The Hills Have Eyes (2006)
Genre: Horror
Verenigde Staten / Frankrijk / Marokko
Geregisseerd door: Alexandre Aja
Met onder meer: Aaron Stanford, Kathleen Quinlan en Vinessa Shaw
Releasedatum: 24 augustus 2006
Plot The Hills Have Eyes
"The lucky ones die first."
Een Amerikaanse familie is met de caravan op reis door de woestijn van New Mexico wanneer ze opeens een auto-ongeluk krijgen. De auto is niet te repareren en hun mobiele telefoons hebben midden in de woestijn geen bereik. Ze proberen er het beste van te maken maar al snel merken ze dat er iets niet in orde is in dat gebied. Ze worden opgejaagd door misvormde lokale bewoners die gemuteerd zijn als gevolg van nucleaire tests door de overheid in het verleden.
Doug
Papa Jupiter
Lizard
Big Brain
Unicornio
Op aanraden van een collega heb ik deze film bekeken wat me in de eerste instantie al helemaal niets leek. Deze bleek echt een gruwelijke horror film te zijn....
Nou, ik heb nog nooit zo'n slaap gehad als bij deze film!
Het enige wat een beetje heftig was, was de aanranding....
Nou, dat is geen horror maar gewoon GOOR!
Apocalypse Now
...weet iemand hoe heet begin liedje of het aftitelliedje(weet niet meer zeker) heet
neoryzer
dit is nog eens (classic)horror, overdreven dat het soms lachwekkend wordt, maar ook spannend en met momenten goor!
neoryzer
ik vraag me toch af welke horrorfilms zoveel goorder zijn dan deze, want als ik sommige berichten lees dan wil ik wel eens weten welke ze dan verglijken...
- 1960 berichten
Met Pledge Night en Freak natuurlijk. Of misschien wel met Dead Ringers.
blackeagle
Op zich wel een vermakelijke film. Aleen het einde vond ik wat slordig(laat het dan ook goed aflopen
)Was nergens voor nodig dat die Ruby dood ging
Mezelf
het is inderdaad niet zo heel spannend ofzo
maar eerder gewoon gruwelijk VIES
spannende momenten zaten er wel in
als ze niet gezien of gehoord mochten worden door die misvormde mensen
ik vond het echt verschrikkelijk vies..
nou deel 2 maar even kijken
Ank.eE
Ik ben het met je eens dat het dan ook goed moest aflopen! Ik had veel meer verwacht van de film. Ik vond hem niet eng..
Ik moest er zelfs wel eens om lachen
Maar ik vond het eigenlijk meer een zielige film met veel gemoord, dan een film waarvan ik 's nachts wakker zou liggen, en daar was ik eigenlijk wel naar op zoek. 3*
Roseicollis
toch well een aardige film
vandaar een waardige twee punter van mij
The Moviefreak
Hostel is goor. Hier een paar screenshots: http://media.movieweb.com/galleries/3560/2246/lo/coe.jpg
In het begin is er wel sex maar daarna wordt het echt goor
- 1960 berichten
[ Ik vond hem niet eng..
Ik moest er zelfs wel eens om lachen
Is toch ook wel wat waard, een zielige film waar je om moet lachen?
M.ike
ik verplaats me even in anderen .Het zou best onsmakelijk kunnen zijn als die kanibaal het vogeltje leeg giet in z'n mond..
orbit
- 12092 berichten
Het origineel was al niet veel en deze is nauwelijks beter.. er zit wel iets meer spanning en actie in en de set is wat beter uitgewerkt. Maar meer dan een magere 3* krijgt ie niet en verdient ie ook niet.
voskat
Met Pledge Night en Freak natuurlijk. Of misschien wel met Dead Ringers.
Dead Ringers? Eh.. dat moet je even uitleggen, want ik zie eerder nog vergelijkingen met Bambi dan met die film.
sjorzke
in een woord... slecht! Ik vind horror heerlijk om na te kijken maar ik vond dit gewoon saai ben in slaap gevallen is me nog nooit gebeurt tijdens een film ! dus echt een 1,5 voor soms een onverwacht schrikmoment maar meer ook niet
rubenzzz
Gewoon een erg vermakelijke horrorfilm! Benieuwd naar het vervolg.
- 1960 berichten
Ik ook . Ik hoop dat Beyoncé dan samen met Nelly een stel gemuteerden speelt.
