Ace Ventura: Pet Detective (1994)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Tom Shadyac
Met onder meer: Jim Carrey, Courteney Cox en Sean Young
Releasedatum: 2 juni 1994
Bekijk via Netflix
Plot Ace Ventura: Pet Detective
"He's the best there is! (Actually, he's the only one there is.)"
Ace Ventura (Carrey) is een dierendetective die wordt ingehuurd door Melissa Robinson (Cox) om de mascotte van een footballteam (een dolfijn) terug te vinden. Ondanks zijn onorthodoxe methodes komt Ace op het spoor van de dader, maar deze is niet wie hij lijkt te zijn.
Ace Ventura
Woodstock
Ron Camp
Vinnie
kArIzMa_TuRk
hele leuke geacteerde film.. met een hele leuke verhaal.. krijgt van mij een verdiende 3***
Flashbot
Weetje wat ik zo stom vind..
dat mensen deze film slecht gaan beoordelen omdat het hun soort van humor niet is.. :S
Je weet toch wat voor humor Jim Carrey heeft, dan kun je toch gewoon verwachten van zijn scheve bekken en flauwe grappen..
Ik vind het dan een beetje stom dat je deze film afzeikt omdat je humor niet is.
Maar dan wel een 1.5 geven omdat Jim Carrey nog wel oke is.. :/
Hoe zo een waardeloze redenering..
matthijs_013
Vermakelijke film voor een keer. Jim Carrey is altijd grappig en in deze film dus ook top. Het verhaal is een beetje langdradig en soms saai, maar veel grappige scènes met Carrey maakte de film toch nog goed te doen.
Terry1985
hahaha Snowflake. bij dat bassin. Zeker weer eens een keertje kijken
tukkerstein
Weetje wat ik zo stom vind..
Maar dan wel een 1.5 geven omdat Jim Carrey nog wel oke is.. :/
Hoe zo een waardeloze redenering..
De humor van Jim Carrey ligt mij wel. Maar als anderen die humor hen niet ligt en de film wel beoordelen vind ik dat dat wel mag. Ik doe dit zelf ook, ook al bevalt mij de stijl van de film niet, toch beoordeel ik een film ook al is die beoordeling dan vaak laag.
BlueSword
wel een lache film, jim carey is gewoon grappig en de humor ligt mij wel ja, alleen later word beetje eentonig te veel van hetzelfde, maar toch al en al een 3.5*!
*Nientjah*
Leuke film, Jim Carrey maakt mij wel aan het lachen (die bekken die hij steeds trekt en die stem:P), het is wel knap als je zo overdreven (hij doet me dan ook een beetje aan een tekenfilmfiguur denken), het verhaal is vrij luchtig en cliché, maar Jim Carrey maakt het grappig.
3,5 sterren
*kelly*
Grappig is het enige woord wat je aan deze film kan geven!
Jim Carrey zet een pracht prestatie neer en laat je echt wel gieren van plezier.
---------------------->4*
tukkerstein
Wat een ontzettend grappige film, vooral de eerste helft. De 4* die ik aan deze film geef zijn allen voor Jim Carrey!
Ik moet nog lachen !
brahimbboy
Grappig is het enige woord wat je aan deze film kan geven!
---------------------->4*
wat zij zegt ^^ daar ben ik het gewoon mee eens
jim carrey is gewoon goed in wat hij doet
als ik alleen denk moet ik lachen om de film
--Nancy
de film is gewoon geweldig.
na 100 keer deze film gezien blijf ik heb leuk vinden,
prachtige prestatie !
joostie
het ergste is hij is in het echt ook zo gek.had je hem met rubie wax moeten zien
970cxi
Ehm... Jullie mogen zeggen wat jullie willen, maar gaat het niet om de mening van wat je van de film vind
Ik vind het een geinige film... Jim carry is een en al humor
Ik geef het een dikke 5
YOUNG_G
ik moet al lache als ik naar jim carrey kijk
hij is gewoon gek dat dat vind ik grappig
ik kreeg gewoon pijn in me buik van het lachen
hij krijgt daarom een dikke *****
hell300
5*....je kijkt de film, en je blijft gewoon genieten tot het eind, zo hoort een film te zijn.....Het verveelt nooit, hoe oud je ook bent, je houdt er gewoon van....jim carey op zijn best. pure talent en dat spat er bij deze film er vanaf
Weirdo Wizzy
Ace Ventura is echt ongelooflijk grappig. Toen ik hem voor de eerste keer zag lach ik in een deuk de hele tijd. En de 2e, 3e en 4e keer ook en nu heb ik hem al 20 keer gezien dus nu is het lachen wat minder, maar wat wil je...
De film zit echt vol flauwe grappen. Die mooiste vond ik denk ik toch nog wel in dat hardrockzaaltje. Als je bijna anderhalf uur constant in een deuk ligt heb je naar een heerlijke film gekeken. 4.5 ster voor Ace Ventura
globoxer
ik heb hem al 20 x gesien en hij blijft leuk,
:"D
ik ga nog een x kijken
van mij een dikke 4.0
Minority_Check
soms komt hij overdreven over
maar er zitten wel leuke grappen in
Pahars
voor mij nog steeds 1 van de allerbeste komedie's aller tijden! *****
Shagrath X
voor mij nog steeds 1 van de allerbeste komedie's aller tijden! *****
ik ben het hier volkomen mee eens
het spelletje wat van de film gemaakt is, heeft ook de absurde humor (hint hint)
Travolta_Jackson
Heerlijke film vooral met die scheufdeur. Tog wel in mijn top 5 Jim Carrey films.

Ace Ventura Jr: Pet Detective
2009