 mei 2007

Plot Pirates of the Caribbean: At World's End

"At the end of the world, the adventure begins."

In deze donkere tijden waarin piraten harteloos worden vermoord en piratenschepen genadeloos worden vernietigd, besluiten kapitein Barbossa, Will Turner, Elizabeth Swann en de crew van de Black Pearl om naar het einde van de wereld te reizen om kapitein Jack Sparrow te zoeken. Om daar te komen moeten ze eerst langs piraat kapitein Sao Feng in het gevaarlijke, maar exotische Singapore, om zijn schip en de belangrijke landkaart te bemachtigen, dat hen naar het einde van de wereld zal brengen. Als Jack gevonden wordt, lijkt zijn gevangenschap hem nog gekker gemaakt te hebben.

Jack Sparrow

James Norrington

Joshamee Gibbs

Cutler Beckett

oooh haha .

dan ga ik dat stukje nog maar eens even bekijken op youtube.

LUISTER MENSEN :
voor degenen die het k*t vinden voor will en elizabeth:

Een toegift na de aftiteling van de film toont de eerstvolgende dag dat Will bij zijn vrouw mag zijn, tien jaar na hun laatste keer samen. Bij zonsondergang verschijnt De Vliegende Hollander aan de horizon, met Will Turner vol verwachting op de mast van het schip. Aan land treft hij Elizabeth. En zijn negen jaar oude zoon Will Turner. Bij zijn aankomst is een groene lichtflits te zien. Schrijvers Ted en Terry hebben later bevestigd dat dit een teken is dat Wills vloek is opgeheven door Elizabeths lange wachten, en dat Will nooit meer terug hoeft te keren naar de Dutchman.

Noot: In de oorspronkelijke, onbewerkte versie werd in een gesprek tussen Tia Dalma en Davy Jones duidelijk dat Davy Jones ontslagen zou worden van zijn taken wanneer hij na tien jaar op zee zijn geliefde weer in zijn armen kon sluiten. Dat Davy Jones wraak nam op Calypso nam doordat ze die dag niet op kwam dagen, was daardoor beter te begrijpen. Dit stukje uitleg is echter gesneuveld bij het inkorten van de film. De toegift lijkt daardoor voor Will en Elizabeth aanmerkelijk wranger dan het "in werkelijkheid" is.

staat op wikipedia
dus er hoeft misschien geen deel 4 te komen

avatar van Samara Morgan

Samara Morgan

Ik vond de openingsscene heel goed ( het lied) maar het was echt een niet te begrijpen film,

maar soms wel ontzettend grappig. Het moment dat de liliputter zijn bazooka afschiet en het gat in wordt geschoten, of al de uitspraken die in het eerste deel voorkwamen, Er zijn er te veel om op te noemen.

3,5 *

avatar van Azurro

Azurro

Als echte pirates-fan moet ik bekennen dat deze inderdaad minder was dan deel 1 en deel 2, maar niettegenstaande heb ik me echt heel goed vermaakt tijdens deze film. Voor de pauze vond ik het wel wat langdradig, maar dat werd helemaal goed gemaakt na de pauze. 4,5*

avatar van Materny

Materny

Godzijdank dat het gemiddelde al aan het zakken is.

Zou echt niet goed worden als deze in de top 250 zou belanden.

avatar van Nightshift

Nightshift

Zo te zien krijgt deze film op dit moment een 7+ .

Kan me niet voorstellen dat al die mensen deze film hebben gezien.

Ik helaas wel, 3 uur van m'n leven vergooid en er geld voor betaald.

TRIEST.

Terwijl deel 1 een geweldige film was.

Maarja deel 2 was al een geldgapper, 'k had beter moeten weten.

Heb al medelijden met de mensen, die dit lezen en denken

weer zo'n loser, totdat ze de film zien.

avatar van killerfreak

killerfreak

Als 623 mensen de film al hebben gezien is er toch al een zekere continuiteit in het stemgedrag normaal gezien. De uiteindelijke score zal tussen nu en een jaar niet meer enorm veel stijgen of dalen denk ik (laat ons zeggen tussen 3,5 en 3,8), dus ik denk dat de score 'terecht' is al zullen er altijd voor en tegenstanders zijn

avatar van serpico

serpico

Ha! Zonet gezien deze film! En guess what : Het bleek de meevaller van het jaar!

De film begon al meteen lekker wrang met een of ander kind dat een of ander piratenlied zong en een hoop vage munten. Het was nogal een aparte scène, zeker met deel 1&2 in het achterhoofd, maar paste perfect in het totaalplaatje van de film; vol met idiote maar tegelijk fantastische scènes en plotwendingen en actie. Ik heb zelden zo zitten genieten bij wat niet meer dan een actiefilmpje met een veel te vaag verhaal is dat wel past, maar ook een hoop absurditeiten aan het licht brengt, zoals een hele hoop stenen die veranderen in krabbetjes en een vrouw die plotseling heel groot wordt. Geweldig ook als Jack gered wordt en hij denkt dat hij hallucineert! Hoe komen ze erop.

