• 9.378.143 stemmen

Geregisseerd door: David Zucker

Met onder meer: Anna Faris, Regina Hall en Craig Bierko

Releasedatum: 13 april 2006

Plot Scary Movie 4

"Bury the grudge. Burn the village. See the saw."

Wanneer de aarde wordt bestormd door gigantische tri-pods, is niemand meer veilig. Cindy Campbell probeert de aarde te redden, maar ze heeft meer aan haar hoofd. Ze is namelijk bezig te achterhalen wat er aan de hand is met een jongetje uit 'Grudge house' waar ze op moet passen. De problemen stapelen zich pas echt op wanneer ze slachtoffer wordt van zieke spelletjes van een moordenaar.

avatar van The Oceanic Six

Best een geinig deel met enkele geslaagde grappen over Saw, The Grudgde en War of the Worlds. Maar de film is wel erg kort en de humor momenten zijn toch minder als in de voorgaande delen 1 en 3. Je moet van dit soort humor houden; ik heb dat wel.

avatar van wo2-Freak

wo2-Freak

Na al die mislukte delen van Scary Movie, na al dat slechte negatieve commentaar op/over hun films van Scary Movie, durven ze nog een film van Scary Movie te maken !?

Dan ben je tog achterlijk

avatar van tarentino

tarentino

deze film begint nooit te vervelen

avatar van JTV-kijker

jumpstylemovie

1 : Scary movie 1

2 : Scary movie 2

3. Scary movie 4

4. : Scary movie 3 ( die is best saai)

avatar van hellblazer93

hellblazer93

Net als deel 3 ook zeer leuk. Niet al TE flauw zoals in deel 2 maar nog net oner de grens. Veel lachwekkende scenes en de parodieën zijn goed gelukt. Vooral van Saw was erg grappig. Maar ik snap niet dat King Kong op de hoes staat, aangezien er niets van King Kong in de film komt. Toch leuk deeltje.

avatar van JTV-kijker

JTV-kijker

• 2017 stemmen

ik moet deze film nog eens opnieuw bekijken, 1,2 en 3 heb ik al een paar keer gezien omdat mijn vriend deze alle 3 op DVD heeft maar 4 heb ik wel nog in de bios gezien maar daar kan ik me niet zoveel meer van herinneren...

avatar van oruiz

oruiz

welgrappig dat deze regisseur alleen maar klote films heeft gemaakt Gebrek aan talent, of gewoon laks?

avatar van AGE-411

AGE-411

oruiz schreef:

of gelijk De Vught (plaatselijke beerputtenleeg firma): rijk worden met shit waar mensen niets om geven.

avatar van Jakke0071

nu hopen dat deel 5 ook goed word, gelukkig doet Leslie Nielson

ook weer mee als president, dat maakt veel goed

avatar van film master

film master

anders dan deel 1,2 en 3 meer special effects gebruikt, maar blijft grappig.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Opnieuw een leuk "scary movie"-deel,maar helaas niet zo goed als alle andere delen

Vond hem eigenlijk een beetje teleurstellend(aantal goede grappen,maar ook veel slechte of zelfs gebruikte grappen uit vorige delen)

Maar nog steeds leuk om naar te kijken

Aanrader voor "scary movie" fans

avatar van Resh

Resh

aahha heel leuk hoe ze Saw hebben nagedaan

avatar van xNorbxCorex

xNorbxCorex

Ik vind de grappen in deze film echt verschrikkelijk slecht. Ik heb er nergens echt goed om kunnen lachen helaas. De eindscene bij Oprah was toch nog het beste naar mijn idee.

avatar van turq

turq

Slaat totaal nergens op, begreep er niks van :s

avatar van K@i

K@i

wtf doet KING KONG hier tussen

KING KONG is een coole gozer en absoluut geen horrorfreak

avatar van Realride

Realride

Ik vind Scary Movie 3 ook heel leuk, maar Scary Movie 4 is ook best wel leuk. Maar weet je wat ik nou raar vindt?

Brenda, die was in Scary Movie 3 vermoordt door Tabitha. Maar in Scary Movie 4 is ze weer levend? Raar toch?

avatar van Lad

Lad

Scary Movie is raar...

avatar van maerk

maerk

K@i schreef:

wtf doet KING KONG hier tussen

KING KONG is een coole gozer en absoluut geen horrorfreak

King Kong komt niet eens voor in de film!

avatar van Tonypulp

Tonypulp

wo2-Freak schreef:

Dan ben je tog achterlijk

Haha niet als het je bakken met geld op blijft leveren

Want anders zouden ze het écht niet doen, ik word er alleen maar gelukkiger van. vind ze stuk voor stuk erg leuk.

1 iets minder dan de andere, maar ze krijgen me altijd wel weer aan het lachen

avatar van Imper

Imper

Ik vond af en toe er leuke momenten invoor komen maar verder vond ik er weinig aan

avatar van guylopez93

guylopez93

standaart scary movie film maar wel geinig af en toe

avatar van maxo922

maxo922

grappiger dan de eerste, alleen naar mijn mening iets te veel stompen en stoten. * 3,0

avatar van Tha Luz

Tha Luz

Naar mijn mening de beste scary movie,vond dat ze saw er goed hebben nagespeeld en zaten nog steeds erg leuke grappen bij bijv:Micheal Jackson.Wel raar dat King Kong op de hoes en posters staat terwijl die nieteens meedoet,is dat een grap ofzo?

3.5

1.ScaryMovie 4

2.ScaryMovie 1

3.ScaryMovie 3

4.ScaryMovie 2

avatar van Wonderbra

Wonderbra

Minder dan deel 3, beter dan 2 en ongeveer gelijkwaardig aan deel 1. Binnenkort deel 5

avatar van kimmie131195

kimmie131195

Dat laatste stukje met Saw erin was het grappigst !!!

avatar van R13

R13

grappige film.

echt grappige humor :']

avatar van Theunissen

Het leuke is er nu wel vanaf.

avatar van Zonnedaeler

Zonnedaeler

Leukste van de 4, grappigste die ik ooit gezien heb hahah.

Gewoon lol, ik hoorde dat ze met een 5de zijn begonnen, lijkt me niet zo leuk.........

Maar als ze het toch doen hoop ik dat ze er een klein rolletje voor Matt LeBlanc in doen, want die vind ik zo goed, en zo grappig, die mimiek op zijn gezicht whahaha