• 9.376.883 stemmen

Met onder meer: Justin Long, Blake Lively en Mark Derwin

Releasedatum: 18 januari 2007

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot Accepted

"When every college turned them down. . . they made one up."

Omdat hij is afgewezen door elke universiteit waar hij zich had aangemeld, besluit Bartleby "B" Gaines om met zijn vrienden een fictieve universiteit op te richten, South Harmon Institute of Technology, om hun ouders voor de gek te houden. Hun bedrog werkt echter zo goed dat elke afgewezen student zich inschrijft bij deze nepschool. Ondertussen probeert Bartleby ook het hart van zijn buurmeisje te veroveren.

avatar van Nibbler

Nibbler

Lijkt me een leuke film, ik verwacht dat dit een redelijke goede teenage feel-good comedy zal worden...

Als iemand nieuws erover heeft zou ik het graag horen...?

avatar van Idol

Robba

Origineel ideetje!

avatar van fritsy

fritsy

Klinkt toch ongeloofwaardig, voor een scheet heb je al diploma's nodig tegenwoordig.

En laten we het nog maar niet hebben over onderzoek Commissies en controlerende instanties. zal wel weer z'n another teenage movie wezen.

avatar van Altijdklagen

Altijdklagen

De schooltype die hier gecreeerd wordt bestaan echt!!

Ook in nederland.

Zoek maar eens op: De nieuwe school of school 23. zoiets was het.

Verder is de film hartstikke leuk! gewone "high school" komedie met het hart op de juiste plaats.

kijken dus!

avatar van The Contender

The Contender

Leuke en grappige highschool komedie. Lekker onderuitgezakt een fijne avond hebben

avatar van xinc

xinc

Ik vind het echt een geweldige film! Zitten echt momenten bij waar je je rot om kan lachen. Niet te veel bij nadenken gewoon genieten! 4*

avatar van edejong

edejong

leuk! 3.5

avatar van Shampoo

Shampoo

Net in de sneak gezien. Dit gaat natuurlijk helemaal nergens over en persoonlijk slik ik dit soort onzin niet. Werkelijk alle cliche's worden uit de kast getrokken in dit flinterdunnetje verhaal dat we al 10.000 keer hebben gezien. Een paar leuke momenten redden de film niet. 1,5 ster

avatar van Accezz

Accezz

Te flauw, niet mijn ding. Had er meer van verwacht. Kreeg er niet het highschool gevoel bij waar ik op hoopte.

avatar van Dado

Dado

Grappige film,, vooral Glen

avatar van eVRT

eVRT

Grappige film, proberen het een 80's high school comedy uitstraling te geven, wat ze aardig lukt. 3*

Goede film,je moet wel van de soort humor houden,ik heb op sommige momenten helemaal in de deuk gelegen.

avatar van FillumGek

FillumGek

Geen aanrader. Alles wat je ziet is al in andere highschool films gedaan. Het is een origineel ideetje, een school oprichten, maar in feite komt het op hetzelfde neer: feesten, zuipen en ouwehoeren. American Pie is naar mijn mening toch wel koning op dit gebied.

De film heeft leuke momenten maar te weinig. Leuk voor een keertje, maar als je hem niet te pakken krijgt, geen zorgen want je mist niks.

avatar van patrick17

patrick17

Wel een grappige film maar geen topfilm.Acteerwerk was maar mager geen echte grote namen alleen die bruine jongen sprak me aan.

2.5 *

avatar van lassie0210

lassie0210

Leuk filmpje. Geef hem een 4!

avatar van theresia

theresia

ben het helemaal eens met patrick17... wel leuk om naar te kijken, maar voegt weinig toe qua leuke grappen.. wachten tot hij maar een keer op tv is.. bioscoop zeker geen aanrader!!!

avatar van Tha-Player

Tha-Player

Is een leuke film om te kijken maar daar was het ook mee gezegd!

Zitten leuke stukken bij maar maar vond de rest matig!

avatar van chansadres

chansadres

Ik vond hem grappiger uit de hoek komen als American Pie. Wel makkelijk scoren maar wel erg leuk voor een keertje te kijken

3,5 *

veendiek

deze film was wel leuk ja 3.5

avatar van Hansjoh21

Hansjoh21

Toch wel een leuk verhaal en goed te doen om je avond door te komen. Geef het een 3.5.. Grappen waren oke met als hoogtepunt die gast die dingen wilt laten ontploffen door er aan te denken...

avatar van Dunny

Dunny

grappig verhaal, leuke stukken erin.Af en toe wat flauwe humor, maar daar houd ik wel van. Zeker het kijken waard! 3 *

avatar van johanm3

johanm3

Best grappig filmpje. Heeft z´n ups en downs. Niet echt vernieuwende grappen. Ben ze eigenlijk eerlijk gezegd allemaal weer vergeten. Toch heb ik een leuk anderhalf uurtje gehad.

Leuk dus om op een zondagmiddag te kijken.. verder niet bijzonder. 2,5*

avatar van Basse

Basse

Ik heb deze film net gekeken en vond hem echt geweldig! Zeker een aanrader 4*

avatar van Rogieor

Rogieor

Zeer vermakelijke film, heb vaak gelachen, en het idee is orgineel naar mijn idee..

de cast was ook goed, een typische tiener film, met veel humor erin

*5*

avatar van reiniero

reiniero

de film accepted is zeker de moeite waard om te kijken. Het is leuk omdat het de spot drijft met alle regels en laat zien dat het ook anders kan. Mijn waardering 5*

avatar van Brecht27

Brecht27

Vond deze film een beetje langdradig... Niet echt een goede komedie voor mij. Daarom geef ik ook maar een score van 2.0...

avatar van RoOsJ_LoVe

RoOsJ_LoVe

leuke film

maar jammer dat ik sommige delen irritant vind

avatar van Plankje

Plankje

Kon er niet om lachen

Echte film voor de jonge kijkers.