Scary Movie 4 (2006)
Geregisseerd door: David Zucker
Met onder meer: Anna Faris, Regina Hall en Craig Bierko
Releasedatum: 13 april 2006
Plot Scary Movie 4
"Bury the grudge. Burn the village. See the saw."
Wanneer de aarde wordt bestormd door gigantische tri-pods, is niemand meer veilig. Cindy Campbell probeert de aarde te redden, maar ze heeft meer aan haar hoofd. Ze is namelijk bezig te achterhalen wat er aan de hand is met een jongetje uit 'Grudge house' waar ze op moet passen. De problemen stapelen zich pas echt op wanneer ze slachtoffer wordt van zieke spelletjes van een moordenaar.
Cindy
betre speller-
nog meer humor-
en een beetje spanning-
en vele extras-
dus deze film met anne faris en leslie nielson(favo speller)
verdient 4,0*
maxo922
De op een na slechtste van het scary movie kwartet, In mijn ogen.
De grappen blijven overdreven, dat had ik natuurlijk wel verwacht, maar ze waren ook nog eens erg flauw, met het toppunt: de eindscene met (Gelukkig neppe) Oprah Winfrey. Ik vond het vooral jammer dat de parodie op 'The Grudge' zo slap was. Meer zal ik er niet over zeggen, * 2,0 kleine sterretjes.
charmed one
weer een geweldig gevolg. maar hij is wel wat minder dan deel3 en ook dan deel1 natuurlijk. maar weer beter dan deel2.maar deel 1 is het beste dan deel3 en dan deel 4 en dan deel 2. maar ik heb weer in een deuk gelegen.maar deel 1 en 3 kijk ik toch wel het vaakst.er komen steeds meer parodien films maar de scary movie films zijn nog steeds de beste .
TragieStar.*
Ook weer niet beter dan de rest.
Jammer hoor.
De grappen waren veel minder. Het verhaal was best saai.
Maar toch bleef ik kijken op een of andere manier.
Scary movie heeft altijd wel wat om toch te kijken!
Raar maar waar.
Ook al scoort hij bij mij niet zo hoog.
kleinepierik
leuk verhaal en best goed geacteerd
soms was het heel flauw
deel 1 is nogsteeds het beste
movie acteurs
Ook al niet al te best. Beetje overdreven om 4 films te maken. Erg overdreven voor dit soort films. Het op de hak nemen van The Grudge, War of the Worlds en Saw vind ik dan nog wel leuk dus 2,0
Ieperman
- 1934 stemmen
De eerste 25 minuten zijn goed daarna gaat het niveau naar beneden. Dankzij de eerste 25 minuten krijgt deze film toch nog 2,5 anders was dit een 2 geweest!
moviemafketel
- 19752 berichten
Dokter Phil met shaquille o'neal was tenenkrommend slecht.
The grudge was wel komisch soms. Die honkbal tegen dr kop moest ik ook even lachen. Daarna werd het inderdaad erg slecht met de wotw parodie.
Ieperman
- 1934 stemmen
Dokter Phil was inderdaad niet te best. Maar na de begingeneriek vond ik het goed vooral de scene met Charlie Sheen vond ik heel goed. Wel jammer dat hij maar zo kort meespeelt.
De scenes met de oude vrouw vond ik ook nog wel leuk maar vanaf dan gaat het naar beneden. Als ze dan in dat oude dorp toekomen en als er dan één een gebed moet opzeggen en pee pee vagina zegt. Dan tja
jobbybx
Ik vond hem slecht .Van hetzelfde allooi als deuce biagalo 2
Laag bij de grondse humor
the new guy
betre speller-
nog meer humor-
en een beetje spanning-
en vele extras-
dus deze film met anne faris en leslie nielson(favo speller)
verdient 4,0*
Hier klopt iets niet.
( J )
dit had in de film gemoeten.!!
MovieHolic
Wel oke ^^ een leuk aantal parodieën weer.
Uiteraard geen klasse film maar lekker flauw
White Trash
Deel drie was erg grappig dit deel beduidend minder.. eiegenlijk nergens echt grappig.
AGE-411
Je onderbouwing is ook niet echt om te juichen..
Wat dacht je van:
Absoluut humorloze, irritante kutzooi zonder verhaal?
