• 9.375.082 stemmen

Ace Ventura: Pet Detective (1994)

Komedie | 86 minuten

Genre: Komedie

Geregisseerd door: Tom Shadyac

Met onder meer: Jim Carrey, Courteney Cox en Sean Young

Releasedatum: 2 juni 1994

Plot Ace Ventura: Pet Detective

"He's the best there is! (Actually, he's the only one there is.)"

Ace Ventura (Carrey) is een dierendetective die wordt ingehuurd door Melissa Robinson (Cox) om de mascotte van een footballteam (een dolfijn) terug te vinden. Ondanks zijn onorthodoxe methodes komt Ace op het spoor van de dader, maar deze is niet wie hij lijkt te zijn.

Ace Ventura

Roger Podacter

Ron Camp

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk

hele leuke geacteerde film.. met een hele leuke verhaal.. krijgt van mij een verdiende 3***

avatar van Flashbot

Flashbot

Weetje wat ik zo stom vind..

dat mensen deze film slecht gaan beoordelen omdat het hun soort van humor niet is.. :S

Je weet toch wat voor humor Jim Carrey heeft, dan kun je toch gewoon verwachten van zijn scheve bekken en flauwe grappen..

Ik vind het dan een beetje stom dat je deze film afzeikt omdat je humor niet is.

Maar dan wel een 1.5 geven omdat Jim Carrey nog wel oke is.. :/

Hoe zo een waardeloze redenering..

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Vermakelijke film voor een keer. Jim Carrey is altijd grappig en in deze film dus ook top. Het verhaal is een beetje langdradig en soms saai, maar veel grappige scènes met Carrey maakte de film toch nog goed te doen.

avatar van Elementofone

Elementofone

jezelf doodlachen kan alleen maar met jim carrey

*****

avatar van Terry1985

Terry1985

hahaha Snowflake. bij dat bassin. Zeker weer eens een keertje kijken

avatar van mikeh

mikeh

ga hem weer kijken, lig altijd dubbel van het lachen bij deze film.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Flashbot schreef:

Weetje wat ik zo stom vind..

Maar dan wel een 1.5 geven omdat Jim Carrey nog wel oke is.. :/

Hoe zo een waardeloze redenering..

De humor van Jim Carrey ligt mij wel. Maar als anderen die humor hen niet ligt en de film wel beoordelen vind ik dat dat wel mag. Ik doe dit zelf ook, ook al bevalt mij de stijl van de film niet, toch beoordeel ik een film ook al is die beoordeling dan vaak laag.

avatar van BlueSword

BlueSword

wel een lache film, jim carey is gewoon grappig en de humor ligt mij wel ja, alleen later word beetje eentonig te veel van hetzelfde, maar toch al en al een 3.5*!

avatar van *Nientjah*

*Nientjah*

Leuke film, Jim Carrey maakt mij wel aan het lachen (die bekken die hij steeds trekt en die stem:P), het is wel knap als je zo overdreven (hij doet me dan ook een beetje aan een tekenfilmfiguur denken), het verhaal is vrij luchtig en cliché, maar Jim Carrey maakt het grappig.

3,5 sterren

avatar van *kelly*

*kelly*

Grappig is het enige woord wat je aan deze film kan geven!

Jim Carrey zet een pracht prestatie neer en laat je echt wel gieren van plezier.

---------------------->4*

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Wat een ontzettend grappige film, vooral de eerste helft. De 4* die ik aan deze film geef zijn allen voor Jim Carrey!

Ik moet nog lachen !

avatar van brahimbboy

brahimbboy

*kelly* schreef:

Grappig is het enige woord wat je aan deze film kan geven!

---------------------->4*

wat zij zegt ^^ daar ben ik het gewoon mee eens

jim carrey is gewoon goed in wat hij doet

als ik alleen denk moet ik lachen om de film

avatar van --Nancy

--Nancy

de film is gewoon geweldig.

na 100 keer deze film gezien blijf ik heb leuk vinden,

prachtige prestatie !

avatar van joostie

joostie

het ergste is hij is in het echt ook zo gek.had je hem met rubie wax moeten zien

avatar van 970cxi

970cxi

tukkerstein schreef:

Ehm... Jullie mogen zeggen wat jullie willen, maar gaat het niet om de mening van wat je van de film vind

Ik vind het een geinige film... Jim carry is een en al humor Ik geef het een dikke 5

avatar van YOUNG_G

YOUNG_G

ik moet al lache als ik naar jim carrey kijk

hij is gewoon gek dat dat vind ik grappig

ik kreeg gewoon pijn in me buik van het lachen

hij krijgt daarom een dikke *****

avatar van deStef

deStef

Deel 2 was toch leuker, 2,5*

avatar van my style

my style

wel gelache maar dat is altijd het geval bij jim carrey! 3*

avatar van wentelteefje

wentelteefje

Erg leuke film en dat komt vooral door Jim Carrey.

avatar van hell300

hell300

5*....je kijkt de film, en je blijft gewoon genieten tot het eind, zo hoort een film te zijn.....Het verveelt nooit, hoe oud je ook bent, je houdt er gewoon van....jim carey op zijn best. pure talent en dat spat er bij deze film er vanaf

avatar van Joe-K

Joe-K

Echt lachen! Jim Carrey speelt meesterlijk hier.

"éééhh lo-ser!"

avatar van Castor Troy

Castor Troy

Carry is hier super.

avatar van Weirdo Wizzy

Weirdo Wizzy

Ace Ventura is echt ongelooflijk grappig. Toen ik hem voor de eerste keer zag lach ik in een deuk de hele tijd. En de 2e, 3e en 4e keer ook en nu heb ik hem al 20 keer gezien dus nu is het lachen wat minder, maar wat wil je...

De film zit echt vol flauwe grappen. Die mooiste vond ik denk ik toch nog wel in dat hardrockzaaltje. Als je bijna anderhalf uur constant in een deuk ligt heb je naar een heerlijke film gekeken. 4.5 ster voor Ace Ventura

avatar van Gestuz

Gestuz

zowel deel 1 als deel 2 zijn geweldig lach me ziek om Jim Carrey!!!!

avatar van Ninto

Ninto

Belachelijk dat deze film slecht 3* heeft op MM...

avatar van globoxer

globoxer

ik heb hem al 20 x gesien en hij blijft leuk, :"D

ik ga nog een x kijken

van mij een dikke 4.0

avatar van Minority_Check

Minority_Check

soms komt hij overdreven over

maar er zitten wel leuke grappen in

avatar van Pahars

Pahars

voor mij nog steeds 1 van de allerbeste komedie's aller tijden! *****

avatar van Shagrath X

Shagrath X

Pahars schreef:

voor mij nog steeds 1 van de allerbeste komedie's aller tijden! *****

ik ben het hier volkomen mee eens

het spelletje wat van de film gemaakt is, heeft ook de absurde humor (hint hint)

avatar van Travolta_Jackson

Travolta_Jackson

Heerlijke film vooral met die scheufdeur. Tog wel in mijn top 5 Jim Carrey films.