Wat volgt is een steevast boeiend maar vaak onmogelijk te volgen en niet na te vertellen verhaal over piraten in alle soorten en maten, die het als de goeden opnemen tegen de regering, wat een stelletje sissy's zijn. De actie die erbij is gestouwd is dit keer niet mateloos irritant zoals in deel 2, maar spectaculair/totaal onzinnig. Ik heb me rot zitten lachen, en mijn vrienden vroegen meerdere keren wat ik nu zo grappig vond.
Maar was dat niet het hele idee? Want het is allemaal zo onlogisch. En toch fantastisch. De film lijkt een parodie te zijn op hoe hij onder de aandacht gebracht wordt. Want het is wel een coole actiefilm, maar met een hoop stompzinnige dialogen (met Elizabeth's speech als hoogtepunt ), nog idiotere wendingen (Elizabeth wordt piratenkoning ), en een fantastische Keith Richards!

Als vervolgens bij het totaal vreemde eindgevecht (er staan weet ik hoeveel schepen klaar, maar slechts 2 nemen het tegen elkaar op) Will Elizabeth ten huwelijk vraagt en zij Barbossa erbij betrekt, sprongen de tranen me in de ogen van het lachen. De muziek vervolmaakte het. Wat een onzin, maar hoe goed gedaan! Geen flauwe Kraken die er een eind aan maakt maar lekker knokken, en tussen door nog eventjes trouwen.

De makers hebben dit waarschijnlijk vol doodleuk enthousiasme aangepakt en het volgepropt met van het scherm spattende special effects, een hoop actie en coole acteurs. En ja, ik vond ze cool. Voor Orlando Bloom en Keira Knightley heb ik eigenlijk sinds de 1e POTC al een zwak gehad, en de grande finale van hun lovestory vond ik prachtig! Zij deden wat Davey Jones en Tia Dalma niet deden! Een liefderverhaaltje, dat me warempel wist te overtuigen met zijn eenvoud en schoonheid. ONGELOFELIJK.
De film slaagde waar Spider-Man 3 faalde: Hij propte alles wat ze in huis hadden bij elkaar, en zorgden voor een spetterende finale die ondanks zijn onnzinnigheid geweldig werkte.

Dank u, Gore Verbinski, Jerry Bruckheimer, Johnny Depp en iedereen, om me zo´n prachtig stuk filmonzin voor te schotelen. De allercoolste scène was trouwens die dat Jack en zijn gang naar die van Will lopen, met plotseling die heel niet-POTC-achtige muziek eronder, maar een quasi-cool deuntje met één overzichtshot en voor de rest close-ups. Het had een western kunnen zijn.

Nog even over Will en Elizabeth: Wij hadden de eer al in de zaal te mogen terwijl de credits van de vorige show nog bezig waren, en, u raad het al, wij kregen het stukje na de credits alvast te zien. Mooie zonsondergang Een mooi eind, voor een toch geweldige trilogie, met helaas een dipje in deel 2. Want deel 3 borduurde dan wel (succesvol) voort op deel 2, als je goed naar deel 1 hebt gekeken (en dat heb ik) herken je zoveel details!

Een feestje, dat was deze film voor mij. 4*

avatar van ReMyTje86

ReMyTje86

ik snap de mensen niet wat er mis is aan de film.

Ze denken dat het een kinderfilm moet maar dat is het eigenlijk niet, er komt meer bij kijken dan dat ik had verwacht, maar voor de mensen die het verhaal niet snappen vind ik echt jammer. Kijk dan pokemon ofzo als je daar een simpel verhaal lijn uit kan halen.

Ben vandaag naar de bios geweest en ik vond de verhaal vrij boeiend en de muziek en de acties en zo verder. Dat is mij mening.

Vind alleen jammer dat de gemiddelde cijfer een beetje laag is maar jah dat is pech hebben. We kunnen niet allemaal dezelfde mening hebben, daarom geef ik deze film een 4 hoog zat

avatar van -Priscilla-

-Priscilla-

Heb alle 3 de films gezien... Vond deze persoonlijk heel erg goed, maar toch vond ik een paar scenes er wat 'over'. Verder vond ik de eindscenes prachtig uitgewerkt.. Krijgt van mij een 5!

avatar van Hubertien

Hubertien

Heb deze film vorige week gezien.