johnny11
Nou, ik heb nog nooit zo'n slaap gehad als bij deze film!
Het enige wat een beetje heftig was, was de aanranding....
Nou, dat is geen horror maar gewoon GOOR!
Het is ook een horror / thriller en als het alleen een horrorfilm is, dan zie je vaak alleen hakken en zagen.
Ik ben zeker niet in slaap gevallen.
Wat is volgens jou dan een zeer goede horror / thriller ???
johnny11
Een spannende film, moet je gezien hebben.
Ik ga snel naar deel II kijken.
Een dikke 3,5.
bugno
Er werd mij verteld,die moet je zien,nou niks is minder waar,het was gewoon niet om aan te zien,wat een kolder.
Maar dat moet ik erbij zegge ik heb niks met Horror,teminste als het een Horrorfilm is,schijnbaar zijn de experts het hier niet eens.1*
soom
Pfoe, aardig staaltje engheid, iets waar ik, stukje bij beetje, wel iets in begin te zien. The Hills have eyes, is best pittig qua horror. Nee, ik ben geen expert op het gebied van films, zal dat ook nooit worden, vrees ik. Sommige recensies en studies waarover ik hoor en lees, laten me inzien dat ik nooit een beroepsrecensent zal worden, nooit voldoende over film zal weten, maar, ik leer en groei en ontwikkel mezelf wel als filmkijkster, ik word elke dag wel een beetje wijzer. Ik vond dit veel enger dan Scream, in elk geval.
papillon 25
nou deze film was weer eens een standard horror film , mensen gaan ergens heen waar hen van alles staat te wachten niet echt spannend geef mij maar een keiharde actie film met spannende momenten
- 1960 berichten
Ik vond deze film dan weer niet echt een standaard horrorfilm. Er worden wat "regels" van de horror verbroken, denk bijv. maar aan de hond.
mutant
We hebben gezellig met z'n drieen de film bekeken. We vonden het een gezellige horrorfilm met een knap staaltje acteerwerk!!! De film was realistischer dan we dachten. Spannend complot, we hebben allemaal op het puntje van de bank gezeten!! Af en toe moesten enkele ons onze oogjes eventjes dichtknijpen!
Kortom gewoon een goede horor/thriller.
duffman
ik heb naar de unrated versie gekeken maar ik denk dat buiten dat er meer gore in zit het ophetzelfde neer komt. Voor ik er aan begon dacht ik dat het weer een gewoon filmpje ging zijn waar niks speciaals aan was, maar ik had me toch vergist dit een van de (misschien wel de meest) shockeerende films die ik ooit gezien heb. De spanning wordt er heel de tijd in gehouden ( komt ook voor een groot deel door de zeer goede acteerprestatie's )maar vanaf dat die ( verschrikkelijke ) mutanten in beeld komen is het echt goor, spannend en nog eens goor. Het stuk met die mutant met zijn kop ven wel een meter lang en als die ene gast vastzat in een frigo met lijken
Ik denk dat ik er toch een ga overnadenken om deze in mijn top-10 te zetten want dit soort horrorfilm is echt mijn ding. ( ik was eigenlijk van plan om hem s'nachts in het donker met de koptelefoon te bekijken, blij dat ik dat niet gedaan heb. )
marxl
Wat een ontzettend slechte film, zit totaal geen verhaal achter en in het verhaal wordt ook niet duidelijk hoe en wat wat betreft die wezens..
Acteren was wel aardig, de vrouwen lekker. Totaal niet spannend, alleen smerig en enkele schrik momenten.
Vooral dat stuk wanneer Bob verbrand wordt ziet er niet uit, zo slecht!
Geef mij maar een actie horror zoals Hostel.

The Hills Have Eyes II

Martyrs
Drama / Horror, 2008

À l'Intérieur
Horror / Thriller, 2007
ambushverkrachtinggas stationnew mexicovanremakebloedvergietenseriemoordenaarslasherwreedheidkannibaalmoordenaarwoestijnfamily holidaykrankzinnigheidghost towntorture pornkannibalismelost in the desertnuclear testingstranded in the deserthuman monster