Ik vermoed dat de meeste gebruikers die deze laag stemmen diezelfde onderbouwing kunnen gebruiken.
Ace Hanlon
Gewoon een heerlijke verzameling klinkklare onzin. Dit soort films zouden verplicht iedere week moeten komen.
En als je, zoals AGE-411 hierboven, een film MET een verhaal wilt moet je niet aan een Scary Movie beginnen.
Je weet van te voren, dat dat er niet in zit.
Dus AGE-411, misschien zit het humorloze bij jezelf????
Ik heb me kostelijk vermaakt en deze film is mij 4* waard!!!
wavanbuuren
Beetje vreemde opmerking richting AGE, Hanlon. Zoals je aan de stemverdeling kunt zien, zijn er erg veel mensen die deze flauwekul niet trekken en dus een zeer lage beoordeling geven. Ligt dus zeker niet aan een zogenaamd gebrek aan humor bij AGE.
Zelf denk ik dat (even bewust gegeneraliseerd) dat er relatief veel jongere mensen hoger beoordelen bij dit soort films en dat de wat oudere usres en de usres die meer films hebben gezien, en dus meer vergelijkingsmateriaal hebben, niet snel hoger zullen geven dat pak em beet ** 1/2
Ik vond het in elk geval helemaal niks.
moviemafketel
- 19752 berichten
Ik denk dat wavanbuuren ergens gelijk heeft. Ik moest hier jaren geleden nog wel eens om lachen, maar als je wat ouder wordt en dus ook wat groeit in humor zie je in dat dit soort films eigenlijk niks grappigs bevatten.
Maar ja humor is niet te generaliseren, dus als er mensen zijn die dit helemaal geweldig vinden is dat hun goed recht. Het stukje met Opera Winfrey op het einde vond ik trouwens nog niet zo beroerd, omdat Cruise even lekker in de zeik werd genomen, wat ik een zeer vreemd mannetje ben gaan vinden.
wavanbuuren
Helemaal eens. Iedereen dit dit wel leuk vind: Enjoy it!
Net zo goed als iemand die dit niet leuk vindt, er begrip voor moet hebben dat anderen dit slap vinden. Daarom veroordeel ik de opmerking van Hanlon richting AGE.
jordandejong
Gelukkkig beter dan deel 3 en beter dan dat ik had verwacht.
Er zaten toch wel weer een aantal leuke grappen in, maar net zoals in alle scary movies ook weer wat ongeslaagde. Ik vond die wolk die op een reet leek erg grappig, ook vond ikhet deel van de opkomst van de tripod wel leuk. of die chinees in dat grudge huis. toch blijven scary movie 1+2 het beste sinds dien is de reeks toch echt wel een beetje achteruit gegaan. Toch ga ik deel 5 ook kijken, als die ooit komt.
Ook kan je duidelijk zien dat er aan de decors en custumes veel geld is uitgegeven want die zagen er erg mooir uit.
weljammer dat King Kong er helemaal niet inzat maar hij staat wel op de poster.
AGE-411
Je weet van te voren, dat dat er niet in zit.
Dus AGE-411, misschien zit het humorloze bij jezelf????
Ik heb me kostelijk vermaakt en deze film is mij 4* waard!!!
Absoluut niet. Er zijn pakken films waarbij ik goed moeten lachen.
Helaas ligt deze goedkope pis-kak-scheet-tet-humor mij niet echt.
ILDIB
Gewoon erg grappig, hoogtepunt is het in de zeik zetten van cruise de hele film door.
van duijn
Vond hem erg tegenvallen. Ik heb niet zo vaak kunnen lachen als bij de andere delen... De humor was iets TE flauw.
m1701
Vond deze film echt onwijs grappig. Miss. zelfs wel beter dan de vorige....
Echt in een deuk gelegen.
Orphan
Scary Movie 4 is echt een super leuke film!
Zeker de beste van de serie.
4 was het leukst daarna 3, dan 2 en dan 1.
En Anna Faris is echt een komische actrice!

Scary Movie 5

American Reunion
Komedie, 2012

Long Khong
Horror, 2005
spookhuisalien life-formriesen-ipod parodiecrude humorspookachtigspoofconflicthorror spoofbuitenaardse invasiefamiliehorror parody dumb blonde