Hij maakt een heleboel goed wat deel twee een beetje heeft alten liggen. Ik heb veel geklaag gehoord over dat de film te lang zou duren, maar het was echt van beign tot eind boeiend.

De vaagheden uit deel twee en het begin van deel drie werden in de loop van het verhaal duidelijk en alles viel op zijn plaats.

Ik vond het vooral mooir hoe Jack zijn droom opgaf (Kapitein worden van de Hollanders) om Will in leven te houden (Jack liet hem het hart van Davey Jones doorboren, zodat hij kapitein van de Hollander werd en in leven kon blijven). Het viel zo mooi op zijn plaats; hoewel ze tijdens hun missie tegenover elkaar kwamen te staan, bleken ze uiteindelijk toch goede vrienden.

Kortom een geweldige film: 4 ****

avatar van luuk1988

luuk1988

Ik had vanaf het begin af aan al moeite met onthouden met wie welke belangen en doelen had. Als dit gedurende film ook nog 20 x verandert. En hij overloopt naar die en zij naar die en hij dan toch niet blijkt te zijn wie je dacht dat hij was en uiteindelijk toch weer een zij blijkt te zijn... Dan kan ik niet meer zeggen dat er vermakelijke stukken in zaten maar dat het verhaal me toch in grote lijnen is ontgaan.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

luuk1988 schreef:

Dat vond ik juist wel interessant. Iedereen die iedereen verraadde. Nu waren er alleen meer mensen die dat deden, eerst stond Jack Sparrow daar alleen in. En dit soort films kijk je toch ook niet alleen maar voor het verhaal?

avatar van jella

jella

ik vond het wel een goede film.

alleen wat ik er minder aan vond is dat het niet echt een pirates sweer was. op dat gebied viel het een beetje tegen.

een vriendin van mij vond het een hele slechte film.

ze had zich er helemaal op verheugt en viel toen tegen

ik berijp heel goed waarom

het is niet een pirates film een te warrig verhaal en te raar iets

3.5 ( maar dan wel voor de film als gewoon film en niet voor pirates film)

avatar van erkin17

erkin17

een goede film en op het einde erg spannend en goed te volgen !

En zeker mooie special effects!!!

was van het begin tot het eind erg boeiend

Een dikke 5.0

avatar van hell300

hell300

luuk1988 schreef:

Het is gewoon een hele goede film, en als het ingewikkeld wordt, tjah kan je zelf er niks aan doen denk ik, maar het geniale van alles is, en dat ziet bijna iedereen over het hoofd, dat jack sparrow alle touwtjes in handen heeft(behalve aan het begin toen hij gered moest worden), net zoals in deel 1 en 2(Jack wilde dat Will ging overlopen etc. etc.) Althans, grotendeels van de films wel. Het wijkt misschien af van de andere 2, maar dat is ook de bedoeling. Ik zou het erg saai vinden als hij teveel op deel 1 of 2 leek en er geen veranderingen kwamen. hij krijgt 5 sterren van mij want ik heb genoten

avatar van Witch-king

Witch-king

Dit is een schitterende film, al die piratenkapiteins (m/v) heel mooi gedaan.

****4,5*****

avatar van kitno

kitno

Ik vind het een hele goede film. normaal ben ik niet zo onder de indruk van de vervolgdelen, maar pirates 3 haalde gewoon een heel hoog niveau. Jack Sparrow werd wederom fantastisch neergezet door johnny Depp. Enig minpuntje is het zwakke acteren van Orlando Bloom. Best wel een verassende wending werd er in dit derde deel aangebracht met het verraad van Jack door Elizabeth en Will Turner.4,5 ster

kitno schreef:

waarom acteerd orlando slecht ????

avatar van Bone*Thugs

Bone*Thugs

Heb hem vandaag in de bios gezien en ik vond hem geweldig hoor!

Dit deel vond ik zekers beter dan deel 2..die vond ik ook wat minder in vergelijking met deel 1!

Personages werden goed gespeeld en Orlando bloom speelde ook goed vond ik dus ik snap niet hoe Kitno daarbij komt!

Depp zette ook weer een goede rol neer.....

En ondanks dat hij best lang duurde heb ik daar totaal niets van gemerkt toen er pauze kwam dacht ik echt van: zo nu alweer 1,5 uur voorbij!

* 4

avatar van Kevin13

Kevin13

Bone*Thugs schreef:

ik vind ook dat Orlando Bloom in deze film niet goed acteerd, in al zijn films acteert hij slecht. Als je 1 film kent waar hij goed in acteerd zeg het my dan.

Met Johhny Depp zijn personage, Captain Jack Sparrow kun je je goed in mee leven, dus je leeft mee met wat het personage overkomt.

