The Hills Have Eyes (2006)
Genre: Horror
Verenigde Staten / Frankrijk / Marokko
Geregisseerd door: Alexandre Aja
Met onder meer: Aaron Stanford, Kathleen Quinlan en Vinessa Shaw
Releasedatum: 24 augustus 2006
Plot The Hills Have Eyes
"The lucky ones die first."
Een Amerikaanse familie is met de caravan op reis door de woestijn van New Mexico wanneer ze opeens een auto-ongeluk krijgen. De auto is niet te repareren en hun mobiele telefoons hebben midden in de woestijn geen bereik. Ze proberen er het beste van te maken maar al snel merken ze dat er iets niet in orde is in dat gebied. Ze worden opgejaagd door misvormde lokale bewoners die gemuteerd zijn als gevolg van nucleaire tests door de overheid in het verleden.
Doug
Lizard
Big Brain
Betamax
Wat een domme film.
Een aaneenschakeling van stommiteiten.
ook nog eens super voorspelbaar.
Heb hem uitgezien (met moeite).
Als mijn zoon niet mee had gekeken (zelfde mening) dan had ik hem niet uit gekeken.
Wazowski
Een typisch geval van een hele, hele, hele erg overbodige flutfilm.
darknessss
gwn een top film zeer vermakelijk niks mis mee een 5.0
ook grappig toen die vader in brand stond was melig
MovieEter
Stukken beter en boeiender dan het origineel.
guylopez93
geweldige horror film met veel gore en bloed
goede spanning met een goed gespeelde cast\
fappie
- 2005 stemmen
heb hem uitgezet bij die walgelijke scene in die caravan:S:P moest dat nou?:P mja wel een boeiende film iig..
playah26
heerlijke film met lekker sfeertje, een film die je soms niet al te serieus moet nemen! een heel stuk beter dan zijn vervolg deel 2!!
gmx
Deze film voegt echt helemaal niks toe. Flinterdun verhaal, zeer matig acteerspel (alhoewel Emilie de Ravin prima speelt, maar ze is helaas 1 van de weinigen) en de special effects zien er op bluray/HD soms erg nep uit. Enige 'pluspunt' is dat er voor de gore liefhebbers genoeg te zien is, maar ik zie liever een horror die ook werkelijk spannend is ipv eentje die 't van de gore moet hebben.
2 *
Geslaagde remake met een hoop spanning en gore. Nergens meesterlijk maar wel serieus spannend bij vlagen. Goed. Deel twee vermijden.
de grafhond
Leuke film, 1 van de weinige uit het genre waar niet alles in het donker is opgenomen. Sommige beelden braken alle cliche's!! + het feit dat 1 van die monsters heel veel op mijn schoonmoeder lijkt is deze film voor mij een 4 ster!
schram101
Goede horror met een goed verhaal! Hoor hier ook zeggen: 'flinterdun', ben ik het niet mee eens. Het zou zo echt kunnen zijn
Goed geacteerd, schokkend, spannend, smerig!
de grafhond
Het zou zo echt kunnen???!!! ha ha ha ha ha, Sesamstraat is ook gebaseerd op levende personages!!!
Halcyon
@ grafhond: Als ik me niet vergis is het origineel gebaseerd op de gruwelpraktijken van de Sawney Beane family.
de grafhond
Halcyon, Alexander Bean is nog steeds een twijfelgeval. Het is nooit bewezen dat hij wel of niet bestaan heeft, maar wordt in Brough eerder bestempeld als legende als feit.
Halcyon
Dat klopt, maar kannibalisme is van alle tijden en culturen, dus "het zou inderdaad zomaar echt kunnen zijn", zoals schram101 aangaf.
aerts007
Sorry,heb misschien niet goed opgelet.
Maar waar en wanneer wordt hier getoond dat het over kannibalen gaat?
Iemand van die jokers eet de hond, geen mens....!
Of ik ben verkeerd natuurlijk,waarvoor m'n excuses
de grafhond
het mooie van kannibalisme is, is dat er nooit 1 stam is geweest die bewust op mensen jaagde voor consumptie. Er zijn stammen in Papua Nieuw Guinea die de doden eren door ze te verorberen, maar die mensen zijn al gestorven. Die maffe duitser van een paar jaar geleden is eigenlijk iemand die van kannibalisme gehoord heeft uit films en nav films zijn ziekelijke lusten bot vierde. Ook die vliegtuigramp in Chileens gebergte werden mensen gegeten die al dood waren.
Dus kannibalisme is niet van alle tijden en culturen, dus het zou zeker niet echt kunnen zijn.
Halcyon
Ik had het voornamelijk over het origineel, daarin zie je ook "mutanten" met halskettingen die vervaardigd zijn uit menselijke botten. Als ik me niet vergis tenminste, want het is weer eventjes geleden dat ik deze gezien had.
aerts007
Maar niets van dit wordt toch getoond in deze movie,of wel?
Zal dringend moeten gaan brillen.
Inderdaad bij mij ook even geleden.
Halcyon
Toch wel, alleen bestaat er een groot verschil in de motivatie: religieuze rituelen en offers of het botvieren van lusten als ultieme seksuele fantasie (zie seriemoordenaars, voornamelijk een westers fenomeen).
de grafhond
ik vraag me af waar jij je kennis vandaan haalt, het mijne komt omdat ik antropoloog ben. Bladen als de Triv en de Quest hebben afgelopen juni een volledig Item hier aangespendeerd. Mijn professoren zijn daar voor geinterviewd.

The Hills Have Eyes II

Martyrs
Drama / Horror, 2008

À l'Intérieur
Horror / Thriller, 2007
ambushverkrachtinggas stationnew mexicovanremakebloedvergietenseriemoordenaarslasherwreedheidkannibaalmoordenaarwoestijnfamily holidaykrankzinnigheidghost towntorture pornkannibalismelost in the desertnuclear testingstranded in the deserthuman monster