Genre: Komedie / Mystery
Geregisseerd door: Woody Allen
Met onder meer: Scarlett Johansson, Hugh Jackman en Woody Allen
Releasedatum: 19 oktober 2006
Plot Scoop
"The perfect man. The perfect story. The perfect murder."
Een Amerikaanse journalistiekstudente (Johansson) krijgt in Londen op mysterieuze wijze de kans van haar leven: ze krijgt een belangrijke tip over een gezochte seriemoordenaar. Ze wordt bij het speurwerk geholpen door een vriend (Woody Allen). Daarnaast wordt ze ook nog verliefd op de verdachte, een Engelse aristocraat (Jackman).
Sid Waterman
Funeral Speaker
Strombel's Co-Worker
Strombel's Co-Worker
Mug
Dan is het te hopen dat ze tijdens haar speurwerk er niet achterkomt dat ze geadopteerd is....want dan is het einde ook niet meer verrassend.
hmmm, tweede samenwerking tussen Scarlett en Woody. Ik ben erg benieuwd naar Match Point (de eerste samenwerking).
AHWA
Het is niet de meest charmante foto van Johansson.
neo
Valt mij nog mee dat Allen en Johansson niet een relatie met elkaar hebben in de film... Dit is overigens weer duidelijke een setfoto, lap de regels maar aan je laars kap
tovenaar
Nóg een Woody/Scarlett-combinatie, het kan niet op zeker? Ik kijk er in ieder geval weer naar uit. Maar op de 1 of andere manier wil ik zijn films nooit in de bios zien. Ik zie ze het liefst thuis op de bank, zowat de enige regisseur denk ik bij wie ik dat heb.
as
moviefreak#1
Johansson en Allen. Een prima combinatie. Volgens velen is Johansson de nieuwe muze van Woody Allen. In Match Point heeft het in elk geval gewerkt. Hopelijk gaan ze samen nog veel films maken, ze hebben in mij in elk geval een vaste kijker
Turkeyloverz
Net als Johnny Depp en Tim Burton?
Hoop dat het wat wordt, al heb ik Match Point ook nog niet gezien.
Poisonthewell
Ik neem aan dat ie bedoelt net als Diane Keaton en Mia Farrow. Ik zou er in ieder geval niks op tegen hebben.
Ik neem aan dat ie bedoelt net als Diane Keaton en Mia Farrow.
Poisonthewell
Ik mag hopen van niet. Woody zal toch wel een lesje geleerd hebben van het Mia Farrow schandaal. Hmmm aan de andere kant, Woody's huidige vrouw/voormalige adoptiedochter is slechts 35 jaar jonger dan hem. Misschien toch eens tijd voor een jonger ding; Scarlett is 21 geloof ik.
Nogal merkwaardige still:
Let op de handen...
tovenaar
Jeuj, Johansson mét bril, het wordt steeds interessanter.
Nogal merkwaardige still:
....
Niet meer merkwaardig dan de still die er nu staat...
Mc
- 2092 stemmen
Apple - Movie Trailers - Scoop
Erge drukke trailer, ik weet nu nog steeds maar half waar het over gaat, maar nieuwschierig wordt je er wel van.
Deed me een beetje denken aan Manhatten Murder Mystery. Zal heus wel weer iets leuks worden...
streeter
Leuk om weer een film met Woody Allen zelf te zien, hoewel hij niks bijzonder heeft gepresteerd met films waarin hij zelf speelt in de afgelopen 8, 9 jaar. Ik heb Deconstructing Harry niet gezien - was dat de laatste goeie?
Match Point was uitstekend met Scarlett, dus ik kijk zeker uit naar deze film.
Woody Allen's Scoop openingsfilm Film by the Sea
Met SCOOP, de nieuwste film van Woody Allen, wordt de 8e editie van Film by the Sea op vrijdag 15 september 2006 geopend.
Leno
De critici in de VS zijn niet echt te spreken over Allen's nieuwste. De film wordt middelmatig genoemd, net als allen's laatste paar films van voor Match Point.
Gelukkig wil dit niet zo veel zeggen.. even afwachten nog..
Lee-john
in amerika gezien:
aardige film, typisch Woody Allen. Echt een ' film-film' waar je niet teveel hoeft na te denken en geen moment verveelt.
Het verhaal is misschien wel iets te duidelijk en te verwachten, maar door paar leuke grappen van Woody en Scarlett Johansson die oh zo knap is toch 3,5* inplaats van 3.
Poisonthewell
Ook vandaag gezien in Pittsburgh. Typisch Allen; de man staat altijd garant voor kwaliteitsvermaak. Niet zn beste, maar natuurlijk een dikke voldoende. 3,5*
wimspeedy56
Wat een saaie, voorspelbare film, vol clichés!
1 ster, voor de Londen- beelden en het mooie Engelse platteland.
Wat is er eigenlijk wel echt goed aan deze film ?
Laat iemand hier eens een paar echt originele dingen uit dit wanproduct noemen! BAH!
Men noemt een film toch niet goed, omdat die Allen erin speelt, of omdat er misschien 5 leuke zeer korte momentjes/dialoogjes inzitten ?
Het verhaal vond ik nog wel gaan maar Woody Allen maakt van zijn rol een persifage van zijn eigen ik.
De scene's met Allen ( en het waren er nog wat) waren zeer vermoeiend tot iritant toe.
Scarlett Johansson speelde ook met de automatische piloot maar kon des ondanks toch overtuigen.
Toch nog net geen mislukte avond dus net een magere zes dus 3*
titia
Luchtig niets-aan-de-hand filmpje, maar ik vond 'm wel heel erg voorspelbaar. En wat is Woody toch irritant. Zou die man zich nu nooit eens afvragen waarom hij nooit door andere regisseurs gevraagd wordt te acteren?
Bone*Thugs
Wat is die Woody Allen een irritante man om naar te kijken zeg....ik heb me echt aan hem ge-ergerd in die film!
En eigenlijk vind ik het niet meer kunnen dat hij in films speelt hoor!!
Scarlet Johanssen vond ik wel aardig spelen maar ben beter van haar gewend!
Het verhaal op zich was wel aardig.....*3
Jammer van de grotendeels negatieve kritieken in de kranten. Zou Allen het echt aan het verliezen zijn, of komt ie op z'n 85ste nog met een tweede Manhatten?

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Le Scaphandre et le Papillon

Hannah and Her Sisters
Komedie / Drama, 1986

Manhattan Murder Mystery
Komedie / Mystery, 1993
upper classprostituerenjournalistdrowningkrantmagietarot cardsmagic showlordship suspicion of murderheadline begrafenisonderzoekdochtermusic instrumenthiernamaalszwembadmoordrijkdomamericanunited kingdom