• 9.379.078 stemmen

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)

Actie / Thriller | 104 minuten

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: Justin Lin

Met onder meer: Lucas Black, Nathalie Kelley en Sung Kang

Gesproken taal: Engels en Japans

Releasedatum: 27 juli 2006

Plot The Fast and the Furious: Tokyo Drift

"On the streets of Tokyo, speed needs no translation."

Shaun Boswell was altijd al een buitenbeentje. Zijn enige binding met de buitenwereld is illegaal straatracen. Om aan celstraf te ontkomen moet hij naar zijn vader in Tokio die daar in het leger zit. Japan is nu net het land waar het straatracen is uitgevonden... Bij zijn eerste mislukte poging neemt hij het op tegen de "Drift King" die banden heeft met de Japanse maffia, Yakuza. Hij begeeft zich noodgedwongen in de onderwereld van Tokio in een spel op leven en dood.

avatar van Pimro

Pimro

Goeie film maar zeker niet beter als dde andere 3 maarr wel mijn favoriet!

avatar van Rodger

Rodger

Als je van auto's houdt is het een goede film, maar hou je van films.. kun je beter deze skippen..

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Samen met deel 1 de beste film uit deze goeie reeks Fast and Furious films. 3,5*

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

Bijna constant racen en veel te weinig verhaal. De slechte van heel the fast and the furious reeks. Ook andere regisseur en andere acteurs.

avatar van Quintijn

Quintijn

En ik denken dat het na het tweede deel niet slechter kon. Mijn complimenten, want het is ze namelijk gelukt!

1,5* voor deze film, niks vernieuwd ten opzichte van deel 1 of 2, slap aftreksel, enige pluspunt was dat ik weer een bekend gezicht zag aan het einde van de film.

avatar van DeCol

DeCol

Toch weer geen verkeerde film uit de Fast and the Furious reeks, wel de minste. Fast & Furious heb ik overigens nog niet gezien dus daar kan ik nog niet over oordelen.

Qua actie kom je wel weer aan je trekken. De laatste race vond ik zelfs nog even spannend, ook al weet je al hoe het eindigt. Het driften was wel leuk om te zien. Het verhaal is natuurlijk weer simpel en hebben we al vaker en beter gezien.

Lucas Black is een erg matige acteur en ook de rest van de cast was niet al te best. Black maakte overigens wel een paar leuke opmerkingen in de film waar ik wel om kon lachen.

Niet verkeerd voor een keertje. Vet deuntje heeft de soundtrack trouwens!

avatar van joel2305

joel2305

het verhaal is niet onaardig

wordt wel matig geacteerd

overigens ben ik wel zeer te spreken over het camerawerk

en natuurlijk compenseren de auto's een hele hoop

avatar van mrwhite

mrwhite

eigenlijk vin ik dit deel nog vrij goed.

deel 2 en 4 zijn de minste in de reeks

avatar van RSmovie91

RSmovie91

1 vind ik wel beter, maar dit komt daar dicht na (bij mij).

Maar dit heeft ook wel te maken met dat ik driften erg mooi vind om te zien. Ook de Veilside RX-7 en 350Z zijn erg vet!

Het verhaal is een beetje magertjes en het accent van Shaun vind ik zwaar irritant.

Maar toch blijft het een erg vermakelijke film om te zien (komt denk ik door de wagens )

avatar van Kr!kke

Kr!kke

RSmovie91 schreef:

en de mooie vrouwen die meestal talrijk aanwezig zijn in de Fast and the Furious reeks

avatar van RSmovie91

RSmovie91

Kr!kke schreef:

Hoe kon ik die vergeten

avatar van krosnicky

krosnicky

Dit is in prensiepe deel 4 maar hij word door velen he zien als deel 3 om dat hij erder is gemaakt dan fast and furious maar ja wie deze sage een betje volgt en de ondertiteling goed leest zou ook zeggen dat dit deel 4 is en fast and furious deel 3 is .dit deel kun je ook fast and the furious the next generation kunnen noemen want dit is een nieuw begin voor de saga net als starwars a new hope hier zeggen we dag tegen de avontuuren van braien o conner en volgen we nu de avontuuren van shaun boswell . ik hoop dat er nog 2 delen kommen die over boswell gaan

avatar van Tarkus

Tarkus

Tarkus schreef:

De film is ideaal voor straatraceliefhebbers.

Ook liefhebbers van mooie en snelle auto's komen aan hun trekken.

Maar uit de reeks van 3 films is dit wel de mindere wat betreft het verhaal. Het scenario stelt niet veel voor.

Ik geeft een 3.5 voor deze film voor de geslaagde racescenes en stunt, en.. voor de voortreffelijke soundtrack.

Maar ik mis wel het talent van Paul Walker en hoewel hij een cameo optreden maakt in deze film, blijf ik de film met Vin Diesel (deel 1 dus) nog steeds de beste vinden, misschien dat hij in deel 4 (als dat er ooit komt) wel weer volledig van de partij is.

Ook wel leuke en interessante extra's op deze DVD.

Heb de film naar aanleiding van het verschijnen van deel 4 nog eens bekeken en het veranderd niets of weinig aan mijn commentaar van bijna 3 jaar terug.

Het scenario had veel beter gekund en ook het gebrek aan de acteurs van het eerste uur, Paul Walker en Vin Diesel doet de film geen goed.

