Genre: Actie / Misdaad
Met onder meer: Willem Dafoe, Sean Patrick Flanery en Norman Reedus
Gesproken taal: Engels en Spaans
Bekijk via Videoland
Plot The Boondock Saints
"Thy Kingdom Come. Thy Will Be Done."
De Ierse broeders MacManus voelen dat ze een missie van God hebben om alle misdadigers in hun stad Boston te vermoorden. Al snel worden ze opgehemeld door de media, die ze The Boondock Saints noemen. Ze krijgen de FBI, onder leiding van de extravagante Paul Smecker achter zich aan.
Paul Smecker
Detective Greenly
The Chief
Macklepenny
BoordAppel
Haha, altijd goed te merken als de site het even niet goed doet. Iedereen meteen honderden keren op de "plaats bericht" knop drukken
PatrickL
Ik heb ze al verwijderd
, het waren een stuk of 10 geloof ik, ik raakte net geïrriteerd toen de site bleef hangen dus ik dacht ik druk nog een paar keer op bericht versturen. Gelukkig heb ik mijn pogingen tijdig gestaakt en heb ik mijn computer opnieuw opgestart, anders was ik waarschijnlijk langer bezig het verwijderen van al die berichtjes dan met het plaatsen ervan.
poekie
het blijft gewoon een goede film wat andere mensen ook zeggen,
de site is vernieuwd.....
nogmaals voor de fans.
The Great Gonzo
Jazeker de film is gewoon vet, en het gaat eens een keer om zinvol geweld
Hobbes
Jazeker de film is gewoon vet, en het gaat eens een keer om zinvol geweld
bezoekers van een stripclub afschieten is zinvol geweld?
mister blonde
zonder me te mengen in een discussie over het spelen van eigen rechter... dat waren allemaal maffiosi (wat ook duidelijk werd).
Hobbes
dan is het te lang geleden dat ik de film zag. Ik dacht dat degene die de broertjes overhoop knalden mafiosi waren...maar degene die rocco neerschiet niet. dacht ik.
Nou ja, de kat was iig wel onschuldig. dat was zinloos
poekie
dat was volgens mij ook de vraag van de film
is het goed wat ze deden?
silent bob
zeer goeie film met een goed tempo.
ps. catch you on the flip side
Kai
paar geweldige scene's.
geweldige dafoe.
maar mist het allemaal net.
3,5
Chainsaw
Heerlijk over-the-top actiefilmpje. Een verhaal dat dik 100 minuten boeiend blijft en een tevens heerlijk idiote Dafoe maken deze film tot een kleine kermis. Lekkere sfeer, goed en vlot tempo en een flink portie humor. Uitstekend geschikt voor mensen met een DVD speler, een luie stoel en een zak chips binnen handbereik. Ik heb iig genoten.
4 sterren.
FX
de held van deze film is en blijft Ron Jeremy!!

Hoe vaker ik Ron Jeremy zie in deze film, hoe harder ik moet lachen! Wat een held!
Die scene met dat nichterige vriendje van Dafoe blijft trouwens ook geweldig!
Ik geef hem er een 1/2* bij, 4.5*
dope
- 20072 stemmen
Superfilm! Dafoe rules! De aktie is geweldig (en eens op een andere manier in beeld gebracht!), er zit humor in (vooral de ietwat racistische joke van funnyman) en je hebt geen flauw idee hoe de film afloopt. Ik verheug me gigantisch op deel 2.
Jammer dat we niet meer dan 5* kunnen geven!
Nairo
Dit is de beste film ooit!, meesterlijk hoe alles in elkaar is gezet, het begin van de misdaad, uitleg van dafoe en daarna de daad.. ik heb de film nu 25x gezien.. hij blijft fantastisch
And shepards we shall be!
donnie B.
Dan ben jij vast ontzettend blij dat er aan een vervolg gewerkt wordt!
aegron
waar staat het dat deze film vanavond op tv komt?
Ik kan het nl nergens terugvinden!
Art
waar staat het dat deze film vanavond op tv komt?
Ik kan het nl nergens terugvinden!
Volgens mijn gids komt om 00:00 The Saint en de BBC bevestigd dat ook dus dan moet dit een foutje zijn
gemaster
Een lekkere wegkijkfilm. De rol van Dafoe vond ik ietsje té over the top. Bovendien doet de film wel heel erg zijn best om hip en cool te zijn. 3,5 ster voor de leuke actiescenes.
mvkooten
Ik vind deze film zwaar over gewaardeerd.
Ik heb niet alle posts door gelezen, en mijn commentaar zal waarschijnlijk vaker gegeven zijn. Maar ik vind dit een beetje een Quentin Tarantino wannabe film.
Dafoe vind ik zeker niet goed acteren in deze film.
Frum
Ik vind dit een van de beste films die ik ooit gezien heb. Actie, humor, (redelijk) onvoorspelbaar en een flink tempo. Vooral aan het einde een aantal scenes fantastisch in beeld gebracht. Ben benieuwd naar deel 2!
harmonica
geweldige film,
met een leuke rol van dafoe
en mooie originele film met geweldige actie en verhaal

Actiefilm 'The Boondock Saints' met Willem Dafoe morgenavond (12 maart) uitgezonden op televisie

Knetterharde misdaadfilm 'The Boondock Saints' met Norman Reedus en Willem Dafoe vanavond op televisie

Vijf films waarover critici en het grote publiek het maar niet eens kunnen worden

Heat
Misdaad / Thriller, 1995