Genre: Actie / Misdaad
Speelduur: 88 minuten / 93 minuten (director's cut)
Geregisseerd door: Mark Neveldine en Brian Taylor
Met onder meer: Jason Statham, Amy Smart en Efren Ramirez
Gesproken taal: Engels, Spaans en Koreaans
Releasedatum: 6 september 2007
Bekijk via CANAL+
Plot Crank
"There are a thousand ways to raise your adrenaline. Today, Chev Chelios will need every single one."
Professioneel huurmoordenaar Chev Chelios ontdekt dat hij door zijn rivaal Verona is vergiftigd met 'The Beijing Cocktail', nadat deze merkte dat Chev zijn baas zou hebben vermoord. Dit gif zorgt ervoor dat Chev zal sterven als zijn hartslag begint te dalen. Om in leven te blijven moet hij zijn adrenaline de hoogte injagen. Chev gaat opzoek naar zijn aartsrivaal Verona maar moet ondertussen ook zijn liefje Eve beschermen. De klok tikt en gedreven door wraak en adrenaline onderneemt Chev een dolle tocht door Los Angeles.
Chev Chelios
Haitian Cabbie
Doctor
Alex
stevendaman
Ben ik de enigste die Jason Statham een waardeloos acteur vind?
euhm even denken... ja
Marcusnld
Wat een drama film. Slecht verhaal, irritant camera werk, en acteren van een niveau teletubbies.
Raffael77
Super film alleen jammer dat hij nu pas hier is. Ik heb hem vorig jaar al gezien. Sterker nog bijna een jaar geleden.
Leuke film met flink wat adrenaline, actie en humor.
Gaotisch gefilmd maar wel passen bij deze film vind ik en Statham is weer goed bezig met vlink wat actie en humor. 4,5
leon1970
Aparte fim in zijn soort.
The transporter I en II zijn geweldig.
Maar deze film, is zeer rommelig en maakt weinig indruk.
Aardige aktie film maar meer ook niet.
Waardering: **
3din
Heb de film toch maar gekeken om niet bevoordeeld te zijn, wat een bullshit film, ik blijf Jason Statham een waardeloos acteur vinden....sorry
john kruger
mwah, mwah...
verder niet veel over te zeggen. Typische rol voor amy smart dit keer. 2,5*
DaanRiver
Leuke film met flink wat adrenaline, actie en humor.
suddenjob
leuke film, droog verhaal, veel actie en verveelt zeker niet! zeker 4* sterren waard! alleen.... ik heb hem al zoooo lang geleden gezien en hij komt nu pas in de bios
luuk1988
Ik geef de film 4 * maar ik kan heel goed begrijpen dat mensen een score van 3.70 een beetje overrated vinden
Inland Rabbit
tsjah. Kijk als ik alleen op vermaak zou afgaan, zou ik de film een 5* geven. Orginele actie en camarawerk dat altijd een overdreven en daardoor grappige ondertoon heeft. Het verhaal daarentegen is natuurkijk bijna niks. Het excuus is dan: Hij moet bewegen en rennen, dus erg veel tijd voor verhaal is er niet" maargoed dat houd niet in dat het daarom een geweldige film is. Een leuke film die ik met een grote lach op mn gezicht heb bekeken, dat wel. 3.5*
Duursema
weet iemand wanneer hij in de pathe in Groningen komt?
lijkt me een fantastische film...
Ray80
Dit is echt een waanzig goeie film wat een knaller! Ik heb genoten !Ze hebben een goeie gekozen voor de hoofdrol
Jason Statham
Agila
Goede film,moet je gezien hebben
Helemaal mee eens!
Zoals er al eerder is vermeld, ik schrok nogal toen ik hem hier bij nieuw in de bios zag, heb de film vorige zomer al gezien.
Wat ik er nog van kan herinneren is dat een een leuke hyperactieve film is met enkele goede scenes( o.a. met zn vriendin op straat:-)), dat het verhaal een beetje zwakjes was en verder niet meer dan goed.
3 sterretjes dus
Tiwoti
Dit is een van de beste films die ik ooit gezien heb. Doordat Chev Chelios (Statham) er alles aan doet om de adrenaline in zijn lichaam hoog te houden heb ik me geen moment verveeld. Het klopt wel dat het verhaal het zwakste punt in deze film is, maar aan het eind van de film komt het verhaal wat meer naar de voorgrond en dan blijkt het verhaal nog best goed te zijn. Maar waar het verhaal wat tekort doet, maakt de actie alles weer goed. Dit is een echte aanrader voor de actie liefhebber. 4,5*
ramon74
Supergave film. Ik begon zonder enige verwachting te kijken, maar heb mij zeker vermaakt. Goede actie met een zekere dosis humor.
Een dikke 4* van mij waard
Raffael77
Vette film alleen jammer dat hij nu pas in de bios hier is.
Zag hem voor de derde keer bij een kameraad en had al de retail versie lol.
Bosniian
ADRENALINEKICK, in deze film zit niks anders dan actie...een geslaagd film
vooral dat stuk van als hij zijn vriendin neemt in ChinaTown, en honderden mensen meekijken om ff zijn adrenaline weer te laten stromen
aanrader!!
Marcootje
Vond deze film geen bal aan......
Erg overdreven, en totaal niet leuk om te zien!
helleke
Smaken verschillen nu éénmaal maar daarom verdient deze film toch geen quotering van 0,5 sterren???
Het overgrote deel (mezelf inbegrepen) heeft er blijkbaar een andere mening over.
lanlan
Zeer leuke en vermakelijke film die je gezien moet hebben. In het rijtje van Hollywood actie-films steekt deze er met kop en schouders bovenuit. Boordevol humor en leuke actie die elkaar in sneltreinvaart opvolgen.
WillemC
Goeie maar korte film. Na 75 minuten kwam de aftiteling al
87 minuten lijkt me erg overdreven.
Ut zou 12 minuten aftiteling betekenen.
Das ongeveer 1/6 van de film zelf
Een 3 1/2 vanwege de korte duur.
Rik^
Bij deze film schrijf je ACTIE met hoofdletters. Man wat vet! De ene scene na de andere zit er vol mee. Nu nog ff de OST regelen, want de muziek was ook erg geslaagd!
Deepdish
Verstand op 0 en genieten.. dit is echt een geniaal slechte film!!
Ik heb me werkelijk kapot gelachen.. Volgens mij is dit ooit een jeugd droom geweest van de regiseur.. ''hoe zou het zijn als''
En wie is er het meest geschikt voor zo'n rol.. juist! Jason Statham..
Doet The transporter nog eens dunnetjes over..
Raar trouwens dat die film echt zooo laat in nederland uitkomt..
Heb hem echt al maanden terug in Belgie gezien..
*4*

Sin City
Actie / Misdaad, 2005

Apocalypto
Actie / Avontuur, 2006
vergiftigenhelikoptersluipmoordenaarhuurmoordenaaradrenaline vuistgevechtzwembadwraakschietpartijmotorfietsdrugscell phoneauto achtervolgingpharmacydefibrillationhospital gownemergency room post-credits scenesweatshop runaggressiveepinephrine desperateforceful