IK blijf de film evenwel goed vinden voor de raceliefhebbers en ook de soundtrack kan niet stuk.

Ondertussen weten we ook dat de 4de film er is, met de beide acteurs uit het eerste deel.

Ik kijk er naar uit...

avatar van charmed one

charmed one

dit deel is een stuk minder dan de 1ste en 4de deel. maar nog steeds vermakelijk.

avatar van GijsDeBeelde

GijsDeBeelde

Normaal gezien heb ik het niet zo voor snele, blitse autotjes, maar deze film is toch zeker het bekijken waard. Maar door de opzwepende soundtrack, zwoele sfeer en het 'underground' Tokyo is deze film een aanrader.

avatar van wwelover

wwelover

Deze film moet het hebben van de autoraces, en verder misschien van een paar mooie dames. En dan misschien nog de muziek, dat af en toe wel aardig is. Maar verder is dit echt een bagger film. Het filmwerk is enkel goed bij de races, en dan vooral de eindrace is wel geinig in beeld gebracht. Maar verder kent de film twee groot stoorzenders, ten eerste het dramatische verhaal. Slaat nergens op, niet spannend, heel voorspelbaar en gewoon te dom voor woorden. En ten tweede de hoofdrolspeler, Lucas Black, wat is die gozer slecht zeg met z'n gemaakte Amerikaanse accent. Bow Wow viel me nog mee. Sung Kang vond ik erg sterk, talentvolle acteur.

Verder nog een laffe actie van de regisseur Het is al voorspelbaar genoeg dat Vin Diesel nog even in actie komt, maar om dan niet eens een race te laten zien waarin 1 van de 2 'helden' verliest, is gewoon laf.

2* en dan ben ik nog redelijk.

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Minste van de reeks. Het driften is allemaal wel leuk en aardig, maar die hoofdrolspeler vind ik maar niks..

avatar van pino_k

pino_k

Pimro schreef:

Goeie film maar zeker niet beter als dde andere 3 maarr wel mijn favoriet!

niet beter als die andere 3 maar wel je favoriet??

avatar van 009

echt een buitenbeentje,

geen enkele acteur van 1 & 2 speelt er in mee...

avatar van 1311811

Deze hadden zij van mij weg mogen laten!

avatar van Miami Heat

Miami Heat

009 schreef:

echt een buitenbeentje,

geen enkele acteur van 1 & 2 speelt er in mee...

Een gaijin

Dat klopt trouwens niet helemaal want Vin Diesel komt ook ff 2 seconden langs

Ik vind deze trouwens na deel 1 wel het leukste, omdat ik sowieso wel iets met Japan heb en Tokyo is een mooie stad om in te filmen

Ook het driften voegt iets nieuws toe in plaats van elke keer die standaardraces die je in de vorige 2 delen krijgt voorgeschoteld. Alleen ik vind die boer wel een typisch geval van miscasting. Ze hadden het gewoon bij Paul Walker moeten laten

avatar van mnrk

mnrk

Het 3e deel is inderdaad helemaal zo slecht niet.

De auto's zien er weer geweldig uit, net zoals de dame's . Iets wat in deze films altijd goed samen gaat.

De acteurs waren ook wel in orde, maar stiekem hadden ze voor Lucas Black wel iemand anders mogen nemen. Sung Kang is wel weer goed gecast voor zijn rol.

De race scene's zagen er weer goed uit, het "driften' werd goed in beeld gebracht en ook nog eens beetje fatsoenlijk uitgelegd.

Maar niet te vergeten was ook de soundtrack voor deze film dik in orde

YouTube - Six days - Tokyo Drift

avatar van Decec

Decec

Goede actiefilm! Ik heb alleen 1e deel gezien, dus ik mis deel 2?

avatar van mnrk

mnrk

Decec schreef:

Goede actiefilm! Ik heb alleen 1e deel gezien, dus ik mis deel 2?

Deel 2 kwam op tv voor dit deel !

avatar van Decec

Decec

mnrk schreef:

Deel 2 kwam op tv voor dit deel !

Oké, bedankt! Dan heb ik compleet film gezien

avatar van GuyB

GuyB

Nogal tegen het idee geweest om het zonder Diesel en Walker te doen...

Film zelf resulteerde in een veel te matige wegkijker.

avatar van Film Pegasus

Een gewoon ordinair vervolg dat nog net boeit door de autoraces. Maar de feeling is er uit en met Diesel en Walker eruit mis je enkele 'interessante' personages. Beetje same stuff als deel 2, maar dan op verplaatsing.

avatar van kobe bryant fan

kobe bryant fan

zeer goed film met eindelijk top auto's.

avatar van MyOwnStyle

MyOwnStyle

Deze is dan weer beter dan het eerste deel, maar ik mis nog steeds Vin Diesel Heb hem altijd een leuke acteur gevonden en hij maakte de eerste film voor een deel zo aangenaam. Leuk om kijken zonder meer

avatar van John Lee Hooker

John Lee Hooker

Voorspelbaar, dat vind ik het grootste minpunt van deze film. Want actie zit er ongetwijfeld genoeg in. Mooie auto's, interessante ontmoetingen, vreemde Japanners. Het einde laat op zich wachten, steeds volgt er nog een ander deel van de battle en het lijkt niet op te houden.

Lekker racen, verstand op een laag pitje.