• 9.373.056 stemmen

Geregisseerd door: Greg McLean

Met onder meer: Sam Worthington, Radha Mitchell en Michael Vartan

Plot Rogue

"How Fast Can You Swim?"

Een Amerikaanse schrijver reist door de outback in Australië en sluit zich aan bij een groep toeristen die het Kakadu National Park willen ontdekken. Wanneer ze echter genoodzaakt zijn om op een alarmsignaal af te gaan, treden ze een onbekend territorium binnen waar een reusachtige krokodil het op hen heeft gemunt...

avatar van kakstoel

kakstoel

ben benieuwd,als die maar beter is dan wolf greek.

kakstoel schreef:

wolf greek.

avatar van BlueSword

BlueSword

weer zo een krokodil film... hopelijk ziet ie er nu wel beter uit.

michael vartan is wel een goeie acteur.

Van de regisseur van Wolf Creek zal wel goed komen

Vrij goede cast ook

Michael Vartan: (One Hour Photo, Monster-In-Law)

Radha Mitchell: (Man On Fire, Silent Hill)

Robert Taylor: ( The Matrix, Vertical Limit)

Film komt rond de kerst uit.

Verschoven naar Mei 2007

Verschoven naar Oktober 2007

avatar van orginaliteit

orginaliteit

hier is al een trailer ,toevallig gevonde op youtube

avatar van orginaliteit

orginaliteit

zalige poster !! ziet er niet nep uit , deze wordt goed , kijk maar naar de trailer

avatar van Bas I.

Bas I.

Ik kan bijna niet wachten. Wolf Creek was al erg gaaf en dat kan deze ook nog wel eens gaan worden! Gewoon verstand op nul en gaan.

avatar van jstinissen

jstinissen

Ik heb hem gisteravond gekeke

vondt het wel een aardig filmpje

maar ik hou van dit soort genre

dit is net zoiets als Black Water

alleen hier is de krokodil veel realistischer

avatar van stinissen

Ik moet me aansluiten bij de mening van me zoon , dus als je blackwater goed vond zul je deze prent zeker kunnen waarderen, een dikke zeven dus 3.5*

avatar van Snitz129

Snitz129

Geen verkeerde kroko-film, het beest lijkt tenminste nog op een krokodil. 3*(tjes)

avatar van brave71

brave71

Aardige film, met een leuke croc

Brengt niet veel nieuws, maar aardig om te kijken

avatar van MatthijsG.

MatthijsG.

Leuke film in een prachtige omgeving.

De krokodil ziet er redelijk realistisch uit.

Wel had ik wat meer "verscheur-scène's" willen zien....

avatar van darkcity

darkcity

Zoals al eerder gezegd is hier; aardig maar voor het grootste deel vond ik hem toch te saai en laten we eerlijk zijn, krokodillen zijn nou niet echt eng, dan zie ik liever een haai ofzo.

Er zaten wel een paar spannende stukjes in en er zit een goede muziek in de film, die samen met de prachtige omgevingsshots wel een bepaalde sfeer oproepen.

Maar verder toch echt te standaard, jammer, want McLean deed het bij Wolf Creek wel helemaal super! 3*

avatar van blessing

blessing

vond het een goede film en was niet te overdreven. Zat de nodige spanning in. Voor mij een dikke 3

avatar van tonniedorrie

tonniedorrie

Heb hem gisteravond gezien en vond hem superspannend, had meer verhaal hebben als blackwater,i

En ik vind krokodillen net zo eng als haaien , je bent er toch bij allebei geweest als ze je te pakken krijgen

Ik vind dit een aanrader, daarom 4* van mij

avatar van Horrordude

Horrordude

wat een gave film zeg! de plot omschrijving hierboven klopt niet helemaal maar dat geeft niet...

Zelden een film gezien met zulke prachtige animaties, echt sprekend...

avatar van De Meester

De Meester

Film met fantastische omgevings plaatjes en zeker spannende momenten in een broeierige sfeer! Het eerste halfuur gebeurt er op zich niks, maar die broeierige sfeer is juist dan erg sterk, waardoor je de spanning al kunt voelen. Het verhaal heeft verder niet vel om het lijf, maar in zijn geheel een film die toch goed in elkaar zit!

avatar van aerts007

aerts007

Vond persoonlijk Black Water stukken beter.

Krok leek wel weggelopen uit tekenfilm, niet realistisch genoeg.

Jammer, had meer in gezeten!

avatar van Fredro

Fredro

Deze film is zeker ook geen topper maar wel een spannende film. Er zijn jammer genoeg ook wel veel negatieve punten in deze film zoals die vrouw dat nog leefde, de dood van de krokodil...
2.5

avatar van Defective

Defective

Beter als Black Water, alleen jammer dat de vaart er halverwege een beetje uit is! 2.5* voor het eerste en laatste gedeelte van de film!

avatar van Lui

Lui (crew films)

de omgeving in deze film is prachtig, net als de dieren die je soms ziet. de krokodil was een beetje overdreven groot, maar ik vond hem er wel heel echt uit zien.. zoals een paar mensen al zeggen deze film lijkt erg op black water. eigenlijk komen beide films op hetzelfde neer. persoonlijk vind ik deze stukken beter

avatar van boldhead

boldhead

zeer goede film en een goed uitziende croc, mooie omgevingen

avatar van Crawler

Crawler

heb deze nog niet gezien, maar vond wolf creek ( van de zelfde maker) ook goed

avatar van mixmaster

mixmaster

spannende film die veel lijkt op black water , alleen net iets te weinig scenes waar iets gebeurd.

wel een leuke film om een keer te zien , ook mooie beelden van het landschap van australie .

avatar van aerts007

aerts007

Horrordude schreef:

Zelden een film gezien met zulke prachtige animaties, echt sprekend...

Echt sprekend, croc van +- 10 a 12 meter die een vrouw meeneemt naar z'n hol! Deze vrouw bloed minder dan ik bij de tandarts en het ongelooflijke uit de kluiten gewassen monster wordt nadien in verhouding gedood met een tandenstoker!

Echt sprekend............................!

avatar van Macmanus

Macmanus

Geinige Jaws variant.

Hoewel McLean niet bijzonder origineel is en het ook tot nu toe nooit super briljant wil worden. Zijn beide film aardig kijkvoer.

Deze film is simpel, er is een hele grote krokodil en wat mensen op een boot die dienen te worden opgegeten. Redelijk effectief spannend filmpje dat het monster lang verborgen houd zoals gebruikelijk in films als deze. Het Happy einde is wat jammer.
Maar leuk om een keer te kijken als het alweer een tijdje terug is dat je een jaws achtige film hebt gezien.

3 sterren.

avatar van ninoboy1

ninoboy1

Beetje overdreven......ni?

avatar van Lee72

Lee72

Deze viel me behoorlijk mee, beter dan ik had verwacht. Realistisch is anders, maar het blijft een film natuurlijk. Omgeving is zeker de moeite waard om een keer 'live' te gaan bekijken