Orlando Bloom acteerd zo slecht, dat Will Turner niet geloofwaardig overkomt! een voorbeeldje

In Pirates Of The Caribbean: Dead Mans Chest was de Black Pearl gestrand op een eiland met inboorlingen, die zo te zien kannibalen zijn. Jack Sparrow kan ontsnappen aan de inboorlingen en loopt naar het schip. Mr. Gibb dacht ik, vraagt aan Will om weg te gaan. Will zy toen ' Niet zonder Jack ' ( deze zin werd ook heel slecht gezegd) Toen kwam Jack Sparrow afgelopen, met tientallen inboorlingen achter hem. Wat Will toen zy was wel redelijk grappig, maar superzwak voorgebracht, ' Time to go!

in deze film is hij wel al serieus verbetert tegenover de vorige 2.
Orlando Bloom is simpelweg geen acteur voor toppers, voor films die moeten entertainmen. Alleen bijrolletjes is voor hem weggelegd, zoals in
The Lord Of The Rings:

The Fellowship Of The Ring
The Two Towers
The Return Of The King

avatar van Slater

Slater (crew films & series)

Ha, als dat bijrolletjes waren kan je er net zo goed Troy bij zetten.

avatar van markie1978

markie1978

Kevin13 schreef:

in deze film is hij wel al serieus verbetert tegenover de vorige 2.
The Lord Of The Rings:

The Fellowship Of The Ring
The Two Towers
The Return Of The King

Ik denk dat je een beetje jaloers bent, Olando Bloom is wel degelijk een groot acteur, hij maakt juist de ruimte vrij voor Johnny Depp, zodat hij zijn typetje extra goed kan acteren. Johnny Depp is Orlando erg dankbaar.

avatar van Kevin13

Kevin13

markie1978 schreef:

Heeft Johnny Depp ooit gezegd dat hij Orlando Bloom heel dankbaar is

En ik zal nooit jaloers zijn op een acteur die niet kan acteren.

En als Orlando Bloom dan toch zo een goede acteur is, waarom zei Gore Verbinski dan dat Orlando Bloom niet meer mocht meedoen in de 4de film. naar het schijnt komen er 6.

Of Orlando Bloom nu mag meedoen in POTC 4 weet ik niet.

En Slater, Orlando Bloom speelt geen bijrol in Troy maar een hoofdrol. En in Troy heeft hij HEEL slecht geacteerd.

avatar van feanaro surion

feanaro surion

In Troy was iedereen slecht, zelfs acteurs die ik normaal erg goed vind, dus dat zegt niet zoveel.

avatar van Word_Play

Word_Play

serpico schreef:

Een feestje, dat was deze film voor mij. 4*

Haast perfect verwoord, mijn dank daarvoor. Scheelt me een hoop typwerk. Al deed het liefdesverhaaltje van W&E mij totaal niets, het mocht de pret inderdaad niet drukken. En geniale move inderdaad om Elizabeth tot piratenkoning te kronen .

Ook voor mij 4 sterren.

avatar van Lyssa

Lyssa

Weer teleurstellend in vergelijking met deel 1... duurde veel te lang en een paar zinloze, slecht uitgewerkte verhaallijnen, die de film veel langer dan nodig maakten. Weinig boeiend vond ik, hoewel Johnny Depp natuurlijk erg vermakelijk was. Tegenvaller....

1,5 ster

avatar van fanaat

fanaat

Ik heb deze film een tijdje geleden gezien, en ik vond hem geweldig!!!

Ik heb zelden zo genoten van een film.

De humor vond ik soms wel een beetje flauw worden, de makers hadden er duidelijk moeite mee om de humor van 1 en 2 erin te houden, maar dat neemt niet weg dat ik soms wel erg gelachen heb om de opmerkingen van Johnny Depp en andere grapjes.

De Special effects vond ik echt geweldig. Met name die actie scene in de draaikolk, echt geweldig .

Het verhaal is erg ingewikkeld als je 1 en 2 niet hebt gezien, dus als je vanplan bent om naar deze film te gaan raad ik je aan om 1 en 2 nog even snel te huren.

Kortom echt een geweldige film die voor iedere pirates fan sterk is aan te raden.

4,5

avatar van Frikkelrab

Frikkelrab

Ik vond 1 en 2 wel leuk, het is leuk om naar te kijken maar of ik 3 wel wil zien... Ik hoor goeie recenties, van mijn vrienden enzo, als: "WAUW! Dit was echt het beste deel..." Ik weet niet zkr of ik naar de bioscoop ga, maar als ie op DVD is ga ik hem zkr kijken!

avatar van -jack_sparrow-

-jack_sparrow-

ik zou zeggen , zeker gaan , want er zijn genoeg mensen die deze film in hun top tien zouden willen laten staan , hij is echt goed.

maar dit is mjin mening maar