• 9.379.134 stemmen

Crank (2006)

Actie / Misdaad | 88 minuten / 93 minuten (director's cut)

Genre: Actie / Misdaad

Speelduur: 88 minuten / 93 minuten (director's cut)

Geregisseerd door: Mark Neveldine en Brian Taylor

Met onder meer: Jason Statham, Amy Smart en Efren Ramirez

Gesproken taal: Engels, Spaans en Koreaans

Releasedatum: 6 september 2007

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Crank

"There are a thousand ways to raise your adrenaline. Today, Chev Chelios will need every single one."

Professioneel huurmoordenaar Chev Chelios ontdekt dat hij door zijn rivaal Verona is vergiftigd met 'The Beijing Cocktail', nadat deze merkte dat Chev zijn baas zou hebben vermoord. Dit gif zorgt ervoor dat Chev zal sterven als zijn hartslag begint te dalen. Om in leven te blijven moet hij zijn adrenaline de hoogte injagen. Chev gaat opzoek naar zijn aartsrivaal Verona maar moet ondertussen ook zijn liefje Eve beschermen. De klok tikt en gedreven door wraak en adrenaline onderneemt Chev een dolle tocht door Los Angeles.

avatar van brainless

brainless

is wel een vette film ja

avatar van The Petrix

The Petrix

Was wel een vette film, maar is ook een film die niet te lang moet duren! Wel grappig verzonnen..

avatar van Jeanneman

Jeanneman

Hij duurt ook niet erg lang Heerlijke actiefilm. Ik vind Jason Statham trouwens wel goed, hij is speelt altijd dezelfde rollen, maar ik kan er erg van genieten.

avatar van rolandow

rolandow

In het begin vond ik het een waardeloze film. Totdat ik me kon beseffen dat het misschien wel juist de bedoeling was dat het zo nep was allemaal. Volgens mij proberen ze gewoon het spel GTA te verfilmen.

En als dát de bedoeling was, is het wel weer grappig gedaan.

avatar van Filmfreaker

Filmfreaker

Wow... goede actie/misdaad film. Heb erg genoten. Ookal is het een standaard-actiefilmpje, hij is toch interessant.

duidelijk een 4

avatar van $ilver

$ilver

Inderdaad.. WOW! Vond het echt een super goede actiefilm! Dit

is pas echt actie! Aan één stuk door gaat alles, geen momentje rust!!

5* !!!

avatar van aarnd

aarnd

hellemaal mee eens ,begon vaag maar als de actie begint houd het ook niet meer op tot de aftiteling een dikke voldoende 4

avatar van mutski

mutski

Heerlijke actiefilm. De adrenaline die hij nodig heeft, wordt mooi op de kijker overgebracht.

Goede film, hele goede film....

avatar van Martijn88

Martijn88

Leuke actie, met lachenwekkende stukjes er tussen, alleen het end is vind ik dan weer minder:(

avatar van Rusheline

Rusheline

Zeer snelle film, bomvol met actie en adreline... Vooral het einde klopt helemaal!!

avatar van prospero

prospero

YEA !!! Wat is dit een kick-ass film zeg !! En Statham is echt een van mijn favoriete acteurs.. Die scene waarin hij (in zijn trainingspakkie) op die auto afloopt met die 2 chino's erin, zo typisch engels. Bam, bam en zeg maar dag *zwaai*

Sorry, maar dit soort films kan ik echt waarderen!

avatar van jeroencafeine

jeroencafeine

ik vond deze film trouwens ook een beetje naar een komedie neigen, erg goeie humor namelijk.

avatar van lolsnol

lolsnol

genieten. 4*

avatar van thenr9

thenr9

Ik kon er niet echt inkomen, waarschijnlijk niet mijn soort film....2*

avatar van n8n

n8n

Nu achteraf moet ik aan een bepaalde videoclip denken, ik vond de film geweldige entertainment en waar ik ruim 9 van de 10 actiefilms niks vind, zat ik hier geregeld met een big smile te kijken. Visueel inderdaad wat slordig maar de rush laat het in het niet verdwijnen. Het enige mindere in het verhaal vond ik het blijven terugkomen van pepmiddelen waar dit niet echt nodig was.

avatar van rondh

rondh

n8n schreef:

Dat was de enige manier om langer in leven te blijven. Dus was dat wel nodig

avatar van Richard1189

Richard1189

Statham zoals ik hem graag zie; actie, humor en British. Verhaal is minder belangrijk.

avatar van Flanagan

Flanagan

Ik heb het normaal niet zo op actiefilms want het is gewoon mijn ding niet maar deze film vond ik erg goed .
Goed gefilmt.
Een flinke doses humor .
En een goed einde toch.
Flinterdun verhaal maar totaal niet storend.
4**** van mij .

avatar van art2d2

art2d2

Top film ! vanaf het begin op het puntje van je stoel !

avatar van baklap007

baklap007

Lekker veel actie, non stop!! Heerlijke film 4*

avatar van D-L

D-L

Beetje vreemde film.. Al erg lang bekend in andere landen, ik had hem al in maart gezien.

Hele goeie actiefilm maar neit echt mijn ding.

avatar van GGG

GGG

Toffe Jason Statham film! Daar mogen er meer van komen!

avatar van Cheyennexx

Cheyennexx

Superrrrrrrrrrrrr film!!!!!

avatar van brainless

brainless

was zekers een vette film

jason statham is gewoon een geweldige acteur

avatar van Vandernagel

Vandernagel

Lekker snelle actiefilm en eindelijk eentje die niet 2 uur of langer duurt (bv MV). Goed van begin tot en met het einde.

3.5 sterren

avatar van AHWA

AHWA

Er komt een vervolg Met Statham!

avatar van ChielB

ChielB

Heerlijke snelle actie, gepaste humor en een lekkere vlotte film zonder diepgaande plotten. Topfilm van Statham! 3.5*

avatar van jorkie

jorkie

heb hem net weer even gekeken, het blijft een vette actiefilm! tot het eind boeiend!! dikke 4 sterren krijgt die van mij

avatar van ahp2002

ahp2002

Mijn soort humor niet, deze film. Over the top, maar niet spectaculair, gestyled, maar niet cool en ik blijf die Statham maar een matig acteur vinden. Helaas, 2 ster