Scary Movie 4 (2006)
Geregisseerd door: David Zucker
Met onder meer: Anna Faris, Regina Hall en Craig Bierko
Releasedatum: 13 april 2006
Plot Scary Movie 4
"Bury the grudge. Burn the village. See the saw."
Wanneer de aarde wordt bestormd door gigantische tri-pods, is niemand meer veilig. Cindy Campbell probeert de aarde te redden, maar ze heeft meer aan haar hoofd. Ze is namelijk bezig te achterhalen wat er aan de hand is met een jongetje uit 'Grudge house' waar ze op moet passen. De problemen stapelen zich pas echt op wanneer ze slachtoffer wordt van zieke spelletjes van een moordenaar.
Cindy
Marilyn
Oliver
Ezekiel
Holly
Best een geinig deel met enkele geslaagde grappen over Saw, The Grudgde en War of the Worlds. Maar de film is wel erg kort en de humor momenten zijn toch minder als in de voorgaande delen 1 en 3. Je moet van dit soort humor houden; ik heb dat wel.
wo2-Freak
Na al die mislukte delen van Scary Movie, na al dat slechte negatieve commentaar op/over hun films van Scary Movie, durven ze nog een film van Scary Movie te maken !?
Dan ben je tog achterlijk
jumpstylemovie
1 : Scary movie 1
2 : Scary movie 2
3. Scary movie 4
4. : Scary movie 3 ( die is best saai)
hellblazer93
Net als deel 3 ook zeer leuk. Niet al TE flauw zoals in deel 2 maar nog net oner de grens. Veel lachwekkende scenes en de parodieën zijn goed gelukt. Vooral van Saw was erg grappig. Maar ik snap niet dat King Kong op de hoes staat, aangezien er niets van King Kong in de film komt. Toch leuk deeltje.
JTV-kijker
- 2017 stemmen
ik moet deze film nog eens opnieuw bekijken, 1,2 en 3 heb ik al een paar keer gezien omdat mijn vriend deze alle 3 op DVD heeft maar 4 heb ik wel nog in de bios gezien maar daar kan ik me niet zoveel meer van herinneren...
oruiz
welgrappig dat deze regisseur alleen maar klote films heeft gemaakt Gebrek aan talent, of gewoon laks?
AGE-411
of gelijk De Vught (plaatselijke beerputtenleeg firma): rijk worden met shit waar mensen niets om geven.
Jakke0071
4:scary movie 2
nu hopen dat deel 5 ook goed word, gelukkig doet Leslie Nielson
ook weer mee als president, dat maakt veel goed

film master
anders dan deel 1,2 en 3 meer special effects gebruikt, maar blijft grappig.
kaydegreef
Opnieuw een leuk "scary movie"-deel,maar helaas niet zo goed als alle andere delen
Vond hem eigenlijk een beetje teleurstellend(aantal goede grappen,maar ook veel slechte of zelfs gebruikte grappen uit vorige delen)
Maar nog steeds leuk om naar te kijken
Aanrader voor "scary movie" fans
xNorbxCorex
Ik vind de grappen in deze film echt verschrikkelijk slecht. Ik heb er nergens echt goed om kunnen lachen helaas. De eindscene bij Oprah was toch nog het beste naar mijn idee.
K@i
wtf doet KING KONG hier tussen
KING KONG is een coole gozer en absoluut geen horrorfreak
Realride
Ik vind Scary Movie 3 ook heel leuk, maar Scary Movie 4 is ook best wel leuk. Maar weet je wat ik nou raar vindt?
Brenda, die was in Scary Movie 3 vermoordt door Tabitha. Maar in Scary Movie 4 is ze weer levend? Raar toch?
maerk
wtf doet KING KONG hier tussen
KING KONG is een coole gozer en absoluut geen horrorfreak
King Kong komt niet eens voor in de film!
Tonypulp
Dan ben je tog achterlijk
Haha niet als het je bakken met geld op blijft leveren
Want anders zouden ze het écht niet doen, ik word er alleen maar gelukkiger van. vind ze stuk voor stuk erg leuk.
1 iets minder dan de andere, maar ze krijgen me altijd wel weer aan het lachen
Imper
Ik vond af en toe er leuke momenten invoor komen maar verder vond ik er weinig aan
maxo922
grappiger dan de eerste, alleen naar mijn mening iets te veel stompen en stoten. * 3,0
Tha Luz
Naar mijn mening de beste scary movie,vond dat ze saw er goed hebben nagespeeld en zaten nog steeds erg leuke grappen bij bijv:Micheal Jackson.Wel raar dat King Kong op de hoes en posters staat terwijl die nieteens meedoet,is dat een grap ofzo?
3.5
1.ScaryMovie 4
2.ScaryMovie 1
3.ScaryMovie 3
4.ScaryMovie 2
Wonderbra
Minder dan deel 3, beter dan 2 en ongeveer gelijkwaardig aan deel 1. Binnenkort deel 5
Zonnedaeler
Leukste van de 4, grappigste die ik ooit gezien heb hahah.
Gewoon lol, ik hoorde dat ze met een 5de zijn begonnen, lijkt me niet zo leuk.........
Maar als ze het toch doen hoop ik dat ze er een klein rolletje voor Matt LeBlanc in doen, want die vind ik zo goed, en zo grappig, die mimiek op zijn gezicht whahaha

Scary Movie 5

American Reunion
Komedie, 2012

Long Khong
Horror, 2005
spookhuisalien life-formriesen-ipod parodiecrude humorspookachtigspoofconflicthorror spoofbuitenaardse invasiefamiliehorror parody dumb blonde